A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Kendösgyerekkel irok, bar ebben a döglesztö höségben ez a kendö sem az igazi, mert összeizzadunkKép

SZÖSZINEK NAGYON NAGY GRATULA! Mar otthon is vannak! Akkor varjuk a képeket és a beszamolot!

Mar rég jartam erre, lefoglaltak az utobbi napok, a höséget mi sem jol viseljük, most az egyszer élveztem a hüvös nyarat (hetekig 16-20 fok volt, még faztam is éjszaka).
Tegnap reggel 6-tol este fél 8-ig csak 10 percekre aludt el Andriska, annak nagy részét is a vallamon, mar nagyon lefarasztott. Es nem is volt hasfajas, szerencsére mar nagyon sokat javult a dolog. Hihetetlen szamomra, hogy ilyen keveset aludt!!

Bellana!
95D az nem semmi!Kép
FoodexpressKép Bar itt meg semmilyen hazhozszallitos szolgalat nincs (csak pizza), ezért ki is vagyok akadva rendesen, nagy gond mostansag a kajalas nalunkKép Pedig allandoan éhes vagyok!!!

Bori!
Milyen volt Rackeve? Szépen fejlödtök!

Zsuzsa!
Andriska is nagyon nehéz mar! Szerintem ö is joval 5 kilo felett van, csütörtökön lesz mérés.
Zsofi nagyon szépecske!
Es Edina hasonlo husis mint Andriska!
Az éjszakai menetrendjük is hasonlo, Anriska 2-kor eszik, aztan 5-kor, ha eltolodik a lefekvés éjfélre, akkor 3-kor és 6-kor.
Csak az a baj, hogy reggel mar sokszor nem alszik vissza, igy elég komas vagyok olyankor, ha visszaalszik, akkor is csak fél orat, ez talan még rosszabb, mintha nem aludnék semmitKép

Ildiko!
Edes a kép Lauraval! A születéstörténetet kinyomtattam majd szopi közben elolvasom (idösporolasKép) De jo, hogy mar ott van az anyukad!!
Szerintem biztos van elég tejed, a cickonak nem kell mindig bedurrannia szerintem, nekem sem szokott, és ahogy Andriska hizik, 100%, hogy elég a tejem.

Swen!
Alvas 9-5.30-ig! Nagyon irigy vagyok! Aruld el a titkot!

Lino!
SiofokKép
Es köszi a puszit, amit vmelyik nap küldtél, nagyon jol esett!Kép
En is kiprobalom az egy szal pelust, hatha ma jobb napunk lesz!

Jerry!
En hasznalom a szoptatos parnat! Nagyon jol tamasztja a hatamat a franciaagyban, ha csak a sima parnak lennének mögötte, nem lenne ilyen kényelmes.

Chello!
A heti atlag hizas nagyon valtozo, attol függ, milyen a gyerek. Az okos könyvem szerint 80-300g-ig terjedhet, de latod ez sem igaz, mert Andraska 400g-ot is produkalt mar és ö is egy egészséges kisgyerek, csak kicsit gyorsra vette a tempot!
A hasfajasra probalgassal mindenfélét, én még mindig iszom az édesköményteat, néha Andriska is kap egy picit evés elött, rengeteget büfizünk és rengeteget javult a helyzet. Szerintem az idö is segitett, gondolom felödött az emésztörendszere. Kitartast!!!

Orsi!
AlomKép En elcserélöset nem almodtam, de nagyon sokszor almodtam a kisbabammal, amikor terhes voltam!
Sok boldogsagot a hazassagi évfordulotok alkalmabol!

Aniko!
Vizes labKép Pihizzél sokat!

3-mak!Kép
Nagyon jok a képek, szegények, biztos nehéz lehet most a nagy pocival!

Tegnap ugyan nehéz nap volt, de történt egy jo dolog is! Andriska elmosolyintotta magat!! Mar tegnapelött is csinalta egyszer, amikor énekeltem, "beszélgettünk", de azt hittem véletlen. Tegnap ismét nézett, hol a szemembe, hol a szamat, megint énekeltem neki a "Cickom-cickom"-ot, (mert ez a kedvence) és mosolygott, kis fogatlan édes szajat picit kinyitva. Midnen nyügöt elfelejtettem, olyan boldog voltam!Kép Még egy kicsit bizonytalan a dolog, lehet, hogy most par napig nem is fogja csinalni, de az biztos, hogy mar nagyon sokat fejlödött, olyan ügyesen nézelödikKép

Ma jön a meg a gyerekszobaba a szekrény, ugyhogy pakolasznom kellene, jo lenne, ha hagyna egy kicsit a gyermek.

Sajna nem olvastam vissza rendesen és nem reagaltam mindenkinek, most ennyire futotta, de nagyon sok puszi mindenkinek és szoritok az élmezönynek!

Süncsi
süncsi

Mucska!

Most latom, tettél fel képeket, nagyon szépek vagytok! Tiszta anyja ez a lany (szerintem)!Kép

Zsuzsi!
Lehet, hogy ez mar komoly! Szoritok Neked!

Puszi
Süncsi
süncsi

Zsuzsa:
Én nem bírnám,ha elmennének ennyi időre. Kép Bár biztos könnyebb lesz Neked!
Zsófi kérői:csak nehogy aztán konkurencia legyen Edina! Kép
Éjszakáitok nagyon jók,kizárt,hogy gond van a tejeddel.Akár a minőségével,akár a mennyiségével!Kép
Apával alvás KépVannak még apró örömök az életben! Kép
Kanbuli Kép
Jó csavargást! Bár már biztos úton vagy.Merre veszed az irányt?

Linda:Baywatch: Kép
A Csodák Palotája biztos,hogy nem Daninak való még,bár voltak ilyen kicsik is,de csak szaladgáltak össze-vissza,meg nyomkodták a gombokat.Kata jól érezte magát,de igazából Gergőnek volt nagy élmény.Ő ilyen kis tudós fajta. Kép 3 óra alatt nem sikerült mindent megnézni.Jól elfáradtam,gondolhatod!
Foodexpressz: Kép Mit fognak enni a fiúk?

Mucska:Panka képek Kép Szerintem is tiszta anyja,ahogy Süncsi írta. Kép

Zsuzsi:10 prcesek? Nagyon drukkolok,csak beindul az a lányka.Írj,ha indultok,hogy az egész topic izgulhasson Érted! Kép
Lelkiismeretfurdalás:nagyon rossz. Kép Én még az erkélyre sem tudom őket kirakni,mert már olyan nagyok,hogy a nekik való medence ki sem férne.Vagy a vizet locsolnák az alattunk lakókra,és nem biztos,hogy díjazná.Kép Én is csak este merészkedem le velük esetleg,és csak apával együtt,mert nagyon szédülős vagyok.Reggel fél hétkor szaladtam le a közértbe is,amíg még elviselhető volt a meleg.
Pedig lesz még a héten 36-37 fok,úgyhogy vigyázz Magadra!Gondolok Rád!!!

Süncsi:De jó.hogy javult a hasfájás! Kép
Tényleg nehéz nagy pocakkal ez a meleg,még a poci nélkülieket is nagyon megviseli.
Mosoly Kép

Most mennem kell,mert apának kell a gép.

Beszéltem Borival,este próbál jönni.Kép

Panó:mi van Veled? Kép

Orsi:????

Puszika:Anikó
vakili

SziasztokKép

Na, a párom összeszerelte a nagy gépet és ezen minden billentyű máshol van, ráadásul vannak ékezetek, úgyhogy most hozzá kell szoknom, tuti tele lesz hibával! De azért megpróbálom átnézni a végénKép

Anikó
Akkor lehet, hogy a kis Bencéd mégis lány lesz? Érdekes lenne!Kép
Csuklóm teljesen rendbejött. Kopp-kopp-kopp!
Kórházi motyót én is erre a hétre tervezem, valahogy a hétvége felé. Már csak a betét hiányzik, ma feliratom a dokival. A gyógyszertáros szólt, hogy receptre sokkal olcsóbb! Tök rendes volt!
Házassági évforduló: kösziKép Fincsi hagymalevest fogok enni, az tuti, a másodikat még nem tudom. Majd beszámolokKép
Nagy puszi NekedKép

Jerry
Nekem is azt mondták, hogy a dinnye tök jó vízhajtó! Csak azt nem értem, hogy egyszerre hogy lehet ez is, meg jó a szoptatáskor is? Én mindenesetre eszem, mint állatKép Jól behűtve szuper jól tud esni!

Zsuzsa
Házassági évforduló: kösziKép

Linda
Baywach: KépKépKép 95D az tényleg szép! Én egy 90D-st próbáltam fel, de a D kosár nekem nagy. EgyelőreKép
Évforduló:kösziKép A kajálás csak jó lehetKép

Mucska
Tündéri a lánykátok!Kép Mégegyszer gratulalKép

Zsuzsi
Akkor már csak beindul a babó! Szurkolok nagyon!

Süncsi
Évforduló: kösziKép
Neked meg több pihenést kívánok!
Mosolygás: KépKépKép

Most megyek, összeszedem magam, indulunk a venéglőbeKép NyamiKépKépKép

Puszi mindenkinek, hűsöljetek, ha tehetitek!

Orsi
36+4

avocado

Sziasztok lányok!

CTG-n voltam délelőtt, azért nem voltam eddig. A méhtevékenységet nekem sem mérte, bár raktak rám egy érzékelőt, de végig 0-át mutatott. Szerintem rosszul rakták fel. Holnap megyek dokihoz, bár még szabin van, de külföldről már hazajött és magánrendelést tart néha.

Lino!
Köszi, szólunk majd, ha kell segítség, lehet, hogy kell majd pakolni.

Swen!
A tűzhellyel sajna 3 napon már túl voltunk, mert nem bontottuk ki egyből, ugyanis még nem volt hova tenni.

Jerry!
A konyhát átrendezni nem lehet, mert ez egy nagyon rövid rész, ide muszáj beférnie mindennek, mert nem rakhatom máshová se a mosogatót, se a mosogatógépet. Ezeken kívül csak egy 40 cm-es fiókos rész van itt, azt se lehet már kisebbre csinálni. Most majd a burkoló is megpróbál pár mili helyet csinálni meg az asztalos is és akkor remélhetőleg befér majd a tűzhely. Csak tudnám, hogy mikor! Kép

Orsi!
Te meg miért csavargatod a csuklódat éjszaka?Kép
Boldog házassági évfordulót! Hányadik? Jó étvágyat a kajához!
Milyen betétet lehet felíratni receptre???

Mucska!
Nagyon szép Panka baba! Látom már fülbevalója is van! Kép

Anikó!
Jól esett, hogy hiányoltál. Én is nagyon szenvedek ebben a melegben, ma el is határoztam, hogy többet nem megyek egyedül CTG-re. Az emberek most átestek a ló tulsó oldalára, mindenki azonnal át akarja adni a helyét, akkor is, ha van még hely. Ma is egy nő megsértődött, mert nem ültem a helyére (persze a busz napos oldalán!), mert a másik oldalon még volt üres hely is.

Linda!
Most vagyok igazán irigy a klíma miatt! Nagyon szépek vagytok a képeken, örülök, hogy jól sikerült a tali!

Szöszi!
Már otthon is vagytok? Ilyen hamar? Akkor várunk!

Süncsi!
Nagyon édes lehet Andráska, amint épp mosolyog!

Zsuzsi!
Ugye üzensz valakivel, ha szülni indulsz?

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok!

Zsuzsi: a lelkiismeretfurdalást én írtam Danival kapcsolatban, de lehet, hogy Anikó is. Kép

Süncsi: kaja: elég nagy gond lesz ha a hapsik itt maradnak kaja nélkül. Na, majd anyós pajtás gondolom nem fogja hagyni, hogy a szerelmei éhezzenek, míg én rútúl a kórházbn tespedek. Kép

Anikó, Orsi, Panó: Puszi!!

Mucska: milyen "nagy" már a babó! Kép

Panó: megkaptad a mailt?

Linda
bellana

Linda!
Ha a tegnapira gondolsz, akkor már válszoltam is!

Panó
panó

Sziasztok!

A mai napunk elég nyűgös, úgyhogy gyorsan írok, amíg alszik a drágám. Éjszaka keltünk kettőkor, meg négykor, s mindkétszer volt egy óra a szopi meg a fektetés, úgyhogy nem sokat aludtam. Aztán újabb ébredés nyolckor, s onnan folymatosan fenn van a csemete. Eddig szopiztunk kb. fél-egy óra pihi, sírás, ökölrágicsálás, újabb szopi... Attól féltem, hogy nem elég neki a tejem, de mindig eszik vagy 25 percet, szinte folyamatosan, s utána megnézem és mindig marad még tejcsi a mellemben. Meg a pelusba termel rendesen, s néha bukik is egy keveset. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy ebben a nagy melegben néha-néha egy kis teát is adni kéne neki, ti mit gondoltok? Tudom, hogy elvileg elég az anyatej, de akkor szinte egész nap csak szopizunk folyamatosan. Vagy majd változik a helyzet? Most egyébként hasra fektettem, így már vagy tíz perce alszik. Hátha ez segít. Pedig nálunk a lakásban légkondi nélkül is csak 24 fok van.

Zsuzsi! MI VAN VELED??????

Szöszi! Máris otthon?! Ez csodás! Írj nekünk minél hamarabb!!!!!Kép

Talisok! Szuperek a képek és édesek a gyerkők!Kép

Linda! Neked tényleg hatalmas a pocid! És ez a cici méret?! Nem semmi!!!Gondolom Ádi értékeli!Kép

Orsi! Sok boldogságot és fini, romantikus vacsizást nektek!Kép

Jerry! Pocakos képet mindenképp csináltass!!!! Szerintem megbánnád ha kihagynátok! S remélem nekünk is megmutatod!?Kép

Zsuzsa! Az az érdekes, hogy te a babával, mint egy gyermekkel pihensz, én meg vele küszködök.Kép A nappalotok beállt már? Te mikor szoptatsz, amikor kéri a kicsi? S a lefejt tejet mikor adod neki?

Mindenki aki szoptat! Nektek is fáj a melletek a szoptatástól? Nekem ugyanis elég érzékeny a bimbóm, meg a bimbóudvar, pedig nem rágja ki a csemete, tehát nem sebes, de amikor rácuppan és megszívja az elején, hát bizony néha csillagokat látok. Tapasztalt ilyet más is?

Süncsi! Most olvasom, hogy nálatok is ilyen ébrenlétes nap volt. Látod az egész éjszakát Botond is csak nagyon ritkán alussza át, de én ezekért is hálás vagyok!Kép Viszont napközben néha úgy érzem rá van nőve a cicimre annyit eszik!Kép Örülök, hogy javult a pocakgondotok!Kép Nálatok van már előre kialakult napirend?

Panó! akkor se hagyd a tűzhelyet annyiban! Ez mindenképp az ő hibájuk, ki kell javítaniuk, vagy cserélniük! keressétek meg a fogysztóvédelmi felügyelőséget!Jelentkezz a doki után!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Mind a 3 gyerek alszik már fél 2 óta, úgyhogy most nyugiban ide tudtam ülni Kép Éjszakákért továbbra is hálásak vagyunk Katicának, ma is csak negyed 6kor kelt először enni az esti 9 órás kaja után Kép Nappal továbbra sem viszi túlzásba, sőt, ma negyed kettőkor aludt el először reggel 7 órás kelés után, de a nagyoktól úgysem tudok pihenni, így viszont éjszaka mindenki pihen Kép Hétvégén elvileg átköltözik a csajokhoz, de lehet hogy marad még hat hetes koráig mellettünk a mózesban, majd még megálmodom!

Swen: nekem két hétig volt érzékeny a cicim a szopizások kezdetekor egy percig, de már elmúlt. Viszont két perccel Kata ébredése előtt mindig el kezd folyni a tejem mind a két mellemből Kép És tök mindegy, hogy ez három órás alvás, vagy csak 10 perc Kép Én nem adok teát Katának. Szerintem elég a tejci. Nóra sem kapott (na jó ő téli gyerek). Lili kapott anno azt hiszem vagy 3x amikor ilyen dög meleg volt, de ő akkor is csak sima vizet. Hogy telnek az apa nélküli napok?

Anikó: ma lesz a napja a pancsinak Kép Alig várom, hogy 6 óra legyen, akkorra jön haza apa Kép Mind a két gyerkőcöd nagyon szép a képeken, kiegyeznék vele ha az én Katám is ilyen szép lenne Kép ! Lelkifurdalás Kép Nekem is van ám! Hogy most itt ez a pici, és ezért nem tudunk lényegében sehova elmenni, ha nem segít senki Kép

Zsuzsa: remélem akkor tudsz most pihenni! Apával alvás Kép Sikerült a csavargás? Merre jártál? Képek Kép

Zita: amikor egyedül csak Kata van itthon, egyszerűen nem is értem, miért nem volt semmire időm egy gyerekesként Kép

Chello: mi volt ma a próbaszopin?

Minitalizók: nagyon jók a képek!!! Óriási pocakotok van!!!

Linda: Dani nagyon édes a képeken! Hány centi? Olyan magasnak tűnik! Nagyon irigy vagyok a légkondiért!!! Mindjárt megsülök, pedig itt bent csak 24,5 fok van. Cici méret Kép Én 95 C-nél megálltam, most meg már a 90C-st hordom. Foodexpresz Kép

Mucska: Nagyon szép baba Anna, és tényleg nagyon hasonlít Rád!!! További jó Tisza-partozást!

Süncsi Kép Örülök, hogy javulnak a pocakfájós gondok! Kép Mosoly Kép Már én is úgy várok egy igazi tudatos mosolyt! Egy szál pelus bevált Andrisnál? Andriska nagyon jókat kajálhat, ha így hízik!!! Kép

Jerry: remélem hamarosan láthatunk pocakos képet Rólad is!

Zsuzsi: továbbra is szurkolok, hogy most már induljon el Emma!

Orsi: csuklód Kép évfordulóhoz gratulálok! Jogsi Kép

Ildikó: hát ez az, a hatóidő. Nálunk 20 percet mondanak, és amikor én elkezdek könyörögni valami megváltásért annyi időn belül kibújik a baba! Remélem jól vagytok! Laurának hogy tetszik a kistesó?

Szilvi
lino

Sziasztok!

Jelentem a fájásaim rendszertelenek, fürdőre elmúlt, most megint van, csak kb.15 percesek...
nem tudom, mikor lesz ebből baba...

Talán takarítanom kellene??? Kép Kép Kép Férjem már nagyon ideges, szegényt annyira sajnálom.

Panó: sajnos nem értem utol az ismerősömet, temetésen van, holnaptól meg külföldön, de szerintem nyugodtan hívd fel a fogyasztóvédelmis irodát, ott bárkinek elmeséled biztosan kapsz jó tanácsot, sőt hivatalosan el kell járniuk...

Linda: bocsi, lehet, hogy összekevertelek, de szerintem most minden többgyerekes ezzel a problémával szenved Kép
www.netpincer.hu nagyon finom kaják vannak, talán egy ideiglenes megoldás nektek!

Mindenkinek most van a házassági évfordulója? Gratulálok!!! Kép Kép

Süncsi: én kérdeztem még a hordozókendővel kapcsolatban, hogy van-e leírásod, hogy kell megkötni, meg milyen nagy, mert most varrok egyet. Németországban mi állandóan kinaiba, arab vagy görög imbissbe jártunk, mert az legalább nyitva volt és házhoz is szállítottak. Nálatok is olyan rossz a nyitvatartási idő?

na megyek, mert a lányom (Dóri) nem bír magával, muszáj játszanom vele.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok,

olvasok szorgalmasan, de írni már nem jut erom, nagyon rosszul esik az ulés mostanság Kép Keményedek is rendesen, naponta többször, de úgy hogy menzisen fáj is. Jövo héten megyek méhszáj kukucsra, kiváncsi leszek.
Fura ez az itthonlét is, meg kell szoknom még..

Minden baba szépséges, alig várom, hogy a miénket is láthassam végre! Kép A három pocakos grácia pedig irigylésreméltóan jól néz ki KépKép

Zsuzsi, nagy drukk neked, hátha rendszerezodnek azok a fájások Kép
Hordozókendos leírást találsz a nandu.hu -n!
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/hasznos.htm

Puszi
Soraya
soraya

Sziasztok!

Zsuzsi: Nekem van leírásom a hordozókendő megkötéseire, képek is vannak benne. Küldték a kendővel együtt. A www.bababolt.com-ról rendeltem és másnap itt volt. Postaköltséget sem kellett fizetni. Egyébként a kendő egy kb. 4m hosszú (ez magasságtól is függ), 70 cm széles speciális szövésű anyag.

Szilvi: Egy gyerekkel itthon én sem szoktam érteni, hogy miben fáradtam el, mikor Ádám még csak egyedül volt. Pedig nagyon fáradt voltam akkor. Ennyit tenne az embernek, hogy van már gyakorlata?!

Chello: Mi volt a próbaszopin? Hetigyarapodás? Nem aszalódtatok össze ebben a melegben? Mikor beszéltünk, akkor éppen a boltba mentünk. Hazafelé már anyukám nagyon ki volt.

Érik a sárgabarackunk. Már tegnap leszüreteltük a felét. Négy szemet. Mára még maradt öt. Ahhoz képest, hogy tavaly fele a fán rohadt, mert nem tudtuk elég gyorsan szedni, ez azért édes kevés. És szabad vagy nem, egyszerűen muszáj volt megkóstolni.

Üdv:

Zita
pzita

Megint itt vagyok, alszik végre a Picike.

Bellana,
akartam is ajanlani az anyosodat, mint szakacsnötKép, csak féltem, hogy esetleg nagyon beletrafalok, talan egyalatan nem akarod...

Orsi!
Jo evészetet!
(étterembe menés, hmmm...Kép)

Pano!
Buszos történetKép

Swen!
En is gondolkodtam ezen a tea dolgon, tegnap adtam egy picikét evés elött, édesköményteat, de azt amugy is adogatok neki néha, hogy lazan tudja eregetni a galambokatKép
Csillagok a szopasnal: mar én is nagyon ritkan érzem, az elsö hetekben viszont mindig éreztem, mikor racuppant, hasonloan Linohoz.
Kitartast a mai napotokhoz!

Lino!
Még mindig irigy vagyok az éjszakakra, na de Neked azért még ott van két masik gyermek is, ennyit igazan megérdemelsz!

Aniko!
En hülye az elöbb nem is irtam, pedig akartam, hogy milyen szépek a gyerekeid! A Csodak Palotajahoz nagyon közel laktam Pesten, arrafelé van a lakasunk, mindig olyan kivancsi voltam mi lehet az, olyan jol hangzik a neve, de sosem tudtam meg igazabol. Jatékgépek gyerekeknek?

Zsuzsi!
Nem felejtettelek el, csak délelött mar nem volt idöm feltenni a képeket, de par napja elkészültek. Kaja ügyben eddig Tomi sokat segitett, ha volt idöm én is föztem (egyszer teljesen szétföztem egy csirkét a levesben, mert Andriska nem engedett elKép), augusztus elejétöl komolyan beindul a munkaja és addig kéne vmit kitalalnom. Ja, a pizza mellett még kinait lehet rendelni, igaz.
A kendö tehat egy hosszu anyag, az én derekamon kétszer is at kell tekerni, hogy a 2 méter magas férjemre is jo legyen, az anyag pedig nagyonkicsit elasztikus. Ime:

Oldalrol:

Kép

Elölröl:

Kép

Hatulrol:

Kép

(csak a szemem alatt vannak karikak, a kendön nincsen!Kép)

Puszi
Süncsi
süncsi

latom, közben Zita és Soraya tettek fel leirasokat, az én kendöm internetoldala németül:
www.tragetuch.ch

Zita!
Hat akkor nem sok barackotok lettKép

Soraya!
pusszancs Neked, majd megszokod otthon, élvezd ki a pihit még a szülés elött, pihenj sokat!

Puszi
Süncsi
süncsi

sziasztok!

Bellana: ZSófit 7végére várjuk vissza.
Nemalvás: szerintem erre nem lehet edzeni! Kép

Mucska: szíves csörgő Kép Nálunk is van ilyen, és szerettem ZSófi ideén, mert könnyű! Kép
Nagyon helyes kislány Anna Kép

Zsuzsi: tuti, hogy mennem kell. Olyan dolgom van, ami nem múlik el Kép
Amúgy ma tényleg lazítottam Anyukám jóvoltából. És jól esett! Kép
10 percesek? Akkor már próbálkozik. Lesz az 2-3 perces is még!!! Hajrá!!!

Süncsi: hasfájás Kép
Edina sem alszik vissza 6-kor! Jó esetben 8 körül!
Mosolygás: Edina múlt szerdán mosolygottt egy nagyot Anyukámnak, tegnap már nekem is, és ma sokszor Anyunak. Úgy tűnik, csípi a nagymamát! Kép
A képeken nagyon helyesek vagytok! És csini vagy Kép

Anikó: kibírnád te is pár napig, hidd el!
Egy kicsit vásárolgattam, vezettem,... Jó volt, bár nagyon meleg! Még jó, hogy van a kocsiban kondi! Kép

Swen: a tea a te ügyed, elvileg nem kell! Amúgy ma Edina is egy mellből eszik csak egyszerre. Sokszor eszik, és kevesebbet! Így könnyebb emészteni, és nem is szomjas. Nekem fárasztó, de ebben a kutya melegben nekik így jobb!
Én is küszködök, mint te!
Én mindig szoptatok, csak du, és este nem mindig elég, akkor adok neki lefejt tejet is. Illetve akkor, ha valami miatt túl sok telik el két kaja között, és fejnem kell, mert folyik, akkor is üvegből kap utána. (éjjel előfordul gyakran)
A mellem nekem is fáj. Néha kenegetem, nem veszek melltartót, és ha tehetem, szabdon hagyon a krémmel. Az jó neki!

Lino: 3 lány Kép Megálmodod? Nálunk még marad a kiscsaj!
Alvás: valamit valamiért! Edina ma reggel aludt 2 órát, majd eddig 3*felet!

Ébredés, mennem kell!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Soraya, Zita: köszönöm a honlapokat és a tanácsokat. Az Ikeában vettem egy tiszta pamut anyagot, nem festett, természetes a színe, 4m -rel számoltam én is, a szélessége kb. 70 cm. Még csak letisztáztam, meg kellene rendesen varrni.

Süncsi: köszi a fotókat, nagyon jók, olyan jól nézel ki!!!! Kép Jaj és a pici fiad is olyan aranyos! Szereti akkor a kendőt!

Zsuzsa: jó, hogy egy picit ki tudtál kapcsolódni! Kép Kicsit csalódott vagyok, abban reménykedtem, hogy a második babám gyorsan jön, nem lesz elhúzodó vajúdásom, mint Dorkával (2 napot vajúdtam). Most meg megint ugyanaz van, már reggel óta 10-20 perces fájásaim vannak, azok is 1 percig fájnak, igaz egyre erősebbek. Végülis már 1 napja érzem ezt, éjjel is éberen aludtam, hiszen voltak már fájások... Tuti, hogy holnap estig ez lesz, ha nem tovább. Dórival kaptam az utolsó órákban oxitocint, de nem lett jobb tőle semmi... Kép Úgy szeretnék normálisan szülni, ahogy másoktól hallom, egyértelmű jelekkel... Kép

Lányok, mindenki úgy szült, hogy rendszeres fájásai lettek és volt tolófájása? Mert nekem nem volt az elsőnél, ennek ellenére persze megszültem Dórit, csak nagyon kifárasztott az a 2 nap.

Bocsi, hogy most másokra nem reagálok és ego voltam.

Üdv: zsuzsi
zsu26

SziasztokKép

Nemrég jöttünk meg a dokitól, szépen visszaolvastam, most reagálok, aztán leírom a ma délutánunkatKép

Panó
Csukó Kép
Házassági évforduló: KösziKép Ma vagyunk 8 éves házasokKép
Betét: nem lehet feliratni, a doki ma kiokosított, mert csak az inkontinenciára írják fel és állítólag tök szigorú az ellenőrzés! Tena Lady lett volna, de végül is a doki azt mondta, hogy szerinte felesleges és hallgatok rá, mert a barátnőm is pont ezt mondta, hogy őt minden irritálta, csak a gézbe tekert vatta nem. Úgyhogy én azt hiszem maradok annál, aztán majd meglátjuk.

Swen, Lino
KösziKép

Süncsi
Hogy Te milyen jól nézel ki!!! Nagyon jók a képek!Kép

Zsuzsa
A lefejt tejet hogy tárolod? Gondolom hűtőben, de amikor odaadod Edinának, akkor hogy melegíted?

Most ezt muszaj elküldenem, mert mindjárt hőgutát kapok, majd később folytatom az élménybeszámolómmalKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Zsuzsi: drukkolok, hogy azért ne vajúdj sokáig!
Én is abban reménykedem, hogy most rövidebb lesz, bár én nem kínlódtam 2 napig.
Köszi az infót a netpincérrö, mindjárt megnézem.

Chello: mi volt?

Orsi: kajálás? Gézbe tekert vatta?? Én Tenát használtam a múltkor is.

Süncsi: tényleg nagyon csini vagy és sehol egy kicsi poci sem...Nekem azért maradt annó. Kép

Zsuzsa: csak poénkodni próbáltam...

Lino:jó, hogy ilyen sokat tudtál írni: Kép
A cici méret nekem sem marad ekkora. Kép
Dani 96 cm. Kép

Swen:puszi!

Panó: megjött a válasz. Kép

Rólunk: délután voltam a szivhangon, a fájásmérö most sem volt jó. Az ideiglenes szülöszobán voltam ami a mütö részlegben van és hát mit mondjak, baromi lehangoló és rideg. Kép Tényleg egy igazi steril mütö, még 1 képet sem lehet feltenni... Át kellett öltöznöm kórházi hálóingbe,a papucsra zacskót kellett húzni... Nincs 1 ágyas szülöszoba, ami van az 2 ágyas, paravánal elválasztva... És 3-an vagyunk kiírva egyidöben, mind ehhez a szülésznöhöz járunk.
Kicsit letörtem emiatt. Kép

Linda

ui: megint nem veszi be a hosszu ö és ü-t...
bellana

SziasztokKép

Szóval a mai napunkKép
Elmentünk ugye ebédelni és jól bekajáltunkKép Viszont már asztalnál enni elg érdekesen tudok, nem bírok ugynis rendesen előredőlni, úgyhogy érdekesen varázsoltam be a számba a falatokatKép A levessel ugye még nem volt gond, de a második már érdekesen nézett kiKép Persze akkora adagot adtak, hogy csak a felét sikerült eltüntetni, a többi maradt vacsira, épp az előbb fogyasztottuk el jóízűenKép
Aztán elmentünk a Bricostore-ba, mert még meg kellett venni a függönyöket és mára volt 10% kedvezményünk, ami azért ennyi függönynél jó pá ezer forint. Ki is választottunk mindent, levágták, beárazták, de a pénztárnál derült ki, hogy ennél az akciónál a főpénztárban kell fizetni mindenkinek (!) és a 10%-ot úgy vonják le, hogy minden terméket 2x ütnek be és aztán visszavonják, szóval jó bonyolult! Ne tudjátok meg, hoy mennyit álltunk ott, már hőgutát kaptam, és közben ment az idő és nekünk már mennünk kellett volna a dokihoz!
El is késtünk egz fél órát, szerencsére nem volt gond!
És képzeljétek, Gergő szuper CTG-t produkált! Az asszisztensnő is megdícsért és a doki is megjegyezte, hogy milyen szép az eredmény! Úgy megdícsérgettem a drágaságomat!Kép

Na, most mennem kell, mert 9-re kell vinni a függönyanyagot a varrónőhöz, akkor ér haza. Még majd jövökKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsikám,pont a lényeg maradt le,a mai délután.Pedig már úgy izgultam. Kép Tessék sürgősen pótolni,mert nem tudom,meddig tudok fentmaradni.
Azért nagyon meglepődnék,ha Bencus lány lenne.Kép

Panó:Ctg:Te éreztél közben valamit,amit már jeleznie kellett volna?
Helyátadás Kép Kép
Nálam is most fordult a dolog,csak az ellenkező irányba.Nekem eddig mindig átadták a helyet,viszont mikor a múlt héten mentem a buszon,2 megálló után egy nő kezdett veszekedni az ülőkkel,hogy valaki szíveskedjen már fellálni.Az előttem ülő nagy csodálkozó szemekkel rámnézett,és azt mondta,hogy jaj,észre sem vettem.Hát azért szerintem már rendesen látszik a pocakom,nem? Kép
Konyhád Kép

Swen:szegény,most jó fáradt lehetsz. Kép
Az elején nekem is mindig fájt a cicim a nagyobbaknál,ez szerintem természetes.

Szilvi:Milyen volt a pancsi? Kép
Gyerkőcök nevében köszi Kép Lelkifurdalás Kép
Összemértük a pocinkat,és kb.egyforma,csak mivel különböző magasak vagyunk,lehet,hogy csalóka a kép.Kép
24,5 foknál megsülsz? Mit szóljak én a 30-31 fokra,pocakkal. Kép

Zsuzsi:hajrá,nagyon drukkolok Neked,lehet,hogy reggelre már tényleg beindul!Ne keseredj el! Nagyon erősek a fájások? Hogy tudsz így játszani Dórival?
Lelkifurdit nem keverted össze,mind a ketten írtuk Lindával. Kép
A netpincértől mi is szoktunk rendelni! Kép

Soraya:Keményedés Kép Pihenni,pihenni...
Én holnap megyek matatásra,kíváncsi vagyok nagyon.Kép
Köszönjük a bókot! Kép

Süncsikém:de gyönyörűek vagytok így együtt!!! Kép
Gyerkőckéim nevében köszi. Kép
Csodák palotája:tulajdonképpen fizika csak játékosan Kép Nem igazán játékok,bár azok is vannak,de minden tudományos.Nagyon érdekes volt,külön kis előadást is tartottak fizikai kísérletekkel.Mondjuk azt Kata nagyon unta (meg én is Kép),de Gergő tátott szájjal hallgatta végig.De egyébként mind a négyen nagyon jól szórakoztunk.

Zsuzsa:olyan jó néha egy-egy ilyen nap.Én is tartottam néha,amikor otthon voltam a nagyobbakkal GYES-en.Ha nagyon besokalltam,apa elküldött egy kicsit csavarogni.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Látom,egyszerre írtunk hárman! Kép

Linda:át kellett öltöznöd egy CTG-hez??? Nekem ez új. Szülőszoba: Kép Nehogy most meg ezért legyél depis!!! Nem biztos,hogy megint össze tudunk jönni egy jókedvcsinálásra . Kép
Van rá remény,hogy addigra elkészül az új szülőszoba?

Orsi:Nem írtad,hogy mit ettél! Kép Baromi éhes vagyok,de úgy ég a gyomrom,(persze jön az éjszaka,megint ülve alszom. Kép )hogy nincs kedvem enni.
CTG:Ügyes kicsi Gergő Kép
Brico:én biztos kiborultam volna. Kép

Puszi Nektek:Anikó
vakili

Orsi: nagyon ügyi Gergő! Kép Akkor ez egy szép nap volt. Kép

Anikó: átöltözés: igen, mert a műtőrészlegben van!
Jó mi, minden tök steril, elméletileg még fényképezőt sem lehetne bevinni, se apukát!!!
Elég kiábrándító volt. Nem mondhatnám, hogy oldja az emberben a szorongást az a csupa fehér, csupa fény, króm borzalom. Kép
Nem leszek miatta depis, csak elég ijesztő volt.
De hát ez van, most újítják az egész kórházat és eltart 1 darabig. A szülőszoba is több hónap, mert mindent átszerelnek, nagyon tuti kádas,zuhanyzós, labdás, stb. újságba illő hely lesz, de addigra Gergő már n&ősülni fog. Kép

Zsuzsi: Vác olyan messze van, hogy ide nem szállítanak kaját a netpincértől. Kép Hiába Budapestországban élünk. Kép

Linda
bellana

Ildikó, azért nem alszik mindig ilyen sokat Noémi. Ma délelőtt végig aludt, délután viszont folyamatosan sírt a pocija miatt. Nem tudom milyen lesz az éjszaka, most Apa pociján alszik békésen. Kép

Orsi, nagyon jók a pocakos képek, irigyellek Titeket a tali miatt. Kép

Szöszi, gondolom már otthon vagytok, várom, hogy jelentkezz. Kép

Zsuzsa, tudom, hogy egy kaja nem mérvadó ezért is fostam ennyire mert nem akartam, hogy ráfogják, hogy nem eszik eleget. Bár nagyon meleg volt a próbaszopi jól sikerült, 70-et evett a két ciciből. Kép Már csak az volt a baja a doktornéninek, hogy túl sokáig szopizott (40 perc), szerinte csak 20+10 percet kell szoptatni. Ezzel végképp nem értek egyet, addig szoptatok amíg a baba igényli. Most este pl. csak 20 percet szopizott mert utána bealudt. Jövő héttől még nem lesz mélyvíz mert itt lesz az egyik barátnőm. Nem egész nap de biztos nagy segítség lesz. Utána jönne a mélyvíz de ha nagyon nem bírom akkor a Mamám le tud jönni segíteni. Kép

Mucska, puszi Nektek. Gyönyörű a lánykád. Kép

Süncsi, örülök, hogy javult a hasfájás nálatok. Tegnap nálunk is jobb volt aztán ma délután megint sokat sírt. Tegnap tökfőzeléket ettem, lehet, hogy nem szabadna? Bár úgy emlékszem nem volt tiltólistán. Noncsika 180 g-ot hízott 1 hét alatt, remélem lesz ez több is. Nagyon szépek vagytok a képeken. Kép

Panó. Tűzhely ! Kép

Swen, én szoktam adni a babának egy kis teát, egyrészt a nagy meleg miatt másrészt a pocija miatt. Nekem az elejétől fogva fáj a mellem amikor rácuppan a picúr, én is csillagokat látok néha. Kép Ráadásul annyira ráveti magát mint aki 1 hete nem evett semmit. Szopizás után pedig az öklét kapja el és azt szopizza.

Lino, Bellana : köszi, jól sikerült a szopi, fentebb leírtam.

Na megyek mert hulla vagyok.

Jó éjszakát!
Chello
chello

SziasztokKép

Csak gyorsan, mert leragad a szememKép

Aniko, Linda
Levesnek a francia hagymalevest ettük cipo nelkulKép En masodiknak bacon-be göngyölt pulykamellet ettem tejszínes gombamártássalKép NyamiKép

Linda
Betét: nekem elég horribilisnek tűnt a Tena ára. Te melyiket vetted? Mert itt az Extra és a Szuper volt és mindkettőből egy csomag olyan 1500Ft körül van, és ugye nem elég egy csomagKép De lehet, hogy ez nem is az a betét. Írd már meg Te melyiket használtad és mennyi volt! KösziKép

Jó éjt mindenkinekKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Jó reggelt!

Csak megnéztem,mi van Zsuzsival,de látom ,nincs új hír. Kép

Linda:ez a műtő dolod nem hangzik valami jól,én sem lennék boldog tőle. Kép
netpincér Kép
Most már valami jót is írjál! Kép

Chello:próbaszopi: Ha neked nem gond ,szerintem nyugodtan hagyhatod Noncsit tovább cicin.Ha nem eszik eleget,akkor meg fél óra múlva kezdheted elölről,nem?
Ilyen aranyos barátnőd van? Kép
Szerintem ennyi idő alatt bele fogsz rázódni,össze is szoktok,és minden OK lesz. Kép

Orsi:jól hangzik az ebéd. Kép
A Tenát én darabra vettem a gyógyszertárban,de csomagban is lehet kapni,igaz.Egy ilyen csomagban 30 db körül van,az biztos elég,szerintem még maradni is fog.Az ár az kb.stimmel.csak az első 2, max.3 napban kell,utána már elég az Allways is.

Puszi:Anikó
vakili

Jó reggelt lányok!

Zsuzsi!
Mi van veled?

Süncsi!
Nagyon jók a képek, nagyon jól nézel ki te is!!!

Linda!
És ha éppen szülnek mikor CTG-re mész?
Majd olyankor szülünk, mikor másnak nem jut eszébe és akkor egyedül leszel a szülőszobán! Kép
Én eddig mindig úgy szültem, hogy teljesen egyedül voltam a szülészeten. Amúgy nálunk is csak egy 1 ágyas szülőszoba van, a másikban úgy rémlik van több ágy, amiket függönyökkel lehet elválasztani, de ott még szerencsére nem szültem.

Orsi!
A hasam már engem is eléggé zavar evés közben, állandóan leeszem magam!

Anikó!
Hát szerintem elég nehéz nem észrevenni a pocid, de úgy látszik van akinek sikerül!Kép
A CTG-n most tényleg nem is éreztem keményedést, de a múlt héten sem és akkor a 20% körül húzott egy vonalat, most meg el se mozdult a 0-ról!

Chello!
Ügyes volt Noémi, hogy 70-et szopizott a próbaszopin! Petit emlékszem én is mindig olyan sokáig szoptattam. Ritát már nem, szerintem egyszerűen nem volt rá időm.

3/4 12-re megyek az orvoshoz, isteni lesz 40 fokban délben!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Sziasztok!

Süncsi: nagyon szépek vagytok a képen!!! Kép

Linda: nagyon magas Dani! Nóra fél évvel idősebb nála, és szerintem nincs ekkora, de majd lemérem ma! Szülőszoba Kép Ez nem hangzik túl jól! Netpincér Kép Vácon nincs valami helyi kajahordó cég? Még itt Érden is van 2-3, pedig ez egy vacak hely, nincs itt semmi.

Orsi: kaja Kép Új képek nincsenek a berendezett házról? Bricostore: hát ez azért elég fárasztó lehetett! CTG Kép

Anikó: ma már itt is 26 fok van bent, úgyhogy ha tovább tart ez a meleg, simán lesz 30 fok Kép Hát akárhogy nézem azokat a képeket, mindenképpen nagy hasa van mind a hármotoknak!!! Kép Pancsi megvolt tegnap este, és nagyon jóóóóóóóóó volt!!!! Kép 34 fokos volt a víz! Majd írd meg, mi volt a dokinál!

Zsuzsa: örülök, hogy sikerült egy kicsit kikapcsolódnod! Edina mosoly Kép Egyébként valószínű, hogy Kata marad 6 hetes koráig velünk. Úgy hiányzik majd a szuszogása, bár néha inkább horkol, szörcsög, stb. Kép

Soraya: pihenj azért sokat!

Szöszi: ? Nem hagy Balázs géphez jutni? Kép Pedig olyan kíváncsi vagyok rá!

Chello: örülök, hogy jól sikerült a próbaszopi! Kép Szerintem, ha neked nem okoz gondot, hagyjad Noémit annyit szopizni, amennyit, és amilyen hosszan akar. Lili maratoni szopizó volt, nem volt ritka, hogy egy órát szopizott. Nóra mindig végzett 5 perc alatt, Kata meg változó, valamikor 5 perc, valamikor fél óra. Hasfájás?

Zsuzsi: mi van veled? Fájások? Vagy már meg is szültél? Kép Remélem most rövidebb szülésed lesz, és olyan, amit elképzeltél!!! És igen, nekem nagyjából rendszeres fájásaim voltak és voltak tolófájások is.

Zita: nem tudom, lehet, hogy a gyakorlat teszi, de lehet az is, hogy tiszta felüdülés, ha csak egy gyerekről kell gondoskodni! Kép Meg azért mázlim van, mert a három gyerek egyszerre alszik délután Kép Rékának hogy tetszett a sárgabarack a tejciben? Én ma megint egy gyerekes vagyok, lányok elmentek mamával dolgozni, de este jönnek haza apával.

Szilvi
lino

Panó:de ugye most már nem egyedül mész dokihoz? ma is nagyon meleg lesz! Kép Én már nem is emlékszem ezekre a vonalakra a CTG-n,nagyon kíváncsi vagyok a maira. Fél négyre megyek,és pont előttem lesz Hajnimaci! Kép

Szilvi:De irigyellek a pancsiért! Kép Kép
Nálunk estére 32 fok volt a lakásban.Alig kaptam levegőt! Kép Melyik napra is mondják a legmelegebbet?
Ugye milyen méretesek lettünk mindhárman? Kép
Doki után persze,hogy beszámolok,már lukas az oldalam,hogy mit mond a méhszájamra.Kép

Zsuzsi:elfelejtettem válaszolni,nekem is rendszeres fájásaim voltak,de az elsőtől a végéig azért eltelt sok-sok óra.Először csak össze-vissza és nagyon gyengén éreztem.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Másik fórumról a hír:
Megszületett Emma július 20.-án 23.55-kor jól vannak, a pici 3100g és 53 cm!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Egy másik oldalon olvastam, hogy Zsuzsi megszült az éjjel 23óra 55 perckor.
Emma, 3100 gr, 53 cm.
Többit majd az írja, aki kap SMS-t ....

További jó babázást!

beababa

cory!
ezt aztán egyszerre jól megírtuk!Kép

beababa

Anikó!
Állítólag apa jön haza 11-re és elvisz, remélem tényleg úgy lesz!

Zsuzsi!
Én is elfelejtettem válaszolni, nekem meg pont ez az eleje maradt ki, 10-20 perces fájások nem voltak egyáltalán. Ritával azért indultunk el, mert mintha 8 percenként valamit éreztem volna, de nem voltam benne biztos, hogy az fájás. Petivel meg egyáltalán nem volt fájás, csak folydogált a magzatvíz. Az 1-2 perces fájások viszont már tényleg fájtak és tolófájás is volt mindig!

Orsi!
Ne vegyél túl sokat ezekből a nagy betétekből, igaza van Anikónak. Én például nem is vettem egyáltalán, mert Linotól is megkaptam a maradékát meg egy másik barátnőmtől is, aki nemrég szült. Aztán úgyis egyre kisebb betétek kellenek, azt majd meglátod menet közben.

Panó
panó

Zsuzsi!
Nagyon nagy gratula! Akkor ez most gyorsabban ment! Mielőbbi felépülést, sok tejcsit!

Anikó!
Akkor egy kicsit elkéstünk a válasszal Zsuzsinak!

Panó
panó

Zsuzsi!

Nagyon sok szeretettel gratulálok Emma babához! Mielőbbi felépülést, sok tejcit! Várunk vissza!!!
És nem is lett pici a babád!

Szilvi
lino

Kép

Kép
panó

ZSUZSI: GRATULÁLOK!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek! Kép Örülök,hogy most rövidebben sikerült.Nagyon sokat gondoltunk ám Rád!

Panó:hi-hi,kicsit tényleg elkéstünk! Kép
Engem is apa visz,és jönnek a gyerkőcök is.Remélem,nem kell sokat várni.

Cory,Beababa:nagyon köszönjük a híreket! Kép
vakili

Panókám! gyors vagy,mint a villám! Kép
Hú,milyen közel vagyunk!!!
Jól emlékszem,hogy holnap járt volna le az a bizonyos 266 nap Zsuzsiéknál?

Anikó
vakili

Jó reggelt!

Anikó, nem nagyon foglalkozom azzal amit mond a doktornéni-védőnéni szopi ügyben. Ma reggel pl. 45 percig szopizott és rá 2 órára megint kikövetelte ami neki jár de akkor már csak 15 percig volt cicin. Most végre elaludt. Tényleg aranyos a barátnőm, szabit vett ki jövő hétre, hogy segítsen nekünk és persze imád babázni. Kép

Nekem a Tena nem nagyon jött be, csak egy 8 darabos csomagot használtam el és már alig vártam, hogy mást használhassak. Igaz első nap az örzőben a kórházi betétet adták, az jó vastag volt.

Panó, vigyázz magadra ebben a nagy melegben. Tegnap én is azt hittem megrohadok amikor mentünk a védőnénihez. Kép

Lino, tegnap délután és este nagyon fájt a pocija a leányzónak. Kép Éjjel jól aludt, 2-kor és reggel 7-kor volt szopizás. Noémi szeret szép lassan szopizni de jobb is mert ha nem akkor még jobban fájna a pocija.

Zsuzsi, nagy GRATULA !! Sok tejcsit és gyors felépülést kívánok! Kép

Na megyek mert kezdődik a műsör! Kép

Chello
chello

Zsuzsinak nagy gratula!! Kép Kép

Orsi: én Tenából az extrát használtam, 20db-os csomag került kb. 1500-be, azt hiszem. Mondjuk én Danival nagyon véreztem, 3 napig naponta többször kaptam oxitocin szurit, mert a méhem nem akart rendesen összemenni, úgyhogy nekem kellett a nagy.
Még normál betétem van,hála a mi Zsuzsánknak. Kép
Örülök, hogy jól sikerült a hami. Kép

Panó: engem már nem vizsgál meg senki. Aggódom is emiatt. Kép Vigyázz a meleggel. Itt már közel 30 fok van a lakásban! Ugye megy veled valaki???
Láttad, hogy már csak ketten vannak elöttünk?Kép Kép
Tüzhely??

Anikó: Puszi!!!

Lino: találtam még 1-et ami Vácra szállít: Menüette a nevük. Huhh...

Most megyek:
Linda 38! (akárcsak Panó)
bellana

De lökött vagyok, Chello, neked akartam még írni, hogy szerintem jól csinálod, hogy addig hagyod szopizni Noémit amíg ő akar!! Én is így tettem Danival és ő se tartotta be az "előírásokat", simán lógott a szeren 40 percig is!

Pusssz:
Linda
bellana

Sziasztok,

ZSUZSINAK GRATULÁLOK, jó egészséget az egész családnak!!!

Tegnap este hazajöttünk Ráckevéről, talán pénteken megyünk vissza, addig megpróbálom behozni a lemaradásomat visszaolvasásban, és persze a háztartásbanKép

Anikó,
nagyon köszönöm, hogy felhívtál!!! Annyira jól esett, hogy gondoltál rámKép Először hirtelen nem is tudtam, miért is voltam rosszkedvű, amikor írtam nektek utoljára, aztán kapcsoltam...Azt hittem, a Dani miatti kiakadásomat is leírtam nektek, aztán rájöttem, hogy azt nem írtam le, túl "bonyolult". De azért veled és Panóval majd szeretnék mailt váltani, mert a fiaink nagyjából ugye egyidősek, és kíváncsi vagyok, nálatok is vannak-e ilyen problémák.(ezek teljesen függetlenek a babától, ez inkább korosztályi sajátosság)

Először az ego-rész:
Dorka változó hangulatban viseli el azt a kutyameleget, pl. hétfőn nagyon jól viselte, sokat aludt, rendesen evett, aztán pl. tegnap már délutánra megzakkant, az esténk az nagyon hosszú volt elalvásig, csúszott minden program, az esti etetés is már majdnem 10-kor volt. Aztán éjszaka azért aludt rendesen, ahogy szokott, csak a szopi csúszott ki egészen fél 5-ig. Most már alszik egy órája, hasmántKép
Nálunk is egyébként a gyakori szopik jöttek most
divatba (a melegre való tekintettel), de azt nem mondhatnám, hogy rövid szopik ezek! Jól összeizzadunk ilyenkorKép
Ma szállítják a babakendőt, lehet, hogy most nem fogom kipróbálni?! Hőségriadó van, ilyenkor csak nem kötöm magamra?!Kép
Dani most átment a nagyszülőkhöz, este jön haza, én meg elfelejtettem, hogy ma jön a gyerekdoki, és őt is beoltja (6 éves), szóval el kell érte mennünk ebéd után, aztán vissza is mehet.

Linda,
DANINAK boldog nevenap!!!
Kép
Most jó a konditok?
Anikó mesélte, hogy jól sikerült a talitok!!!
Puszi

Most dolgozgatok egy darabot, aztán nekiállok visszaolvasni (ha a kisded is engedi), hogy tudjam, mik történtek ittKép

Mindenkit ölelek addig is
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anitabori! Kép

A te Danidnak is nagyon boldog névnapot!!! Kép Kép
Szegény jókor kap szurit. Kép

Kép

Mi a csuda az a hőségriadó? Én is hallottam, de nem részletezték, hogy mit kell érteni alatta.
Mindenesetre nem megyünk el a lurkóval sehova.
A kondi megy (hú, jó kis számlánk lesz, majd biztos kapunk az Elműtől köszönő levelet...), mert már fél 10-kor 30 fok körül volt a lakásban...
A tietek üzemel? Mennyit használjátok?

Puszi:
Linda
bellana

SziasztokKép

Végre idejutottam a géphezKép A párom most, hogy összerakta a nagyot, előszeretettel ül le hozzá, ami ennyi idő után kicsit furi nekem, hogy nem akkor ülök ide, amikor csak akarokKép

Anikó
Tena: köszi az infótKép Vigyázz ma magadra ebben a nagy kánikulában!

Panó
HasleevésKép Én is Kép Délben dokiKép Vigyázz Te is magadra!

Én azt utálom ebben a nagy melegben, hogy izzadok, mint állat és főleg a cicim alatt egyszerűen csorog a víz!Kép A melltartót sem bírom elviselni sokáig, állandóan leveszem, visszaveszem, sehogy sem jóKép Még jó, hogy eddig megúsztuk ezt a meleget, ha egész nyáron ez lett volna nem is tudom, hogy bírjuk!

CTG: nekünk nem volt fájásmérés! (????) Vajon miért? Csak azt a kerek tappancsot rakták rá a hasamra és a gomb a kezembe, a monitoron meg volt a babóca szívhangja és fent egy vonal, ahol ha megnyomtam a gombot, akkor látszott egy kis vonal. Milyen az, amikor a fájást is mérik?

Linda, Panó
Gratula a 38.héthez!!! Azért ez már rendesen a finish!Kép Úgy izgulok, most már mi jövünk, a mi kis kvartettünk!Kép

Lino
Még nincs minden a helyén, de ígérem majd teszek fel! Jövő héten elvileg felkerülnek a függönyök, akkor már tuti csinálok fotókat.Kép
Úgy irígyellek a pancsiért!
Tényleg, esetleg úszómedence ügyben tudna a párod tanácsot adni? Mert láttunk egyet a Bricoban és most azon vacilálunk, hogy kérnénk kölcsön rá pénzt, mert én nagyon szeretnék egyet! De nem nagyon tudjuk, hogy ha ott megvesszük, akkor ezt itthon hogyan kell úgy beépíteni, hogy az tényleg jó legyen! Vagy egyáltalán ha ezt nekünk beépítenék az mennyiből jön ki és mennyi, ha az ember magának csinálja? Esetleg megkérdeznéd a párod?

Na, most kezdek hőgutát kapni, úgyhogy megyek a hálóba, ott elviselhető az idő.

Jaj, majdnem elfelejtettem!!!

ZsuzsiKép
Óriási gratula! Annyira jó, hogy mégis sikerült magától, ráadásul nekem úgy tűnik nem is volt olyan hosszú, mint az előző!Kép Várunk vissza, sok pusziKép

Mindenkit puszilokKép

Orsi
36+5

avocado

BorikámKép
De jó, hogy itt vagy újra! Jó lehetett a Ráckevézés! Annyira vágyom én is valahová, legfőképpen víz közelébe, de sajnos ez idén nem fog már összejönniKép

Linda, Bori
Mindkettőtök Danijának boldog névnapotKép Tennék fel jó kis képet, de sajnos Karcsi még nem rakta át nekem a kisgépről, úgyhogy azt majd utólagKép

Puszi Nektek!Kép

Orsi

avocado

Azt el is felejtettem írni nektek, hogy újabban Noncsi belekapaszkodik hátul a nagy hajába és gőzerővel húzza. És közben sír, csodálkozik, hogy fáj neki ! Kép

chello
chello

Orsi: ez a melltartó dolog ismerős. Kép
Engem volt, hogy jól ki is dörzsölt. Hintőporral egész tűrhető.
Fájásmérés: elméletileg még 1 tappancsot tesznek a pocidra. Érdekes, most már vagy 3-an vagyunk akiknél nem nézik! Ez valami új módi???
Jó hűsölést. KépUgye a párod nem a napon gályázik?!
Dani köszöni a köszöntést. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Sziasztok!

Vegre van valamennyi szusszanasi idom. Lili most elaludt. Tegnap ugyanolyan napom volt mint Swen-nek. Egesz nap fenn volt, hol nyogicselt, hol nezelodott, hol mosolygott, hol sirt, de aludni nem akart. :-)) Es tobbet szopizott. Volt, hogy 1 ora mulva is cicit keresett. Gondolom a meleg miatt. Bar nalunk a haz jol szigetelt, a felso szinten 26 fok van, az alson 23. Es mi napkozben az also szinten vagyunk. Ez nem annyira meleg. Inkabb a fulledtseg miatt, esetleg a front miatt volt olyan a Lili.

Swen: Van eleg tejed, csak a meleg miatt tobbet szopiznak mint kellene. De en delutan adtam egy kis baby teat (komeny meg kamilla) es nagyon jol esett a Lilinek. Csak ugy cuppogott utana. Nyugodtan adjal neki egy keveset ebben a nagy melegben, ha ugy erzed elfogadna. Mert az is lehet, hogy kikopi a cumisuveget. De persze nem adok mindig Lilinek. Naponta 1-2x kap egy keveset. Nem is akarom raszoktatni. De ugy erzem jol esik a kis pocijanak a sok szoptatas mellett. Amugy mindig tejcsit kap. En is erzem azt a szuraserzest a mellemben amikor raharap, de csak a jobb mellemben. Bal oldalon semmi. Amugy en szoptatas alatt is erzem par masodprecig mintha 1000 tuvel szurkalnak a melleimet, es raadasul ilyenkor mindkettoben. Meg naponta tobbszor is amikor nem szoptatok. Gondolom ilyenkor jelez a mellem, hogy termeli a tejet. Ejszaka nekem is gyakrabban kelt a Lili. Este 9-kor szokasosan elaludt, de felkelt hajnali 1 es 2 kozott, majd 5-kor ujbol felkelt.

Suncsi: Tenlyeg nagyon jol nezel ki. Kép Mintha nem is most szultel volna. Kép

Chello: nagyon szep az 1 het alatti 180 gr hizas. Gratulalok. Csak igy tovabb. Kép
Lili is kapaszkodik a hajaba, de o nem tepi, inkabb podri. Kép

Orsi: En is 20 db-od tena betetet vettem. Es pont eleg volt. Utana sima ejszakai betetet hasznaltam. De ma mar alig van valami, ugyhogy csak tisztassagi betetet hordok.

Zsuzsi: Nagy gratula a kis Emmahoz!

Bori: nagyon sok Boldog Nevnapot a kis Daninak. Kép Irigyellek a hetvegeert. mar en is ugy kikapcsolodnek. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Süncsi: Nagyon szépek vagytok a fiaddal. És irigy vagyok, hogy te már ilyen jól nézel ki.

Zsuzsa: Réka is a nagyira mosolyog a legtöbbet. Pedig ő még nem is tudja, hogy végül is csak a héten lesz itt, és a jövő héten már nem. Úgyhogy hétfőtől mélyvíz lesz nekem. Édesnégyesben a három gyerekkel. Csilla úgy tűnik áttért a napközbeni szobatisztaságra, így legalább nem kell a pelenkázás miatt emelgetnem, ha már nem is szabad. A sárgabaracknak nem volt utóhatása. Eddig legalábbis.

Zsuzsi: Gratulálok Emma érkezéséhez! Jó babázást és sok tejcsit!

Mindenkinek: Lányok jön valaki jövő szombaton rajtam kívül a szopis sétára?

Szép napot mindenkinek egy hűvös szobában!

Zita
pzita

Sziasztok!

Bori, Linda: nagyon boldog névnapot mindkettőtök Danijának!!!

CTG: nem igazán értem, hogy mi értelme van csinálni, ha nem rakják rátok a fájásérzékelőt. Nem az lenne a lényeg, hogy méhtevékenységet mér és közben vizsgálja, hogy a baba hogy bírja? De lehet, hogy nem így van, de én így tudtam.

Katát most fürdettem meg (hurrá, most először!), így most felfrissült ő is, nagyon kis csapzott volt. Egyébként ma ő is sűrűn cicizik ebben a nagy melegben. Most meg sikerült elaludnia, remélem nemcsak 10 percre.

Anikó: kíváncsi vagyok, mit mond a doki! Hajnimacival mi van? Mára vagy csütörtökre mondták a legmelegebbet, állítólag hétvégére jobb lesz.

Épp néztem, milyen rövid már a felső táblázat Kép

Orsi: persze, biztos szívesen segít apa medence ügyben. Ha ma nem jön túl későn haza, hívjunk fel?

Chello: pocakfájás Kép Kitartás hozzá! Barátnőd Kép Hajtépés Kép Kata csak az enyémet tépi. De olyankor alig bírok kiszabadulni a kis kezéből!

Linda: MenüetteKép Remélem finom kaját visznek!

Bori: éjszaka Kép Kata is hol kicsit jobban, hol vacakul viseli a meleget. A mai bónusz pancsi így alvás előtt láthatóan tetszett neki Kép

Rita: örülök, hogy jól vagytok!

Zita: én mennék a sétára, de ha ilyen meleg lesz, akkor lehet, hogy nem indulunk neki. Én is hétfőtől leszek egyedül a 3 gyerekkel. Egy ilyen napunk volt már, hát kíváncsi vagyok hogy fog menni.

Szilvi
lino

Na megjöttünk az orvostól. Semmi különös nem volt, Cervix: 3110. 2 hét múlva újra találkozunk, ha addig nem szülök. Addig is ő a Balatonon lesz, de ha hívom, megpróbál beérni.

Bori!
Várom a mailt Dani ügyben!

Bori, Linda!
Daniknak nagyon boldog névnapot!

Linda!
A te dokid is szabin van? Mikor jön vissza?
Tűzhely ügyben az történt, hogy apa felhívta a gyártó céget, hogy sérült a tűzhely teteje, mire ők szó nélkül azt mondták, hogy akkor majd jönnek és kicserélik azt az elemet! Kíváncsi leszek.

Rita!
De jó neked, hogy nálatok 23 fok van! Nálunk lent van 26 fok, az emeletre fel se merek menni.

Zita!
Szopis séta nekünk még nem aktuális!

Panó
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: