Sziasztok!
Már megint eltüntem kicsit, ne haragudjatok, de szörnyűek a napjaink.
Az én csendes, békésen nézelődő mosolygós kisbabám egész nap sirdogál, semmi nem jó neki, alig tudom elaltatni, és nagyon nyugtalanul és rövid ideig alszik.

Igazából nem is tudom mi lehet vele, mert bár folyton tömi a kezét, - és mindent amit elér - a szájába, de az ínyét nem látom bedagadva, nem látom a fogacskát fehérleni. Jaj, jaj úgy sajnálom, és úgy gyűlölöm, hogy nem tudok segíteni, hogy nem tudom mi baja, igazán.
Még egy dolog
lányok szerintetek egy ekkora babát rálehet szoktatni a cumira?? Én eddig borzasztóan örültem, hogy Balázs nem cumizik, de most, hogy ilyen nyűgös, azon gondolkodom, talán megnyugtatná a cumi, de, amit itthon találtam, azonmód köpi ki, ahogy a szájába rakom.

Van esetleg ötletetek???
Szofi, olvastam a blogban a verset, gyönyörű!! Irigyellek (persze nem rossz értelemben

), hogy ilyen édesanyád van és most már tudom, hogy én is hasonló anyukája szeretnék lenni a gyerekeimnek, köszönöm neked!

A vicc meg, hallod!

Csuda egy nőci vagy! Örülök, hogy ismerhetlek, és remélem egyszer majd csak sikerül személyesen is!
Már biztosan javában buliztok! Remélem mindannyian jól érzitek magatokat, szuper egy csapat ez!!!

Én pedig irigy vagyok (persze nem rossz értelemben

), remélem egyszer azért mi is eljutunk majd!
Esztó, csuda édes Álmos a képen!!! Ahogy
Maja is!!!
Dóri, nem csoda, hogy elfáradtál, inkább az, hogy csak most!!! Próbálj kicsit kikapcsolódni, hátrahagyni a sok muszájtennivalót!!!
További szép napot nektek!!!
Évi