szurikáta
háááááát ezek a bébik, nagyon édik
melike
nagyon örülök, gratulálok!!!
Bizzunk benne, hogy minden rendben lesz hétfőn, csak koncenrálj erősen. Annak idején én is gondolkoztam, hogy mi van, ha mindhármat látom az uh-n(mondjuk én Hálát adtam volna a JóIstennek egyért is, még azt se tudtam elképzelni, hogy összejön, de igy 2 bébikének kifejezetten örülök), de ha 3 lett volna én nem gondolkodtam volna rajta, hogy mi legyen, nem lett volna nyugodt a lelkem, ha valamelyikre azt mondom, hogy nem köszönöm... habár a 4 a téyleg kicsit necces
Mindegy, most ezen ne rágódj, örülj neki, hogy kismami vagy
jucus
na hogy ment a szonda?

csak kibirtad..., ugye?
csomee
örülök, hogy itt vagy
én a helyedbe még megpróbálnám az 5. lombikot, akár jövőre is, igy még lehetne több gyermeketek is, ha összehoztok ikreket ti is...
moncsika, rencsike
megyek a máskra , majd oda irok.
évi
hajrá, hajrá
fő a pozitiv hozzáállás
agnyes drága, hogy megy a cérnázás? mostanában ritkán látom, hogy irsz.
miciona
remélem még elcsipted melike hsz-ét, és el tudtad olvasni még a melóhelyeden

.
Tegnap akartam még irni neked a májfunkcióról néhány szót.
Nekem teljesen rendben voltak az eredményeim, nem volt egy csillagom se, most amikor terhesen csináltak vérvételt, most emelkedett meg az a Got vagy mi , ami neked is magas, 39 helyett 68-ra, de beszéltem apánkkal, azt mondta, hogy a terhesség miatt van, bodzi mesélte , hogy neki is volt ilyen és szülés után visszaáll magától. Szóval sztem ami nálad van az valahogy mégiscsak más egy kicsit, azért javasolt apánk további vizsgálatokat, mert neked eleve magas az az érték és biztos fél, hogyha esetleg terhes leszel, főleg, ha iker terhes akkor még magasabbra emelkedhet, nem?
Egyébként szedsz rá gyógyszert vagy valamit?
Azt hiszem szimba irta múltkor, ogy az igazán csak akkor vállik rosszá, ha több százra felmegy az eredmény.., szóval sztem nem komoly ez még