Sziasztok Lányok!
Jól lemaradtam!
Köszönöm szépen mindenkinek!!!!!!
Kissgizi köszönöm jókat vásároltunk!
Szerencsemák köszönöm!
Trudi köszönöm szépen, hát igazad van, talán még jobban is örültem mint a pozitív tesztnél, pedig 2évet kellett rá várni! De még könnyeztem is az örömtől mikor a Prof kimondta, hogy minden rendben, kint a párom is összepuszilgatott!
Sajnálom, hogy magas lett a cukrod! Én mielött mentem elötte lévő nap egy picit diétáztam, mert én is féltem, mert sóginőm terhességi cukros lett! Kérjél egy ismétlést hátha az jobb lesz!
Én már voltam egyszer gyanú miatt, de azt mondta tegnap a nődokim, hogy többször fogják nekem nézni és most is fogják majd a 24.héten másodszor ugyanúgy éhgyomrit is meg 120 percest is! Lehet csak tényleg valami felvitte! Drukkolok!
Alma igen sajnos ez van, de már nem érdekel, a lényeg, hogy minden rendben és ehhez a T.bányai dokihoz be nem teszem többet a lábam aki az UH-t csinálta!
Klári köszönöm szépen, nem fogok parázni már hiszen szegény babácskám már összevissza nagyon ki lett vizsgálva! Már majd csak egyszer megyünk 4D-re a 28-32.hét környékén, mert a férjem még akarja látni!

Hát itt T.bányán nem sok lehetőség van, kismama rucit venni! A plázába van egy C&A ott néztem gatyát, de szép felsőket bárhol lehet még olyan kötőset is ami olyan mint egy kismama felső, pl. a piacon is van! De találtam itt a neten egy varrónőt már rendeltem tőle 2gatyót jövő keddre fog megjönni az én méreteimre varrja itt a cím ha valakit érdekel, nem tudom, hogy valaki ismeri-e:
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/
Csütörtökön voltál cukorvizsgálaton ugye? Milyen lett?
Arian köszönöm szépen! Magunkat nem hanem a babácskát leptük meg pár dologgal! Mert megérdemli nagyon!
Klemencia drukkolok, hogy jó legyen a cukrod majd! És köszönöm szépen!
Ja és nekem is magasabb a pulzusom mint régen, sőt! Főleg miután mászkálok egy kicsit! De van hogy még itthon porszívózáskor! A pulzus nem fog lejjebb menni, mert nekem a védőnő azt mondta én kérdeztem mert nekem mindig nagyon alacsony a vérnyomásom a pulzusom és most is csak a pulzus ment fel, azt mondta, hogy a baba miatta a keringés most két embert kell, hogy ellásson, a szülés után visszamegy!
Fikuszka ahogy mondod a "...a vége jó"
Igen régen még UH sem volt, meg azt sem tudták milyen nemü lesz, csak mikor megszületett a baba! Mostmár hamar észre kell, hogy vegyenek mindent! Csak azt nem értem, hogy mégis vannak olyan felelőtlen dokik, akik mégsem vesznek észre fejlődési rendellenességet! Az egyik ismerősöm ismerőse mesélte, hogy végig azthitték, hogy kislány a baba és mikor megszületett kiderült, hogy fiú, de a combján volt a kukija és mindegyik UH-n azt mondták neki, hogy minden rendben van! Nem lennék annak a párnak a helyébe tuti! Meg egy másik eset itt T.bányán nem vették észre, hogy down kóros a gyerek csak mikor megszületett és a szülők beperelték a kórházat! Van, hogy sajnos hiába a sok teszt!
Köszönöm Pillesz, nem volt hiába a sok drukk!
Jobban vagy már kigyógyultál?
Hát nekem is van egy olyan csöpp babzoknim, hogy egy mini játékbabára lenne jó az van ráírva, hogy újszülött, de annyira cuki! Én is úgy szeretem nézegetni a rucikat, most vettünk jó pár ruhácskát, zoknit, képzeljétek farmert is kaptunk olyan édes, meg sportcipőt! Mi még a babaszobába csak tájékozódunk, de már fejbe megvan, mi milyen hogyan! Alig várom már!
Ki hogy áll a babaszobával? Én tuti nagyon el vagyok maradva!
Köszönöm Uxi! Igen megnyugodtunk!
Sajnállak, hogy elcseszték a cukros vérvizsgálatodat! Azóta rendeződött? A dokiddal mi van, megtudtál valamit?
Köszönöm szépen Hékás
Francesca köszönöm szépen!
Hozzál ám képet aholnapi 4Dről várjuk!
Szia Ágota köszönöm szépen!

Az éjszakai pisiléskor nekem is nehéz kivánszorogni valamikor még villanyt se kapcsolok mert elvakít és sietek vissza lefeküdni! Késöbb még gyakoribb lesz azt mondják, még visszatartani is nehezebb lesz!
Szia Cat köszönöm szépen! Örülök, hogy ilyen pozitív vagy a diétával! Drukkolok, hogy bírjad!
Babarucikat vettünk jó párat, meg nekem felsőket, gatyát nem találtam ami tetszene és jó is lenne, meg kinéztük a babakocsit, most láttunk egy olyat ami mindkettőnknek rögtön tetszett a Corába Titi triton türkízkék, és most akciós hordozóval együtt 69ezer!
Meg kinéztük a kiságyat mi kombit veszünk együtt a pelenkázóval!
Ti mit vettetek már?
Akire köszönöm szépen!

ügyes volt a kisfiam!
Ági33 köszönöm szépen a drukkot neked is!
Köszönöm szépen Buborka én is remélem, hogy mostmár minden rendben lesz!
Én nem merem lemérni a haskörfogatomat!

Tuti, hogy én viszem súlyba is a rekordot közületek!
Bocs, hogy egyszerre ilyen sokat írtam és remélem nem hagytam ki senkit!!!!