Sziszka, én is letöltöttem a Dalok 1-et, köszi szépen. A második album megvan és az a legnagyobb kedvenc már régóta. A harmadik albumot nemrég kaptuk, az is jó. (én sajnos nem tudom feltölteni, nem értek hozzá

bár biztos nem lenne nehéz) A maszkabál meg megvan nekünk DVD-n, rajfilmmel együtt, az volt a másik kedvenc régebben, amíg Thomas ki nem ütötte a nyeregből
Niki, jól éreztük magunkat. Hirtelen felindulásból mentünk el tegnap az állatkertbe, de annyira tetszett, már megint a srácoknak, hogy elhatároztam, hogy veszünk bérletet. Csak a parkolás horror a környéken... Zsombinak úgyis egy évig (na jó, 11 hónapig) nem kell még jegy. Jövő héten is megyünk valamelyik nap, megszervezhetnénk együtt is veletek, meg bárkivel, aki jönne. Jó lenne találkozni
Anna, örülök, hogy összefutottunk tegnap, kár, hogy nem volt több időtök, de majd legközelebb

Tündéri Emma azzal a gyönyörű, sűrű hajával. Papagáj nem szállt ránk, de láttunk két hónapos kismajmot ugyanabban a házban, nagyon édes volt. Zsombinak meg a legjobban a kecskék etetése jött be, akkorákat kacagot, amikor megették a kezéből a zoo csemegét. Teszek majd fel pár képet, ha még nem ébred fel kis uralkodóm.
Sok mindenre reagálnék, de nincs sose időm
Ágy téma: Zéti kétévesen kapott nagy ágyat, felnőtt méret és nagyon szívesen költözött át. Van leesésgátló rajta, mert eléggé forog éjjel, a Kikában két méretben egész jót lehet kapni.
Házimunka: takarításra nem nagyon vállakozom mellettük, de a többit legtöbbször együtt csináljuk. Teregetni például nagyon szeretnek: Zéti kiveszi a gépből, Zsombi meg odahozza nekem a ruhákat. A mosogatógépet is együtt szoktuk kiszedni, a fiúk adogatják, én elrakom. Pakolásnál megkérem őket, hogy segítsenek, ez több kevesebb siekkerrel megy, de próbálkoznak. A főzés nehezebb, azt alvásidőben csinálom vagy ha másképp nem megy akkor felültetem Zsombit a pultra, amíg elkészítem a hozzávalókat. De néha már eljátszanak együtt is, pl. a kádban este legalább fél órát és már nem szoktuk őrizgetni őket közben, jól elvannak magukban is. Zsombi már nem szokott elesni a kádban sem, jön-megy pakol, fröcskölnek, nagyon élvezik. Addig meg nyugodtan tudom csinálni a dolgomat vagy pihizni végre egy kicsit
Mazska, a skanzen ötlet nagyon jó. Sajnálom a kullancsos történetet, elszomorító. Elhiszem, hogy nem mertél hozzányúlni, de szerencsére tényleg nem nehéz kiszedni, mi egy szemöldökcsipesszel vagy ha nagyobb kézzel szoktuk és a lényeg az, hogy bekenni nem szabad, de a feje ha beszakad az nem gond. Akkor ma mi lesz? Mi csak kora délután tudnánk menni, de nekem az is jó, ha megbeszélünk egy másik időpontot.
Ébred Zsombi, akkor képeket majd később...