Jobbulást a kis betegeknek!!!!
A depisknek meg üzenem lehet jönni hozzám egy jó kis relax masszázsra!
Én meg rohangásában vagyok, intéztem a tükröt, ajtóba az üveget, ma fogják kihozni!
Vettem posztereket is csak kell hozzá még képkeret, de ha minden jól megy megyünk ma ikea-ba.
Beszereztem egy pár hiányzó dolgot a szalonba!
Szilvi, Zsandi! Megvettem a japán manikür készletet, valakin kipróbálnám!
Brossurát akarok készíteni a cellulit masszázshoz, azzal bíbelődöm, hogy meglegyen a kellő anyag, képek stb!
De nagyon élvezem! Legszivesebben leköltöznék a szalonba, annyira imádom! Most kezdek örülni neki, valszeg a suli vizsgák miatt nem jutott rá időm!
Beszereztem mindenféle klassz dolgot, hogy még komfortosabb legyen!
Ha valakinek pedikür manikür kell várom sok szeretettel, illetve műkörmöt gyakorolni szeretném, ha valaki szeretne annak anyagköltségen nagyon szívesen megcsinálom!
Csajszik ki jön úszni szombaton?
Dolli hogy vagytok????? Szegény kicsi Gézu!
Te hogy vagy? Még nem mersz eljönni úszni????Már nagyon várom, hogy jót csacsogjunk! Szilvikével egy órát elbeszélgettünk kedden a kocsiban, annyira jól esett! Megnéztem Igit! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!
Brigi remélem ma nem sétáltatok! Én úgy megáztam 3 perc alatt!
A vízórás jött és muszáj volt kimenni, a nyakamról is csurgott a víz!
Hazafelé beálltam garázsba, mert nem akartam Bogit kivenni kocsiból ebben a felhőszakadásban!Banyek felborítottam a Bubu cangáját, nem lett vele semmi de nagyon megijedtem!
Elszoktam ettől a garázsba parkolástól!
Hajnika! Miért depizel? Csak a car idő, vagy bánt valami?
Lini! Hogy van Lilibaba?
Gabi nagyon régen volt!
Andika elfelejtettelek visszahívni délelőtt!
Robi mesélt a szülőiről???????
Szilviiii! Lenne egy kis munka számodra ha belefé az idődbe!Székre párnahuzatot kéne varrni ! Valami nagyon cuki rószaszínre gondoltam!
Na megyek mert lassan le kell raknom csimókat aludni, illetve csak a csajokat , Bubuval meg tanulni kell!
Pusszantás mindenkinek!

[
[

(ez én vagyok) ,majdnem sírt,teljesen meg volt réműlve.Mondjuk nem csodálom.Mondtam is páromnak,hogy nem kéne.Egyszer már megmutattuk Dorcinak,de akkor még picike volt.