A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Anikó: még nem jött meg a mail, de a múltkor is majdnem 1 nap alatt ért ide...Ki érti ezt?
Pusszz:
Linda
bellana

Vakili!
Nem volt semmi gond, a baba tökéletes Kép, csak az orvos mindenképpen be akarta hozni az arcocskáját is 3D-ben, hiába mondtuk többször is, hogy nekünk nem az a legfontosabb, csak itt is megerősítést szerettünk volna, hogy minden rendben van. Ő még nézte volna 50 percen túl is, de akkor már nem hagytam, hogy tovább kínozza a bébit, hiszen biztos nem olyan jó a babáknak egy ilyen hosszú uh.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

BNM: ez tényleg hihetetlen! Szerencse, hogy nem lett semmi bajotok, legalább hat a gyógyszer, érzed, hogy jobban lennél? Vigyázz nagyon magadra!!! Pihenj!

Délutánra teljesen elmúltak a jóslók, most már nem is tudom mit takarítsak Kép, így otthoni számításaink szerint jövő hét pénteken szülünk... (olvastam valahol, hogy 266 nap a terhesség időtartama Kép )

Szöszi: Hogy vagy? Kipróbálod a grapefruitos-gyömbéres receptet? Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

SziasztokKép

Bnm
En is elhultem, amikor olvastam a gyogyszer-kalandod, eleg hajmereszto! Szerencse, hogy nem tortent semmi gond!

Zsuzsi
Ha van kedved hozzank is johetsz tenykedni, lenne mit csinalniKép Hatha megsem kene annyit varni a baboraKép Jo, bocsi csak vicc voltKép

Aniko, LindaKép
Ok, akkor vasarnap, majd megtelcsizitek hogy mikorra menjek odaKép

Megjottek AnyukamekKépKépKép Mar annyira hianyzott, ugy el voltam veszve nelkuleKép Most jottem ra, mikor megjott! Eleve a ma delutanom eleg ramaty volt, tok depis voltam, ma valahogy nem birtam elviselni, hogy nem birom csinalni itthon a csinalnivalokatKép Aztan az egyik szomszed mondta, hogy melegfront van, akkor jottem ra, hogy mi is a bajom! En szerintem melegfrontra fogok majd szulni is!
Na, de megjottek Anyukamek a Keresztanyammal, ugyhogy holnap indul a nagy tura, mar eldontottem, hogy a diszkontba nem megyek, nem lesz annyi energiam. Megatoys, aztan ami sokkal dragabb, mint a Cora, azt megveszem a Cora-ban. De mar le akarom tudni ezeket a hianyzo dolgokat es aztan tenyleg nem akarok hosszabb tavra elmenni itthonrol!

Most is megyek, megeszem a kis vacsikamat (dinnyeKép), aztan agyikoKép

Ja, ma elkezdtem az Arnica-t szedni, jovo heten meg elkezdem azt a szulessegito homeos bogyot isKép Szoval azert mar keszulodokKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
36KépKépKép

avocado

Sziasztok!

Egy órája jött Szöszitől az üzenet, hogy már a vajúdóban vannak!!! Kép

Drukkoljatok Ti is nekik!!!

Szilvi
lino

HuuuuKép

HAJRA SZOSZIKépKépKép

Nagy puszi NekikKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hajrá Szöszi! Akkor hatott a ricinuskoktél vagy a melegfront! Jaj, de jó, hogy nem kellett indítani, nagyon okos babátok van!!! Szorítok nagyon! Kép

üdv: zsuzsi
zsu26

SzaisztoK!

Hír SZÖSZIRŐL:
22.37-kor kaptam sms-t: " A vajúdóban vagyok!"

Ha valamit megtudok megírom.

Sziasztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Látim ilyen vadhajnalban csak én vagyok fent!

Szöszitől:
Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2004 július 17-én 01.15kor megérkeztem! 3500 gr vagyok, egészséges, és szüleimet teljesen elbűvöltem! Sok puszi: Szőke Balázs Bendegúz!

Nagyon sok szeretettel gratulálok itt is!!!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Most hogy Szöszi hírét beírtam, vissza is olvasok! Az egész család alszik, csak én kukorékolok fent Kép 5-kor arra ébredtem, hogy nagyon fáj a fejem Kép Kata este 10kor evett utoljára, azóta meg csak alszik Kép Remélem a mai meleg idő sem fogja megváltoztatni!

Zita: nagyon szépek a gyerekeid! Én most azzal kísérletezem, hogy olyan képet csináljunk, amin mind a három rajta van, és senki nem fintorog Kép Hasonalvás: remélem nem egyenes következménye, hogy baja lesz a lábának Kép Egyébként kb ugyanannyi időt alszik hason mint háton. De háton sokkal nyugtalanabbul/felületesebben.

Rita: azért az autóba nem látnak nagyon be az emberek, ott nyugodtan meg tudod szoptatni Lilit! Jó, tudom, hogy nem megy ez mindenkinek könnyen. Kép Nekem nem volt vele gondom Kép Nyilván nem ültem ki a tér közepére, hogy hé most szopizunk, de nem csináltam nagy gondot belőle. De a kocsi azért jó köztes megoldásnak!

Babafürdetés: nálunk apa fürdeti őket kicsinek is és nagynak is! Katát még egyszer se fürdethettem meg Kép De olyan jól elvannak olyankor apával, ennyi nekik is jár (na meg persze 5perc szusszanás nekem is Kép )

Bnm: sok gyógyszer Kép De remélem hatásosak lesznek!!! Gyógyszertár – nem semmi!

Kakukk: üdv itthon!

Anikó: gatyákkal Lilinél is gond volt, de nála azért, mert olyan vékony volt, hogy ami jó volt a derekára, az max halászgatyának volt használható Kép De mondjuk fél éves korukig Lili is meg Nóra is híztak rendesen, utána álltak csak le! Elkezdtél összepakolni? Szép hétvégét nektek!!!

Annyit írtatok már erről a túrós sütiről, hogy kénytelen leszek mostmár megsütni én is Kép

Orsi: depi Kép Tessék gyorsan kilábalni!!! Kép Anyukád Kép Jó vásárlást Kép

Zsuzsi: most hogy kitakarítottál, akár meg is szülhetsz Kép Drukkolok nektek is!!! Ez az otthoni számítás nálunk bejött! Szerdán járt le a 266 nap és csütörtökön megérkezett Kata!!!

Szöszi: majd, ha újra olvasol, kíváncsi lennék, hogy hatott e a második ricinuskoktél, vagy volt e forró fürdő, vagy Balázs egyszerűen csak megelégelte a pocaklakó létet! Kép

Zsuzsa: ne utazz Szegedre, fárasztó Kép Tejci majd visszajön!!! Biztos! Ne idegesítsd magad! Küld el apájával Zsófit hétvégén csavarogni, ne főzzél, rendelj pizzát vagy bármit és pihenjél!!!

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Szilvi
lino

Én is kaptam sms-t Szöszitől de látom Lino megelőzött a jó hírrel.

Szöszi, még 1x szívből gratulálok a picúrhoz! Kép Kép Kép Gyors felépülést és sok sok tejcsit kívánok!! puszi

Végre tudtunk aludni valamennyit mert nugis volt Noncsika. Kép Persze ilyenkor szólal meg a légzésfigyelő, csak hogy nem legyünk túl nyogodtak. Kicsit elegem van már a figyelőből, vissza fojuk vinni cserére mert ez így nem állapot. Kép

Tegnap volt nálunk a doktornéni és felírt egy harmadik cseppet a pocijára ami úgy néz ki hatott valamennyire. Kérdés, hogy meddig fog tartani.

Megyek is mert lassan szopizás van. Lánykám símán bevág 70-80-at egy szopizás alatt. Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Chello
chello

Sziasztok!

Gratulálok Bendegúznak és anyukájának! Sok örömöt nekik ezen a világon!

Chello: Örülök, hogy tudtál kicsit többet pihenni. Ügyesen szopizik Noémi. Kép Légzésfigyelő. Kép

Anikó: Fogjunk össze és valakivel hívassuk meg magunkat egy bólyi túrósra! Kép Nekünk is vacak a sütönk, úgyhogy neki sem merek fogni, pedig szeretek sütni.

Szilvi: A fényképezés nálunk sem egyszerű mindig, mert a nagyobbak ha észreveszik, hogy fényképezés van, akkor vagy elkezdenek bohóckodni, vagy ők akarják csinálni a képeket.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Szöszi!

Nagy gratula itt is Balázshoz!

Zita!
Jók a képek a gyerekeidről, nagyon szép mindegyik!
Nekem is adjatok a túrósból, nekem most egyáltalán nincs sütőm, még rossz se!

Zsuzsi!
Nálunk is pont 15 ablak van, jöhetsz nyugodtan! Én még úgyse szeretnék szülni!

BNM!
Hát, nem semmi ez a gyógyszertáras eset. De a nő legalább tényleg lelkiismeretes volt.

Orsi!
Jó vásárolgatást! Kicsit irigy vagyok, mert mi szinte semmit se vettünk most a babának.

Chello!
Örülök, hogy Noémi kezd nyugodtabb lenni! Légzésfigyelő Kép

Anikó, Linda!
Jó kirándulást nektek holnapra, majd kérünk beszámolót!

Mindenkinek szép hétvégét!
Panó
panó

Kép

Kép
panó

Linda!
Már csak hárman vannak előttünk! Most beijedtem!!!

Panó
panó

Sziasztok!

SZÖSZITŐL 02.41-KOR:
"Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2004 július 17-én 01.15-kor megérkeztem!3500 gr vagyok és szüleimet teljesen elbűvőltem! Sok puszi: Szőke Balázs Bendegúz"

RékacsKép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Jaj! Most olvastam vissza és beelőztetek! Hát hétavó vagyok!!!!!Kép

Sziasztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Szöszi: gratulálok!!!!!Kép Nagyon okos Balázska, hogy természetesen akarta elindítani a szülést! Ügyesek vagytok!!! Kép Sok-sok tejecskét és átaludt éjszakát kívánok! Kép Na most én mikor jövök ? Kép Hiába porszívóztam már most reggel is, semmi... Kép

Rékacs: Gratulálok a pocaklakóhoz!!!! Kép Nagyon örülök, sokat gondoltam Rád! Kép Melyik topikban szoktál lenni???? Szöszit lehet, hogy ismerem személyesen is? Kép

Üdv: Zsuzsi (40)
zsu26

Panó: most látom, hogy fiatalítottál, sajnos már 29 éves elmúltam Kép nem muszáj kijavítani, csak azért írom, hogy én sem vagyok már mai csirke Kép

zsu26

Sziasztok!

De jó is ilyen szép hírre ébredni!!!

Drága Szöszikém, sok szeretettel gratulálok!!!!!!
Képeket ugye kapunk?
Kiváncsi vagyok vajon valamelyik praktika indította e-el a bébit, vagy csak úgy magától???

Panó: hú, lassan tényleg mi jövünk!!!

Orsi: akkor holnap! Kép

Anikó: dettó. Kép

Puszi:
Linda
bellana

SziasztokKép

Oriasi gratula Szoszinek! Ugy orulok, hogy megiscsak beindult magatol, szegenyke mar annyit turelmetlenkedett az utobbi hetekben! Sok boldogsagot az egesz csaladnak a picurkavalKép

Mi csak ebed utan indulunk el, Anyukamek rabeszeltek, hogy ok foznek a Keresztanyammal, en meg pihenjek egesz delelott, gyujtsem az erometKép Ugyhogy most nem fogok semmit sem csinalni, szerintem visszabujok az agyikoba es nezem a TV-t.
Aludni majdnem 9-ig aludtam, ugy latszik elmultak a hanykolodos ejszakak. Szerencsere!!! Igaz visszatert az ejszakai egyszeri WC-tura, de azt ki lehet birni.
Jaj, kepzeljetek ma kapok sztrapacskat ebedre!Kép Lehet, hogy juhturo nem lesz rajta, mert nem biztos, hogy talalnak Anyuek a kozeli boltban, de akkor is! Fincsi szalonnaval es jo sok tejfollel!Kép NyamiKép

Pano
En is ledobbentem kicsit, hogy most mar milyen kozel kerultunk a tablazat tetejehez! Eddig mindig jo lent voltunk, vagy kozeptajon, de ez most mar komolyKép De azert ne ijedj be, ok?

Zsuzsi
Gratula a 40.hethez!Kép Szerintem probald ki Te is a koktelokatKép Kivancsi vagyok Szoszinel vegul is mi jott be?

Aniko, Linda
Nagy pussz NektekKép

Orsi
36+1

avocado

Tenyleg, LinduskamKép
Te 74-es, vagy 75-os vagy? Marmint ugye szuletesilegKép Mert ugy emlekszem majusban volt a szulinapod, de nem emlekszem hanyadik (bocs a kivancsiskodasertKép) es ugy szeretnem tudni, hogy egyidosek vagyunk-e. Az meg egy plussz lenne a kis csapatunknakKép Ami most mar kvartettKép (PanoKép)

PuszikaKép

Orsi

avocado

Szöszi, óriási gratula!!! KépKépKépKépKép

Sajna most sincs idom, teljesen be van osztva a napom, jövök bovebben amint tudok. Velem minden rendben, kivéve a keményedések és hogy a gyermek teljesen lent van.Védonéni szerint túlhordás bizti nem lesz, ezért is van most a pánik hogy kész legyunk a lakással-babaszobával.

Puszi
Soraya
soraya

Szia Zsuzsi!

Én is naprakész vagyok belőled, ám! Mert itt is megnézlek, meg Anettet is szoktam kérdezni, hogy mi újság! És véletlenül nem ohajtasz szülni? Kép
Én a már megint babásaiba, meg a téli babákba ismerkedek!

Szöszit nem ismered személyesen, mert itt szedtük fel egymást a már megintbe, még tavaly és ők erdélyben élnek.

Mi jól vagyunkKép Januárra vagyunk kiírva. Aug 2-án megyek 18 hetes UH-ra, addig, meg nyaralokKép
Jó nagy hasam van, Anett ki is akadt, hogy neki ötödik végén volt ekkora. Hát ilyen ez, csináltam helyet Lurkóbökinek!
Dinát viszont ismered, tudod vele dolgozom együtt. Ő júni 22-én szült egy nagy Leventét!! Nagyon aranyos!

Na, neked meg jó szülést! Gondolok rád!!

Szia
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

sziasztok!

Tejcsi mára talán javulgat, bár nem aludtam eleget! Kép

Mindenek előtt NAGY GRATULA SZÖSZIÉKNEK a nagy LEGÉNYKÉHEZ! Jó egészséget, és gyors felépülést! Vajon részeges volt a kismama? Kép VAgy a karfiol tette? Kép De nagyon hamar kibújt! Remélem nem kínzott meg téged sem. A mérete meg teljesen ideális! Kép
Most már nem kell irigykedned, te is babázhatsz! Képeket várjuk! Kép

Zita: Én anno Zsófit is sokat altattam hason, neki meg ennek ellenére kötött volt a csípője! Így jött a terpeszpelus! És azt tanácsolta akkor a doki, hogy hamar kezdjem majd el a követkerőt csípőtornáztatni, mert akkor ez elkerülhető! Nos, most ezt teszem, és Edináé szerintem laza!
Képek Kép Mint az orgonasípok Kép

Zsuzsi: szívhang Kép Ablakpucolás Kép Biztosan kellett ez neked???
Jövő péntek? Mit akarsz még takarítani egy hét alatt???

BNM: gyógyszer Kép Hát, nem semmi! Pedig egy bétablokkoló nem játék!
Párod Kép

Kakukk: akkor te is jól bírod a végét Kép

LIV: nem tudom, mi a hatása, de ezek a hullámok melegítik a vizet. Gondolom akkor a baba hőmérsékletét is. De hogy mivel jár? Az passz!
A doki nagyon csökönyös lehetett! Hol volt ez?

Lino: fejed Kép Tegnap este az enyém is disznólkodott!
Edina is nagyon nehezen aludt el tegnap este. Közel 12 volt, mire ágyba került mindenki! Kép
Zsófi már ma jól felidegelt, mert vagy 5X keltette fel a majdnem alvó Edinát. Mindig csak megnézte, hogy alszik-e! Kép
Most elmentek fodrászhoz mindketten, és délután mennek asszem játszóházba. Holnap délután meg Zsófi Anyósomhoz, majd kedden el vele vidékre. Most így néz ki a dolog.
Ami a kaját illeti sonkás tészta lesz (by tőlem), de 2 napra! Holnap nem főzök!

Chello: és mi a csodaszer neve? Elégedett vagy a dokival?
Jó étvágya van a lánykának. Kép Edina most ha kajás, 150-eket eszik. Amúgy elég neki a 100-120 is.
Légzésfigyelő Kép Ez milyen fajta?

Panó: te csak ne ijedezz! LEmaradásban vannak a legények, hoznotok kell a hátrányon! Kép

Soraya: ne parázz, az nem tartja viszza a gyereket! Türelem, és minden oké lesz! Kép

Akkor most szaladok is főzni!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Annyira éreztem, hogy be kell néznem és lám, jók a megérzéseim!Kép

Szöszi!
Hatalmas gratula a kislegényhez.Kép

Zsuzsi folytatod a sort?Kép

Szerencsére hat a gyógyszer, azóta nem keményedtem, leányzónk vígan hancúrozik odabent.

üdv:
BNM
Bnm

Sziasztok!

Szoszi: nagy nagy gratula a kisbabadhoz! Nagyon orulok neki, ugy latom gyors volt a te szulesed is. Kép Sok boldogsagot es sok tejcsit kivanok! Varjuk majd a kepeket es a beszamolot! Kép

Lanyok: Lili ma 3 hetes. Kép Hogy szalad az ido! Lilinel tegnap este volt sulymeres es 10 nap alatt 320 gr-ot hizott. Most 4 kilo. Kép Ez igy jo? Most mar minden penteken lesz sulymeres furdetes elott.

Most nagyon jol kipihent vagyok. Lili megint 21 oratol hajnali 3-ig aludt, utana szopi, utana reggel 6-ig aludt, majd visszaaludt es 9-kor kelt fel ujbol, en is vele aludtam egyidoben, igy igazan kipihent vagyok. Es most hajszal pontosan 3 orankent kelt, kiveve 21-tol 3-ig, amikor 6 orat aludt pontosan. Delelott kint voltam vele a hintaagyban arnyekban. Olyan meleg volt, hogy csak egy body-ban volt. De Lili kimondottan elvezte. Kép Ti hogy napoztatjatok a babat? En nem merem meg napra vinni. Vagy nyugodtan vigyem? Ha igen, mivel kell bekenni ilyenkor a babat?
Egy amator anyuka. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Szilvi: Koszi a biztatast. Az autos szopi fog maradni. Majd csak tulelem. Kép Csak ne legyen akkor ilyen kanikula. Kép
Nekem is fajt a fejem csutortok este, de miutan Lili lefekudt en is lefekudtem es egybol sikerult elaludnom.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa: Nem semmi a kis csaladod. Kép Zsofinak nem lehet megmondani, hogy nem kell megnezni ennyiszer Edinat? Mert Edinanak aludnia kell es o felebreszti? Vagy ez nem is olyan egyszeru, mint gondolom? Kép
Hogy csinalod a sonkas tesztat? Nagyon kivancsi vagyok es rem jol hangzik. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa
A sonkas tesztad engem is erdekelne, en nagy tesztarajongo vagyok, barmilyen formaban imadom, szerintem olasz voltam elozo eletembenKép

PusziKép

Orsi

avocado

Rita!
A babát ne vidd a napra semmiképp! Ezeknek a babáknak még nagyon vékony a bőrük!

Zsuzsa!
Sonkás tészta engem is érdekel. Nagyon szeretem, de még sosem csináltam. Csak menzákon ettem ilyesmit.

Én most kicsit ideges vagyok, mert most akartuk betenni a tűzhelyet a konyhába, kicsomagoltuk és le van róla verve a zománc, mert a mozgó alkatrészeket nem rögzítették amikor becsomagolták és így szállítás közben megsérült. A párom most viszi vissza az Electro World-be. Kíváncsi leszek mit mondanak.

Mindenkinek jobb napot!
Panó
panó

Szia Pano!

En is ugy gondoltam. Nem vittem Lilit napra, csak arnyekba. Egyebkent mikortol lehet napra vinni?

Ne legy ideges. Kotelesek kicserelni a tuzhelyet es ki is fogjak. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Pano
Remelem megoldodik a tuzhely-gond, ki kell, hogy csereljek!

Most megyunk a bevasarlokorutra, ugyhogy egy darabig nem leszek, de majd jovok es beszamolokKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szoszi!!! Kép
Hatalmas gratula!!

Rita! Kép
Gyonyoruen hizott a babad, gartulalok! Kép

Lanyok!
En vagyok a masodik a tablaban, el sem hiszem!
Ma nagyon nincs levego, es akar meg 2 hetig is bennmaradhat Dani, ha ugy tesz, mint a novere.
Mostanaban jo sokat kemenyedek, es a reggeli folkeles egy katasztrofa. Eltelik 5 perc, mire ujra tudok jarni. Mintha minden izmom felmondta volna a szolgalatot. Kép
Ti hogy vagytok ezzel?
Tegnap vettem nehany fiucska ruhat, mert hat sok fodros-bodros, rozsaszin cuccunk van. Kép
Most meg lett repulos es vonatos is!! Kép
Es nagyon jol esett vasarolni persze. Mar kimostam, meg ki kell vasalni, bepakolni par cuccot meg a borondbe es kesz is.
Nagyon izgalmas ez az egesz, Kép
pusz
Kakukk
kakukkfu

Sziasztok!

Rékacs: olyan jó olvasni a soraidat! Nagyon örülök! nemét tudjátok már? Kép

Rita: többiek is írták már, nem szabad napra vinni a piciket, ha majd homokozós időszakotok lesz, akkor is 35 faktoros krémmel szabad őket bekenni, és kerülni, amennyire lehet a napot. Vigyázni kell, hogy a fejük fedve legyen, mert a kutacsuk nyitva van, gyorsan napszúrást kaphatnak...

Panó: electorworld nekünk azt mondta, hogy a szállítókkal nyitassuk ki a gépet, ha van hiba, akkor jegyzőkönyvet kell felvenni azonnal, különben nehezebb lesz visszacserélni. Remélem nálatok nem lesznek kukacosok és simán kicserélik a tűzhelyet.

BNM: jó, hogy jobban vagy! Akkor most megnyugodtatok Kép vigyázz azért továbbra is magatokra!

Zsuzsa: gondolom Zsófin így jön ki a féltékenység, vagy nagyon izgatja, hogy mit csinál a kistesó. Nem lehet könnyű. Akkor most azért egy picit felszabadulsz ?

Kakukk: elég vicces lesz a fiad csupa fodrosban, azért a hét másik felében legalább legyen vonatos ruhában! KépKépKép Emma lányodat hogyan szoktátok becézni? Sok Emma van mostanában?

Én most az előbb próbáltam ki a szülésznőm által ajánlott koktélt (grapefruit, narancs, gyömbér). Most kíváncsi vagyok a hatásra. Lehet, hogy nekem is dupla adagot kellett volna innom, mint Szöszinek? Kép
Nem is tudtam, hogy a gyömbér csíp ?! Kép

zsu26

Zsuzsi!

Nem oltoztetem fodrosba a kis dragamat, ne is mondj ilyet! Akad azert mas is. KépKépKép
Emmat nem becezzuk. Igy szolitjuk, vagy hozzateszunk vmi aranyosat a neve utan.

Mire is jo ez a koktél? Szules indito? En is ittam ma gyombert, vajon lesz hatasa ejjel? Kép
Zsuzsi, ha nem vigyazol, beelozlek!! KépKép

Kakukk
kakukkfu

Sziasztok!

Ma szétpakoltuk az agyunkat, de átjött a kiságy, meg a pelenkázó, a szekrények arrébb vándoroltak...Jó nagy kosz lett...
Na elég is volt mára a ganézásból. Itt voltak anyósék segíteni, nem volt zűr. Dani túlpörgött, nem akart aludni délután, aztán mégis elszunyált. Kép

Kép

Most megyek, bocs, hogy csak ennyi, de k.o. vagyok, puszi mindenkinek:
Linda
bellana

Sziasztok!

Először is hatalmas gratula Szösziéknek!!!!!Végre ő is babázhat már!!! Sok boldogságot az egész családnak!!!Kép

Lányok! Küldje már át valaki nekem a tel.számos táblázatot, ugyanis nem találom és szeretnék sms-t küldeni Szöszinek! Előre is köszi! Ja és sima text-be, mert másképp nem tudom megnyitni.

Zsuzsi! Most már tényleg te jössz!!! Hajrá-hajrá!!!! Szorítok, hogy nálad is simán induljon a dolog!

Rita! A mi gyerkőceink tényleg nagyon passzolnak, ugyanis Botondnak is ez az egyetlen fix a napi rendjében, hogy kb. 21 órakor ellaszik és utána 3-kor jön egy szopi, majd alvás és hatkor kel.Kép Kivéve ugye tegnap előtt, amikor átaludta az egész éjszakát. Ma nagyon alvós volt egyébként, szerintem a meleg miatt.

Linda! Dani nagyon édes! takarítással csak óvatosan! Remélem nem te tologattad a bútorokat?!

Kedves kvartett! Nyugi és kitartás nektek a hátralevő időre! Tényleg pihizzetek amennyit csak tudtok, mert szükség lesz az erőtökre, ezt csak most tudom én is! Persze a gyakorló anyukák már tudják ezt, úgyhogy Orsi, hagyd magad nyugodtan agyonkényeztetni!!!Kép

Bori! Tudom, hogy már nem olvasol de utólag is jó pihenést az egész családnak!!!

Zsuzsa! FejfájásKép Tényleg használd ki a holnapi napot amennyire lehet, nagy szükséged van rá! Lehet, hogy a fejed is ezt jelezte. Mondjuk tudom, hogy ezt te is tudod, de tényleg vigyázz magadra!!!!!

Másoknak is sok puszi, de most én is kidőlök.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

El sem hiszem, hogy ma csak ennyit irtatok! Mi tortent??? Azt hittem egy csomo idom el fog menni, hogy visszaolvassak, erre! Remelem mindenkivel minden ok es csak a nagy meleg teszi, hogy nem nagyon jartatok erre.

Mi iszonyu sokat maszkaltunk, pedig majdnem mindent megvettunk a Megatoysban! Onnan atmentunk a Bricoba, de meg nem tudtam megrendelni a fuggonyoket, mert csak a szelesseget tudom, a hosszat elfelejtettuk lemerniKép De mar kineztem az osszeset, ugyhogy hetfon, vagy kedden visszamegyunk, raadasul a mai vasarlasunkert meg jar majd nekunk 10% kedvezmeny is, ami ennyi fuggonynel azert jol fog esniKép Brico utan Cora, ott megvettuk a maradek cuccokat, ugyhogy mar majdnem minden megvan, mar csak tenyleg 1-2 aprosag hianyzik, pl. szobahomero, vagy megegy kispokroc. Remelem cuki lesz a gyerekszoba, ha majd mar minden a helyen lesz lefenykepezem.
Szoval a mai tura alatt iszonyatosan elfaradtam, a vegen mar alig birtam menni, holnap tuti egesz nap pihenek.
Viszont ami nagyon furcsa volt, hogy ez az ujpesti Megatoys mennyivel rosszabb, mint a Soroksari uti! Sajnalom, hogy oda mar nem birtam elbumlizni, mert itt tok bena eladokat fogtunk ki, raadasul csomo mindennek nem volt kint az ara, ok sem tudtak megmondani, szoval eleg negativ volt!Kép Akartunk venni egy kispokrocot, az egyik elado mondott egy arat (5990), es a penztarnal derult ki, hogy az bizony nem annyi lesz, eloszedtek valami listat, onnan kibogarasztak es 8990 lett volna! Annyi penzunk azert nem volt egy pokrocra, akarmennyire is tetszett! Viszont az uzleten belul volt egy masik uzlet, talan Zsiraf es ott megvettuk Gergonek a hazajovo kis egyutteset, nagyon cuki, majd azt is lefenykepezemKép Szoval azert pozitiv volt ez a mai nap, de ha Megatoysba megyek, legkozelebb mar inkabb elautozok a vilag masik vegere, ott sokkal profibb az egesz hely.

Aniko, LindaKép
A holnap ok, de nem igerem, hogy sokaig ott leszek, mert most hihetetlenul lemerultem es ez a meleg meg ratesz egy lapattal. De azert megnezlek magamnak Titeket, ugyhogy hivjatok, hogy mikor menjek, gondoltam olyan 1, fel 2 korul, akkorra talan mar megebedeltek Ti is es mi isKép

Na, most elhuzok zuhanyozni es utana vizszintesbe rakom magam!

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi
36+1

avocado

SwenKép
Majdnem egyszerre irtunkKép
Koszi, most mar tenyleg lemegyek felgozre, kulonben nem lesz semmi erom, mire jon a baba! De most mar itt van Anyukam es igy minden sokkal konnyebb lesz!

Puszi NektekKép

Orsi

avocado

Szép jó estét mindenkinek!

Csak most tudtam jönni,egész nap nem voltunk itthon!
SZÖSZINEK SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK! Engem is nagyon érdekelne,hogy mitől indult be! Kép

Lino:nem pakoltam még össze! Kép

Zita:kihez menjünk sütizni? Kép

Panó:nem kirándulni megyünk végül,mert azt már nem mertem bevállalni,hanem ebédelni.de azért beszámolunk.Kép

Most megyek aludni,jó éjt! Kép

Anikó
vakili

Zsuzsi!

Bár nem tőlem kérdezted, de nekem is Emmám vanKép

Szóval nálunk Emma alapban, nem becézzük. Általában mindenki Emizi, amit én általában kikérek magamnak és elmondom hogy ő nem EmiKép

Ahogy becézem én, Emmaci, Emmacica és mindne hülyeség ami eszembe jutKép De ha kérdezik akkor Emma és kész, becézés nélkül.

Viszont nagyon jó név, mindne kisgyerek szinte előként mondja ki, így zeng a játzsótér hoyg Emma, Emma, és ő is elég hamar megtanulta kimondani hogy ő Emma.

2002-ben 80 Emma született, ebből egy az enyém, egy a TNT-s IntiéKép, de úgy tudom 2003-ban és 2004-ben már népszerűbb, sajnosKép, de a hivatalos statisztika cska jövőre lesz meg.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

nálunk már az egész család fent van! Kép
Nem hatott a grapefruitos koktél, sem más praktika, szóval várom a pénteket, addigra már csak beindul.

Manó: köszi az Emmás hozzászólást! Dorka nagylányom Emmus becenevet talált ki Kép Az Emi nekem sem tetszik, de úgy látom az idősebb korosztály nem tud mit kezdeni az Emmával.

Orsi: azért 9 ezer Ft-os takaró nagyon durva! Kép C&A-ban is nagyon jó a babaosztály, ott is lehet kapni szép cuccokat és nem ilyen drágán.

Swen: köszi a drukkot! Kép átaludt éjszaka!, akkor nagyon ügyesek vagytok!

Linda: nagyon édes Dani! Bárcsak az én lányom is néha elaludna napközben így! Kép

Kellemes napot! a héten nem lesz semmilyen front, néha záporeső, de különben végig kánikula lesz... Kíváncsi vagyok ki fog hamarabb szülni!

Üdv: zsuzsi (40+1)
zsu26

Zerko, inkább nem mondanék nevet, címet. De az elmúlt két napban beszéltem jó néhány kismamával, és rájöttem, hogy egyáltalán nem egyedi eset az enyém az 50 perccel.
Köszi a válaszokat.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Bocs, hogy bekotnyeleskedem. Vsak Zsuzsinak üzenem, hogy iszonyú soakt gondolok rád, és angyon drukkolok! Mindenképp jelentkezz, ha megszületett Emma baba! Kép

Puszi, shine
shine

SziasztokKép

Zsuzsi
Igen, kicsit mi is ledobbentunk, mert meg az 5990 is sok, de nagyon tetszett, ugy gondoltuk raszanjuk. Viszont azert annal tobbet mar csak ne kerjenek el egy takaroert! Koszi a C&A-s infot, el fogunk nezniKép

Teged meddig nem zargat a dokid? Es most, hogy mar elvileg tulhordas minden nap kell menned? Vagy hogyan?

Szerintem a koktelt probald ki megegyszer, ugy emlekszem Szoszinek is ketszer kellett, es lehet hogy attol indult be nekiKép

PusziKép

Orsi
36+2

avocado

Jó reggelt lányok!

A tűzhelyet nem cserélték vissza, azt mondták ez szállítási hiba és az már nem rájuk tartozik. Hiába mondta a párom, hogy ez csomagolási hiba volt, nem szállítás. Végül beírt a panaszkönyvbe, 30 napon belül válaszolnak.
Ráadásul este még az is kiderült, hogy be se fér a helyére, mert most járólapozták a konyhát és a szegő alul olyan széles lett, hogy nem fér be. De már nem is csodálkozom, mert mióta megy a felújítás szinte minden napra jut egy ilyesmi. Csodálkozom is, hogy még nem szültem meg.

Anikó, Linda!
Akkor jó étvágyat az ebédhez!

Orsi!
Takaró Kép

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

sziasztok!

A tegnapi napunkat nem részletezném. Csak annyit, meleg front volt. Estére totál kidöglöttem! Kép
Volt itt minden, ami szemnek, és szájnak ingere!
De amikor végre elájult, aludt, mint a bunda. Most csak 1X kelt éjjel, de este 180-at evett!!!

Közkivánatra a sonkás tészta:
Pontos dekákkal nem szolgálhatok, mert én csak öntögetek!
40-50 dkg tészta (én Barillát szoktam, mert az jó minőségű. ÉS az orsót szeretem erre a célra)
Kell hozzá 30-40 dkg sonka, vagy főtt tarja (én egyben veszek kapuvári sonkát hozzá)
1 egész tojás
1- 1.5 pohár tejföl (ha többet teszel, szaftosabb lesz)
fűszerek (én szárnyas fűszersó, delikát, natúr vega mix, de lehet olaszos ízeket is csempészni bele)
20-30 dkg (vagy egy kiscsit több, ha szeretitek, vagy ha laposabb a tál) sajt (Trapista, Karaván)
Elkészítés:
Megfőzöm a tésztát sós vízben, és leszűröm.
Nekem van egy aprítógépem, abba beleteszem a sonkát, ... fűszereket, és összekeveri, aprítja. LEsz belőle egy massza. Ezt utána összekeverem a tésztával, és beleöntöm egy hőálló tálba (yénai) (ki lehet egy kicsit kenni zsiradékkal, de nem feltétlenül kell), és a tetejére a fedelét, vagy ha nincs fóliát teszek. Be a sütőbe (nálam 200 fok, ami elég nagy) egy fél órára. Majd kiveszem, és ráreszem a reszelt sajtot, és fedő nélkül sütöm még egy 20 percet. Aztán kész Kép

Megjegyzés: a NATUR VEGA MIX egy nagyon jó dolog. Olyan, mint a vegeta (szárított zöldségek), de nincs benne só! Majd a babák főzijébe is lehet tenni! Kapható DM, TESCO, NATÚR BOLT,...

PAnó Kép Akkor mivel fogsz főzni??? VAgy átrendezitek a konyhát???
CSak emiatt ne szülj meg! Kép

Zsuzsi: csütörtökön lesz egy kis lehülés, ha jól hallottam!
Igen, néha nagyon nehéz Zsófival. De hát agyon nem csaphatom Kép

Orsi: bevásárlás Kép Akkor jöhet már a baba is?
Kész a párod jogsija?

Bellana: pakolás Kép Akkor már ti is nagyon készültök??? Dani nagyon helyes a képen Kép

Kakukk: fodrosban egy legényke? Az valóban nem lenne kóser!

Rita: én nem vinném napra egész évben! Majd jövőre, de csak óvatosan!
És ZSófinak persze, hogy nem lehet megmondani! Hiszen csak 3 éves!

Nos, most el. Sziasztok!

Zsuzsa
zerko

figyelem a recepthez!:
Juj! Kimaradt! Kell bele még egy kisebb merőkanálnyi belamel is. Akinek ez nem megy: kb 6-7 evőkanál liszt egy nagyon kicsit megpirítva, és rá tej. Annyi, hogy egy sűrű massza legyen. HA megvan le a tűzről, nehogy leégjen! Összeáll, és csomós, de nem baj, majd szétmegy az összekeverés közben! Ez is a masszába kell majd! Bocsi!
zerko

Panó!

Jaj nagyon sajnálom, sajnos gondoltam, hogy így fogtok járni, mert nekünk az egyik eladónő külön vagy 3-szor felhívta a figyelmünket, hogy mit csináljunk, ha megjöttek a szállítók, úgy látszik ez electroworld-ös szokás Kép Ha akarod megkérdezem a fogyasztóvédelmis ismerősömet, kérek tőle telefonszámot, biztosan mond olyat, amivel azonnal visszacserélik! Kép
Dórival voltam én is felújításban, még a villanyszerelővel majd nem "verekedtem", mert egyszerűen csak ott akart minket hagyni villany nélkül, mert neki olyan kedve volt, húúú mit kapott tőlem, érdekes volt nagy pocakkal rávenni a "kedves" mesterembert, hogy ugyan már végezze el a munkát, amit már kifizettünk... Nagyon megértelek! Vigyázz magadra!!!! Kíméld magad, amennyire lehet, egyszer minden szép lesz, és az olyan jó lesz!!!!! Kép Kép Kép

Shine: köszi, nagyon aranyos vagy! Kép Nálunk nem érvényes úgy látszik, hogy a második baba hamarabb jön Kép

Orsi: doki legutóbb júl.8-án vizsgált, akkor volt uh is, ott mondták, hogy min. 2 hétig bírja a méhlepény és minden valószínűséggel túlhordás lesz, az uh pl. aug.7-re írta a baba érkezését. Szóval pici lesz a leányzó szerintem és tényleg később fog jönni. Szülésznőhöz hetente 1-szer járok, ő ctg-t, vizeletet, vérnyomást néz, az eredményről telefonon tájékoztatom a dokit. Júl.26.-ig nem bánt a doki, ebben maradtunk Kép Legközelebb ctg-re 23-án megyek, addig jönnek a házi praktikák. Emma pedig még mindig hatalmasakat rendezkedik a pocakomban, csak nézünk a férjemmel, hogy mikor fog megnyugodni, hiszen a szülés előtt elvileg lecsendesednek a babák...

Egcsi vagy Süncsi (bocsánat nem emlékszem pontosan): valamelyikötök használ hordozókendőt, milyen nagyot használsz? Most megvettem az anyagot, meg szeretném varrni, de nem tudom milyen hosszú legyen. A baba gerincét nem terheli nagyon? (a játszótéren le akarnak beszélni a hordozókendőről)

Van valaki, aki gátmasszázzsal készül a szülésre? Hogyan csináljátok ? Nekem elmagyarázta a szülésznő, próbálom is úgy csinálni, de nem vagyok biztos, hogy hatékonyan csinálom.

Jó ebédet, pihenést mindenkinek! Kép

zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: