A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

akkor most együtt kávézunk :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

Asszem arra a kávéra én is csatlakozom! Kómás vagyok és morcos...remélem elmúlik. Ha nem, akkor megvárom míg elmegy a védőnő és alszom egyet.
tedorka

Én is kávézom éppen :D
Vendég

Gyors bekukk, míg nincs itt a főnök.

Ki használt mosható pelust? Melyik gyártót ajánljátok?

Takarítás: csak óvatosan, lányok. Én is takarítottam sokat a hétvégén, ma izomlázam is van, bár most jól esik kicsit, már régen éreztem ilyet. Viszont én mindig el vagyok maradva a takarítással, és a korábbi Nóna kérdésre: nálunk alig van fogadóképes rend, bár én azt mondom, hogy aki beállít "csak úgy", az nézze el. Főleg, hogy kismamaként munka után már még nehezebb, bár előtte is előnyben részesítettük a közös estét a barátokkal vagy csak kettesben, mint a napi takarítást. Pedig szeretem nagyon a rendet, de annyi sok fontosabb dolog van.

Nóna, gyerkőc hogy van?

Csillag, teljesen érthető, hogy kiakadtál a kólás dolgon. Én hétvégén egy csomó édességet meg csipszet tömtem magamban, pedig az sem jobb, csak a boltban vettem meg, és nem a moziban, mert így olcsóbb volt. De utálom, hogy beszólnak. Nem tud rólam semmit, mi köze hozzá? Nem is kérdeztem a véleményét... :)

Na, megyek vissza a munkához, mert nem haladok.
Szép napot mindenkinek!

eva

Kép
schvargaeva

Szerintem is jó ez az erdei suli!Így jobban megismeri a természetet,az állatokat és a jó levegőről nem is beszélve!
Bár mi is kertes házban lakunk január óta,és hát nem győzöm áldani a döntést amit hoztunk,hogy lakás helyett ezt választottuk!
Nagyon sok vele a gond,de mindent megér az,hogy a gyerekek kint játszhatnak az udvaron ,amikor csak akarnak!:)
Kicsi fiam imádja is a kis talicskáját tologatni,ami mellesleg még az enyém volt gyermekkoromban! :)
Vendég

hát nekem nem használta kávé :( lehet megint nagyon alacsony a vérnyomásom.elkezdtem pakolni de nem bírok az ájulás határán állok úgy hogy megyek ledőlök egy kicsit.
hát igen a kertesháznak nincs párja :D

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Csillag! Tényleg ne foglalkozz vele, hiszen semmit nem tud rólad a nő! Egy dohányzó kismamának aki utálja a colát és rostost kér, annak meg simán belemosolyog a szemébe, mert épp nincs ráírva, hogy dohányzik. Nem kell az ilyeneket felvenni!

Rám is rám jött a pakolás, a héten már másodszor, most épp a fiam cuccait pakolom el és veszem elő a hűvösebb időre valókat. Erre ő is kipakolta az összes könyvét, de vissza már nem akarja pakolni, most épp rajta fetreng! Nekem meg dupla munka! :roll:
Még ebéd sincs. :cry:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hahó Mindenki
Anita,
sztem megtaláltalak a wiwen. jelöltelek, meglátjuk jól-e:-)
Apkata
Igen, a Fanni az. Sztem még mindig van, én járok ritkábban arra, mert már nem ottlakom és idén a sziget is kimaradt.

Nna ma egy gazdag barátnőm elvitt egy-két "olyan" bababoltba, hogy kettéállt a fülem. Chicco kisfelső (62es) 10.400 Ft....
Tátottam a számat egy órán keresztül, meseszerűen szép minden (univerzális, kb.20 éves korig használható etetőszék 43.000 Ft), de...sajna ez én életemből ez kimarad :D De érdemes megnézni
BabyPlanet Aradi u., Bp. De úgy tudom más nagyvárosokban is van boltjuk
Vendég

Kata: Fanni büfé, bizony :D
Még most is megvan és hmmmmmmmm :D

Dorka, olyan szép idő van, ne legyen rossz kedved!!!
Nálunk is volt már a védőnő, de nem is nézte meg a lakást, csak leült a konyhában és ott "beszélgettünk", de suttogva, mert apa még aludt.. ez mondjuk nálunk érdekes lesz, mert a védőnő minidg délelőtt jönne, ő meg olyankor még alszik (ált. hajnalban jön haza..)

És megkaptam ma a klinikán a "hivatalos" papírt is, hogy minden rendben van.. egy mondat az egész.
Próbáltam kikönyörgni egy UH-t, de nem sikerült :(
Vendég

Csak gyors bekukk,aztán megyek aludni,azt hiszem a sulit is kihagyom ma.Megint olyan álmos vagyok minden nap minden pillanatában.?ég a 3in1-bent sincs energiám meginni.

Éva!
MI használunk mosható pelust,ami nekünk bejött az a Coolababy (ez all inn one pelus) de még ennél is jobb nekünk a BAmbinomoi.(ez viszont külön van a külső és a belső=prefold)Viszont ezzel sosem pisisedtünk át,pedig volt hogy 5 órán át volt rajta.
Ami nagyon nem vált be az a Kushies volt.
Vendég

Én ma kiirattam magam ehétre táppénzre és soron kívűl mehettem be a házidokihoz, tök rendes volt. Úgyhogy mire a váróban a nénikék feleszméltek félálomból már kinn is voltam. De ez így a normális, hisz tele van betegekkel minden rendelő...

Csillag
annyira tetszett ez a hajszámlálós szösszeneted. Nagyon aranyosak vagytok! És ahogy látom a férjed igazi partner a bogyóskodásban, ahogy mi hívjuk a férjemmel amikor ilyeneket csinálunk 8)
Vendég

Megjöttem, nem volt semmi különös a Dokinál. Ő is azt mondta, nem kell oltás.
És a jó hír, hogy idén még lesz rendesen Kútvölgyi, úgyhogy tudok vele szülni. :D
Gio, nem semmi árak! Ilyet mi sem tudnánk megfizetni, de nincs is értelme.
Nekem a Brandon is földöntúli árakkal megy.
Vendég

Köszi lányok, teljesen megnyugtattatok.

Judyka, te nagyon harcias voltál akkor régebben. :lol:

Pókica, örülök hogy megvan a megfelelő név, olvastam ám. :wink:

Úgy látom mindenkinél téma a pakolás. Már én is elkezdtem a férjem nyári ruhatárát átpakolni, de nem tudok ezzel az idővel mit kezdeni. Reggel és este már elfér a pulcsi is az emberen, de nappal még simán ellenne rövidnaciban és ha csak kiugrunk valahova délután azt is kér. :shock:
Megjegyzem én sem tudom hogy öltözzek, a halászgatyók dereka már nem jó, a kismaminacim ami kényelmes, az most még meleg. Nem bánnám, ha picit hűvösebb lenne. :roll:
Persze tavaly szeptemberben mikor utószezonban voltunk nyaralni Görögországban, akkor mire hazajöttünk kb. ilyenkor már bekapcsolták itthon a fűtést, olyan hideg volt. (az 1 hét utolsó pár napján már kint is fáztunk, az utánunk jövő turnus kabátban érkezett) Most persze meleg van.

Gio, igen imádom, hogy tud ilyen türelmes lenni velem és addig próbálkozik, amíg ki nem zökkent a hülyeségemből. 8) Azóta is ha rágondolok jó kedvem lesz.
csillag25

Túl is vagyok rajta...itt járt a védőnő. Most megint hülyén érzem magam, mert túlparáztam a dolgot. Nem volt semmi extra, kb. egy fél órát volt nálam, ivott egy pohár ásványvizet és ennyi. Megkérdezte, hogy minden rendben van-e, meg hogy kit szeretnénk gyerekorvosnak. Kedves volt, legközelebb már én megyek.
Most, hogy elment kezdhetek azon gondolkodni, hogy mi legyen az ebéd. Azt hiszem sütök gofrit...attól biztos még jobb kedvem lesz.
tedorka

Látod Tedorka, nem is volt vészes. :wink: Persze én is paráztam volna ahogy magam ismerem.
Most már jöhet a megérdemelt gofri aztán a pihenés. 8)
csillag25

Tedorka, dobsz egy gofrit? Az egyik kedvencem.
Már úgyis mindegy, tegnap madártejjel bűnöztem. :twisted:
Csillag, a ruhákkal ugyanez a gondom. A hasas nacik még melegek. Ha így haladunk,-hogy ilyen jó idő lesz,- nem is fogjuk tudni kihasználni.

Ja, nem is írtam, ma megkaptam életem első táppénzét. Azért ez nem semmi, június óta.
Ráadásul, csak 2 hetet kaptam, mert az első kettőt a mukáltató fizeti, amit ők beleszámoltak a búcsúztatómon kapott, -mellesleg azért nem kevés, - babakelengyére szánt lóvéba.
Ezzel nincs is baj, csak nem így számítottam.
Vendég

Judy a táppénzt épp írni akartam Neked, hogy járj utána, hol akadhatott el a pénz, ugyanis az enyém szeptember 7-én lett megigényelve, és ma már számlámon volt a pénz :) Örülök, hogy Te is megkaptad végre! Elméletileg, ha a többi papírodat beküldték, akkor folyamatába kellene mostmár kapnod.

Kismamik én is kiváltottam a várandós csomagot, az enyémben is a szokásos, általatok már felsorolt dolgok voltak, de ennyi, hogy a cumi zöld színű legalább.

Olga még nem néztem utána én sem a mosható pelusnak, de már látom soraidból, bonyolultabb, mint hittem :( Úgy gondolom, ezernyi kérdéssel foglak még ebben a témában zaklatni :oops:

Pókica lehet, hogy Tündéteknek tudok egy Csongor nevű párt :lol: legalábbis nálunk az esélyes nevek között van :lol:

Még annyit, hogy olyan sokat írtatok hamburgerről, hogy délután kénytelen voltam ebédre megenni egyet 8) természetesen colával, mert nekem úgy az igazi.

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok lányok!

Jajjjj,én ma úgy felhúztam magam a volt férjemen,hogy a vérnyomásmérő kiakadt.. még jó,h nem ma mentem dokihoz,mert tuti egyből a kórházba utalt volna...
Szó szerint lelki terrorban tartja a fiát,szegény gyerek meg olyan dolgokat művel,hogy le se merem írni.. Ma már az iskolából is felhívtak,hogy sürgősen beszélniük kell velem,mert Ádival nagy bajok vannak. Már láthatás megvonáson gondolkozom,annyira súlyos a helyzet..

Ne hari,hogy nektek panaszkodom itt,de teljesen kivagyok...

Gio.. végülis milyen babakocsit vettetek?

Megyek és olvasok vissza,kicsit levagyok maradva,de a festéssel végre végeztünk,rendben a lakás.. :)
Vendég

hát nem ment át :( úgy néz ki elkapott valami remélem nem komoly.
lehet csak a fülemtől mert az fáj huzatott kapott sajnos nagyon könnyenbegyúllad.

Kép
Kép
anitaaa03

gabicika sajnálom hogy ilyen rossz a helyzet de próbálj meg minél kevesebbet idegeskedni

Kép
Kép
anitaaa03

gio a jelölés nem sikerült :roll: a profil képemen a fiam vanegy nagymaci fejében :wink:ja és most nézem hogy Vác városnál kéne keresnetk ott szerepelek :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Igen, Anita .. tudom,hogy nem jó nekem sem és a babának sem,ha tiszta ideg vagyok,de egyszerűen .. áááááhhhh.. agyon tudnám verni az ilyen embert,mert mást nem érdemel. Sőt,most olyan szintű a mérgem,hogy még fokozni is tudnám.. Egy csepp víz se kéne,szemmel ölni tudnák! :evil: :evil: :evil:

Nóna: örülök,hogy jobban vagytok!

Csillag: Te pedig ne törődj az ilyen emberekkel,hetente kb 1x én is megkívánom a Pepsit,muszáj innom,ha csak egy kortyot is :)
A hamburgerről pedig nem is beszélve.. :D Tegnap este és ma reggel is azt ettünk,igaz házi készítésűt... de nagyon jól esett:)

Anita: nagyon jó kis csörgő kukacot vettél:) tetszik. Épp pénteken láttam ilyet az auchanban,majdnem 3000ft-ért.

Pókica: nagyon szép nevet találtatok a kislányotoknak! :)

Teodorka: a gofrit mi is szeretjük nagyon:) ha sokat sütsz ide is küldj párat fénypostával,lécci,léci.. :):)

Ha valakit kihagytam,akkor bocsi.. majd igyekszem még írni..
Vendég

Anita
hát ez most akkor vicz vagy komoly? Nem Cs. Anita vagy? Alsópetény? Mert az az Anita visszajelölt
:shock: AKkor most mivaaan? :D De látom hogy neki nem is Andréja van hanem Danija. Na mindegy. Nem értem:-) Vác már túl nagy ahhoz sztem hogy Anitaként csak úgy rádleljünk:)

Gabicika
hú sajnálom hogy ilyen negatív fejlemények vannak volt férj ügyben. Fiad most Veled él és az ex el-elviszi vagy hogy van?
Végül Titi Triton babakocsit vettünk, mert abból volt piros:-) Mindjárt teszek fel képet
Vendég

nna feltölteni nem sikerül képet, mert azt írja ki hogy nem választottam ki file-t, és ezt nem tudom értelmezni, mert kiválasztottam...
Vendég

Gio: Igen,Ádi velem él és az "új" férjemmel... aki már nem is olyan új :D Ők imádják egymást,sokkal inkább van köztük apa-fiú kapcsolat,mint a vér szerinti apjával.
Minden második hétvége az apjáé,a bíróság igy rendelkezett,de remélem tudok rajta változtatni,mert kikészül a gyerek előbb-utóbb,és én is.. És ha ő a gyereket tönkreteszi,én kinyírom!
A férjem szerint irigy és féltékeny,mert az én életem jó,újra férjhez mentem,boldog vagyok,és ugye jön a baba is.. és ez neki nem tetszik..

Áhh.. oldalakat tudnék írni róla... de nem untatlak benneteket,és csak közben jól fel is húznám magam...

Várom a képeket!!! :)
Vendég

Gabicika
amennyire a nyílt fórum megengedi nyugodtan panaszkodj csak, legalább megkönnyebbülsz kicsit hogy kiírtad magadból. Olykor ez is segít. Szegény gyerek. És hogy terrorizálja? És a gyerkőcön hogy nyilvánul ez meg?

Judyka
akartam írni, hogy kemény csajszi voltál! :twisted:
És igen, eddig én a Brendon áraktül is hídba vonultam, de most a Chicco lekörözte 8)
Vendég

Manocskak: Mindenképpen megteszem a hivatalos lépést,mert mindennek van határa,és a gyerekért ölni tudnék... nem hagyom,hogy tönkre tegye. A suli logopédus-pszichológussal megbeszéltem,hogy összeülünk és az én kérésemre a suli hivatalból elindítja az apja ellen a vizsgálatot. Holnap hívnak mikor lesz a megbeszélés. Már nagyon várom.
Az idegességtől tiszta kemény a hasam már kora délután óta.. pedig próbálok pihenni...
Vendég

Sziasztok!

Na jól felhúztam este magamat. Olyan ideges voltam, hogy volt 3-4 haskeményedésem kb. fél órás ismétlődéssel. Jól bepánikoltam, és alig tudtam aludni. Felkeltettem a férjemet is, és imádkoztunk, majd míg elment wc-re sírva imádkoztam. Aztán olvasgattam a bibliát, és igehirdetéseket, amire megnyugodtam. Reggel persze kezdődött az idegesség, mert nagyon fáradt voltam. Már a sétától be-bekeményedett a hasam, és megint rémeket kezdtem látni. Elindultunk vásárolni, de inkább megvártam kint a férjemet egy padon, mert rossz volt sétálni. Sikerült megnyugodnom, csak nagyon nagyon fáradt voltam, és a séta még mindig nagyon nehezen ment.
A doki megvizsgált, és hála Istennek zárt a méhszáj. Írt fel vasat, de csak 20 szemet, amit 10 nap alatt el is fogok fogyasztani. De hogy aztán mi lesz? Mert legközelebb 12-én megyek majd hozzá. Vettek le vért is, holnap lesz eredmény. 12-én megyek uh-ra is, remélem kapok akkorra időpontot. Ja és vett le megint kenetet, bár szerintem most rendben van, folyásom sincs.

Gabi, Tulipános: köszönöm a kedves köszöntéseteket :)

Kata
labkat

Kata
és most jobban vagy?
Miért húztad fel ennyire magad?
Vendég

Jajjj, Kata... remélem már nem vagy ideges!! Próbálj megnyugodni... te is.. simisimisimi...
Vendég

Gio: megnéztem a babakocsit a neten,nagyon jól néz ki,melyiket vettétek a 2in1-t vagy a 3in1-et? bár mindkettő szuper szerintem,és a szine pedig igazi csajos mint a mienké :)
Vendég

végül a 3in1 mellett döntöttünk, mert kaptunk ugyan egy régi hordozót, de abban nincs az az újszülötteknek való kis betét és nem találtunk külön sehol, így emellett maradtunk.
Vendég

Kép Kép Kép

Nna most engedte a feltöltést. Szval ez az a kocsi, a mi kis kocsink 8)
Vendég

gio: a babakocsi ügylet miatt paráztam be, és aztán bepánikoltam a haskeményedések miatt - féltem, hogy beindul a szülés....
Szép a kocsitok!

gabicka: már nem vagyok ideges, csak fáradt, de pihenek, fekszek, és itt írogatok!

Kata
labkat

Gio Nagyon szuppppiiiii!!!!!!! :) tetszik!:)

Kata Örülök,hogy megnyugodtál,pihenj sokat,én is ezt teszem,vagyis próbálom..
Vendég

Gabicika, Kata próbáljatok megnyugodni! Úgy látom ez mostanában egy ilyen időszak, mindneki nyugtalanabb, ingerlékenyebb. Szerintem az a legjobb, ha mindannyian próbáljuk kizárni a külvilágot, nem törődni hülye megjegyzésekkel, és stresszelni magunkat olyannal, ami lehet, be sem következik. Bár neked Gabi ezek szerint nem lesz túl nyugis a hátralévő időszak, de drukkolok, hody minél kisebb idegeskedéssel sikerüljön megoldani a helyzetet. A kisfiad érdekeit kell nézned, szerintem is jó, hogy lépsz.

A mozis csaj megjegyzéséhez meg csak annyit, hogy gratulálok az okosságához! Majd a saját terhessége idején is legyen ilyen okos! Ha egy kismama megkíván valamit, mégha az egészségtelen is, valamiért kívánja, és a falusiak kifejezetten károsnak találják, ha nem jut hozzá, amit kíván. Én pár napig a zsíros kenyérre voltam rákattanva, egyik este 7 szelet csúszott le! :oops: De nem bánom, az első 3,5 hónapban a rosszullétek miatt levesen és főzeléken, zöldségeken éltem, semmi hús és zsír. Most nyilván hiányolta a szervezetem. A kólában is lehet valami, a múltkor én is megkívántam, pedig nem szeretem. De egy pohár után feszülni kezdett a pocim.

Gio, szép a kocsi, amit vettetek!

Lányok lehet még valahol olyasmi kismama-baba kedvezményes kuponokhoz jutni, amilyenek a DM-ben vannak?
Vendég

Kata
a kocsi-ügy ennyire felzaklatott hogy így bekeményedett a pocid?
Mostmár remélem minden oké. Egy ügy sem ér tényleg annyit - leszámítva persze a családot - hogy felhúzzuk magunkat miatt, mint ahogy O'hara is írta.
Én is ezért irattam ki magam erre a hétre és furcsa mert még enyhe lelkiismeretfurdalásom is volt..(micsoda hülyeség), hogy a kollégák ottmaradnak a tengernyi melóval tárgyalással...stb.
Pedig pont emiatt lettem volna én is egész héten stresszgombóc. De már elmúlt a lelkifurdi, egész hamar túljutottam rajta 8)

Köszi a kocsidicséreteket. Hát majd meglátjuk mit bír ez az aránylag noname márka. 1 év jótállás van rajta, úgyhogy addig csak kiderül ha vmi nem klappol
Vendég

O'hara, én találtam valami olyasmit a Rossmann-ban is, regisztráltam, majd küldenek valami csomagot, meg kártyát. A múltkor valami Nestleé-set, de ott kellett a gyerek neve meg születési dátuma, tehát csak később lehet, ugyanúgy, mint a DM-es.
Biztos van még, úgyhogy ha valaki tud valamit, akkor írjatok!
Na jó éjt mindenkinek!
tedorka

Most olvasom, hogy mennyit idegeskedtek! Egy babakocsi miatt igazán nem érdemes, vigyázz magadra!Főleg te Kata a két kis babával a pocidban!
Gabi, nagyon sajnálom, hogy így áll nálatok a helyzet. Igazából engem mindig megdöbbent, hogy egy közös gyerekkel rendelkező férfi és nő akik egykor szerették egymást, válás után milyen mások tudnak lenni. Így látatlanból én is egyből erre gondoltam, mint a férjed, hogy irigykedik, de elég fura módját választotta a bosszúnak.
Remélem sikerül valamit összehozni a sulival. Ádám mit gondol az apjáról, hogy vélekedik erről amit csinál? (bár nem tudom mit csinál pontosan...)

Hú, Gio, de szép ez a babakocsi! A miénk elbújhat mellette! Bár nem csoda, mert még a lányunké volt. :oops:

A lányomról jut eszembe, hogy ma reggelre beteg lett szegénykém. Múlt héten a fiam és én estünk túl rajta, most ő kapta el. :cry: Nemsokára viszem is a dokihoz, hogy lássa a suli igazolás miatt.

A gofri tegnap óta mióta olvastam izgatja a fantáziám, szóval azt hiszem ma nekiállok! :wink: Jól fog esni a rántott amúr mellé, amit apa hétvégén fogott.

Na, felébredt a kismókus is, megyek mert éhes a pocak. :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Tedorka, a Rossmann üzletben regisztráltál vagy a honlapjukon?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Schvargaeva!

Érdeklődtél mosható textílpelusok iránt: Mi Kushies- ból vettünk mindenfélét, és nagyon igényesnek tűnik:-)

Bogi
mustyi

Sziasztok!
Pókica, a picuri.hu-n regisztráltam.
Voltam ma egy pár eredményért, meg adtam le vizeletet, mert azzal még adós voltam. Minden rendben, úgy tűnik.
Tegnap végül nem csináltam meg a gofrit, bolognai volt helyette, mert azt rendelt a férjem. Így majd ma lepem meg magam vele ebédre, mert még mindig nagyon kívánom.
Szép napot mindenkinek!
tedorka

Jajjj,lányok, olyan aranyosak vagytok, próbálok megnyugodni,de nem megy igazán.. Tegnap este még egy sírógörcsöt is kaptam,szegény férjem alig tudott megvígasztalni. Ő is nagyon kivan a helyzet miatt,meg hogy látja,hogy szenvedek.. De mindenben mellettem áll és támogat minden döntésemben.

o'hara: Igen,azthiszem nálunk még csak most jön a java.. az igazán nehéz rész..

Pókica[b]: Én sem tudtam volna ezt elképzelni soha,azthittem maradhat "normális" a kapcsolatunk az ex-el.. hát nem.. és ez nagyon szomorú..
A férjemmel már 1000x átbeszéltük,hogy a gyerek miatt lehetne akár szuper jó is a kapcsolatunk,együtt ünnepelhetnénk akár a szülinapot,karácsonyt.. bármit.. mint ahogy ez más "civilizált-normális" szülőknél lehetséges.. rajtunk nem múlna.. de sajnos ez soha nem fog összejönni az ex miatt. Bár nem értem,hogy neki ennyire nem fontos a gyereke?? Igaz,az anyja se különb.. Borzalmas anyós volt,a mostani egy tündér.. ég és föld a kettő!

Ádi nem szeret az apjánál lenni,mikor kéthetente péntekenként mondom neki,hogy jön apu érted szombaton.. a gyerekbe mintha villám csapna,lemered,és legutóbb már a sírásig is elfajult a dolog,annyira nem akar menni hozzá. Ugye lassan 12 éves.. délben le kell feküdnie nála aludni :shock: és ha nem alszik vagy nem akar,akkor akár meg is üti.. a legújabb az,hogy enni sem ad rendesen neki.. meséli Ádi,hogy esznek du 2körül,aztán legközelebb majd másnap reggel 9kor egy kis pudingot,vagy akkor sem,hanem majd délután ebédet.
Állandóan rólam,rólunk kérdezget tőle,és ha valamit nem mond el,akkor szintén verés következik.
Most hétvégén is,kérdezte tőle,hogy fiú vagy lány lesz-e a testvére,amire én azt mondanám neki,hogy semmi köze hozzá,hiszen elváltunk,miért foglalkozik még mindig velem? De Ádi ha nem mondta volna meg,az ő szavaival élve: ha nem mondom meg neki anya,akkor lilán összeverve jöttem volna haza. Na erre persze nekem sem kellett több,mondtam is,az lenne az élete utolsó napja.
Megtette már azt is,hogy elvitte a szülinapján,és kihangsúlyozta neki,hogy NEM KAP SEMMIT mert nem hordja az órát amit vett neki.. persze az óráról el kell mondani,hogy kicsi,a szíját nem lehet összekapcsolni.. de őt ez nem érdekli.
Ha elviszi az anyjához,az is csak bántja Ádit,szídja,de nem light-osan.. csak azt mondja a gyereknek,hogy olyan tetű szemét vagy mint az anyád,olyan hülye vagy,rá hasonlítasz,és most még én nagyon szép szavakat használtam. Persze 11év alatt még semmit nem kapott attól sem Ádi... szuper mama,ugye?
A nyáron elvitte strandra,Ádi nagyon fehér bőrű,könnyen leég... egész nap a napon voltak,be se kente,úgy hozta haza,hogy a gyerek sírt,és tiszta láz volt,úgy rohantunk vele az ügyeletre,mikor kérdeztem tőle,hogy ennyi eszed van?miért nem kented be,miért nem vigyáztál rá? a válasz az volt,hogy: mit gondolsz ba..zd meg,én nem sültem le,nekem nem fáj?
Most meg vett neki egy cipőt ami kicsi rá,legalább egy számmal,de ráeröltette és elmentek valahová benne.. persze jól feltörte a lábát..

Na,de napokig tudnám írni miket művel még... Sajnos Ádin mindez idegi alapon csapódik le,és az iskolában mindennaposak a konfliktusok,dührohamai vannak.Tegnap azt hangoztatta,hogy öngyilkos lesz,és egy dróttal végigkarmolta mindkét karját... :( :(

Ne haragudjatok,hogy kissé hosszúra sikerültem..
Az iskola ma hivatalból elindítja a vizsgálatot az apa ellen,kérni fogom a láthatás megvonását,vagy amit csak tanácsolnak,bármit megteszek,hogy Ádi "rendbejöjjön".

Mindenesetre köszönöm,hogy meghallgattatok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ne idegeskedjetek!!!!! Tudom, könnyen beszél, aki nem dadog....

Annyit írtatok, hogy nem tudok mindenkinek reagálni....Pihenjetek, és növeljétek ti is a pocit :wink:

gio'ia: Te mit dolgozol pontosan?

Rólunk: Tegnap voltunk dokinál. Zoé jól van, méhszáj zárt, azt mondta érzi, hogy dolgozik a méhszájam, de ez így rendben van. Dolgozhatok tovább úgy, mint eddig :wink: . Pont jó helyen van a kisasszony Feje lent, lába fent (így tud igazi gyomrosokat bevinni ) Ránézésre azt mondta, hogy 30-31 hetesnek nézek ki... Zoé viszont előírt korának megfelelő. Erre közöltem, hogy szerintem sokat híztam... Eddig 11 kg-ot!!!!!! Heti egy gyümölcs és zöldségnapot javasolt. Azt mondta, csökkentsem a szénhidrát mennyiséget.
Kérdeztem tőle, hol szilveszterezik visszakérdezett, hogy ők jönnek hozzánk, vagy mi megyünk hozzájuk Jó fej doki

Kép
kicsi80

Huh Gabi!! Ez durva!!!!! AZONNAL EL KELL TILTANI!!!!!!! NAgyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!! Sajna ezek alapján konfliktusok lesznek, az tuti, mert ezt szerintem csak szándékosan lehet csinálni!!! De miért a gyereken tölti ki a dühét??? MiÉRT????
Kitartást!!!!!! Engem is teljesen felháborított amit leírtál!!!!! Nem is tudok mást mondani....

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Megjött a véreredményem 2 hét után.Hát nem siették el.Viszont ahogy sejtettem,nagyon rossz,a vas,vaskötő és ami mégrosszabb a hemoglobin szintem nagyon lecsökkent.Sejtettem,mert alig állok lábamon annyira fáradt vagyok. Már most kaphatnék egy adag vért a hemoglobin annyira alacsony.Vastablettát meg nem szedhetek,így ismét bekell iktatni az étrendbe a sok májat,spenótot és mindenféle vastartalmú kajcsit.És még így is lehet,hogy mehetek vas injekció kúrára,mert tablettát a székrekedés miatt nem szedhetek.Hurrá!

Gio!
Szabad tudni mennyiért vettétek a kocsit?Nagyon-nagyon klassz!Ja és használtan vagy újonnan?

Gabicika!
Kitartást nektek,biztos nem lesz egyszerű ez a húza-vona,főleg babavárás idején.Nem is értem,hogy vannak ilyen emberek,főleg egy szülő hogy lehet ilyen.
Úgyhogy sok erőt neked/nektek!Hajrá!

Mustyi!
Kushies?MI attól az egy pelustól voltunk csak állandóan pisiek.Szegénykém állandóan átpisisedett.

Gabi!
Nem olyan bonyolult ám,mint ahogy látszik/hallatszik:-) De mondom: szólsz,összefutunk és kioktatlak :D Legalábbis segítek amiben tudok.
Vendég

Sziasztok!

Elég régen irtam már, de minden nap olvaslak beneteket!

Gabi! Annyira sajnálom a fiadat és persze téged is! Nagyon bízom benne, hogy megszüntetik a láthatást!!!! Ez tényleg nagyon szomorú, nem csodálom, hogy ki vagy! Nagyon remélem mire a picurka megszületik már rendben lesz minden!

Amugy mostanában én is elég depis vagyok. Olyan rossz egész nap itthol egyedül. Persze próbálom elfoglalni magamat. Ma is kismamatorna, meg persze a barátnőim is meglátogatnak, és itt a házimunka főzés, de sokszor unatkozom. Meg a nem túl jó anyagi helyzetünk is elszomorít. Lakáshietl, autóhitel, stb... Hát szóval most van időm gondolkodni. Én is könnyen elsírom magam ha a férjem nem úgy szóla hozzám, pedig tényleg mindent megtesz nekem, csak az a baj hogy szinte egész nap dolgozik. Na most én is kipanaszkodtam magam!

Kicsi! Én 8 kg-ot híztam, de nekem a cukromterheléses vizsgálatnál a 120 perces közelíti a határértéket, és enegem is lightos diétára fogtak, de nekem nagyon nehezen megy, főleg hogy édeset énnék édessel! :(
Vendég

Csajok!! Panaszkodni lehet!!!! Már attól is megkönnyebbül az ember, ha elmondhatja, leírhatja valakinek :wink:

Melinda: NEkem jó lett a cukorterhelésem!!!! De én hízékony vagyok, és sajna látom, hogy 3-4 kg a fenekemre és a combomra jött, nem pedig a baba hozta... No ez a gond!!! Én is annyit tudok enni, amennyit csak birok. De nem biztos, hogy előnyös :twisted: Terhesség előtt futottam (még 5 hetes terhesen is, mert a teszt nem mutatta) heti 50-60 km-t. Ezzel tudtam "jól" karbatartani magam.... Hát most..... No de nekem a legrosszabb az ételek nem elfogyasztása...... No de változtatni kell, mert még sok van hátra, és senkinek nem jó (se Zoénak, se nekem) ha nem figyelek oda rá.... No most énis jól kipanaszkodtam magam.... Vissza is térek a munkához, mert az nem halad így..... Illetve hamarosan megyek ebédelni....

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Kicsi, nekem is oda jöttek a kilók, ahová nagyon nem kellett volna. Sokáig zavart, most viszont már átléptem ezen, majd szülés és szopi után rendbeszedem ezeket a dolgokat.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: