Sziasztok!
Akkor szépen sorban
Anna, milyen volt a tüntetés? Emma nagyon culi!
Julcsi, jobbulást!
Mazska, Laura hhogy van, mármint megfázás téren, remélem, hogy csak egy fogacska...
Sniky, mi meg Andrison tartjuk rajta a szemünket, szóval aggodalomra nincs ok

Én jártam ilyen tornára régen, és nagyon szerettem, kár hogy ilyen messze vagytok
Zsófi, azt igazából nem tudom mennyire szívhatta meg magát, de az biztos nem volt bennt 24 órát, sőt 4-et sem, mégis jött a betegség

Benit pedig imádom
Dia! Ez a leves jól hangzik, betennéd a pontos receptet? Köszi egyébként torokfájásra nekem is van egy tuti tippen Ökörfarkkóró tea, borzalmas íze, de brutálisan hatékony, érdemes kipróbálni, mert 200 ft a herbáriában, szóval nincs veszeteni való vele...
Felícia, tippem nincs, de Binyek most utoljára spirál mellett lett terhes...a férje meg irtó büszke volt magára, hogy még spirál mellett is képes erre

A nődoki pedig azzal poénkodott, hogy legalább az egyiket kifogta
Csandi, szerintem is csak bíznod kell magatokban, és csöppökre kell koncentrálni, nem a problémára, tudom, hogy ez most nem könnyű, de meg kell próbálni, járj kismama jógára

A két albumot töltöm újra, ahogy megvan linkelem, kb. egy óra múlva...
Barbi, szuper a torta, és gyönyörű a kisfiad, örülök, hogy jól sikerült ez a nap! Akkor Regő most megy oviba??? Erről eddig nem is írtál...Dönci is édes nagyon, egyre jobban hasonlít Regőre
Képzeljétek, ma hirtelen felindulásból száműztük a kiságyat, kinéztünk egy matracot, de még nincs meg, hanem vol titthon egy szivacs matrac, felnőtt méretű, azt kapta ideiglenesen meg...ma már azon is aludt el, kíváncsi leszek. Mecsi, majd mesélem, hogy elkezdett-e éjszaka játszani

Nekem nem volt még időm megnézni amit belinkeltél
Szilvi