A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat, aranyosak vagytok! és a dícséreteket is. Büszke is vagyok a fiúkra! :lol:

Kata, Lőrinc-Apa és az egész család, nagyon gratulálok Lőrinc születéséhez! Sok boldogságot és egészséget nektek. És micsoda szép méretek!!!

Süti: Isten éltessen ezen a csodaszép napon!

Míra: Nagyon boldogságos névnapot Neked!

Még este jövök, csak muszály voltam köszönteni.

Kép

Kép
hgrita

Móka, tegnap még kimaradt: köszi a híreket, infókat!
Nem nagyon tervezem leadni, ha bírom, csak nem tudtam, le kell-e, amíg villám-pancsizok!

Sütike, láttam a képeket iwiwen, naon szípek vagytok!!!!! Valamint Boldog Szülinapot, azt is láttam :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Boldog Máté és Míra napot!

Bex, papírok :evil: ctg-n mi volt??
Én mára egész jól aludtam, 1 pisiszünet volt csak. Apa majdnem felugrott, mikor visszafele botorkáltam, hogy mi van??!!! De megnyugodott, csak pisss.
Remélem hamar mennyugi, nem tudsz valami csokikát/édeset enni??? Simisimisimi…

Lili, Apát megtartjuk, nanáááá :wink:
Uh-fej lerúgása haha!! :D Szerda, juhééééé!!
Fruzsi se lesz apró!! Nálunk is hasonlóak a méretek állítólag!!!

Boboka, fájdalmak?
Nekem nyákdugesz ezerrel, de amúgy elvagyok, Gil szerint lejjebb van jóval a pocóm, én annyira nem látom…
Benéztünk ma az Outletbe a Soroksári úton, hát én sem ájultam annyira el… láttam én is a húzótlan felhúzós játékot, meg a nem zenélő zenélő napot :D
Köszi Minimanót, nem tudom eljutunk-e oda baba előtt, tőlünk eléggé messze van, és nem is járunk arra :( de utána lehet, köszi!!!
Dokinál mi volt?

Rita, Apa vett nekem kakós joghurtot nyammmi, itt figyel előttem egy!!!

Erika, fogak, bepisi :( :( Anyós, húúúúúúú, és nem szóltál be?? :evil: :evil: :evil:

Andi, szerda remélem bejön! Én is szuggerálom akkor, és 3-as babaeső, megkoronázva csüti reggel Boboka Nikijével!!!!!! Bex, neked szerda megfelel esetleg?

Brumi, örülök, hogy jobb a kedved és ilyen remekül alakul minden!!

floranan

Csajok, eszem még egy joghurtot, beiktatom a szokásos délutáni szundit, utána rendbe teszem a konyhát, mert háborús övezetnek lehetne nyilvánítani!!
Jövök később!!

floranan

Süti: Floranant olvasva felmásztam én is az iwiwre és meglestem a fotókat. Gyönyörűséges kiscsaj ez a Berni :) Nagyon szépek vagytok. :)

Bibi: nagyon jó a fotó :) Örülök, hogy rendeződtök. :)

KépKép
KépKép
madar

Kata

Kép
Vendég

Kata:Gratulálok Lőrinc babához és sok tejcsit nektek!
Vendég

Mi megvagyuk,nagyon ügyes a kicsi lány,eszik meg alszik.Első éjjel kétszer keltünk,tegnap meg háromszor.Nem panaszkodhatom,büszke vagyok rá. :D

Tejem szerencsére van rendesen,kisasszony mohón falja is.Imádom mikor cuppog,hogy éhes. :D :D

Ja és még egy kép apájával.Kicsit homályos,de látszik.

Kép
Vendég

Kép
Keresztelős szerelés... :wink:

Kép
Nem mindig vidám az élet....
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

OLDALÁRA FORDUL!!!! :lol:
Vendég

Bibi, Lina
Szépek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe:ez a keresztelős rucitok imádnivaló!!!Na és az a grimasz... :D
Vendég

Mabe: tényleg nagyon csinos volt a kiscsaj. :)
Én nem voltam ilyen élelmes, nem volt kézközelben a gép, amikor a védőnőnek bemutatott a kisasszony egy fordulót. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kata, Apa gratulálok! Lőrinc Isten hozott!
Nagyon örülök, hogy ilyen ügyesek voltatok!

Felhívtam az SZTK-ba a csajt, nem baj, hogy nincs kiskönyv, majd beírjuk következő alkalommal. Nem akarok következőt!! Jó is, hogy hívtam, nem tudnék-e fél 3 helyett csak 3-ra menni. De jó! Persze előbb odaértünk, mert nem tudtam mennyi időbe fog telni míg felmászom az 5-re. Mert eldöntöttem, hogy a lépcsőzést is bevetjük. 3 helyett 4-kor kerültem be, mert volt egy problémás előttem. Nem kell mondanom, hogy meg sem mozdult... Előtte majnem egész nap, a váróban is, de bent nem. Almát ettem sem. Menjek le a 3-ra és rögtön vissza. Köszi. Lementem az elsőre és vissza és semmi. Még egy alma, keltegetés és végre, de nem vitte túlzásba!
Doki meglát : Hát maga nem tud megszülni??? -Hát látja. :lol:
Megvizsgált, jóindulattal 1 ujjnyi, de inkább csak elsimult. Mondtam neki a takarítást, lépcsőzést, mit csináljak még??? -Hát szeretkezzen! :lol: :lol: Csütörtökön találkozunk, ha meg nem szülök addig. Mondtam neki, hogy már nagyon jó lenne.
Szülésznőmet hívtam, leszoktak az amnióról, ha ctg rendben nincs is rá szükség. Így szerda reggel kórház, csütörtök reggel SZTK.
Nem vagyok túl boldog, de ez van!
bex13

Madar
Én sokszor a telefonommal fényképezek :wink:

Gyerek tiszta, pocakja teli... elaludt.... megyek én is :wink:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

HellóHalló Mindenki!!

KATA ÉLJEN ÉLJEN , GRATULÁLOK LŐRINC BABÁHOZ!!!:D:D

Süti, bódóttágos szülinapot!!

Máténak és Mírának bódóttágos Névnapotot!!!

Manó, én is ezt próbálom fejben tartani : lesz ez jobb is:D:D

Erika, anyós :twisted: :twisted:
(én anyósom kivette a Picit az ágyból, persze h sírt.. aztán vigasztalhatatlanná vált, s már kezdett 20 perc után könnybe lábadni a szemem, mire apa végre lépett... én nem mertem, nehogy megbántsam... asszem több ilyen nem lesz...)

Mabe
, hihetetlenül ééédes Molli, ez a kis szoknya?! elolvadok:):)

Bex, 1 ujjnyi:D:D akciózzatok Apával:)

Kép

Kép
móka:)

éééés hoztam én is képeket kis Őrültkéről:)

Kép

így pihiztünk délután:)

Kép

Kép

Kép
móka:)

Lőrinc babához hatalmas gratula!

Mabe: A kisasszony elbűvölő, bár lehet ő nem akart kiöltözni :D

Mór baba is édes, látszik nagyon elégedett mindennel :D

Alvás: Még nem felejtettétek el az milyen? Én már nem emlékszem,majd felcsapok egy értelmező kéziszótárt :?
( :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Hahó!

Magamhoz tértem... bakker, kómásabb vagyok a délutáni alvások után, mint előtte... oké-oké, nem panaszkodom, örüljek, h tudok szundizni, mi?

Lina, Viki nagyon ügyes kislány, büszkék is lehettek :)
Mabe, ruci édes! Mollika is nagyon ügyes, hogy megfordult!!
Móka, irigyelnivaló családi pihi!!

Bex, hajrá babacsalogatás!! :wink:

Csunyeszka, küldök álommanókat!! Vagy inkább időt rá?? :shock:

floranan

Máténak, Mírának boldog névnapot!

Süti! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Kata! Hatalmas gratula Lőrinc babához! Jó egészséget és sok-sok örömet a kisfiadhoz!

Mi megvagyunk. Esték kicsit nehezen telnek, Norka még csak-csak elalszik, de Abigél mellett ott kell lenni,mert ő igencsak nehezen alszik el. Tehát az estéim nagyjából kilőve (pedig lenne mit csinálni...). Most is csak azért tudtam benézni, mert apa játszott vele. Nolépek is, mert várnak.
cicke

Sziasztok, csak egy gyors bekukk, mert foglalt a gép 8)

Katának hatalmas nagy gratula, Lőrinc baba, Isten hozott Téged :)
Ügyesek voltatok Anyával :wink:

Bocsi, de kicsit (nagyon) antiszoci vagyok most, vagyis inkább kicsit lehúzott a dokinál tett látogatásom délután :?

Kicsit úgy éreztem, hogy egy három nap múlva esedékes nagy hasi műtét kb. egy szinten van nála egy vérvétellel :? :? :x

Kérdezgettem, hogy csüt-ön mikor lesz a műtét, hááát, nem tudja, mert lesz egy csomó műtét aznap, szerdán már reggel fél nyolcra be kell feküdni mert ez a protokoll a kórházban :? (ja, és magát úgysem várja gyerek otthon, ennyi áldozatot meg lehet hozni :shock: - na persze, de azért itthon lehet nyugisabban telt volna az utsó pocis éjszakám, na mindegy, végül is a lényeg, hogy a picivel minden rendben legyen ).

Ja, a Bpd-t 102,3 mm-nek nézte, holott két hete 92,8 volt, nem hiszem, hogy ennyit nőtt volna két hét alatt :shock:
A combcsontja meg két hete 74,6 mm volt, most meg 70,2.....
Tudom, a gépek tévedhetnek, de a bpd-nél azért ekkora nagyot???

Bocsi, nem háborgok többet, csak olyan rossz, hogy dokikám egyik alkalommal nagyon figyelmes, aranyos, rám szánja az időt, kb. minden második alkalommal meg olyan, mintha most látna először...

Mabe, keresztelős képek nagyon cukik

Lina, pici lányod is nagyon édes.

Bibi, örülök, hogy már kicsit jobb otthon minden
:wink:

Pusz csajok, jó éjt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.21 19:58-kor.
Vendég

Bocsi, kétszer ment el...
Vendég

Móka, Momo is nagyon édes :)
Vendég

Cicke, remélem javulnak az esték!

Boboka, simisimisimi!
Sajnálom, h ilyen figyelmetlen volt a doki!! Kárpótoljon, h Niki mindjárt veletek lesz!! Minden ok lesz, biztosan nagyon fog rád figyelni!!!

Lányok, néha úgy belenyilall a hátsómba, és most nem a csontba... kész... sztem nem húzzuk sokáig...
Illetve olyan kába vagyok, állni nem bírok, ez nem tetszik...

Andi??
Bex??
Lili??

Csak mi vagyunk már!!!!
Meg Zsú88, aki eltűnt.... (táblából lestem)

floranan

Bibi, megnéztem a képeket!!
Lillus naggggyon édes az ugrálóvárban, és Lottika tüneményes baba!!!

Móka, indulás előtti pocak :D Momó meg még mindig tündéri!!

Andi, pocikép aranyos!! És milyen vékonyka vagy!!

floranan

Mindenki eltűnt.... Éjjeli műszak ma kimarad? Igaz, én is azért kókadok itt részben, mert nincs erőm felállni.....

floranan

Estét!

Nagyon szépek és édesek a babáink!Végre ma jó sok képet hoztatok.

Pocakosoknak kitartás az utolsó napokhoz,mondom én :lol: :lol: :lol: ,anyuciknak pedig a kezdeti időszakhoz.Nemsokára a hozzátáplálásnál tartunk :wink: :lol:

Boboka,sajnálom,hogy dokika olyan "izé"volt,de ahogy Floranan is mondja,csütörtökön már veletek lesz Niki.BPD :shock:

Én lájtosan itthon voltam,délután meglátogatott a szomszéd,férjecske nem rég ért haza,de ágyba dugtam,mert hajnali 3 kor kelt.Zérot ittam,lehet hogy hegyezni fogok.

Kép
v.andi

sziasztok,köszi a köszöntéseket,
boldog névnapot Míra,Máté!!

Kata nagy gratula,nagyon ügyik voltatok,boldogságot ,egészséget,és sok tejcit!!

Ma délben elindultunk és este 7 re értünk haza,hulla vagyok,a mai napot sem sikerült végig olvasni,gyerekorvosnál minden ok,szoptatásról végre kptam megint hasznos infokat,bár mivel ma se pihizni,se inni nem tudtam így sztem az éjféli szopira nem lesz sok tejci.....minimanóból elhoztuk a mérleget....gyerek 20 perc egyik cici+20 perc másik cici=a mérleg meg nem mutat semmit,aztán az egész napi cseppekből összegyűlt anyatejet megitattam Bernivel,na arra végre kiírt 20 gr-ot.........vettem a sugárban a skálában szopis melltartót 790.-ért.
Doki kiszedte a varratot,most megyek alszok kicsit...holnap próbálok többet jönni puszi
drukk a pocakosoknak,jobb éjszakát a babázóknak!!

sutimano76

Ja és Kata én akartam 21-én szülni!!!!! :wink: :D

sutimano76

Na, mire megérkeztetek, én kidőltem...
Mentem pihizni csajok!!

Andi, próbálj meg te is!

Süti, 790?? Tök jó!
Szopizásba belejössz!!

floranan

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.22 05:54-kor.
Vendég

Csunyeszka
Molli baba abszolút nem szeret öltözködni! :wink:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alv%C3%A1s

Móka
Látom, ti is sziesztáztok! :wink:

Boboka
Csak pozitív gondolataid legyenek! Ha negatívoskodsz, bevonzod a bajt!

Süti
Egy virtuális fenekelés kiutalva neked! Mit kóricálsz te egy nagy hasi műtét után ennyit???? :roll:
Lehet, hogy most nem érzed szükségét a pihenésnek, de a továbbiak miatt KELL! Nem véletlenül 6 hét a gyerekágy! A császár ráadásul nagy hasi műtét!!!!!
Mérleg :evil: (egyik nap bementem a klinikára, kíváncsiságból lemérni egy szopit... Molli Döbrögi-pocakot növesztett és a mérleg szerint FOGYOTT a szopi alatt :evil: )
Vendég

süti: én is megpaskolom a hátsód. Tessék pihenni!!!

Mabe: jó a szótár. :lol: :wink:
Mogyoró is utál öltözködni, amíg a body nincs rajta addig elég nagy a hangzavar nálunk. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti: vonalzód szuper. :)

Boboka: doki, háááát, no comment :?

KépKép
KépKép
madar

Bobóka!

Uh méreteken ne parázz, én is így jártam, de azért nem lesz kicsi, arra számíts!

Floranan!

Azt álmodtam, hogy megszültél........ :lol:

Kép
arvaerika

Hahó!

Erika, még nem :D

Az éjszakám viszont baromi rossz volt, nagyon sokszor felkeltem! A hasam tegnap este óta kőkemény, és már nagyon kényelmetlen... amúgy semmi más jel, de akárhányszor felébredtem, és nem kevésszer, mintha egy követ cipelnék, nagyon feszített.
Ez normális, h szünet nélkül kemény ennyi ideig?

Anyu szerint ma hidegfront van, meglátjuk :wink:

floranan

sziasztok!

Nagyon szépek a fotók! Pakoljon fel mindenki sokat mert van hogy csak azt van idő végignézni és úgy örül neki az ember:))

kezdenek bekarikázódni a szemeim... de látom azért babásanyuk sem alszanak éjszakánként sokat.... - húúúú idáig dorka aludt éjszaka de hogy most áttért a 3-as kajcira naon fáradt vagyok.... ráadásul ma negyed háromtól fél ötig műsorozott.... a szemei olyan éberek voltak... hogy esély nem volt aludni.... semmi nem használt...

dorka is átfordult pont tegnap séta után...... én azt hittem ez még később jön.....ugráltam örömömben millen ügyes a kicsicsomag:))) de ezek szerint nem szupergyerek:))) de akkor is nagyon kis ügyes:)

mano -te mire tornázol? vagy hogyan? Olvastam valamikor fényévekkel ezelőtt csak most értem ide írni is...... Csaszival mi engedett?
Mert a pihenjünk műtét után dolgot ....... hát nemtom ki találta ki.... de nem volt pocakfájós babója az tuti.....- hát hogyan lehet mán pihenni..... pláne a ringatási művelet enyhén szólva pocakra megy.....
meg derékra....... tegnap azt hittem ott maradok... nem bírtam kiegyenesedni.....
párom meg már a második kistesóról mesél dorkának:))))

no mindenki ügyeskedjen, pihenjen sokat ha tud:)).....

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!!
Megjöttem dokitól, UH-n áramlás oké, elsőre meg tudták nézni, nyugi volt, CTG jó, méhtevékenység is volt, Fruzsi úgy ugrált, mintha valaki kergette volna :lol: :lol: :lol: Dokinéni reggel vár bőrönddel :lol: Jajj csajok, már alig bírom kivárni a reggelt. Apa totál kész van, tegnap óta pityereg, reggel is úgy ment el dolgozni. Holnaptól itthon van, egész jövő héten, anya is jön ma este, ő addig marad, ameddig a szükségét érezzük. Annyira izgulok, meg félek, meg várom................. :? :shock: :shock:

Kép
lili34

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni a "termést", ugye 10-től ... annyira jó volt olvasni, mennyien gondoltatok ránk az adott időpontban (adós vagyok a születéstörténettel, de ezt most nem igérem) ... szóval, tegnap 10-én sem jutottam túl ... :shock:

Azt nem írtam tegnap, hogy Bibike hazahozott egy jó kis vírust: ő már jobban van, én most kezdek gyengülni, fáj a torkom és folik az orrom (Lilla szerencsére nem lázasodott be, megúsztuk egy erős hőemelkedéssel, de nagyon nyűgi volt tegnap, és éjjel is: szerintem fájt a torka ... éljenek a homeos szerek, még kicsit folyik az orra, de ma már boldogan rohangál :):):) .... remélem, holnapra velem is minden okés lesz, Lottit pedig védi a tejci ;)

Pic-re feltettem a képeket, amiket ígértem :)

Pocakosok: annnnyira várom az újabb babahírt :)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Lili: de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, akkor kb holnap estére lesz egy ilyen bársony pihe-puha, babaillatú, szuszogó kis csomagod ... ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Közben visszaolvastam, hát mostanában nem tart olyan sokáig, mióta ennyi babás van :lol: :lol: :lol: Sőt, mióta Süti lebabázott, mintha azt mondta volna, hogy jönnek Bernivel, és teleírja a fórumot :lol: :lol: :lol: Nem szemrehányás ám, de ilyeneket nem lehet kihagyni, bocs Süti :lol: :lol: :lol: :lol:
Boboka, nálunk is 4 hét alatt 14mm változás BPD ügyben... kicsit szkeptikus vagyok. Egyszerre vonulunk kórházba?!?! Izgi!

Floranan, közeleg csokika fogdosása, csókolgatása, úgy érzed?!?! Hajrá :lol: :lol: :lol: :lol:

Andim, zéró, remélem nem hegyeztél fél éjszaka!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Molli :) :) Remélem keresztelő jól sikerült!! Szopi utáni mérés :? :? De furi :? :? :?

Kép
lili34

Ne is mondjad Bibi :? :? Úgy járok, mint Apa, elsírom magam!! Olyan hihetetlen!! Szegénykém, most meg megfázásos vírusotok van?! El sem hiszem, most már elég legyen ám!!!!!! :wink:

Kép
lili34

Megyek, vettem babásoknak való hajfestéket, azt felkenem, kisikálom a fürdőt, wc-t, felmosok mindenhol, ellenőrzöm a kórházi csomit, lehet, hogy szusszanok is egyet délután. Süti és Madar száma elmentve, majd küldöm a híreket! Szurkoljatok nekem nagyon, hogy egészségesek legyünk és minden rendben menjen! Azért még megpróbálok benézni du/este, ha lesz időm!

Kép
lili34

Lili,nagyon sajnálom,de nem tudok annyit jönni,amennyit szeretnék.....de majd te is hamarosan meglátod.... :lol: :wink:

sutimano76

Kép Alszik a királylány:)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a ctg-ről, minden rendben volt szerencsére, csak a fájásokat mutató kütyü romlott el valószínű, de nem baj, ma elhatároztam, hogy semmin nem bosszantom fel magam :lol:

Bibi, Lotti nagyon édes :) Jobbulást nektek :!:

Egy fura sztori még, aztán lefekszem egy kicsit, mert a hátam annyira fáj, hogy kb. két percet sem tudok egy helyben ülni....

Ma a kórháznál kért tőlünk egy terhes csajszi pénzt (nem roma), hogy terhesgondozásra jött, és nincs ennivalóra pénze stb. stb.
Adtunk egy 500-ast, mert hát tényleg bármi lehetett, annyira sietett, hogy otthon maradt a pénztárca stb., bárki kerülhet ilyen szituba.
Erre mit ad Isten látjuk nem sokkal később, számolja le a lóvét egy roma fickónak :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: Értitek ezt?
Így segítsen az ember másokon :!: :!: :!: :!:

Lili, igen, egyszerre vonulunk :lol:

Én még most nem kezdek el kapkodni, pakolászni, szundizok minimum egy órácskát, majd utána fogok agybajt kapni, hogy még mennyi mindent meg kéne csinálnom :lol: :lol: :lol: De most ez sem izgat, a lényeg, hogy két nap múlva itt lesz a babóm :lol:

Én is kérek drukkokat, hogy egészségesek legyünk és minden ok legyen 8)

Flora, Andi, Bex, hajrá :!: :!: :!:

Flora, remélem holnap vagy csütin találkozunk a kórházban :wink:
Vendég

Sziasztok!

Andi???
Lili, hányra mész reggel? És tudod mikor indítanak? Csak, hogy mikortól kezdjünk drukkolni! Minden rendben lesz, Fruzsi gyönyörű egészséges kis csomagocska lesz! :lol: :lol:
Floranan, ezt érzem én is, de már hetek óta. Állítólag nem normális dolog, ha egyfolytában kemény, de senki mást nem tud mondani...
Nekem is ahányszor ébredek kőkemény. Ébredés után meg beletelik fél-1 órába, míg normális lesz. De éjszaka ezt ugye nem várom ki, próbálok aludni. De csak próbálok, mert éjjel fél-1 óránként ébredtem. Aztán fél 7-től 9-ig tv. Utána tudtam még kicsit aludni, de rémálmaim voltak, sírva ébredtem. De szerencsére nem babás álom volt.
Most azt érzem én leszek az utolsó. Ami egyébként nem lenne baj, csak egyre jobban aggódok.
Tegnap mondta a csaj, hogy szerinte akkor sem 18, hanem 26. Rohadtul nem mindegy honnantól számítják a túlhordást....
De sikerült elbizonytalanítania, de most meg hiába nézegetem a naptárt és a korai uh. leleteket, sehogy nem stimmel!!!!

Bibi jobbulást Nektek. Nagyon édes kép!
bex13

Boboka, nem kell agybajt kapni. A táskád legyen meg, a többi meg kit érdekel. :lol: :lol:
És ugye ezt nem komolyan kérted, hogy neked is drukkoljunk???
Teljesen egyértelmű, hogy csütörtök reggeltől gondolunk Rátok és minden a legnagyobb rendben lesz!!!
Sajnálom, hogy már holnap be kell feküdni. Az ember ilyenkor még otthon is nehezen pihenne, hát még bent, Apa nélkül... Kinek fogsz üzenni?
bex13

visszaolvasni most én sem tudok :oops: bocsánat, ömző módon csak rakok fel pár képet. :oops:
Tegnap este: Kép Kép

Julcsi ma reggel bábozott Veronikának, amíg én öltöztem :) Kép

KépKép
KépKép
madar

Kata!

Éljen, éljen, éljen! Gratulálok, ügyesek voltatok! :):)

Pocis lányok!

Kitartás, most már hamarosan mindenki kettéválik! :D:D

Ciki ezt itt leírni :D:D, de én nagyon jót aludtam, éjféltől 9-ig, kétszeri ébredéssel (de Dóra evett, aludt). M itthon van a párom, és ő csendesítette a gyerekeket és reggelit csinált, úgyhogy hagytak pihenni. :)

Süti!

Szerintem Lili nem megbántani akart, én is vicceltem ezzel legutóbb... Bocsi! :)
Egyszerűen előre elképzelni sem tudja az ember, mennyire nem lesz esetleg ideje. Szerintem te se... Én is minden babánál újra és újra meglepődök, bár számítok rá, de azért hogy ennyire, az azért mégis meglep. Igaz, nekem most nem is az a gond, hogy ne lenne időm (Dóra 3 órákat alszik általában, közte van 2 órás ébrenléti ideje, amikor szinte csak kézben jó neki), hanem az, hogy próbálok maximálisan feküdni (ejnye-bejnye!! még ha nem is akarsz 6 hétig ágyban lenni, nem rohangáluk császár után 1 héttel fél napot!), és fekve elég nehéz vasalni, mosni, takarítani...:D

Mondjuk én a főzést már eleve nem vállaltam be, akkor sem tettem volna, ha nem fekszem ennyit, arról már volt tapasztalatom korábban, és ugye magamon kívül itt van két gyerek is, nekik kell enni meleget minden nap. Most épp a Teletáltól rendelünk, két hétig Gastroyaloztunk, de az se nekem, se a páromnak nem jött be... Két hét alatt talán kétszer mondta, hogy jó volt, egyébként csak meg lehetett enni, de... (Ezzel szemben rögtön a tegnapi első Teletálasat megdícsérte.)

Bibi!

Látom Lottinak van fülije! :) Képzeld, Dórának mégse lett, mert a kórházban lőtték volna, de nekünk berakós van, lövős fülivel meg nem akartam apuját szórakoztatni a kórházi idő alatt...

Ennyi, ébred a kishercegnő.

Astrid

Kép
astrid

Kata, hatalmas gratula Nektek!!! :) :):):):)

Lili, Boboka, menni fog a drukk mindkettőtöknek! :) Ezt mondani sem kell ;)

Andi???

Bex, ne aggódj, minden rendben lesz, van Tomival! a sárgabarackos koktél nem vonz? a júliusiaknál is bevált ;)

Bibi, de jó olvasni, hogy jól vagytok!

Astrid, örülök a jó éjszakátoknak! :)

Molli baba csodaszép :D :D akárcsak Viki baba :D :D

Erika, anyósod..... inkább nem mondom ki, hogy mit gondolok.... enyém anyós se piskóta, de a tiéd... felülmúlhatatlan.....

nálunk a helyzet a tea óta javult, elég sokat, hála az égnek. Atinál is bevált már a Mecsek tea, most sem csalódtam benne. Lucám viszont nem nagyon szereti, nem sokat iszik belőle. Tegnapelőtt éccaka olyan jó lett volna, Luca kétszer kelt, s pillanatok alatt végzett a szopival, s aludt vissza, csak Ati nem aludt hajnali 1-től két órán keresztül, szegény Atesz hiába altatta /már nagyon ideges volt, s ezért nem jött össze neki/ s így átvettem tőle, mégis nyugodtam voltam, s sikerült fél négy körül alvásra bírni a lurkót. Jön valamelyik hátsó foga a drágámnak, megint nem eszik, nyűgös és hisztis....
a tegnap éjszaka pedig Luca produkálta magát, igazából nem is a hasa fájt, hanem nem tudom mi volt a gondja... az fix, hogy fél három körül szépen és éberen nézelődött a nagyvilágban....
Szóval bár jól úszom, kezdek kipurcanni.... de még bízom a mai éjszakában ;)

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: