Látom hanyagolsz
. Zárás után megyünk Balatonra. A laptopot visszük magunkkal, de nem tudom mikor lesz ténylegesen időm netezni. Azért próbálok jönni. Remélem nálatok is minden rendben. Dinó baba? Puszi
Banyóci
2004.07.03 12:20
Jó lenne ha el tudnál jönni.
2004.07.03 12:51
!
, köszi. Mindenképp megpróbáljuk valahogy összehozni, hogy meg tudjam nézni. Ha valamiért mégse sikerülne hétvégén, akkor mi lesz? A hétköznapok teljesen kizártak?
, nem tudom mi bajuk van ezeknek a lurkóknak. De ezt hallhattad is a telefonban.
, 1-2 hétig még azért tarts ki valahogy
. Biztos hogy nincs vele semmi baj, max. te hajtod túl magad. Ez mondjuk Dani mellett nem is csoda.
. Kicsit bonyolult lesz összeegyeztetni mindent (gyerek, üzlet, szervezés..., most még vezetés is), de remélem sikerül megbirkóznom a feladattal.
, én is neked nagyon
. 2004.07.03 13:23
Mehetünk taxival is, nem drága. Csak a másik hely az vonatos lenne, úgy még én sem voltam ott. Azért gondoltam inkább a hétvégére, mert akkor Ádi fuvarozhatna minket.
2004.07.03 13:42
. Még szerencse, hogy egyenlőre itt van anyukám, akivel jól ellesznek
. Ha véletlenül hétköznapra esne, akkor menjünk taxival. Az azért neked is sokkal kiméletesebb
. Ok? A másik helyet meg majd meglátjuk. Amúgy hétvégén hogy vannak nyitva? Erről tudsz valamit? Csak szombaton, vagy vasárnap is? Egész nap, vagy csak délelőtt? Bocsi, hogy ennyi kérdéssel bombázlak, csak hát jó lenne tudni, hogy hogyan szervezzem az életünket.
, nehezen de sikerült letenni. Én meg pakolom a koffert
, és várom az uram. Megint lesz vagy este 8 mire leérünk
. 2004.07.03 16:59
A másikat meg egyáltalán nem tudom, de ígértek nekem 1 telcsiszámot ahol értekezhetek a tulajjal. Lehet, hogy a vácival kéne kezdeni?
2004.07.04 22:26
, tudom, hogy azt ígértem, hogy jelentkezem lentről, de képtelen voltam. Majd elmesélem, hogy miért.....Brutálisra sikeredett ez a hétvége...
. 2004.07.05 18:48
2004.07.05 20:06
.
. Nálunk általában a frontok, vagy a fogzás áll ezeknek a hátterében.
. Nincs ötletem, hogy mirt lehetne csinálni
. Nálunk eddig még sosem fordult elő szerencsére. Remélem nem is fog. Az esetek 98 %-ban jön szépen kézenfogva, az úttestnél megáll, és csak akkor megy tovább ha mondom hogy mehetünk.
. Ezen a héten holnap délelőtt megyek, csütörtökön délután és szombaton délelőtt. A jövő héten kedd, csütörtök, péntek. Valahogy azért összehozzuk
. 

.
, de végül nem mentem el
. iszonyú szomjas voltam reggel 6-kor, és nem birtam ki, hogy ne igyak
. Holnap reggel megyek, viszont igy meg loholhatok, hogy beérjek 8.30-ra a suliba. 2004.07.05 21:01
A cukorterhelésen nem ettem ,ittam, majd felfordultam. Ezeknél a sima laboroknál ha enni nem is eszek,de egy kis vizet simán iszok. Nem hiszem, hogy ettől extrán változik valami, pl. vas szint vagy ilyesmi. Legfeljebb a cukor egy kicsit.
2004.07.05 21:25
. Jó lenne, ha 3 hónapon belül a kezemben lenne a jogsi. Remélem nem csak álom marad.
, csak ezek szerint nem szombaton
. 

..... 2004.07.06 17:05
Úgy tűnik csak csütörtökön tudom átvenni, mert Danival bemenni a városba elég húzós. Ha meg babakocsit is viszek, nem tudok felmenni a posta ezer lépcsőjén...
2004.07.06 21:27
. Majd elaludtam rajta, főleg hogy előtte még labor is volt. Utána mentem be az üzletbe, kicsit tengtem-lengtem ott, aztán mentem ki a tesómékhoz Dunakeszire, mert náluk volt Gyurci. Gyuri meg este zárás után jött el értünk.
, annak már kevésbé, hogy csak papirt kaptál
. Az úgy lett volna jó, ha át is veszed rögtön. Nálunk is zűrös mostanában a postás, én be is szóltam a postára. Nevetséges, hogy folyamatosan az értesitőket dobálják be, anélkül, hogy megpróbálná átadni a levelet, holott itthon vagyok.
. Remélem tetszeni fog nektek, Gyurcinak is akarok majd ilyet venni
. Jó kis kézügyesség és szemkoordináció fejlesztő
. Persze nem biztos, hogy egyből fog neki menni, de gyakorolni kell. Hátha leköti majd őt egy kicsit, és addig is tudsz lazitani

. 2004.07.07 11:34
2004.07.07 12:18
. Nem tudom mitől, de nagyon fáj minden porcikám, rossz a közérzetem. Holnap megyek megint suliba, csak még nem tudom, hogy mikor, délelőtt vagy délután. Jó lenne, ha délelőtt tudnék menni, csak nem biztos, hogy tudom kire hagyni Gyurcit. Anyukám egész délelőtt dokinál lesz, a tesómék meg úgy néz ki, hogy nem érnek rá
. Nekem meg semmi kedvem sincs este 8-ig ott ülni.
.
! 2004.07.15 12:54
. 2004.07.19 17:17
. Holnap délelőtt lesznek az uccsó óráim. Aztán már csak tanulni kell, jövő héten KRESZ vizsga. Utána mehetek vezetni végre
. Most lesz kb. 1 hetem, amikor bár tanulnom kell, de mindenképpen ki akarok nézni hozzátok
. Persze csak ha nem baj
. Aztán hamarosan majd már kocsival tudok kigurulni
.
. 2004.07.19 17:55
. Megértelek a meleg miatt, emlékszem én is hogy szenvedtem anno. Légkondival sem elviselhető az élet? Vagy még mindig nem jó?
, remélem a KRESZ-nél is gondolsz majd rám
. 2004.07.19 18:36
2004.07.20 12:13
. Ebben az időben én se szivesen viszem sehova a kölköt. Egyrészt én is kivagyok, másrészt őt is megviseli ez a hőség. Inkább kint pancsol a teraszon egész nap, hétvégén meg Balaton.
. De mit szólnál a csütörtökhöz? 2004.07.20 15:08
.... Helyette valami ötlet?
. Ilyen kis felfújhatós csúszdás marhaság, toronnyal. Szivesen meginvitálnálak titeket egy kis pancsolásra ide is, Balcsira is
. De gondolom már nem igen vállalkozol ilyen túrákra
. De ha mégis, akkor szólj
.
2004.07.20 18:54
. Bár babázni is nagyon szivesen mennék ha nem bánod
. Már hiányérzetem van nekem is
.
. Azóta is alszik. Gondolom kifáradt nagyon, egész nap vizben volt.
. Te nem? 2004.07.20 21:24
. Azért nem igy aludt el
, hanem háton fekve. Át akart fordulni hasra, csak mivel nem túl széles amin fekszik, igy ebbe a pózba érkezett
. Annyira cukorka volt, hogy le kellett fotózni
. A fényképezés után tettem fel a lábait, hogy azért ne állva aludjon egész éjjel

.
, nagyon jók lettek

. 2004.07.21 11:28
. Nekem is jó bármelyik, majd próbáljunk olyan napot választani amelyiken nem 50 fok lesz
. Oké?
? Bevallom, én már félig-meddig letettem a ruhanézegetésről, lesz ami lesz alapon. Jelen körülmények között, ahogy állunk a szervezéssel, még az se lenne meglepő, ha elmaradna az egész. De azért remélem nem igy lesz
.
. 

. 2004.07.29 11:30
. A bölcsi csak szeptemberben kezdődik, és még akkor is ki tudja, hogy hányadiknak szokhatunk be. Apuci tud segiteni a beszoktatásban, de az egészet bevállalni nem tudja. EZt mondjuk én sem akarnám, én is részt akarok venni ebben az egészben. Anyukámat szeptember közepén műtik, szóval őrá is csak addig tudok számítani. Tanácstalan vagyok....
, és szoríts nekem, ugyanis ma van a vizsgám. Annyira tele van a fejem mindenfélével, hog nem vagyok benne biztos, hogy sikerülni fog. Viszont ha mégis, akkor jövő héten már vezethetek (persze még csak oktatóval
).
. Lehet, hogy tényleg már csak babanéző lesz a dologból. Gondolom neked is kisebb gondod is nagyobb annál az uccsó héten, mint hogy látogatókat kerülgessél
.
. 2004.07.29 12:03
A vizsgálat kimutatott valamit?? 2004.07.29 19:25
. Sikerült, ráadásul nagyon jól

. Pedig jó nehéz tesztlapot kaptam, na meg a többiek is. Nagyon sokat meghúztak
. De mindegy, az a lényeg, hogy nekem össz-visz 1 hibám volt, azt is csak félrenéztem. 2004.07.29 20:56
.
, meg is érdemlem

. Tudod, én nem vettem olyan félvállról a dolgot, mint a sok 17-18-19 éves. Nekem tényleg kell a jogsi, ráadásul minnél hamarabb. Sokan csak hóbortból jöttek, vagy mert anyuci, apuci igy akarta. Velem a gyerekem fog egy autóban ülni, én akartam rendesen tudni. Na agyon én sem gyötörtem magam a tanulással
, sőt konkrétan nem tanultam. Figyeltem az adott szitukat és sokat teszteltem itthon is. Hétfőn vagy kedden megyek autót, oktatót választani
.
, jól esik, hogy mi a kivételhez tartozunk
. Most még jobban szégyellem magam, hogy még mindig nem tudtam összehozni. Hétvégén mit csináltok? Mert mi kivételesen nem megyünk balcsizni. Ha nektek jó lenne, akkor megdumálom Gyurival, hogy kimenjünk
. 

. 2004.07.29 22:23
2004.07.30 08:24
!
.
? Valamiért úgy érzem hogy vasárnap lesz a nagy nap
. Szerinted? Danit milyen napon szülted? És melyik napszakban? Én szivesen bevállalnám a lurkót
, nekem már oly mindegy, hogy hány "atomanti" vesz körbe

.