A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Boldog Máté napot!

4:20-kor ébredtem, nem tudtam visszaaludni, ezért feljöttem párommal anyuékhoz. Itt még mindenki alszik, bevackoltam magam a szobámba. Egész nap itt leszek, ha minden jól megy 14:30-ra megyek ctg-re. És most jutott eszembe, hogy a kiskönyvem és az összes orvosi papírom otthon maradt. :( :(
Sírni tudnék ettől a hülye feledékenységtől! Nekem tök jó memóriám van!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
bex13

Kamasz útnak eresztve.

Kata Kép Kép Kép nagyon várunk a hírekkel.

Bex Kép tojni rá,hátha ettől elindul a béjb. :wink: Remélem ma este már babázok.

Rita,puszi a képekért.Olyan szépek a fiaid. :) Ja,és jól nézel ki :!:

Boboka,elkezdtük az utolsó hetet :wink: :!:

Nemsokára megyek én is nst-re,csak elfelejtettem hányra.Oda kell telefonálnom.Remélem már nem csak alföldem lesz.

Kép
v.andi

Nekem már egy ideje nem csak alföldem van, mégsem akar kijönni. :( :(
De legalább most fennt van és mocorog.
Nem emléxel véletlenül melyik oldalon vannak a babahoroszkópok leírva.... Lehet ő is Mérlegtre vár....
bex13

Kép
v.andi

Jó reggelt :)
A mászkálás jó volt az este, legalább jól aludtam, ha más nem is... és a fagyiról még nem is beszéltem :lol: :lol: :lol: Fél kilenckor elájultunk Apával, és reggel a teló ébresztett! Nagyon izgul szegény Apa, totál készen van :lol: :lol: :lol: Nekem is folyamatosan fájdogál a hasam alja, de sztem a súly húzza, nyomja ilyenek. Tutira semmi beindulás. Kíváncsi vagyok, mit mond a dokinéni. Lassan összeszedem magam és elindulok. Túl optimista voltam a múlt héten és nem kértem ctg-re időpontot :lol: :lol: :lol: Nem baj, majd várok és eldumálok a sorstársakkal :)

Nagyon jók a babás képek, olyan szépségesek!!!!

Bex, Andi...... a múltkor háromszor kellett visszajönnöm, mert itthon felejtettem mindenfélét :lol: :lol: :lol: Bex, Te is be vagy tojva, azért nem alszol?! Vagy türelmetlen? Vagy kényelmetlen a pocak?

Floranan, micsoda főnyeremény Apa!! Még ha fázik is, tartsd meg :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Köszi. Kár, hogy nem én döntök... Ha lehet választani, maradnék a Szűznél.
Megpróbálok aludni kicsit, ez a kevesebb mint 4 óra kevés volt.
bex13

Lili, tök jó, hogy ilyen jókedvű vagy, olyan jó olvasni...
Jó lenne feltöltekezni, mert most valahogy nem is tudom milyen hangulatom van. Az aggódás alábbhagyott, várakozom, de valahogy pesszimista lettem. Nagyon szeretném már látni, hogy nincs baja. Szóval be is vagyok tojva egy kicsit, kényelmetlen is és türelmetlen is!
Nem tudok csak úgy hazamenni, mert vezetni már kényelmetlen, bejárati ajtó még nincs használatban, garázshoz távirányítóm nincs. (mondtam is reggel minek hozzak... :lol: )Először be kénne menni páromhoz a melóhelyre, aztán vissza Üllőre. Túl körülményes...
Miért nem alszom jó kérdés... Mindig rossz alvó voltam, de ezt írtam már soxor. Most is felébredtem, mint 2-kor, csak már nem tudtam visszaaludni.
bex13

Húú, milyen jól néz ki a vonalzóm. Csak a dátum van ott :) :)
Na, összeszedem magam, elindulok, majd jövök a hírekkel. Nem tudom Katával mi lehet?!

Kép
lili34

Bex :? Sajnálom a pesszimizmust, mondhatnék okosat, hogy gondolj pozitív dolgokra, meg mittttomén, de néha jól is esik egy kicsit sajnálni magunkat... ilyenkor szoktam egy jó sírós filmet végignézni, kijön, aminek ki kell, utána valamivel jobb. Én is csak abban reménykedek, hogy nem lesz a kis édes várva várt imádnivaló babáinknak semmi bajuk!!!!!!!

Kép
lili34

Ja, az lemaradt, hogy simisimipuszipusziölelölel :) Hátha segít :) De ha egy jó hátbaveregetés kell, azt küldök :)

Kép
lili34

Na, tényleg megyek :)
Pápás

Kép
lili34

Köszi!
Várunk a hírekkel!!!!!
bex13

Jó reggelt!

Máténak boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok!

Kata hírek: Oxitocin bekötése után 5 perces "fájásokkal" indított, amik most már 3 percesek. Eda-t bekötötték neki, semmije sem fáj.

kispiskóta

Megyünk mindenféle vizsgálatra. Majd du jövök!

Hátha addigra kinyílik a gólyahír!
Vendég

Kata: drukk, drukk +++++++++++++++++++++++++++ Ügyesek vagytok. Kép

KépKép
KépKép
madar

ne haragudjatok, most csak ennyire futotta ... majd jövök :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kispiskóta köszönjük, várjuk a további híreket!
Kata: ++++++++++++++++++++++++++++++++
bex13

Katának már 1-2 percesek a fájásai vannak, 5 centire tágult. Dokiibácsi szerint egy körül lesz meg Lőrinc.

kispiskóta

Jó reggelt!

Kata, drukkok mennek ezerrel+++++++++++++++

Bex, Lili, nektek is++++++++++ meg akkor már ne hagyjunk ki egy pocist sem, minden pocisnak mennek a drukkok+++++++++++++++

Húúú, reggel megismerkedtem a nagyon durván erős mensis fájdalmakkal... :roll: Már néztem az órát, de nem szűnt percek múlva sem, meg vissza is tudtam aludni, szóval ez még nem AZ volt:)

Tegnap este meg a hátam is marhára fájt.

Flora, apikád tényleg nagyon tünemény, ha így sütkérezik :)

Rita, Máténak én is nagyon boldog névnapot kívánok :)

Én ma is megyek dokihoz (ctg, uh) meg holnap is.
Vendég

Hahóóó!!

PEPPINOÉKNAK HATALMAS GRATULA!!! ISTEN HOZOTT TOMI ÚRFI!!

KATÁÉKNAK MENNEK A DRUKKOK!!!!+++++++

Hétvégén én is feladtam az egyik elvemet... no cumi... Hát biza be kellett vetni. Már eléggé lefárasztott Ákosnak ez az órákig tartó szopi-cicin elalszom-mikor anya lerak felébredek-újra cicit kérek műsora... :? Igaz hét vége fele már a cici épphogy műsoron volt a második, harmadik körben... csak az ölben riszálás maradt meg... na, de ezt egy egész délelőtt... vagy éjjel... Áááá, ezt nem lehet bírni... Csütörtökön rendesen magam alatt voltam (sztem már depi közeli állapotban lehettem), mindkét gyerkőc egész nap nyűgi, nekem időm semmire, apa dolgozik, nuku segítség... pityeregtem is párszor. Így megszületett a nagy döntés... inkább öcsi cumizzon, minthogy én menjek rá. Mondjuk nem nagyon tiltakozott ellene. :lol:
Egyébként talán kezdünk összehangolódni... már ami a 2 csimót illeti... Legalábbis az uccsó 2 nap egész tűrhető volt... na, de előtte a 2! :? Egymást felébresztették éjjel... nem is tudom ki sírt jobban... Azt tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de így átélve.... :? :? De próbálok pozitívan hozzáállni...

Így bocsi is mindenkitől, ha nem igazán reagálok vissza. Olvaslak titeket, drukkolok a még pocisoknak, az anyuciknak meg kitartás, lesz ez még jobb is. :wink: És tessék nappal is aludni-aludni, ha a picik hagynak! Anélkül egy mosott car lesz mindenki. Eddig én is főztem... de tegnap másik elvemet feladva úgy döntöttem, hogy rendelek kaját... ha nem is minden nap, de többször egy héten, az tuti. Rájöttem egyedül ez az, amit ki lehet iktatni, hogy nem én csinálom. Sajna a mosást, vasalást, takarítást senki nem csinálja meg helyettem. Ok, párom sokat segít, de hát hétközben 6-7 körül ér haza... nem akar akkor még ezekkel is traktálni. Mondjuk úgy néz ki talán kezd visszatérni a régi erőm. Tegnap már tornáztam is. ;) :lol:

MÁTÉNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Mi is névnapozunk ma (is), Mírának van ma... így szinte minden napra van beosztva vendég... Lesz itt olyan átjáróház, mint a csuda...

Pusz és szép napot mindenkinek!

Kép Kép
manósziget

SÜTINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Ennél szebb ajcsit sztem el se képzelhettél magadnak, mint amilyen Berni. :)

Kép

Kép Kép
manósziget

SÜTI NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Mírának is boldog névnapot!
bex13

Kata, 9 centire tágult már. De Lőrinc feje fent, plusz a szívhanggal is volt valami, de most oldalt fekszik és jó. Drukkoljatok, hogy ne kelljen csaszizni!!!!!!!!! Izgulok a tesókámért. :oops:

kispiskóta

kispiskóta: kösz a híreket. Kata nagyon szorítunk, annyit gondolok Rátok. Kitartás, mindjárt kezedben tarthatod Lőrincet.

[b]Sütikém: Isten éltessen! :D :D :D [/b]Kép

Máté, Míra: nagyon boldog névnapot!!!
Kép

KépKép
KépKép
madar

Manó: Kitartás és nagy-nagy együttérző simik. Bár nagyon vígasztalót én sem tudok írni, ha csak azt nem, hogy én is csak kapkodom a fejem, különösen most, hogy apa már két napja nincs itthon. A tegnap esti projekt, a két gyerek fürdetéssel, Julcsi hajmosásával nem volt egyszerű történet. Nagyon elfáradtam estére, alig vártam, hogy elaludjanak és én is bezuhanhassak az ágyba, Julcsival nem is volt gond, de Veronika meg inkább anya karjaiban akart lenni, kb. este tíz volt mire elaludt. Az éjszakánk viszont szerencésre jól sikerült, egy ébredés és viszonylag gyorsan vissza is aludt.
Örülök azért, hogy már úgy érzed, kezdtek belerázódni. :)

KépKép
KépKép
madar

Kispiskóta, köszönjük a híreket, drukk, hogy ne kelljen csaszizni+++++

Mírának is nagyon boldog névnapot kívánok :)

Sütinek pedig boldog szülinapot :)
Vendég

Kata!

Mennek az energiák!!!!!!!!!

Peppinonak gratula a bébihez!

Rita!

Nagyon szépek vagytok, képekből sosem elég....

Madar!

Kiütések nekünk is vannak és Fanninál is voltak az orrocskán, de pár hét alatt magától elmúlt...

Mabe!

Mit vizsgálnak nálatok ma?

Süti!

Boldog szülinapot!

Enyim apa ma elutazott egy hétre, szerintem hamarosan befonom ahajam.. :wink:

Balázsnak nem vettem észre, hogy jönnek elöl a maradó fogai, de úgy, hogy a tejfogak még nem potyogtak ki. Már félig kint van kettő, irtó rossz látni, hogy mennyire hátul jönnek. Be kéne iktatni fogorvos nénit, de 4 gyerekkel??????(na jó 3-mal)

Fanni meg elkezdett megint bepisilni :cry: Nem bántom érte, de nagyon rosszkor jött. Most vagy visszatérünk a pelusra, vagy cipelek váltócuccost magammal.

Drága anyós aranyköpése.(egyszer látta még azunokáját, pedig 2 percre lakik): minek nézegessem annyit, nézze az apja meg az anyja.....HÚÚÚÚÚ, azért ez nagyon meredek volt, de hozta a drága a formáját.

Kép
arvaerika

Ja, mindig elfelejtem írni:

Flora, a minimanó a nagy lajos királyon van:

Bababoltunk elérhetőségei:
Mini-Manó Babacentrum
1149 - Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Tel: (061)-251-3126
www.minimano.hu
minimano@minimano.hu
Vendég

Megjöttem!!!! Ctg jó, áramlás jó, bár Fruzsi kirúgta a néni kezéből az uh fejet :lol: :lol: :lol: Nem röhögtünk :lol: :lol: :lol:
ÉÉÉÉÉS SZERDÁN SZÜLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Indítunk. Azt mondta dokinéni, ekkora gyereket nem szabad túlhordani! Mondom ekkora?!?! 3500 volt múlt héten! Azt mondja, aha, +/- 500, és még egy hét, mit akarok még?! Mondtam semmit, csak bocsánatot kérni :lol: :lol: Szerdán találkozom a kis hurkaFruzskával :lol: :lol: :lol:
Annyira megkönnyebbültem, el se hiszitek! Holnap még megyek reggel ctg, vizsgálat, de ennyi.

Katának nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
lili34

Erika: pöttyök - köszi a megnyugtatást. Ma már egyébként sokkal szebb e helyzet. :)
apa - na kérem, akkor mi most kezet foghatunk, bár nálam csak két gyerkőc van itthon, úgyhogy erősen emelgetem a kalapom.
Fanni - jól teszed, akkor jöjjön most a váltás cucc. Valahol olvastam, hogy a tesó érkezésekor ilyesmik előfordulhatnak, még nagyobb gyermeknél is. Rendeződni fog ez hamar.
Balázs - tudom, hogy nehéz, de a fogorvost tényleg nem kéne halogatni.
anyós - ugye nem baj, ha ezt nem is kommentálom. :twisted: :twisted: :twisted: és ugye az sem jut eszébe, hogy akár segíthetne is? :?

KépKép
KépKép
madar

Lili: szerda már mindjárt itt van ... húúúúúú, de izgi ... na akkor babaesős hetünk lesz. :wink: Használd ki jól ezt a 1,5 napot. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Vajon, ki marad a végére? :wink: :wink: :wink:

Lányok, akartam is írni, hogy bele kellene húznotok, mert meg szeretném várni az összes manót és utána gőzerővel neki kell durálnom magam a szakdolgozatnak, és akkor viszont csak naponta egyszer fogok jönni, vagy lehet, hogy csak néhány naponta, mert nagyon szorít a határidő ... de addig nem tudom elkezdeni, amíg nem láthatok mindenkit. :wink: :wink: :wink: Szóval, gyerünk, gyerünk! :lol:

KépKép
KépKép
madar

Süti:Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Vendég

Kata: Megy a drukk ezerrel!

Süti: Isten éltessen!

Névnaposoknak is minden jót!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Manó: torna? :shock: :shock: :shock: nem semmi vagy ... lelkiismeretfurdalást okozol ... mehetek és én is előkereshetem a kínzóeszközöket. :roll: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kata,drukkolok nagyon,legyetek nagyon ügyesek,eddig jó!Gyere Lőrinc baba!!!

Boboka,doki után gyere.

Mano,Mírának is nagyon boldog névnapot kívánok!Elvek,azért vannak,hogy megszegjük őket.Ettől még minden működhet tökéletesen.Kitartás.Képeket mikor kapunk? :wink:

Erika,téged sem irigyellek apa nélkül :( Húú,szegény Balázs.No igen a fogdoki nem árt,de pont most,mikor nincs apa. Anyós nem semmi :evil:

Lili,a várva várt nap.Szerda,és Fruzsi végre megérkezik.Örülök,hogy Te is örülsz.Nagyon várom már én is.Szép babaesős hetünk lesz.

Madar,szerintem én maradok a végére :wink:

Én megjártam az NST-t.Következő időpont 09.28. ,remélem nem lesz rá szükségem.Ma elfelejtettem csokit enni előtte,Junior nem is volt aktív.Alig bírtam felébreszteni.
Ezt produkáltuk ma.Már nem alföld,de még nem az igazi.
Kép
Remélem a férjem által tippelt szerda nálunk is bejön.Egyre többet keményedik a pocakom,és érzem az egész lefelé nehezedik.

Kép
v.andi

MEGSZÜLETETT LŐRINC BABA!!!!!!!!!!!!!!!!! Adatokat még nem tudok, mert anyum rögtön a melegedőből hívott.

kispiskóta

Andi: drukkolok hogy a szerda bejöjjön. Barnabás akkor már méleg lesz, igaz? Úgy emlékszem, Ti arra gyúrtatok :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jaj, de jóóóóóóóóóó ... Lőrinc, annyira vártunk! Isten hozott! Nagyon szép napon születtél. Kata, apa, kispiskóta gratulálok Lőrinchez.

KépKép
KépKép
madar

3790 grammal és 59 centivel, természetes úton jött világra.

kispiskóta

kispiskóta, hozzál majd képet nekünk Lőrincről. :)

KépKép
KépKép
madar

Kép Kép Kép KATA,juj de örülök nektek!
Isten hozott Lőrinc baba.Anyának,Apának és az egész családnak szeretettel gratulálok.

Kép
v.andi

Kata, Lőrinc nagyon ügyesek voltatok.

KépKép
KépKép
madar

Kata!

Nagyon ügyes voltál! Gratulálunk szeretettel! Nem semmi méretek!

Kép
arvaerika

Kata... Lőrinc apa... és az egész család... gratulálok kisfiatok születéséhez!!! Isten hozott Lőrinc baba... már nagyon vártunk!!! :)
Milyen nagy lettél.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Manó... cumi... már mi is bevettettük... de nem kell neki.... :? :? :? :?

Máté, Míra boldog névnapot Nektek!

Süti.. Isten éltessen Téged! :)
vikiviktor

Most nem bírok másra reagálni... megyek lepihenek ... később jövök.... :)
vikiviktor

Jajj de jó!!!!!!!! Éljen Lőrinc baba, aki végre valahára kibújt! Nagyon ügyes voltál Kata!!!!! Minden eddigi szenvedésért kárpótoljon!!!!

Kép
lili34

Sziasztok!

Életjelet adni jöttem: én egyre jobban vagyok, ma kiszedték a varratokat, de nem tudom mi lenne velem, ha a szüleim nem lennének itt segíteni .... :shock:

Lottiska egy tündérgizi: eszik-alszik, igaz múlt éjjel 2 óránként ébredt, de előző éjjel pl 10 kor lefektettem, és 4ig aludt, majd utána negyed9ig ... szóóóóval: nem panaszkodhatom :) .... elveimmel ellentétesen nekünk is lett cumink: mi az estit fürdetéskor dugjuk a szájába :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilla nem alszik többé apikával, ezért kicsit rázósak az esték, mert mindkettőt egyszerre kell altatnom, DE miután elalszanak, Lilla nem ébred éjjel Lottibogyóra, és ennek anya naggggyon örül :)

Lotti egy hetesen visszanyerte a születési súlyát :shock: és kezdjük kinőni a newborn pelust ... illetve 62es méretű ruhákat hord, mert annyira hosszú a felsőteste, hogy az 56os kifeszül rajta ... közben meg olyan vékony, mint egy kis gilinyó :):):)

Tejem, mint egy fejőstehénnek, szopi után 1 deciket fejek, és egyelőre öntöm a csapba ... meg fogom keresni az Anyatejgyűjtő Állomást, mert a szívem szakad meg kiönteni, és még igazából ennél csak több lesz ...

Most nem telik többre, DE: mindenkinek szívből gratulálok, akik időközben megszültek, igyekszem visszaolvasni, és új vonalzót készíteni :lol: ... illetve a picre teszek képeket ;)

ÉÉÉS: Rita-Mátékának nagyon boldogot, Sütikének pedig szintén !!! :) :shock: :cry:

Pussza

ui: itt egy kép pár órával a szülés után, többi megy a pic-ra :)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hahó csajok!

Megjöttem! Sikerült pár dolgot még elintézni, ki vagyok purcanva... megyek visszaolvasni, de.... ezt még láttam itt pirossal:

Katának naaaaaaaagy-nagy gratuláció Lőrinc babóhoz, sok boldogságot!!!!

floranan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: