ildi
Hááát ez a sztori!
Én már ismerem apánkat, hogy a lehető legjobb kezekben vagy nála, bizz benne, tudja mit csinál. Ha ő azt mondja, hogy inszem, akkor az a tuti, és biztos, hogy lesz gyermeked, ha nem idén, akkor jövőre
Ezek a vizsgálatok én úgy tudom, hogy mindig kellenek és talán fél évig (az Aids meg ezek 1 évig jók-Pesten a Mária utcában csinálják és kb. 1-2 hét mire kész van)
Én nem nagyon értek az inszemhez, okoskodni meg nem akarok, de majd a többiek felvilágositanak.De , ha Dévai ezt javasolta akkor biztos, hogy igy kell lennie, elvégre a nőgyógyász "csak nőgyógyász"-már bocsi ezt nem degradálásnak irom, csak tudod neki nem ez a szakterülete, Dévai pedig egy profi szakember ezen a területen, tehát biztos nem véletlenül ajánlja azt amit ajánl. Ráadásul most több csajszinak is inszemből lett babája, ami már eleve jó pont.
A bahamás "poénján" én jót nevettem volna-itthon is ezt tettem, most amikor olvastam-háát igen, van egy sajátos stilusa, én speciál imádom és az ilyeneket fel sem veszem tőle.
Biztos, hogy összehoz nektek egy vagy több babát, csak bizz benne és magatokban is. Én a helyedben megcsináltatnék minden vizsgálatot és készülnék a nagy napra, amikor elkezditek, fontos, hogy jó lelkiállapotban légy.
Na csak kitartás!!!