A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert szokás szerint rohanok...

Jobbulást kívánok mindenkinek, akit elkapott ilyen vagy olyan nyavaja.

Kilók:én a 20. heti 4.5kg óta nem mértem magam súlyilag. A pocakom viszont rohamos ütemben nagyobbodik...

Biztonsági öv: én a Minimanóban fogok bérelni övterelőt, asszem 15e ft, de ha visszaviszed, amikor már nem kell, akkor kupon formájában visszaadják ezt az összeget, és le lehet vásárolni ott a boltban.

Akire: jössz ma tornázni?(esetleg Hékás, Arian???)

Tegnap találtunk egy kiskutyát, lány, és nagyon édes, de a jelenlegi 2 fiú mellé már nem akarjuk megtartani főleg úgy, hogy jön a Baba is. Esetleg ha van ismerősötök aki épp kutyát szeretne örökbefogadni, légyszi szóljatok, küldök képet.

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Lányok, valaki anno linkelt be egy listát a leggyakoribb 2008-as nevekről, de nem találom. Talán Uxi vagy Twist lehetett, de lehet, hogy más. Segítsetek megtalálni nekem lécciléccilécci :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

bogyra: neked is és a gyerekeknek is jobbulást kívánok!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Megtaláltam már, Uxi volt :lol:

Szcsm, 90%, hogy megyek ma tornázni. Remélem apa hazaér időben :? Muszáj lenne, mert vásárolnom kellene a Minimanóban is...

Bogaracska, sajna én sem tudom már hordani egy ideje. Emlékszem, amikor Marcit szültem, azt kértem a páromtól, hogy az első látogatáskor már hozza be nekem, mert úgy hiányzik. De még jó pár hétig nem tudtam hordani utána :cry: Jobbulást Neked!

Bogi, jobbulást Nektek! Mit kaptatok el, mi a baj? Viszont jó hír, hogy már híztál egy picit :wink:

Trudi, én az Astiban vásároltam be, de az időszakos vásár. Hádába meg szerintem a Nagy Lajosra járnak a csajok. Tényleg, nekem is el kellene oda mennem, kéne egy farmerdzseki Marcinak...

Twist, nem tornázol esetleg? Azzal azért valamennyire kordában lehet tartani a felesleges kilókat... És nem lennél ennyire fáradt sem

Alma, jó bulizást Nektek! Anyósék most voltak (após nagy haverja Gerének...), végigették a menüsort ők is. Rettentő finom volt, de arra készülj, hogy csak kóstoló méret mindegyik. Szóval túl nagy zabálásra ne készülj :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, hát egy hete abbahagytam a tornát, eléggé hulla fáradt vagyok és nem bírok nekiállni.
De jó lenne, mert nem nehéz és jót is tett a bőrömnek, a narancsbőr csökkent ám:)
A mostani meleg sem esik jól, hihetetlen, hogy ma is le kellett izzadnom.
Ja, próbáltam kevesebbet enni, de akkor sem fogytam. Olyan fura ez az egész.
Vendég

Én már rájöttem, hogy a kilók száma és az étkezés mennyisége köszönő viszonyban sincs egymással :twisted: Én feladtam a küzdelmet. Nem zabálok, ha a főétkezések között megéhezem, gyümölcs vagy joghurt, nem nagyon nasizom, ennél többet nem tudok tenni. De fogyni ne is akarj, max szinten tartani :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: de jóóó :) Már várjuk nagyon. Nem bírunk sokat enni, ezért jó lesz :) Úgy innék fincsi borokat és szüretelnék :)

Mi most brit kiscicát keresünk, ha tud valaki írjon privit légyszi :)

Kép
Kép
alma26

Szüretelnél???? :shock: Pffúúú, én nem. Ott sok a pók, azoktól meg rettegek :oops:

Szcsm, most beszéltem Sanyival, mindjárt jön haza, szóval este talizunk! Akire, Arian?

Brigi

Kép

Kép
hékás

hali,

ma voltam terhelésesen, hát, anehezen ment le. de túléltem. persze rossz volt az első kémcső, nem volt vákuum benne, a nőci meg forgatta a tűt a kezemben miért nem jön, a vér kérdéssel. :shock:

találkoztam a szülésznővel, nagyon szimpi volt, és nagyon egy hulláhosszon voltunk szülés témában :)

dokinál is voltam kontrollon, minden ok, méhszáj zárt, uh sajna csak a 28. héten lesz :(

más:

tegnap átnéztema kapott cuccokat, és a tesóm mondta, hogy ami nem jön rám, nem kell, azt eladja.
Szóval, ha vkit érdekel

*M-es kismama farmer, vászonnadrág, csini felső, az szóljon, mert küldök képet.

*alig használt iker 3-kerekű babakocsi, mi testvérkocsinak hazsnáltuk volna, ha a nagyobbik megmarad benne;
*illetve iker mélykocsi 4-kerekű pelenkázótáskával, (mi mobil kiságynak hazsnáltuk lakáson belül)

akkor az is eladó.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

[quote="claracroft"] írta:claracroftFizetéskor megvesszük a pelenkázót, majd köv lehetőségkor a kétajtós gardróbot, és így tovább... ez a kettő a lényeges, a többit ráérünk megvenni. Csak félek, hogy addig húzom, míg kifutó termék, majd kifutott termék nem lesz, jártam már így mással... :?

Csak optimistán! Lehet, hogy mint utolsó darabok egyikét, fél áron megkapjátok :wink:

Ágnes

Kép
klemencia

Hi,

Hazaértem a dokitól, minden rendben. :D Méhszáj 3000 még mindig. Akartam mesélni, hogy már látom is, mikor mozog :) Néha tök nagyot mozdul a hasam :)

Sajnos még mindig kell kúpot használnom, ez most 6 darabos, és 2900 Ft :shock: A gyógyszergyárakat én tartom el...

A doki tök rendes volt, azt mondta, ha rám néz, nem egy elhízott kismamát lát :) De mondta nekem is a kevesebb édességet, és javasolta a kismamatornát. Sajnos ma sem tudok menni :(

Mesélte, a múltkor, hogy van kiskutyája, akkor még csak 6 hetes volt. Most kérdeztem, neki is Jack Russel terriere van, mondta valamelyikőtök, hogy neki is :)

Klári

Kép
claracroft

A terheléses cukor vizsgálatnak azonnal megvan az eredménye? Nem kell visszamenni az eredményért egy hét múlva?
Én szerintem jövő héten megyek.

Ilyenkor mást is néznek, vagy csak cukrot? Hány kémcsővel fognak levenni?
Vendég

Jaj, csajok, egész nap fáj az alhasam. Igaz, hogy nagyon nehéz ma a táskám a laptopom miatt, lehet hogy az a baj, hogy nagyon megemeltem magam. De nagyon szenvedek. Már max. adat Mg-ot vettem be. Otthon meg lefekszem, ahogy hazaérek. De hogy lehetne megelőzni az állandó alhas fájást? Dorka jól van, mozog, minden okés, szívhang rendben. Nem fájásaim vannak, nem szulni fogok, csak fájok folyamatosan. Alig tudok felkelni, felállni, ülni és feküdni esik jól. Mi bajom lehet?
Vendég

twist: nekem ma vették le és szerda du kell telefonálnom az eredmény miatt.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Nem fogok tudni hétfőnként járni sajna, mert találtam egy gyógytornászt és ez is hétfőn van.. :( De szóljatok ha máskor is mentek szívesen csatlakoznék!!! :)

Üdv az újaknak!

Én már 10 kilót híztam de azt mondják nem látszik (elég vékony voltam), de engem a tudat eléggé idegesít!!!!!!!!! :? Szerintem a melleim darabja 2 kiló :lol: Nem győzőm melltartóval......

Esetleg tud valaki jövő hétre valami olcsóbb de azért elfogadható szállást Londonban?? Nyertünk jegyet az Arsenal BL mecsére jővő keddre! :D Ha valakinek van jó tippje megköszönöm!

Mariann

Kép
arian78

Arian: IRIGY IRIGY IRIGY!! Kedvencem az Arsenal!!! :)

EasyHotelt néztetek?

Kép
Kép
alma26

[quote="hékás"]S írta:hékászüretelnél???? :shock: Pffúúú, én nem. Ott sok a pók, azoktól meg rettegek :oops:

Hehe, az itthon is van. Emmával a lábaikat szoktuk számolni :)
Na jó, nem ijesztgetlek...

Kép
Kép
alma26

Alma, nem ijesztgetsz vele, Marci is megfogja. Csak én nem :lol: :lol: Én előszedem a porszívót, ha meglátok egyet :lol: :lol: :lol:

Mariann, biztos nagy élmény lesz. Nekünk a párom melóhelye bérelt lakást Londonban, szóval én nem tudok segíteni, merre elfogadható az ár... A hétfőt sajnálom, de én lehet, hogy csütörtökön is fogok menni, akkor is ez a lány tartja.

Twist, nem lehet, hogy azért fájdogálsz, mert nehéz a pocak? Esetleg megpróbálhatnád a hastartó pántot

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: milyen volt a torna?

Kép
Kép
alma26

SZUPER :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyanaz a lány tartja, akihez akkor jártam, amikor Marcit vártam. És én nagyon szerettem őt. Ezért is gondolkozom a heti 2-n. Még utánanézek, mert úgy tudom, hogy el lehet számolni egészségpénztárra is, és akkor vennék bérletet is

Brigi

Kép

Kép
hékás

Voltam a védőnőnél. A súlyomra nem szólt semmit, a vérnyomásomtól dobott egy hátast. Most 170/110 volt. El is zavart a dokimhoz, emeltük a dopegyt adagot és be lettem fenyítve, hogyha nem rendeződik a dolog 5-6 napon belül, akkor befektet :( :( Ezt nem akarom!!!

A ásik: képzeljétek ránk járt a rúd. A cicám a múltkor meglett, de egy héttel ezelőtt megint világgá ment. Egy hét után (már azt hittem elő sem kerül) hazajött szörnyű állapotban. Láttam, hogy valami pukli van rajta, de nem láttam sérülést. Ma délután akartam orvoshoz vinni, erre délben az a pukli kifakadt és ömlött belőle a cucc (bocs a gyengébb gyomrúaktól). Hát azonnal rohanás a dokihoz, ott kiderült, hogy megharapta valami kutya, amíg csavargott. Fel kellett nyitni a sebet és kitisztítani. Szegény cicának most egy hatalmas luk van az oldalán :( :( A doki azt mondta 1-2 hét és meggyógyul.

Arian!
szerencsések vagytok nagyon :) :)

Twist!

Szerintem feküdj amennyit tudsz és holnap hívd fel mindenképpen a dokidat!

Gizi!
Nagyon béna nőt fogtál ki.

Kima
Kép
Kép
kima75

Alma mi is Arsenal fanok vagyunk! Köszi a tippet a hotelhez.

Hékás szólj ha mész csütörtökön csatlakozom!

Kép
arian78

Sziasztok!

Ldettiről van valami hír? Tud vki vmit?
melike30
Győr

Arian: akkor így még jobb :))) Nagyon jó lesz!

Most hotel akció van itt ma 10-től http://www.lastminute.com/site/travel/h ... ffers.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alma26 2009.09.22 09:13-kor.

Kép
Kép
alma26

Sziasztok! Megjöttem, most sajna nem tudok visszaolvasni mert rohanunk nekem kismama rucit venni annak örömére, hogy minden rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Olyan boldog vagyok lányok! Írom a diagnózist amit a prof. Hajdú Júlia írt nekem:

A magzati szív vizsgálatánál a szívüregek alakja, helyzete, mérete szabályos! A kamrai sövény zárt. A foramen ovale és a botallo- vezeték nyitott. Az aorta és az artéria pulmonalis eredése, lefutása és áramlása szabályos. A vizsgálat alatt ritmusos szívműködés. Kompenzált keringés. Súlyos szívfejlődési rendellenesség nagy valószínűséggel kizárható. A jobb kamrában a moderator band a szokottnál jobban látszik. Az előzőekben leírt hiperechogén papilláris izom nem látható! :D

Egy csomó mindent kérdezett a dr.nő ki küldött hozzá, mikor vették észre...stb én szépen felsoroltam mindent és azt mondta, ha volt is vagy látták ő már nem látja egyáltalán! Egészséges kis szivecskéje van! Úgy örülök neki, annyit beszéltem hozzá, hogy ő egészséges szép kisfiú lesz és olyan jó!
És arra az elhatározásra jutottam, hogy itt T.bányán többet nem megyek a kórházba vizsgálatra! Csak a nődokimhoz fogok menni és Pestre amikor UH-ra van szükség! Még 1szer megyünk majd 4D-re a 28-30 héten az itteni orvosokat hanyagolom, mert csak megrémítenek, mindig találnak valamit és úgyis Pestre küldenek vele, akkor meg megyek egyenesen Pestre!

Lányok olyan boldog vagyok! :D Köszönöm szépen mindenkinek a szorítást értünk, szeretlek titeket olyan jó volt, hogy tartottátok bennem a lelket! Majd késő du. jövök, mert párom délutános! Sziasztok puszi mindenkinek! :D

TRUDI neked külön köszönöm a segítséget az elérhetőségekért!!!

KépKép
ldetti

detti: :D :D :D :D :D :D jó vásárlást!!!!!!! :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Ldetti: dejó,dejó,dejó! Örülök, hogy minden rendben!!! Jó vásárlást! :lol:

Kép
szerencsemák

Idetti!

Épp most, amikor írtál, kapcsoltam be a gépet, hogy megnézzem jelentkeztél-e tegnap!

Nagyon szorítottunk neked!

És most nagyon örülök! Vége a rémálomnak és folytathatod a boldog kismamaságodat! Szerintem, most még boldogabb lehetsz, mint mikor megtudtad, hogy kisbabád lesz! Kétszer élhetted át ezt az örömöt. Bár biztosan a másodikat kihagytad volna szívesen.

Trudi
turorudi6

Detti: Ennél jobb hír nem is jöhetett volna!!!!!! (nagyon sajnálom azért, amin keresztül kellett menned, de ezen már nem érdemes rágódni)

Jó vásárlást!!!

Kép
Kép
alma26

Detti: Mostantól semmi parázást nem akarok tőled hallani :!: :P

Jó vásárlást :) Tatabányán hol tudsz kismamaruhát venni?

Klári

Kép
claracroft

Én csütörtökön megyek terheléses cukorra :? Alig várom :shock: Szerencsére a férjem kivesz egy fél napot, és velem jön. Majd mindketten viszünk könyvet.

Védőnő pedig holnap esedékes...

Klári

Kép
claracroft

Twist

Nekem is sokat fájt hétfőn a hasam. Ráadásul engem a fájások a szülésre emlékeztettek. A hátam, a derekam is fájt. Nagyon be voltam tojva. El is döntöttem, hogy ma semmit nem csinálok csak fekszem.

Kicsit már unom a nyavalygásaimat. Sőt, néha legszívesebben fejbe lőném magam.

Trudi

Kép
turorudi6

Klára

Én tegnap voltam terheléses cukros vérvételen. Itt 3 deci vízben oldották a cukrot és tettek bele citromlevet!!!!

Fincsi volt! Komolyan, nem vicc, olyan volt mint egy limonádé.

Trudi
turorudi6

:) Nekem is mondta a dokim, hogy vigyek egy fél citromot, de én két felet viszek :)

Az a baj, hogy én a limonádét cukor nélkül iszom, sima citromos vizet, azt szeretem. Mindegy, más is túlélte már, én is túl fogom. Mondta a nőgyógyászom, hogy egyszer ő is megitta, még főiskolán, ő volt a csoport áldozati báránya, mert a prof. meg akarta mutatni, hogy mit kell meginniuk a kismamáknak :D Szerintem az egész csoporttal meg kellett volna itatnia, akkor tudnák igazán, így csak Timmermann tudja, a többiek nem :twisted:

Klári

Kép
claracroft

Detti de jó, de jó!! Hurrá hurrá!! Nagyon szuper hírek! :D :D :D Mindenképpen lepjétek meg magatokat valamivel a nagy izgalomra!
Mostmár nyugalom lehet nektek végre!

Alma köszi a linket!!

Lányok kitartás a cukor terhelésre! Nekem szerencsére zsemle+tej otthon aztán vérvétel. Azt mondta a doki, hogy mindig olyan jó volt a cukrom, hogy nem kell a kinzás.

Mariann

Kép
arian78

[quote="arian78"]
írta:
arian78Lányok kitartás a cukor terhelésre! Nekem szerencsére zsemle+tej otthon aztán vérvétel. Azt mondta a doki, hogy mindig olyan jó volt a cukrom, hogy nem kell a kinzás.

Az enyém miért nem mondd ilyeneket???? :shock: :cry:
Miért gondolja, hogy nekem élvezet a vérvétel??? :roll:

Én jövő héten megyek...szerintem a hét vége felé...de legalább túl leszek rajta hamarosan :?

Ágnes

Kép
klemencia

ldetti! Nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket írsz!!!

Látod, a pozitív gondolatok meghozták az eredményt :D

Ágnes

Kép
klemencia

Úgy látszik tegnap ilyen "hasfájós" idő volt.
Nekem is egész nap feszült, meg szúrt, csak akkor lett jobb mikor lefeküdtem kicsit.
Szerencsére mára ennek nyoma sincsen :)

Ágnes

Kép
klemencia

Kérdés:
Ti nem tapasztaltáltok mostanában, hogy a pluzusotok esetleg feljebb ment? Úgy értem nekem legalább 1,5 hete nem megy 77 alá...ma délelőtt konkrétan 90 volt. A vérnyomásom normális, azzal nincs baj. Csak a pulzusom ugrott meg egyik napról a másikra, és nem akar lejjebb menni.

Ágnes

Kép
klemencia

Detti Minden jó, ha vége jó! Látod a pozitív gondolataidnak és a drukkjainknak milyen ereje van! Nagyon örülök hogy semmi baj sincs, és most már nem is jöhet semmi baj! Nekem a védőnőm azt mondta, hogy most már olyan fejlettek az UH készülékek, hogy gyakran olyat is látnak vele, amit korábban nem. és lehet hogy a babák fejlődésében vannak olyan szakaszok ami eddig nem volt ismert, de attól az még nem kórós. Ezért lehet, hogy gyakran indokolatlanul ijesztik meg a kismamákat. De inkább ijesztgessenek, mint sem valami baj legyen! Persze nem lettem volna a helyedben ebben az időszakban.
Trudi, Twist Trudi valszeg a sok fekvéstől lustult el a hasizmod és azért fájogat a pocid. Twist és Trudi biztosan segítene nektek egy haskötő. Nekem mostanában fekvésnél, ha forgok szokott fájni a pocakom, de csak a forgásoknál. Biztosan a megnövekedett súly okozza.

Nóra

Kép
fikuszka

Loaktinia Jól értelmeztem, hogy a 21. heti 4D-s UH-n még nem tudták megmondani a babócád nemét? Vagy nem is akarjátok tudni?

Nóra

Kép
fikuszka

alma Írta - "Emma ma bölcsibe. Ma reggel M nagyon cuki volt, mert rohant a kocsihoz és odaállt az ajtajához (ilyet még nem csinált). Várta, hogy menjünk a bölcsibe.
A bölcsibe is egyedül ment be. Megállt az ajtó előtt, hogy levegyük a kinti cipőt. Bent futott az öltöző részhez és mutogatta, majd leült a kispadra, hogy ráadjam a szandit. Innen futás volt a szobába. Az óvónéni nyújtotta neki a kezét, de egy nagyobb fiú is (Boldizsár) aki a szőnyegen térdelt. M a fiú kezét választotta és megsimogatta a fejét :)
Ma van a 3. alkalom amikor bölcsibe ment..."

Nem hiába a szerelem ereje mi mindenre képes!!!

Nóra

Kép
fikuszka

Kima Ne izgulj a cicádért, sajnos néha érik őket ilyen harci sérülések. Nekem a brit cicusom mellett van egy idős kandúrom, aki a szüleim családi házában és kertjében éldegél. Gyakran ő is jött haza nagyon komoly sérülésekkel, főleg míg "kandúr" volt. Sokszor megtépték a fülét és számtalanszor volt rajta tályog, amit orvossal kezeltettünk. Ilyenkor a fél pofácskáján egy nagy lyuk tátongott, nem mutatott valami szépen, de mindent túlélt és most egy 20 éves, öreg, harcedzett kandúr. Persze a kor már megviselte úgy jár, mint az emberek 100 évesen.
Lányok valaki le tudná írni, hogy hogyan kell használni az övterelőt, mert kaptam kölcsön egy ilyet, de fogalmam sincs hogy hogyan kell bekötni a kocsiba. És ha már van lehet , hogy jó lenne használni is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fikuszka 2009.09.22 14:13-kor.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!
Fikuszka!
Dehogy nem akarjuk!!! Simán megmondták volna már, csak a drágám háttal csücsült a világnak és a gerincemet nézte, ezért nem látta a doki. Pedig olyan rendes volt, hogy 16 percnyi felvételt készített róla, hátha megfordul, mert folyamatosan mocorgott :P A legtöbb ami látszik belőle, a profilja. Bár egyszer mikor oldalra fordult, akkor annyira felhúzta az egyik lábát, hogy apa szerint látszani kellett volna a zacsinak ha fiú.
A 18 hetes uh-n mondta a doki, hogy kislány de szeretnék megerősítést. Most a 24 hetes uh-n meg keresztben volt a lába azért nem látszott :?

Kép

Kép
loaktinia

Sziasztok!

Detti: nagyon örülök nektek! Nem volt hiába ez a sok biztatás és jókívánság!
Görcsölősök: Én úgy tudom, hogy a 20-22 héttől szinte mindenkinél előfordulnak ezek a méhösszehúzódások. Magnézium és pihi, és a dokinak mindenféleképpen szólni. Általában ártalmatlanok és pihenéssel elmúlik.
Kilók: már 11 kg-nál tartok, most vagyok ott, hogy az s-es felsők már picit szűkek, de a 28-as nadrágban most kezdett el látszódni a fenekem, mert eddig elvesztem benne. Ja, és én tekintet nélkül mindent eszek, amit csak megkívánok. Most éppen a fokhagyma és kukorica a nyerő. És majd megdöglök egy jó hideg narancsléért.
Látom, szinte mindenkit utolért a betegség. Én lassan, de biztosan gyógyulok. Ma akartam menni védőnőhöz, de inkább kihagytam, nem akartam senkit sem megfertőzni.
Csütörtök óta itthon vagyok, és nagyon nincs kedvem visszamenni dolgozni. Nagyon jól elvagyok itthon. Vásárolok, főzők, mosok....Szívek szállodája maratont tartok...ilyesmi. De úgy tervezem, hogy csak a 34. héttől leszek itthon, mert ugye nem mindegy, hogy az ember lánya mennyi pézt visz haza, főleg, hogy a gyereket sem akarom hazahozni egy félkész házba.
Nemrég fejeztem be a kapott babaruhák szortírozását és egyszerűen nem akarom őket elpakolni! Olyan jó nézni őket! Olyan ici-pici zoknik is vannak!!!
Na jó, nem áradozok tovább, biztos másnak is van babazoknija.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

JA még valami. Van egy 1 méteres mérőszalagom, ami már nem sokáig fog átérni! A pocakom 98 centis. A vicc az, hogy innen felülről nem is látszik nagynak, de ha oldalról nézem mindig megdöbbenek, hogy aztanemjójáturamisten milyen nagy!
Na jó, befejeztem. :)

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sajna pár napja nekem is keményedik a hasam alja, néha elég ijesztő módon, főleg, hogy az elsőnél nem emlékszem ilyen korai és ilyen erős keményedésekre. A doki azt mondta, ha nagyon érzem, akkor egy Nospa és szedjek Mg-ot. Tegnap óta valamivel jobb, de ami igazán segít, az a FEKVÉS, FEKVÉS, FEKVÉS!!!! Ami egy 2 éves mellett nem olyan egyszerű, de muszáj!!!
Én még csak 2 kilónál tartok, de a fiamat ennyivel szültem :? :cry: Akkor 12 jött fel és 4 naradt szülés után, csak aztán szépen lassan kúszott fölfelé :cry: :cry:

Kép

Kép
loaktinia

Fikuszka: övterelőd milyen? mom to be vagy be safe? bár a lényeg ua. ráteszed az ülésre, a háttámla mögött összekötöd a madzagot. amikor beülsz a szokásos módon becsatolod magad és a hasad előtt vízszintesen keresztbe menő ővrészt becsatolod az övterelőbe. én csak ilyennel utazok/vezetek már jó ideje.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Idetti, nagyon örülök a jó híreknek! :D :D :D
Végre megnyugodhattok!

Kima, szegény cica :( .

Terheléses cukor: nem olyan vészes az íze, citrommal egész elviselhető. Inkább az a gáz, hogy annyira tömény, hogy hiába kevergettem, nem oldódott fel, s kis rögök is maradtak benne, azokat kiskanállal ettem meg.
Ja, és milyen gáz már, egészben vittem a citromot, és még jó, hogy hallgattam a megérzésemre, és vittem kést is, mert nekem kellett a saját késemmel félbevágni a citromot :shock: :shock: :shock: . Még jó, hogy poharat és vizet nem itthonról kellett vinni... :?

Azért nekem ez még mindig kisebb szenvedés volt, mint meginni egy pohár tejet :oops:...

KépKépKépKépKép
uxi

kisgizi Köszönom a leírást, most már boldogulni fogok! Egyébként be safe márkájú az övterelő.
pillesz Írod, hogy eddig 11 kg-ot híztál és 98 cm-es a poci körfogatod! Ne aggódj, mert akkor Te igen nagy lemaradásban lehettél, mert én csak 3 kg-ot híztam eddig és a pocakom, ami még oldalról sem látszik nagynak 95cm-es. Valószínűleg Te a comboddal és a fenék méreteddel vagy így lemaradva, hogy akkorának látszik a pocid melette.

Nóra

Kép
fikuszka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: