ikoka!
Nekem pontosan ugyanez van

!!! Kedden 9-től 5-ig használaton kívül voltak a cickóim a tali miatt, így mire hazaértem majd' lerobbantak, és én lefejtem 160-at, plusz etettem egyet (kb. 110-120ml), viszont emiatt tegnapra alig volt tejem, pedig kedd este is fejtem, meg éjszaka is, és azóta is minden kajcsi után! Kezdi összekapni magát, de még mindig két ciciből kell etetnem, hogy ne legyen visítás

. Sebaj, tuti beindul, és most egy életre megtanultuk, hogy egynél több szopit nem szabad kihagyni! Legközelebb én is inkább megoldom helyben a szopit, mint Ronmay-ék, úgysem vagyok erre zizi

.
Szoni-Marci: Én meg azt akartam írni, hogy Szonibaba gyerekei mennyire jó fejek, hogy ennyire önállóak, egy (panaszos) hangjuk nem volt

! Értsd: ha Szonibaba és/vagy Ronmay nem sandított volna fél szemmel mndig rájuk, vlsz. kérdés nélkül rámolták volna át a komplett Normafát Dél-Pestre, maguk mellé állítva minden környékbeli gyereket

. De tényleg, hihetetlenül jól elvoltak

. Én nem szeretem, mikor egy gyerek anyuci kezét rángatva skandálja egy társaságban, hogy annnyamikormegyünkhazzzaaaaa?....

Ez sokkal szimpibb

! Tündériek!
Ja, amúgy ha már Szonja:
kb. 10 perccel a a "csapategyesítés" után nagyban ment a traccsolás oda-vissza-mindenki-mindenkivel-töviről-hegyire, mikor egyszercsak Szoni elkabálta magát: Csend legyen mááár!!! Hát megsüketülök!!
Nem sokkal később, mikor a játszótér felé sétáltunk, az út mellett meredek lejtő volt. Szoni mellettem jött, és elég közel sétált az út széléhez, ezért szóltam neki:- Szoni, gyere picit beljebb, mert látod, itt nagyon meredek a lejtő! Erre ő teljes meggyőződéssel: Ááá, nem baj, van szárnyam, tudok repülni.
Apatali:
Hát, szerintem sem lelkesednének túlzottan! Szerintem önmagában az, hogy egyidős gyerekeik vannak nekiknem szolgál túl sok beszédtémával, max körüljárják a kinekafeleségealeghisztisebbmiótaszült, illetve az engemsemengedbeanyaa"barlangba" témaköröket

. Mondjuk én egyvalakit tudok akivel apának enne közös témája, igaz Katy

? De ő is csak azért, mert ők tőlünk függetlenül is ismerik egymást....
Meg ez tényleg "csajbuli". Nem hinném, hogy ilyen felszabadultan tárgyalnánk meg a jelenlétükben az apafütyijemerrekanyarodik, meg a szülésótaolyanabimbómmintegystopli-dolgokat

.
(Apropó, azóta megvizsgáltam, és jól emlékeztem: apájé és Botondé is egyenes. Ugyanakkor apa is mondta, hogy a legtöbb pasijé valamerre "tart", csak nekem ebben ugye nincs nagy tapasztalatom

.)
Bár,most feldobtam apának a kispapatali ötletét,és rendesen fontolóra vette

. Ezután némi gondolkodásután közölte, hogy tényleg az a baj,hogy nem lenne elég közös téma, bár a kinekmilyenkocsijavanvoltleszlenne mindig aduász

...
Viszont nekem van néhány hasonló, kellemetlen élményem, mert én el szoktam menni időnként apával az autós fórumtalikra, és megőrülök, mikor IQ-lightos ócskamacskák rámrabolnak, csak mert mellem van...Nem akarnám ennek kitenni a fiukat, (anélkül persze, hogy bárki apájáról unintelligenciát fetételeznék

)
Na, látom pont hasonlókat írtatok, csak sorba haladtam....
Boo!
Nebáncsadaapáááát

! Bár pont a talin mondtam, hogy én még sose pofoztam meg pasit, pedig néha már viszketett a tenyerem

. Te ebben jobb vagy, szóval ráuszítalak és utólag felsorolom neki, hogy: na, ez azért volt,mert 2006-ban....
De ez így csalás, mert egy nőnek csak nem üthet vissza

. Mondjuk olyan esetünk már volt, hogy nekünk esett egy női sofőr, anyósülésen a férjével (gondolom), pedig totál ő volt a hibás (férj lapított is ezerrel). A csaj meg csak pattogott, meg szitkozódott, erre apa: Na jó, most már fogja be a száját, mert kénytelen leszek megverni a férjét

!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.09.17 21:20-kor.