Sziasztok!
én komolyan nagyon pocsékul érzem magam ettől,hogy nem tudok minden nap jönni,aztán ha idejutok,képtelenség mindenre reagálni,de senkit nem akarok megbántani,áh,hogy csináljam???
Most pl. CSIBBnek mindenképp akartam:
ne érezd magad rosszul a takarítónő miatt!Először is 200nm

de ha kevesebb lenne,akkor is a te dolgod!Én annó nagyon kiborultam,és sokat viaskodtam magammal,mikor "feladtam" az egyetemen az angol szakot,"kedves"emberek mondták,hogy más is csinálja,hogy dolgozik,tanul,gyereket nevel,meg háziasszony is,na az ilyenektől baromi rosszul éreztem magam,hogy én kevesebb vagyok,stb.Pedig nem!nekem fontosabb volt a családom,én megőrültem attól,hogy emiatt gyakorlatilag alig tudtunk együtt tölteni valamennyi időt,nem akartam csinálni.
Ez a takarítónősdi meg ma már tényleg nem nagy dolog!És ekkora házban elhiszem,hogy mire a végére érsz,kezdheted előről,ezzel még én is így vagyok,pedig a miénk csak töredéke.
Pláne ha valami jófej,megbízható emberkét találsz!Csak hajrá!!!
tesódéknak meg hatalmas gratula!
babavíz:Jana van nekünk is,de én meg most attól akadtam ki,hogy 24 óra elteltével forralni kell

hát akkor majdnem ugyanott vagyok,mintha a csapvizet forralgatnám.Nálunk jó a víz amúgy.Lara is 10 milit iszik kb, gyümölcsléből többet,de mielőtt rákapna arra,meg akarom szerettetni vele a vizet,de nem nagyon sikerül
Nemlajos!
Én is áttettem a délelőtti gyümit délutánra,és nagyon bejön!Sokkal kiszámíthatóbb,mint a délelőtti, délelőtt kelés meg egyebek miatt, összevissza volt állandóan.És az sem elhanyagolandó,hogy így sokkal több tejem van este,és egyre többször átalussza az éjszakát!
Hétmagvas ízlik Dömének?Milyen?
Ezt a HT-t meg tényleg ahányan,annyiféleképpen csináljuk(na jó,majdnem

)Én pl.pironkodva olvastam,hogy óvatosan ugyan,de lassan mehet a banán,hát mi egy ideje eszünk

a bébiételes üvegen az van,hogy 4 hótól,én meg megvettem,neki meg nagyon bejön.Azt hiszem annyira fogja szeretni,mint én

nekem banánból nincs felső határ,szerintem bármennyit képes lennék megenni

Hippes banán-barack isteni ,de a frutapura alma-banánja is jó!De legjobban mégis az általam kotyvasztott alma-barack jön be
Én egyébként letettem a voksomat a Hipp mellett(ha már bébiétel,néha-néha,akkor ez)nézegettem több mindent,de ha a Hipp címkéjére az van írva,hogy sütőtök burgonyával,akkor az valóban sütőtök meg burgonya,míg pl. a kecskemétiben a víztől a cukorig minden van emellett