A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sütikém, örömmel látom, hogy a pocakoddal együtt nem távozott el a humorod. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar,Veronikának sok puszi hisz pont ma van 1 hónapja hogy megszületett!!!!!

sutimano76

Andi!

Nagyon nagy szeretettel gartaulálunk Barnushoz!!!!!!

Kata!

Újta otthon :lol:

Kriszti!

Cukrot párszor mértem, rendben, úgyhogy most bűnözés ezerrel.... :wink:

Kép
arvaerika

Niki baba (is )gyönyörűűűűűű!

Kép
arvaerika

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép Kép

A megszépült kert!!!!
Kép Kép

sutimano76

Madar,eszembe jutott egy nekem legalábbis tetsző becézés:RONI????

sutimano76

Süti, jaj, de figyelmes vagy. :) Köszönjük. :) Ha fel kell azonnal átadom neki. :wink: Berni meg 11 napos, az az egyik szerencseszámom. :wink:

Délutáni program, usziba viszem Julcsit. Na, oda nem merem azért vinni Veronikát. Szerencsére az uszoda anyáéktól 5 percre van, úgyhogy addig Mogyorót letámasztom anyuméknál és irány az uszoda. :)
Este jövök. :)

KépKép
KépKép
madar

Floranan,kér mindenkit hogy drukkoljon hogy ma kibújjon Csoki,mert ha nem bújik ki a napokban,akkor kedden vagy szerdán indítanak,viszont ha csak akkor bújik ki,akkor apikája nem lesz itthon a hazamenetelnél!!!!Hogy most kollektíve drukkoljunk,az utolsó befutónknak!!!!

sutimano76

Erika ez szuper :!: :!: :D :D :D :D :D :D
Lottinak boldog 2. hetességet :D

Veronikának pedig boldog hófordulót :D :D :D :D

jaj de megy az idő :( :( :(

azé csajok,mikor a 2 kicsi egyszerre sír.................... az nagyon durva.... :? :cry:

vicger

Nagyon jó képek, Süti ... imádnivaló csaj ez a Berni is. :) Nagy Mici-macó figurák ... csúcs vagy :lol: :lol: :lol:

Roni, nekem is tetszik, de amíg ilyen kisstünci addig én Mogyorózom, meg Mókuskázom meg minden ilyesmi :lol: bár pont tegnap tolt le az egyik barátnőm, hogy van neve a gyereknek és mindenkit a nevén kell szólítani, és azt sem a becézett formában. Hmmmm. Ízlés dolga, majd ha már tud beszélni, majd elmondja a véleményét Ő is róla. Julcsival is beszélgettünk erről, Ő imádja a Julcsit, meg ahogy apa szólítja (pocok, kispocok) :lol: ... és Berni Berni ... vagy ??? :wink:

A kert???!!!! Sütikém, gratulálok. Ez is szép szülés volt. Kép

KépKép
KépKép
madar

Berni Berni,de ha valakinek jobban tetszik a Detti hát áldásom rá,nekem mindkettő tecc.....ja és a Betti is .....

Kert apa szülése volt!!!HIHIHI...a tuják névnapi és szülinapi ajándék apának és nekem nővéreméktől és anyóséktól!!!

sutimano76

Ja és kislányomozni szoktam még,szokni ezt a szót....hisz van egy kislányom....én lenni világon legboldogabb ANYA!!!!!

sutimano76

Kriszti: köszönjük. :)
Jaj, két kicsi egyszerre sír - nagy-nagy simi Neked és, mennyugi puszi Nekik ... ez tényleg nem lehet egyszerű ...

KépKép
KépKép
madar

Süti aztaaaaaaaaaa micimaci és malackaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsi lánykád milyen csöpp ott a társaságukban :) édes nagyon :) :)
kesztyű miért kell?
a kert is tecc ;)

vicger

Süti!

Kert csudiszép!!!!

Kriszti!

Köszi!!!!!! Ti fogytok én meg most dagadok.....
:cry: De most egy ideig nem érdekel,de talán pár hét és leállok a bűnözéssel!

Kép
arvaerika

Berni Berni lesz nálunk. :)

Nem is! Éééééén vagyok a legboldogabb anyaaaa! :lol: :wink: ... sőt, képviselem a távollevőket is ..., meg Andi, meg Boboka, meg Bex, meg Lina (aki vasárnap megy haza) ... meg és akkor most jöhetnek a topic nem kórházban lévő tagjai .... szóval mi ... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

bocsánat Lina már otthon, Lilit akartam írni :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
madar

Erika: bűnözz csak, Nektek is jár! :)
Erika, milyen az a pihenőszék?

KépKép
KépKép
madar

Drága Boboka: nagyon szorítottunk nektek, végre-végre, hogy itt van Niki baba, aki GYÖNYÖRŰŰŰŰ :) ... Szívből gratulálnuk !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

HellóHalló!!

BOBÓKÁNAK ITT IS, NAGY NAGY GRATULA, ÉLJEN ÉLJEN NIKI BABA!!!!!!!!! TÜNDÉRI SZÉÉÉP:D:D

ÉS ANDI ISTEN HOZTA BARNI BÉBIT!!!LÁTOD, TÉLLEG AZ A KÉP HIÁNYZOTT:D:D

Floranan rajtatok a világ szeme!!! Gyerünk kifelé Csoki Bébi!!drukkdrukkdrukk

egy napja írogatom a reagálásokat:?

Manó, bezony bezony ikeás szívecskés a takaró.. olyan pihipuhi:) veszek is majd egy kéket is.

Dorka, hüle tápi! remélem megtaláljátok az igazit!:)

Erika jobbulást, de közben olvasom, h már kicsit jobb!!

Anna, de jó, h benéztél..:) Tesók mit szólnak az újabb tesóhoz?? ez az szülés "jobban sikerült" , mint a korábbiak?

Süti, ilyenkor , amikor már tök nehéz, lendülsz át...
én eddig egyszer sírtam amikor már a 3. éjszaka nem tudtuk, h mi van, de néha át kell adni Apának is, h most pihi kell... meg nagy vagányok voltunk első pár napban napközben, h tettem vettem, s elfelejtettem pihenni.. most se megy nagyon, de legalább az iccakák szinte minden nap egyre jobb!!
tegnap este 11kor evett aztán meg f5kor!!!! utána meg hn 9kor :D:D:D:D
és cuki Berni baba, és a fűűűű is!:D nagyon ügyesek vagytok!!

Beatrix gratulálok A Nagymamasághoz!!!
az én anyum is kint ácsorgott a szülőszoba előtti folyosón, s neki is ez volt a rossz, hogy látta, hogy szenvedek ( pedig csak néha sziszegtem egyet egyet:):)))

A kis unokád tündéri:D:D Bexről pedig tudtuk, hogy stramm csaj:D

Viki, nagyon szupik a képek, édes kis pofi:) zabálnivAló

Vicger, olyan jó olvasni, amiket írsz a tedd ide tedd oda babaságról, megerősítesz, h kell a közelség, s ooolyan jó gyömöszkélni a kis pihi babácskát!:oops:

Köszönöm a fejéssel és a kenéssel kapcsolatos hozzászólásokat... oliva olajjal kentem be icicpicit aztán jött a fürcsi... meglátjuk, h beválik-e..

no, jön a kajcsi, úgyh sziasztok!! [/b]

Kép

Kép
móka:)

És egy fancsali Momó fejecske:D

Kép

Kép

Kép
móka:)

Móka: tényleg gyömöszkélni való csodapofa Momo ... imádom ... :D

Na, most már tényleg lépek, mert Veronika mindjárt ébred, kaja, irány az ovi, után anyáék és uszoda. Pusztok Kép

KépKép
KépKép
madar

Andi, Barni apika és JUNIOR-BARNABÁS: nagy-nagy szeretettel gratulálunk nektek, minden jót kívánunk :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti,nem is szeretnék belegondolni,hogy milyen lenne még egy síró gyermek,lehet a szívem szakadna meg,remélem azóta már nem sírnak,hanem nevetnek a babók!!!!

Mert bár igyekeztem levágni a körmét,azért még tud karmolni,és amikor még picit fáj a pocija akkor magát gyömöszköli és már meg is karmolta magát,viszont 1 mm körömnek nem állok neki még lerágni sem.

Erika,én nem fogyozók....eszem ami jól esik......76-tal szültem,most meg már 65 alatt van a mérleg!!!még 5 kg minusz,és elérem a terhesség kezdetét,de jó lenne 54-re visszafogyni,akkor a teljes ruhatáram hasznosítható lenne...

sutimano76

Én is hozok nektek pár képet Bogyókáról :)

Kép

Kép

Mi jól vagyunk, már mindenki meggyógyult, Lottika picit szörcsög még, neki szívni kell az orrát, de már ő is sokkal jobban van :)

Ő is hámlik, ez az újszülött kori hámlás. én a gyógyszertári olajjal kenegetem fürdetés előtt ...

a gyógyszertári fürdetőkrémet mi úgy használjuk, hogy a szükséges mennyiséget beletesszük egy műanyag pohárba, teszünk hozzá vizet, és berakjuk a mikróba ... teljesen feloldódik a melegítés hatására, olyan folyékony lesz, mint a víz, ezt öntjük a fürdetővízbe ... babó már nem ordítja végig a fürdetést, úgy tűnik, kezdi megszokni, ahogy a pelenkázást és öltöztetést is :)

én még mindig csinálom a diétát, csak már lájtosabb verzióban: nem eszem 5-6szor, csak figyelek a ch mennyiségre .... de ma bűnözni fogok: a férjem juhtúrós sztrapacskát csinál vacsira, na ezt nem fogom kihagyni

:lol: :lol: :lol:

Múlt éjjel fél3 és fél5 között mi is fent voltunk, egy istennek nem bírt visszaaludni ... lehet, a frontot érzi, jön a hidegfront ... meg szörtyizett is, de nem akartam Lillát felébreszteni, ezért nem szívtuk ki neki, csak reggel, ébredés után ... remélem, ma jobb éjszakánk lesz

A délutáni alvás is kezd kialakulni: most is együtt alszanak, jó lenne, ha ezt össze tudnánk hosszú távon hangolni, az nekem óriási segítség lenne ...

A szüleim holnap mennek haza, na, innentől kezdve jön nekem a nemulass: hétfőtől egyedül maradok egész napra velük ... a kaját rendelni fogom, ezt már eldöntöttem ...a többi pedig majd szépen kialakul: mindketten megtanulják, megszokják, hogy nincs olyan, hogy "rögtön" ... hol egyiküknek, hol másikuknak várnia kell, mert " ... anya csak 1 van ... " :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Imádom a babaképeket, amiket feltesztek ide, ne haragudjatok, ha nem reagálok mindenkinek egyenként, de nem győzök gyönyörködni bennük !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi Barnisáról is nagyon várom az első sztárfotókat ... :)

Veronikának boldog 2.-at :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika: jobbulást nektek !!! .... róka-koma :twisted: ... kitartás !!!!!!

Én ma manikűröztem meg Lottit először, letelt a 2 hét, már alig vártam, mert neki is szabályos karmocskái voltak ... így született :shock: :lol:

Születéstörténeket:

Anna: nagyon érdekes és megható volt olvasni a soraidat ... én mondjuk tutira bepánikoltam volna, ha 7cmnél még sehol a segítőm ... :shock: .... és ez a burokban születés: régen azt gondolták, hogy aki burokban születik, az különleges ember lesz, különleges képességekkel: pl a táltosok közül sokan így látták meg a napvilágot ... nagyon-nagyon szép nevet adtatok neki: nekem is a favoritom volt az Emese, csak a sógornőmet is így hívják, és ezért nem lett a kicsilány is az ... apika nem akarta, emiatt ... így ő választhatott: így lett Lottikánk :lol: :lol:

Móka: nagyon sok volt a párhuzam a te történeted és az én első szülésem között .... a különbség a vége volt: engem elaltattak, és nekem ez a mai napig annyira fáj, hogy kvázi "lemaradtam" a kiskincsem első óráiról ... neked ez megadatott, ébren voltál, hallottad felsírni és innentől kezdve tényleg nincs jelentősége annak, hogyan is jött ki végül a pociból ... én azt szoktam mondogatni: szültem is meg nem is ... vajúdtam, megéreztem AZT a fájdalmat, amit az ember el sem tud képzelni és már csak ki kellett volna pottyantani, de nem ment, és erről senki nem tehet ... annak örülök, hogy van 2 egészséges gyerekem, mert tényleg az a fontos ;) .... nagyon-nagyon édi kispofi Mór, képeket, sok-sok képet kérünk !!! :)

Kata: üdv újra a fedélzeten !!! :)

Sütike: gyönyörű az udvar, le vagyok nyűgözve :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Madar!

Nekem nincs pihiszékem :wink:

Kép
arvaerika

Madar:most sütöttem megint muffint,bár két részletben mert kislányom felkelt egy szopira. :D

Ja és egy bónuszkép!

Kép Apa és az ő kicsi hercegnője
Vendég

Madar
Nekünk Fisher-Price székünk van :wink:
Nagyon jó, mert hurcikálhatom magammal mindenhova, Molli alhat is benne...

Niki baba is gyönyörű!

Kata
Várjuk a beszámolót, a képeket!

Berninek micsoda barátai vannak! Szépen alakul a kertetek!

Floranannak mennek a Csoki-csalogatók!

Fancsali Momónak nagy puszit küldünk!

Bogyóka is gyönyörű!
Vendég

Lina
Apuka nálatok is el van varázsolódva :wink:
Vendég

Ezt zsú88 írta ki az iwiwen,gondoltam bemásolom ide,bár a táblából ugye kivettük,de az elején még benne volt:

Akiket nem tudtam eddig értesíteni, azokkal szeretném közölni a jó hírt: Hétfőn reggel 8óra 40perckor megszületett kicsi fiúnk Soós Kevin Krisztofer!!! 2860 grammal és 49cm-rel!!Mind a ketten jól vagyunk, és már haza is jöhettünk a kórházból!!
Vendég

Imola: hol lehet ilyen cumit venni ??? ... az én kicsim már rájött, hogy a NUK cumi, nem anya, és esélytelen a szájába tenni ... kipróbálnám ezt is, hátha ... :lol: :lol: :lol:

jaaaaaaaaaaaaj, de édesek ezek a bébikék, még képeket, még :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Meghalt Bujtor.... :cry: :cry: :cry: :cry:

vicger

Bujtor :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bibi
Az egyik fogápolási cég képviselőjétől kaptuk. Szerintem brutálisan néz ki :cry:
Vendég

Enyim babának hasa fájt ebéd után... szegénykém úgy üvöltött... és összegömbölyödött... és csak ilyen összegömböllödött állapotban bírt megnyugodni... :? :roll: de most már jobban van... kopp-kopp-kopp

Niki baba jaj de szép! :)

Andi... hatalmas nagy gratula Neked és Barni apusnak... Barni Isten hozott a nagyvilágban, már nagyon vártunk! :)

Csokibaba most Te következel... :wink: Hajrá Floranan!!! Drukkdrukkdrukk.... +++++++++++++++++++++
vikiviktor

Bemutatom a leendő vejem(legalábbis az egyik pályázót)

Barnabás-Junior: Kép

sutimano76

Bocsánat Lányok, hogy ennyit kotnyeleskedek itt, de
hoztam képet Barnusról :lol:

Kép

üdv Ági /Andi ikres barátnője :oops: /
b.agi

A mi székünk innen van... :)

http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=2286

Momó, Lotti nagyon édesek!

Bujtor :( :( :( :(

Kata
gyere és mesélj!!!! képet... képet....
vikiviktor

b.agi... nem kotnyeleskedsz.... a híreket mindig szívesen fogadjuk....

Most egy kézzel írok, mert a másikban van egy csomagom... :wink: :wink:
vikiviktor

Vendég

[quote="vikiviktor"]
írta:
vikiviktor
Most egy kézzel írok, mert a másikban van egy csomagom... :wink: :wink:

én is,így most nem is reagálok,bocsi

sutimano76

Imola, nagyon durva az a cumi!! :lol: 2 napig Ákos is cumizott, de aztán rájött egy jó nagy átba..ás az egész és már nem fogadja el.
Hihetetlen, hogy Molli már elmúlt 6 hetes. Nagyon repül az idő.

Bujtor... szegény :(

Ági, egyáltalán nem kotnyeleskedsz, sőőőt... minden infónak, képnek nagyon tudunk örülni. Az ikreidhez meg gratula. Lehet mégis az indította el Barnit, hogy babázhatott kicsit múltkor. ;)

Pocakfájós babók hogy vannak? Dóra, Veronika? Puszi a pocakjukra.

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Boboka, Andi gratula a babákhoz! Képek nagyon jók, édik a babák!
[b]Flora kitartás, megy a drukk!!+++++++++++++++++++++++++
[/b]

Kata: De jó, hogy itthon vagy! Írj majd! Nagyon várjuk már Lőrincet!

Madar: A cseresznyemagpárnát meddig kell a pociján hagyni? Hogy szoktátok? Marcinak igazából azért fáj a hasa, mert ritkán tud kakilni. Hátha segít neki ez a párna.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee
A megmelegített párnával masszírozzad Marci pocakját... kb. 5-10 percig
Vendég

Tara,az infacol segít kaksizni!!!!vagy rosszul tudom csajok???

sutimano76

az infacol a belekben kóricáló gázbuborékokat gyűjti össze nagyobb adagokká, s így segíti a pukkantásos, böffentős távozásukat.

Tara, a kakilásban segíthet a kamilla tea, vagy 1-1 teáskanál őszilé

Manó Ákos se megvezethető :) :)

Ági, gyere csak nyugodtan :) s köszönjük az infókat és a képet is! Barnus jó pasi lesz, már tudja mitől döglik ama légy, kis szégyenlősködő :) :) cukipofa :) :)

vicger

flora hírek ismét egykézzel:
[quote] írta:pp valami nem oké a ctg-n, :( leküldtek megfigyelésre a szülőszobára,ha ok,felmegyek megint,,ha nem,akkor indítanak.nem mondom ,h nem vagyok feszült!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: