Üdv. Neked is Panni. Tényleg nagyon szépen megfogalmaztad, hogy miért is jó nagycsaládosnak lenni.
Én is elgondolkodtam, hogy a 4 jobb, mint a 3.
Laki!
Olvastam, hogy apa nem szerette volna ezt a Picurt, de örülök, hogy mégis marad Veletek.
Az biztos, hogy ha még nincs gyerek, mennyivel könnyebb közlekedni. 1 gyerekkel is még könnyű, de már kettővel...
Én is úgy voltam, hogy mikor másodikat vártam, s senki nem tudod vigyázni Leventére, jött velem a vizsgálatokra is. Nagyon rendesek voltak az aszisztensek, mindig oda hívták magukhoz, hogy ne zavarjon, míg doktor bácsi vizsgál.
Én már ritkán buszozok, hogy a helyet át kellene adni, de velem előfordult, hogy mentem vizsgálatra, sokan voltak, volt hogy apuka is elkísérte anyukát, s így nem lehetett leülni. Pedig utolsó hetekben jártam, s szóltam az egyik apukának, hogy Te is a vizsgálatra vársz? Erre ő, nem. Mondom akkor, jó, le ülhetek, ugye?
Uxi!
Te írtad, ha jól emlékszem a "levonós szocpolt". Én is megkérdeztem, hogy a 3-at, hogy tudnánk igénybe venni, de nekem azt mondták, egyenlőre felfüggesztették. Szóval, akkor engem átvágtak.
Még egy másik topic-ban is érdeklődtem, hogy most fel lehet-e venni, de senki nem tudta.
Én is úgy gondoltam, hogy elvileg járna, mert az újakat fagyasztották be, s mi nem újnak számítunk.
Most mi is beírattuk Leventét az oviba néptáncra. Itt a középsősök, nagycsoportosok járnak. Nekünk nem kell fizetni, legalábbis az óvónő azt mondta.
Egyébként mi angolra járatjuk. (Helen Doron) S mivel ő 3-4 évesekkel van, most már 4-5 évesek lettek, szóval mi anyukák ott voltunk Vele. S előfordult, hogy Rékát is vittem, mert nem volt aki vigyázott volna rá. Ő nagyon élvezte, s jó kislány volt. Itthon meg mondta, hogy miket tanult meg.
Dr Nono!
Szerintem ne félj bele vágni a 3. gyerekbe. Ha meg kicsit tartasz tőle, akkor szerintem még várjatok vele.
Panni!
Mikor tudtok eredményt?????? Jövő héten már tesztelsz????
Ja, de buta vagyok, üdvözlöm én is a többieket, akik még utánam jöttek!!!!