Hopp! Újra itt.
Tegnap este még annyi mindent szerettem volna írni, de pont lehalt a gép, így elveszett a termésem
Nem volt lelkierőm újrakezdeni. De ma újra idetévedtem
Panndi, megértem, h 2 gyereknél nem prioritás a főzés, én egy mellett is alig tudok...
Olyan jó a Barbacsaládifotó, Evemama, Szkitty, esetleg tőletek is lehet ilyet kérni?
Eszter, jobbulást! Most már biztos: ha a 2. kölkünk is kiccsávó lesz, Álmosnak kereszteljük

Édi a babauszis kép.
Kutyafüle, sajnálom, h annyi kihívás gördül mostanság eléd, de jól döntöttél, és tényleg a legjobbat teszed sztem.
Riki nem mosolygott az usziban? Olyan, mintha keresztelnék: meg van illetődve
Lara kék szemei: WOW
Mozza! Hát van teneked szíved??
Legalább azokat a guszta képeket lehagyhattad volna: extrém módon vizuális típus vagyok. És imádok sütit sütni és enni.
Jajajjajjj! Lemaradtam volna: Mikor hol volt Brad Pitt?????????
Incike,
jó kis fokhagymás sajtos-tejfölös lángos! Istenem, a másik gyengém!
Zili, nekem a gyógytornász mondta, h nem vinné babausziba a gyerekét, egyrészt a fertőzésveszély,másrészt meg a búvárreflex megmaradása miatt. Ez az ő véleménye..
Állítólag, ha megmarad a reflex, utána vízben nem tud szabadon mozogni, pl.bukfencezni..a fejét valahogy mindig igyekezne vízszintben tartani... Na hát én nem értek hozzá, de Gergőke annyira élvezi a pancsit, és a dokink is támogatja + látni a videokon is, h annyira élvezik a babák, nem hagynám ki! És ahhoz, h a reflex megmaradjon, heti 2x javallott járni, ami úgysem jön nekünk majd össze, így no gond.