Kata, hát igen ennyi kis poronty mellett nem győzöl majd mosni. Én még befogom a szám, mert a picivel együtt is csak hárman leszünk.

Nekünk viszonylag új a mosógép és 1000 fordulatos a centrije -bár már vannak 1200-asak is- de átmeneti időszakban amikor már nincs kint meleg, de még bent nem fűtenek nekünk is hajlamos bebüdösödni a lassan száradó ruha.
Gio, várunk majd a képekkel.
Gabicika, aranyos a pocid.
A szekrény fényképéről jut eszembe, nekem már tele van teljesen.

Igaz, hogy már tavaly (előző terhességnél) elkezdtem vásárolgatni unisex rugikat, bodykat sőt azóta amit megláttam akciósan kispléd, kifogó, összepatentolható kispléd, törcsik stb. Jól tettem, most elég nehéz lenne összeszedni egyszerre. Nővéremtől különböző alkalmakra már egy ideje popsitörlőket (több márka, hogy ki tudjam próbálni) melltartóbetétet, (a biztonság kedvéért) 1 cumit, cumisüveget kapok. Aztán nyáron megvettük a babakocsit, kiságyat, pelenkázólapot, ágyneműt. Azóta apróságokat szerzek be, textilpelus, kis sapi, kis zokni, hajkefe ahogy éppen pénz van rá.
Nagyobb beruházás lesz még fizu(k)kor légzésfigyelő, mellszívó, kád, textilmózes.
Szóval úgy érzem szépen lassan minden meglesz.

Ha ezt most egyszerre kellett volna beszerezni...

Még így is legkevesebb 40.000+15.000+5.000+5.000= 65.000 Ft lesz.

Plusz majd a szülés.
Alváshoz még gondolkodom, hogy a takaró legyen amit az ágyneműgarnitúrában vettünk, vagy az összepatentolható kispléd.