A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kukli: hát úgy vásárolok magamnak ha apa nincs itthon (megjegyzem tipikus pasi ; utál vásárolni szóval egyedül még így is jobb, bár Nico meg apja fia, ő sem tűri sokáig, sietnem kell) hogy olyat veszek amiket nem kell próbálni mert tom milyen méret jó.. :P (leginkább felsőket) bár mondjuk legutóbbi shoppingtúrámon azért beújítottam egy szoknyát meg egy gatyót is próba nélkül.. de jók lettek :D és Niconak meg még jobban szeretek vásárolni mint magamnak :oops:

KépKép
KépKép
adryn

hát ez azért nem volt olyan fontos hogy laptetővé válljon... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

hja, csibb, én is csak azért, mert hogy jön a tél, és legyen (mondjuk pont sütőtök meg cékla lesz még, talán inkább barackot kéne fagyasztanom :D )

Lányok, fantasztikus hírem van, ami mindent megmagyaráz!!!

jelentem, működök!

Vásároltam fürdetőkarikát a neten, megérkezett, lesikáltam, ma lefertőtlenítettem, kisikáltam a kádat, hogy ma majd együtt fürdünk, erre megjött...
Hamarabb kellett volna fürdetőkarikát vennem (mert kádat szoktam sikálni... :) )

Szóval majdnem 7 hónap szülés után :D
Azért ez jó, nem?

Ígérem, lesz majd videó.

De most érdeklődve figyelem, több mint egy év után, hogy milyen, mikor az ember görcsöl, leszakad a háta, és futva takarít :twisted: :roll: 8) :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: de ugye nem a mensesedről lesz videó? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

adryn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mostanában én sem nagyon fotózom...
pénteken itthon volt Fanni, akkor csináltunk ostyás sütit, arról csináltam pár képet. Mátéról is, de azok nem lettek jók, homályosak...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Te csibb, Fanni sose veszi észre, hogy fotózzák?
:shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hmmmm Csibb: Fanni arcát látva megkívántam valami csokis édességet :roll: egy a gond.. semmi sincs itthon hozzáááááááááááááááá :evil: és Fanni továbbra is gyönyörű!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: sztem észreveszi.. csak megszokta :P és még el is várja. ugye Csibb? :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sztem Csibbnek van egy bazi nagy páfránya, amögött kuksol a képekért. Tényleg gyönyörű ez a lány! Rajzolni sem lehetne szebbet!
Videjót én is inkább karikásat kérnék. Nekem még mindig nem jött meg, de legalább már nem görcsölök, és van még egy nega tesztem, így tuti csak a vírus játszott velem is.
Én is szoktam ám hiperekben vásárolni. Mondjuk az új lakástól nincs messze egy bio piac (kocsival). Nem is mondtam, lehet már ott szüliapozok!!!!
Katus du. még párszor felült, aztán elfáradt és csak ha behergelte magát (pl. képesek voltunk vacsizni nélküle). Tök cuki! Elkezd morgolódni, Kicsit hisztizik, aztán egyszer csak lecuppan a hátsó és döbbenten könnyes szemmel körbenéz. Még elkezdett vmit estefelé, felhúzza magát állásba ha elkapja a kezem. Boti is egy héten belül csinálta. Lehet meglesz Nico álló pajtija is nemsokára.
Sztem elteszem magam. Jóét!
Remélem reggel sok írásra ébredek. Vica, Wicca, Masut, Katka, Gabka, Zita……… Babati beszámoló?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még egy videjót majd dobok. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szépek a gyerekeink, lányok. :oops: :D

Holnap reggel kezdődik az angol tanfolyamom, már pár napja próbálom bevezetni, hogy reggel 7 körül van szopi, mert utána csak 10-kor tudok neki adni, tehát ha jóval korábban eszik, mint 7 és úgy alszik esetleg vissza, az nem jó. 8-tól 1/2 10-ig tart, 10-re itthon leszek.

Pénteken volt egy nehéz napunk, egész napos sivítás, ha le mertem tenni, a végén már kiborultam (ez kora délután volt), már én is sírtam, aztán párom hazajött és elmentünk a Tescóba vásárolni. Akciós babaruhák vannak és bár épp előtte való nap válogattam át, hogy mink van, azért megnéztem, nem kell-e nekünk valami és végül vettünk egy kiskabátot 1800 pénzért. :) Nagyobb méretben van nálunk készleten, de amíg abba belenő, addig is kell valami, szóval megvettük.
Ma úsztam egy nagyot, ami nagyon jólesett, jól kikapcsolt.

Holnapra még egy munkahelyi látogatást is tervezek, de ahhoz még ki kell töltenem a papírokat, amiket megküldtek. Az egyik a gyed-igénylés + szülési szabadság igénybevétele, a másik meg a nyilatkozat a családi pótlék 50%-ról. Amit nem igazán értek, mert hát én kapom az egészet. Akkor most páromnak is nyilatkoznia kellene valahol, holott ő nem kap semmit? :?:

Masut
masut

Adryn tudja a tutit!!! :wink: :lol: :lol:
hát szóval elég sokszor fotóztam őt már életében... :oops:
meghát ugye Mse is...
(a múltkor, mikor Nico képek készültek itt nálunk, akkor kifejezetten meg volt sértődve, hogy Mse nem őt, hanem Nico-t fotózta! :lol: :lol: erre utalt Adryn :wink: )

köszi a dicséreteket, hízik a májam!!! :oops: :D

Adryn
fénypostán megy ebből a sütiből, még van! :wink:

azért ezt a páfrányos verziót is elképzeltem! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
nekem sem hullik már annyira, mint akkor, de azért még hullik... babahajam nekem is van már...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hali, nem voltunk hétvégén, Julcsi dédizett ugyibár. Most végeztem az olvasással, úgyhogy csak beköszönök, mert hulla vagyok. Nekünk is eddigi legpocsékabb éjszakánk volt tegnap, nem tudom hány foga jön egyszerre (vámpír lesz a kislányom :shock: ) plusz idegen helyen nagyágyban aludt velem, szerintem minimum tízszer felsírt, még jó, hogy kelni nem kellett, csak hozzábújni és cicit adni.
Holnap korán babaúszás, utána jövök, ha Julcsi végre hajlandó lesz aludni. Ma és tegnap is kb egy órát aludt összesen napközben, azt is 3-4 részletben :shock: Remélem holnap helyreáll a lelki békéje.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

ja és még valami... nem hiszem, hogy csokis tál kinyalás közben Fanni bármit is észrevenne, vagy legalábbis érdekelné... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Masut, igen, mindketten nyilatkoztok és a csp fele a te adóalapodat, fele a párodét növeli, független attól hogy ki kapja ténylegesen. Jól megbonyolították, szerintem az adminisztráció többe kerül mint amennyi bevétele lesz belőle az államnak :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ez meg már milyen hülyeség...
masut

jaj Csibb... emlegesd még azt a csokis tálat... :twisted: épp csak hogy elfelejtkeztem az édességzabáról :roll: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Meg felháborító, hogy megadóztatják a családi pótlékot... :twisted: :twisted: :twisted:

Bea: Maja egy cukorfalat. Ebben a sapiban olyan édes, hogy még Petiapunak is megmutattam.... Neki is tetszett!

Adryn: Nico képeket nem tudtam megnézni, valamiért a netem nem mutatja... :shock:
Viszont feltűnt, hogy azt írtad, hogy a kiságyban van a Nico, amikor ébren van és ott játszik.... Praktikus lenne megoldani, hogy az ágyában csak aludjon és máshol játszon.... Esetleg az éjszakák is egyértelműbbek lennének, hogy itt aludni kell... :roll:

Kukli: Régen rengeteget szerepjátékoztam. De nem neten, hanem élőben. A főiksolán gyakorlatilag csak triatlonoztam és szerepjátékoztam.... Nem is tudom, hogy végeztem el.... :roll:
Én AD&D játszottam, ha ez mond valamit.
Kata egy bombázó! Ha Peti meglátja! Hajjaj! ;)

Csibb: Fanni tényleg nagyon szép és fotogén kislány! Te meg jókat fényképezel! :P

Masut: Rossz napot sajnálom! Sajnos vannak ilyenek.... Kitartás! Angol biztos menni fog.... 8)

Huuuu! Valaki kérdezte Danit. Tegnap este sokat beszélgettünk erről Petiapuval. Ha a fejem tetejére állok is elutasít Dani. Például vettem neki diafilmet. Ezeket imádja és anyukájánál nincsen. Nagyon örült neki, majd megköszönte az apjának! Aki kijavította, hogy ez Katától van. Erre ő: Jaaaa! Majd másnap megint azt fejtegette, hogy apukájától kapta. :shock: :shock: :shock: Ha meg az apja megbünteti valamiért, akkor azt utána úgy meséli, hogy ÉN büntettem meg.... :?
Szóval gonosz mostohát csinál belőlem és nem tudom, hogy mit tehetnék. Petiapu próbált ezekről beszélgetni Danival, de nem sok sikerrel. Teljes falat húzott felém a Dani.... Anyukája nagyon keményen ellenem hangolja és persze neki anyukája szava a szentíírás.... Ááááá! El vagyok az egész miatt keseredve!
Petiapu meg nem tudja kezelni a helyzetet....

Holnap reggel Peti pere.... Még soha nem jártam bíróságon....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Katka: sok sikert a bírósághoz holnap. jól fogod bírni és hamar túl leszel rajta ne aggódj ;) minden ok lesz :D
és nem.. nem játszik Nico általában a kiságyában... csak van egy alvótigrise amit most kapott.. és ahhoz beszélget. amikor azt írtam hogy játszik az akkor volt mikor bementem hozzá hogy elaltatom.. de mivel nagy érdeklődő szemekkel bámult rám hogy mi a fenét akarok akkor kivettem és áthoztam a másik szobába a játszószőnyegére és ott játszott... :D

KépKép
KépKép
adryn

még azt a videjót még megvárjuk :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bakker, katka, ez iszonyatos!!!
Hány éves ez a Dani?
Én nem bírnám :(
És szegény gyerek nem tehet semmiről...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sűrűek az utóbbi napok, meg a holnapi is az lesz, meg szerintem az egész hét. Hétvégén volt szülinapozás (gyerekek unokatestvérének), ma szüret volt apóséknál, bár én a gyerekekkel inkább anyuékhoz mentem :oops: , holnap de. csomó dolog, ajándékot kell vennem Pannának, azért holnap mert félek hogy elfogy a kiszemelt ajándék mivel nagyon kapós, aztán még lehet hogy valami fekete blúzt is kellene vennem a temetésre, aztán du. temetés, aztán utána szülői, amire én lehet hogy nem érek oda, mert ugye mindezek között még a Nimródot is meg kell etetnem.
Ja és egész hétvégén azon filóztunk hogy Pannát elvigyük-e a temetésre. Én valahogy úgy érzem nem kellene, bár ebben nem vagyok teljesen biztos hogy mi a jó. Félek hogy megviselné, és utána ezen filózna amit ott lát :roll:

Nemlajos sajnálom a veszekedéseket, ti aztán gyorsan összevesztek és gyorsan kibékültök.

Katka remélem minden ok lesz holnap a tárgyaláson.

Kukli, Adryn és akire még vonatkozik, gratula a felülő és felálló babákhoz. Nem semmi milyen gyorsak mozgásfejlődésben.

Ht: én még nem sok mindent adtam Nimródnak, úgy tűnik ő lesz az a gyerek aki jobban szeret cicizni mint a főzeléket és a gyümölcsöt megenni :roll: Ma pl. nem is adtam neki semmit, mert tegnap is kudarcba fulladtam. Nem tudom miért de több jön ki a szájából mint ami bent marad. Ez nekem nagyon fura, mert a másik két gyerekem nagy örömmel ette az új kajákat. Ennek egyrészt örülök, mert úgy tűnik sokáig tudom így szoptatni Nimródot (bár azért 2-3 éves koráig azért nem akarom :) ), másrészt pl. holnap ezért is kell visszasietnem a temetésről hogy meg tudjam etetni Nimródot, bár azt hiszem megmondom anyósomnak hogy próbálja megetetni valami gyümölccsel amíg nem érünk vissza.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Mi végül elég minimálprogramot nyomtunk ma, voltunk bótban délelőtt, majd ebédkészítés, és aztán estefele a Dunaparton bandáztunk (by Kukli) a barátainkkal egy kicsit. Délutánra terveztünk egy kirándulást, de Katababa és a párom is bealudt. Samu nem...

Maja, Kata, Livi, Nico és Fanni képek is csudajók! Olyan jó nézegetni őket.

Katka, ez tényleg kegyetlenül nehéz lehet Danival... Holnapi naphoz kitartást, bár ez egy sima ügy (nincsenek ellenérdekek). Csak persze egy tök felesleges jogi hercehurca az egész.

Masut, biztos jó lesz az angoltanfolyam, kiváncsi vagyok, h Márti hogy boldogul :) Apával lesz addig?

És igen, régen jelentkezett pl. Wicca, Emese. Merre jártok?

erpé

Vica, nekem az a fura ebben a hozzátáplálásban, hogy azt hittem itt fog elmaradni az éjszakai kelés, hát nem délelőtt szinte csak 1 szopi van már, viszont éjszaka 3 óránként kel, és gyakorlatilag kezdettől van egy hosszabb alvása este 8 tól, 1-ig 2-ig, hát ennyi ami jó, de a sietés haza ugyanúgy megvan.

Katka, köszi :)
Kitartást a perhez! Minden rendben lesz, csak kicsit esetleg kellemetlen lesz, mint minden per, de hamar túlleszel rajta. (Na ez úgy hangzott, mintha valami perszakértő lennék :lol: )
Dani előbb-utóbb meg fog szeretni, ebben biztos vagyok, egyre okosabbak a gyerekek, ahogy idősödnek ők is. Te nagyon jól próbálsz a bizalmába férkőzni, és tök jó programokat csinálsz neki, amit szerintem ő nagyon díjaz, csak még nem tudja elismerni, mert kicsi és nagyon tudja befolyásolni a mamája kedvezőtlen irányba.

Csibb, Fanni tündéri szépség! Volt mit a sütőbe tenni, vagy menet közben el is fogyott a csoki? (Bocsi Adryn én is felhoztam megint a csokit :lol: ) :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

erpé, a minimálprogramhoz én is csatlakozom, tegnapra ugye bevásárlás és Kopaszi volt betervezve, mára meg a hordozókendő hídfoglalás ( 8) ), aztán a végén csak a bevásárlás maradt.

Most meg dühöngök, találtam egy gyönyörű kanapét elfogadható áron, erre meg 2.2m, sehogyse fér el a nappaliban... (nem, mintha lenne pártízezer forintunk... :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos kár hogy nem laktok közelebb, mi épp az ülőgarnitúránkat áruljuk, bár ahhoz van fotel is.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

ó, de nem olyan egyszerű, mert nem csak az ár számít ám, hanem sokminden.
Lajosnak a mostani minimál tetszik (nekem is, de ugye azok jóval drágábbak), én most ilyen ikea tomeille kanapékat néztem, tök jók, 30 körüli árban. Viszont az nem fér...
Régebben sarokülőt akartunk (most is az lenne a legcélszerűbb, vagy puffos kanapé), ehh, de csak elütöm az időt, most örülök, ha függönyt veszek (fehérre akarom cserélni a színest, kicsit finomítani a lakáson).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, kitöltöttem minden papírt, előkerestem mindent, amit be kell vinnem a munkahelyemre, plusz felkészültem a reggeli elmenetelre. :)
Hátizsák a könyvekkel indulásra kész, mindjárt a ruhákat is kikészítem, hogy csak bele kelljen ugranom.
Erpé, igen, Mártiapu vigyáz Mártira, amíg én angolon vagyok, így az ő (munka- és intézkedési) napja kb. 10-kor kezdődik. Szerencsémre megteheti.

Katka, kitartást a holnapi perhez, azt hiszem, ez az egyik legegyszerűbb dolog, ami mostanában történik veletek, szóval ettől nem kell tartanod, csak tényleg kellemetlen egy kicsit.

Nemlajos, nem vagy semmi. :shock: :lol: Úgy látom, megint pörögsz. :)

Masut
masut

Húha nem tudom mi van, de Kata fél 2-kor kelt (épp indultam volna fejni) aztán fél 6 szopi (megint gondolkodtam fejésen). Cicijeim ráálltak az éjjeli műszakra. Kérek még pár ilyen éccakát! Cserébe ígérem többször megengedem ezt neki (minőség továbbra is gáz, egyszerűen nem tudom miért, de olyan cuki volt, muszáj voltam így is):
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/p ... CsQxvigNtS
Tudom nem szabadott volna még, de beleraktam, megkapaszkodott és tök ügyes volt. Üléses videót ma igyekszem csinálni.
Katka kitartás! Nemsokára vége ennek legalább. Danit én kérdeztem, csak kíváncsi voltam Petiapu reakcióira. Rettentően sajnálom ezt a harcot és nagyon becsüllek érte. Bármikor itt vagyunk és öntsd ki nekünk a szíved, hátha jobb lesz. Gondolom semmi értelme nem lenne, hogy Petiapu beszéljen Danianyuval erről (vagy csak okozna neki egy kis örömet). Beszélnek egyáltalán egymással? Lányokat érzik ezt nagyon? Megviseli őket? Mit szólnak így Danihoz? Bocsi ha sok a kérdés ezzel kapcsolatban.
Masut! Cupp neked! Ma talizom bnőmmel (kopaszizunk a lurkókkal), és pont vinnem kell neki ezt a papírt. Ha nem írsz róla itt marad. Megspóroltál egy kört nekem. Mártiról is kérünk ám képet! Olyan cuki az a csaj is! Jó angolozást!
Ilda milyen hídfoglalás?
Vica hogy döntöttetek Pannával kapcsolatban?
Bea majd akkor alszik jobban ha ül, áll, jobban kifárad.
Bíróság: kirabolták 2x cégünket (DELL notebook, pc-k tűntek el), és én intéztem a rendőrséget. Na engem is hívtak bíróságra. Idézésen az állt, xy számú tanú vagyok, nem hangzik el a nevem, anonim az ügy. Bemegyek, vádlott 5 nagy tarhajú kisebbségi (nem tom másképp leírni, hogy lássátok magatok előtt), nézem tök jó, azért tudják honnan jöttem, most látnak is ki vagyok, erre a bíró 2x hangosan mondja a nevemet, úgy hívott előre. Mikor szóvá tettem annyit mondott most már mind1. Ügyvéd barátom rögtön fegyelmit akart indítani, én kb. 2 hóig úgy jártam dolgozni, mint akit bármikor várhatnak a sarkon. Bocsi az OFF-ért, csak eszembe jutott.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Találtam még vmit nosztalgiázás közben. :oops: Miken tudnak felháborodni. :lol:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a ... LsiSZJqBVA
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Kukli!
Nagyon ügyes csajszid van neked is! :D És persze gyönyörű! :D
Ez a bíróságos sztori nagyon durva!
Azt hiszem,te kérdezted,meddig akarok szoptatni,hát nem tudom,ameddig neki kell :D és van.Na jó,ovi előtt azért azt hiszem,abbahagyjuk:DMiért kérdezted amúgy?

Adryn!
Nico"baba" se semmi :shock: Igazi nagyfiú már.Meg nagyfiús,látszik,hogy szeretsz neki vásárolni :wink: klasszul öltözik :D

Bea!
Abban igazad van,(Danival kapcsolatban)hogy ahogy nőnek,úgy okosodnak,de ez nem mindig előny ám.A miénk eddig talán tudat alatt,most meg már tudatosan mérgezi az életünket,és akar szétbombázni :shock: :? :(

Erpé!
örülök a gyógyulásnak!

Enyi voltam hirtelen,lányom szólít :D

Kép
Kép
zazzy

No, per megvolt. Bíró végignézett rajtunk, majd megkérdezte lesz-e vita. Mondtuk, hogy nem. Ex elismerte, hogy nem ő az apa. Ezt én is elismertem. És akkor mondta az bíró, hogy ő nem húzná az ügyet, ha nem fellebezünk, akkor ő lepapíroz, mi meg mehetünk.... :shock: 8) Szóval most ott tartunk, hogy a bírói döntés, hogy nem az ex az apa. Ez egy bő hónap, hogy jogerőre emelkedjen. A jogerős ítélettel el kell majd menni gyámhivatalba, ahol Petiapu apasági nyilatkozatot tesz és utána Peti összes papírját végre lecserélhetjük.... Hát szóval november lesz mire a gyerekem az igazi nevét viselheti.... De az azért jó volt, hogy ilyen pörgős, gyors bíró volt. A kirendelt ügyvéd (aki Petit képvislete ugye helyettem ), mondta, hogy ezt másfél órát is lehetett volna húzni.... Na, ennyi.

Nemlajos: Dani most 4 és fél éves és 3 éves kora óta ismerem. Azóta romlik a viszony. Egyébként anyuka szerint Petihez sincs köze Daninak és ezt igen jól erősíti a fiában. Múltkor valamire mondta Petiapu a Daninak, hogy tudod a testvéred, erre Dani visszakérdezett, hogy milyen testvér.... :( :? Szóval elkeserítő a helyzet....
Dani el van maradva érzelmileg és leválási/szeparációs szorongásai vannak... Olyan másfél/kétéves szinten megrekedt és nem bír egy pillanatra sem egyedül lenni, de főként a szüleit szereti kisajátítani bármi áron.... Mit mondd anyuka (Petiapu előtt)? Tudod Dani, hogy apa nem ér rád, mert foglalkoznia kell Petivel és a lányokkal, de csak 5 napot kell kibírnod és utána megyek érted..... :x :shock: :twisted:
Szóval érthető, hogy szegény gyerek teljesen meg van kavarodva és olyan amilyen, csak én is levesztem néha a türelmem.... :(

Elnézést, hogy másra nem reagálok.... Mennem kell dolgozni.... Petit kellene szoptatnom, de alszik... :shock:

Katka

katka22

Sziasztok!

Itt vagyok én is :)
Kicsit .... nem kicsit vagyok fáradt, egész hétvégén építkeztünk, de legalább jót haladtunk :) Szombaton fél 1ig dolgoztunk, tegnap "csak" 8-20 óráig :)
A külső fal, belső szigetelés, gipszkartonozás kész, az ablak a helyén, az ablak régi helye becsinálva (bár még nincs tapéztázva és festve). Még át kell raknunk a teraszajtót és a helyére berakni a beltéri ajtót. Szerdán jön a fűtésszerelő. A falburkolás, tapétázás, festés, állmenyezet, villanyszerelés, padlószőnyegezés még hátra van. Ja meg persze a driveitozás kivülről, de azt szakira bizzuk :) Még a nyilászárókat mázolni kell, de egy része tavaszra fog maradni.

Katka: gratulálok a birósági ügyhöz. Azt nem kérdezte meg a bíró, hogy nem akartok-e lemondani a fellebezési jogotokról? mert megtehette volna és akkor rögtön jogerőre emelkedik a határozat.
Dani ügyet sajnálom, de szerintem ha az anyja ennyire idióta sosem lesz normális a viszonyotok :( Kivéve, ha végleg hozzátok kerülne a gyerek. Szerintem alapesetben a gyereknek az anyja mellett a helye, kivéve, ha ennyire idióta és kicsinálja a saját gyerekét.

Nemlajos: sajnálom a balhékat, remélem azért rendeződök valahogyan!

Csibb: mondtam, hogy gyorsan megnyugszanak a nyisszantás után, ügyesek voltatok.

Erpé: Ha jó Nektek a szerda délután akkor szívesen látunk Titeket. Vagy menjünk inkább mi? Nálunk még azért építési terület van. :roll:
Sajnálom, hogy ilyen betegek voltatok, de örülök, hogy már jól vagytok!

Gyerekek gyönyörüek és nagyon ügyesek.
Nem tudom kire, mire akartam még reagálni, asszem pótolnom kellene némi alvás kiesést, majd Lili délutáni alvásánál próbálokozom :)

Mi egyébként jól vagyunk, bár Levi reggel picit taknyinyak tünt. Párom meg is jegyezte, hogy már megint mit csináltak a szülei a gyerekkel, hogy taknyos :) :twisted:
Lilinek kint van a két alsó foga és már nem is szadizza annyira a cicimet.

na megyek mert már fel is ébredt a drága a délelötti alvásából :(

Kép

Kép
gabka77

Dobok gyorsan két képet, ami bizonyítja, hogy még az 5 pontos biztonsági öv sem jelent akadályt az én lányomnak :)

Kép
Kép

Kép

Kép
gabka77

Adryn: Most innen az irodából direkt visszanéztem és itt láttam a Nicos képeket! Zabálni valóan aranyos kispasi! 8) :P

Fordítók: Mintha lenne köztünk angol fordító.... :roll: Talán Anna? Volna egy kis munka.... ;)

Katka

katka22

gabka, ezt hogy kell nézni??? :lol: :lol: :lol:

katka, szerencsétek volt a bíróval. Jé, én azt hittem, a Dani legalább 7, de inkább olyan 9 év körüli :shock: :oops:

kukli
, jesszus, miért nem lett ebből fegyelmi?
Nagyon durva sztori!

Lányok, tegnapról maradt egy kis sütőtök-alma. Pár kanál banánnal én azt kicsit felturbózhatom, a banánt bevezetendő?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilda sztem tegnapi kaját nyugodtan. :wink:
Gabka de édes! :P Hogy belegabalyodott. :lol: Bakker nem semmi miket tudnak! :o Jesszus én meghalnék ha ennyit kéne 2 gyerek mellett robotolnom. :shock:
Katka örülök, hogy túl vagytok a mai ügyön. Jó munkát! Danihelyzethez meg ha ennyire ilyen; akkor egyszerűen próbálj örülni azoknak a heteknek, mikor nem nálatok van. Bocsi, de nem tudsz vele mit tenni. :cry: Egyéb házi munkát szívesen vállalok, fordítást nem. :lol: khm.... :lol: :lol: :lol:
Zazzy azért mert ha nem akarod hamar abbahagyni, ne aggódj a ht miatt. :wink: Neked sem lehet egyszerű a nagyobb mellett. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok vagyok én is egy kicsit csak tegnap megint nem nagyon volt időm.

gyöngyi azt hiszem te kérdezted :) apa mosolyogva ébredt ahogy meghallotta hogy magyaráz neki a gyerek :) jó kis ébresztés volt neki

bea készült pár kép én is kattintgattam kicsit . csak az zavart hogy én ugye az utolsó pillanatba fordultam vissza a buszmegállóból hogy mégis benézek és ugye anyukám megjegyezte hogy így akarok menni? nem öltöztem ki mert nem gondoltam hogy kikell. aztán felhívta a volt ofőm ő meg engem, aztán gondoltam hogy jó akkor legyen... de azért zavart hogy úgy megyek bár igy utólag sztem nem igazán volt senki kiöltözve csak talán mégsem adidas melegítőfelsőbe kellett volna mennem :D:D :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Drága Kicsi Mátéink! Nagyon Boldog Első Névnapot Kívánunk nektek!
kuklika
Budapest VIII. kerület

tééényleg!!

Mátéknak :) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Boldog névnapot a Mátéknak!!!

hja, a hídfoglalás a hordozóhét nulladik napjának rendezvénye volt, a világ leghosszabb hordozókendője, sorfalba álltak a kendősök tegnap az Erzsébet hídon (persze kurvára egy tévé sem mutatta...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tegnap megszületett az unokatesómék kisfia is :) ő is máté

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Katka: én szoktam vállalni fordítást, angol nyelvtanár vok, vagy mi a szösz 8) gratula a gyors tárgyaláshoz, olyan lehetett, mint a válásom :lol: villámgyors :wink:

babafotók haláliak, eszméletlen miket művelnek, mingyá én is jövök egy kis csokorral.

Gratula Mátéinknak, moncsi unokatesós Máténak is, egyben gratula nekik!!!! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép annyira csini volt ebben a cuccban, így nyomta a kerti partyt tegnap:-)
Kép

Bocsi, kicsit sok voltam :roll: Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Hali, megint csak olvasni volt időm, este vendégek jönnek és még fut a lakás meg valami harapnivaló sem ártana...
Szóval csak bedobnám a témát, mivel a héten még nyári időt mondanak, szerdára van-e valakinek kedve/ideje egy strandolós vagy piknikezős talihoz?

Reggeli babaúszás tök jó volt, Julcsinak nagyon jól állt az úszósapi, kár hogy nem lehetett lefotózni :D

Na megyek tényleg, pedig csomó mindent akartam írni.... :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Mátéknak boldog névnapot, Moncsi unokatesójának Mátéjához meg gratulálok, illetve neki is boldog névnapot. :)

Katka, ügyesek voltatok a per gyorsaságával, hamar túllesztek rajta.
Nővérem szokott angol fordításokat csinálni.

Kukli, örülök, hogy eszedbe juttattam a papírt. :D Nagyon durva az a lopásos peres sztori... :shock:

Jó volt az angol, tetszik a csoport is, összesen öten vagyunk, ami szerintem optimális. Nyelvtudás szempontjából szerintem majdnem az élmezőnyben vagyok, annak ellenére, hogy angol nyelvtani dolgokkal már rég foglalkoztam. Nagyon szimpatikusak a csoporttársak és még óra előtt egymásra találtunk, amikor megkérdeztem egy várakozó fiatalembert, hogy ő melyik csoportba fog járni, úgy tűnt, hogy ugyanabba, mint én, és utána csatlakoztak a többiek is. :) Sokat nevettünk órán, jó volt a hangulat.
Itthon meg Márti visszaaludt, miután elmentem, kb. 1 órát aludt. Majd picit játszott, aztán úgy döntött, hogy sírni kell és ettől nem lehetett eltántorítani. De amint megjöttem ezerrel mosolygott, mentünk szopizni, helyreállt a világrend. :)
Megjártuk a munkahelyemet is, vannak változások. Főnököm sajnos nem volt bent, pedig majd szeretnék vele is beszélni...

Gabka, nem semmi Lili a hordozóval! :lol: A hintában is nagyon ügyes. Mi is hintázunk néha játszótéren babahintában, de úgy, hogy fogom közben a hóna alatt. Tetszik neki. :)

Papillon, Lizi is nagyon édes abban a ruhácskában. :)

Masut
masut

zita: szerdám foglalt, másik tali :wink:

papillon, annyira édes a kis Lizi, és milyen ügyesen áll már négykézláb!!! :shock: Ezt vajon Döme mikor tanulja meg...? :roll:

Moncsi, hol is voltál Te? :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

osztálytalin :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Mátéknak boldog névnapot, ill szülinapot is egyben :)

Lehet, hogy Lilianna Houdini leszármazott? :)
Be volt kötve a hordozóba, aludt, letettem a földre, hogy addig elszaladok pisilni, úgyis alszik és ez a látvány fogadott, amikor visszaértem. Valahogy kiforgott az öv alól és hasrafordulva elkezdett lemászni, csak elakadt a tetőben :)

nem sikerült alvást pótolnom, mert ha eldölök megérzni és nem alszik 2 órát, csak 1-t max. Én meg kiteregettem és kell egy kis idő, amig elalszom. hát most sem volt elég idő az elalvásra :lol:

Lizi is nagyon ügyes és szép baba. És szerintem képekből sosem elég :)

Kukli, muszáj megcsinálnunk és mivel az aki a házat építette annó, jelenleg hűsöl kicsit (nem tudom miért, a mi házunkat nagyon szuper módon építették meg), másban meg nem bízom és így olcsóbb is, kénytelenek vagyunk mi megcsinálni.
Ráadásul a gyerekeknek lesz és értük mindenre képes vagyok :)

Ma Lili is elkezdett mászni megint, de úgy látszik csak délelött szeret ilyet csinálni. Viszont nagyon édes, mert dumál magának, sőt jókat kacag magán. A sütő ajtajában nézegeti magát és beszélget a másik babával és nevetgélnek, bár most épp a papucsomnak kacag és dumál :)

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: