A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Én egyáltalán nem bánom,hogy pocakok helyett babaképeket kapunk Tőletek!
Persze szeretjük a pocakfotókat,de talán a sok pocakban levő pasi végre megembereli magát,és előbújnak.Tisztelet a még pocakban levő 2 lánykánknak is,természetesen őket is nagyon várjuk.

Kata,akkor nem mondom,hogy beszélj Lőrinccel :lol: :lol: :lol:

Viki,ismerős csaj :shock: :shock: :shock: Eszem megáll!És az a szerencsétlen papucsférj????Tűri ezt a miss pi...át?

Kép
v.andi

Dóri is egy szépség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is hoztam képeket :wink:

Kép
Vendég

Kép

Kép
Kép

Kép
Vendég

Molli nagyon huncut... :)

Andi... igen szó szerint papucs :!: :!: :!: :!: Eleinte még sajnálgattuk.... aztán már nem igazán... mert úgy néz ki neki ez kell.... A csaj a terhesség előtt is egy önző HP volt.... :? :? :? :? Ráadásul a srácnak van egy nagyobb (7 éves) fia is... őt és a kisfiút sajnálom nagyon.... :? :? :? :? :? A 7 éves kisfiút amikor pici volt kb 1 éves... az anyukája ott hagyta az apjánál... :? :? :? :? :? és most kapott egy idióta "mostohát".... :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Nooo lépek... megjött a Zuram... megyek vele enni.... :) :) :)

Peppino és aki még esetleg szül... +++++++++++++ drukk
vikiviktor

Viki
Jó étvágyat!
Vendég

Helloka, megint aludtam, teljesen kóma vagyok…
Fáj a szeméremcsontom ezerrel…
És, ha nem megyek 15 percenként pislantani, egyszer sem, kész vagyok már… illetve nem csak pisilni, tegnap este 5 óra alatt 5x trónoltam, ma is vagy 2-3x…
Nem tudom, mennyire számít, nekem szinte soha nem volt mensis görcsöm, viszont kiskorom óta, mikor nőttem-nyúltam, a csontjaim, izmaim mindig rettenetesen fájtak… ez vajon a szülésnél is így lehet?

Andi, el bírnám viselni, ha ma meglenne a babó, azt jelentené, hogy 6 óra alatt lezavarom az egészet, te 3-körül írtad, de már 6 óra :wink: :D

Cicke, örülök, h jól vagytok (mivel nem írtad, h nem, biztosan :wink: ), férjed ügyike, hogy ennyit segít!

Lili, kések nálam is bejátszanak :( igyekszem pihizni, illetve délutánra annyira elfáradok, h beesek az ágyikóba, ma tuti az eső is bejátszik.

Csunyeszka, kitartás!!! Simi simi! Többi gyerkőc hogy viseli?

Erika, köszi!! Én is aaanyira kíváncsi vagyok már!!! :D

Vikiviktor, ismerős :evil: :evil: :evil: :evil:
Ez a haj!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kriszti, Luca tündérien alszik!!

Mollika igazi csaj a hajkefével :D :wink:

floranan

Köszi a vígasztalást lányok!
Madar amikor tudok jövök és panaszkodom. :D
Kriszti, hogy csalogatjuk ki Tomit? Lehet férjemnek van igaza, az elejétől mondogatom neki a 18-át, mit várok? Szófogadó és akkor jön. Nem bánnám. Lehet ma nekiindulunk és valamikor éjfél után kibújik. Luca képet még még... meg többi gyerkőcről is jöhet ám.
Andi, Viki, bocsi, nem akartalak félrevezetni senkit, és tudom írtam, hogy megpróbálok jönni, hogy ne aggódjatok....nem jött össze. Ma is írtam egy jó hosszút, de anyu gépe időnként magától lekapcsol a netről...
Andi egyetértek, jobbak a babás képek a pocakosoknál.
Viki, ez a kiterülés és göndör haj, tündéri.
Lili meglátjuk, :wink: kiváncsian várom melyikünk mikor... Szívesen osztozom a nyavajgós díjban és az időpontban is! :lol: :lol: :lol:
Floranan Te is? Tudom miről beszélsz.... írtátok többen többször ezt a szeméremcsontfájást..... annak azért örülök, hogy csak így a legvégén jött elő.
Kata, jó, hogy Neked semmi bajod. Köszi a vígaszt neked is.
bex13

Sziasztok!

Végre itthon, visszaolvasni meg sem próbálok majd, csak megpróbálom felvenni a fonalat.

Majd írok!!!

Gratula mindenkinek aki szült!!

Puszi

Kép
babcika

Mutatok lányok én is egy képet,csak az a baj,hogy anyán nem lehet átlátni! :lol: :lol: :lol: Reméljük,hogy már nem sokáig marad titokban és csatlakozhat Tomika is a gyönyörü babákhoz!! :wink: Kép

Kép
lipót beatrix

[quote="bex13"]L írta:bex13ehet férjemnek van igaza, az elejétől mondogatom neki a 18-át, mit várok? Szófogadó és akkor jön. Nem bánnám. Lehet ma nekiindulunk és valamikor éjfél után kibújik.

Ma is írtam egy jó hosszút, de anyu gépe időnként magától lekapcsol a netről...

Floranan Te is? Tudom miről beszélsz.... írtátok többen többször ezt a szeméremcsontfájást..... annak azért örülök, hogy csak így a legvégén jött elő.

Bex,

enyim gyerek engedetlen, mára vártam :D meglepődnék, ha ma még megérkezne :D
Nagypapám szerint a szüret előtt itt lesz, az szombaton lesz... Párom szerint jövő héten... meglátjuk, kire hallgat :wink :
Viszont elmagyaráztam neki ma, hogy jövő csüti előtt vagy után kell jöjjön, mert aznap Apának fontos munkája lesz, és nem szeretném onnan elrángatni!!

Én azt szoktam, főleg, ha nagyon visszaolvasok, hogy írom Wordben a választ és utána bekopizom, és csak akkor zárom azt, ha itt megjelenik a hozzászólás! Ezt azóta, mióta elszállt fél órai irományom :D

Szeméremcsonfájás nekem kb április óta van :cry: csak néha jobb, de ma megint belehúzott jaaaaj

floranan

Bex, kép jó!!
Én is pont most töltöttem le egyet, kedden készült!
Kép 38+6

floranan

Floranan te is lenni nagyon csini!! Csak nálad is az a baj,hogy nem vagy átlátszó!! :lol: :lol: :lol: :lol: Igy nem látjuk csoki babát! De a mi késik nem múlik kitartás!

Kép
lipót beatrix

Nagyon csini vagy Floranan! Az én képem meg egy merénylet, nagyon szar kép! És szerintem már lejjebb van, mint amikor ez készült.
bex13

Nagyon édesek a csajok!!! :) :) :) :):):):):) az a göndör séró.... meg a fésűs Molli... zabálni való!!!

Babcika, üdvözöllek újra körünkben! :):):) Jó, hogy már otthon vagytok, pihenj amennyit csak tudsz, s közben gyere mesélni, ha van egy kis időd :)

Bex,
hát így:
Tomi baba gyere ki,
várnak a lányok ideki,
kapsz tejet, de vajat még nem,
álomjárgány csak Rád vár, pampararam... pam pam!
/halkan súgom, ezt most énekeltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S Tomi baba majd jó kíváncsi lesz, hogy ki ez a dillós banya, ohne ritmusérzékkel :D :D :D

szeméremcsontfájdalom: ááááááááááááááááááááááááá rémálmaimban jöjjön elő :? :? :? :? az a baj, hogy tenni ellene semmit sem lehet... nekem egyedül az ülve alvás jött be, anélkül egyszerűen nem tudtam aludni a fájdalomtól....

Flora, hosszú még az éjszaka, még nekiindulhat Csoki a nagyvilágnak! :)

Andi???

Lili???

Kata???

Boboka??

Peppinoval vajon mi lehet?

vicger

Pocakfotók nagyon jók, szépek vagytok nagyon!!!!!!!!!
Bex, dehogy merénylet, nézzzz mááááááááá a szemedtől Te Nő!!! :)

vicger

Na, most vacsizom egyet... úgy tűnik, Luca valóban elaludt 8) 8) 8) khm..

vicger

Lekopogtad??? :wink:
Köszi, most jót nevettem... reméljük tényleg kiváncsi lesz már.
bex13

Sziasztok!

Vagyok, csak egész nap nem volt kedvem a gép elé ülni....

Babás, pocakos képek nagyon jók :)

Flora, tudom, hogy nem úgy írtad :wink: , csak azért írtam én is, hogy semmi tünetem nincs, mert bár progi császár lesz (holnap beszéljük meg a pontos időpontot), ezt a kislányom nem tudhatja odabent, tehát attól még nyákdugesz és társai (pl. egy-két jósló) jöhetnének, hogy azért érezzem, hogy már készülődik kifelé. De azért a fájások még ne jöjjenek :)
Hú de sok kívánságom van :)

Nekem a hátam akart leszakadni ma...

Bocsi csajok, de most ennyi tellett tőlem. Hamarosan megérkezik a pizzánk (ma sztrájkolok főzés terén :lol: ), aztán meg elterülök a tv előtt :lol:

Pusszantás mindenkinek
Vendég

Estét Istrnnők!
Fèl szemmel èn is itt.Fèjecske vègre emberi időben otthon,a hèten először.Kontaktolunk,beszelgetün,Juniort csalogatunk.Nem úgy,amúgy,szèp szóval :lol:
Èn sem vagyok a Top 10-ben.Nagyon viszket megint,most èppen a kèt labfejem,bokàm,talpam.Inkàbb nem panaszkodom.

Kép
v.andi

Panszkodj nyugodtan Andi! De megértelek, ha inkább párodat választod helyettünk! :wink: még ha nem is úgy, hanem amúgy.
bex13

Bex, Beatrix, köszi!

Vacsizóknak jó étvágyat!

Boboka, kíváncsi vagyok, miben maradtok a dokival, majd utána elmesélem Ebanonak is a mihez tartás végett :wink:

Andi, nem baj, ha andiszoci vagy, férjecskézzél!!

Én is pihi, enyim párom is itthon van végre éjfél előtt!!
Pusza

floranan

Jóóó reggelt :) :)
Kialudtuk magunkat, este nyolctól fél hatig, el sem hiszem. Ugyan a kétóránkénti pisijárat megvolt, de szinte már fel sem ébredek :lol: :lol: Pisilni kell. Robotpilóta bekapcs. :lol: :lol:
Édesek a babákok nagyon!!!!!! Viki, az a haj!!! Jajjj!!!!
Bex, Floranan ti + naon szépek vagytok :) :)
Andikám, ezek szerint nem használt a vakarózás elleni tippem :cry:

Kép
lili34

Kép
Vendég

[quote="kata05"]
írta:
kata05
Nálam eddig semmi. Már többször beszéltem Lőrinccel. :lol: megmutogattam neki 500-adszorra mindent hogy mi fogja itt kint várni. Már a védőnő is hívott, hogy mi van.
Mondom neki semmi. Kérdi MÁR itthon vagyunk? Mondom neki nem MéG itthon vagyunk! :lol:
Erre ő beszéljek a pici fiammal...... no comment. Szárazra beszélem a számat márrrrrrrrrrrrr!!!
SZÜLNI AKAROK!!!!!!!!!

Ja és az októberiek is elkezdtek szülni!

Kata :cry: Szurkolok nagyon, hogy pindur fiad elinduljon :) De biztos nagyon jó helye van :) Én is ezt csinálom Fruzsival :lol: :lol: Mármint az elmutogatást :lol: :lol: Már most tojnak a fejünkre :lol: :lol:

Kép
lili34

Bex, Floranan
Szépek a pocik!
Irigy vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

[quote="v.andi"]K írta:v.andiontaktolunk,beszelgetün,Juniort csalogatunk.Nem úgy,amúgy,szèp szóval :lol:

Pedig az nagyon jó Junior-csalogató lenne... egy jó orgazmus kiválthat méhösszehúzódásokat, az ondófolyadékban levő prosztaglandin meg a méhszájat érleli! :lol: :wink:
Vendég

Kismamik!

Még most élvezzétek egymást apával!
Az nagyon illúzióromboló, mikor az akció közepén a bébi sírni kezd :oops: :cry: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Itt kicsit köd van :shock: :shock:

Lili,éljen az alvás.Lenni irigy :lol: Akkor ma kipihenten tudod Fruzsit fogadni :wink: Még nem vettem amit javasoltál,de majd ma.

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="v.andi"]K írta:v.andiontaktolunk,beszelgetün,Juniort csalogatunk.Nem úgy,amúgy,szèp szóval :lol:

Pedig az nagyon jó Junior-csalogató lenne... egy jó orgazmus kiválthat méhösszehúzódásokat, az ondófolyadékban levő prosztaglandin meg a méhszájat érleli! :lol: :wink:

Tudom én azt nagyon jól,de én annyira lenni hisztis,és most már elviselhetetlen néha a viszketés,hogy a hátam közepére nem kívánom. :( :( :(

Mabe,a kamasz pedig rátok nyit :lol: :lol: :lol: Egyébként tényleg illúzióromboló,ha sírásra kell megszakítani az együttlétet.

Végre péntek,megint 2 nap,hogy nem kell kelnem reggel.Utálom az iskolát.Asszem veszek Daninak egy ébresztőórát,mire megszületik Junior,"megtanuljon" egyedül felkelni.Én megint egész este és éjjel is egy órát vakaróztam.Óránként pisi járat.Nekimentem a fürdő ajtajának :oops: ,egyáltalán nem érzem magam túlzottan barátságosnak Kép Szerencse,hogy ma sem kell mennem sehova.

Kép
v.andi

Kép Anika

Kép Tibike

Jó reggelt!

Csak 2 képre telik, mert a kisasszony már kiabál a másik szobából :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Reggelt! :) Derűset! :)

Lili, simán az volt az első gondolatom, mikor írtad, hogy mettől meddig aludtál, hogy bakker, de jó alvó babád van, hogy ilyen sokáig húzza a lóbőrt szopi nélkül!
Aztán leesett, hogy köldökzsinóron keresztül folyik még a táplálkozás 8) 8) 8)

Andi, küldök Neked egy virtuális nomoreviszketet! Ablakot nyiss Köbüki ;) ;)

Csunyeszka, nagyon szépek a lurkók!!!!!!!!! :) :) :)

Nekünk megint felejtős éjszakánk volt, hajnalban fél 3kor hasfájásra ébredtünk, egy jó 3/4 órát sétáltam vele seggrázással kombinálva, s így aludt el szegénykém..... most kicsit mosottsz@ar fílingem van...
Bakker a végén még főtt répán, főtt krumplin fogok élni... brrrrrrrrrrrrr

megyek nosztalgiázni, megnézem a pocakfotókat.....

vicger

Kriszti,gratulálok a 2 héthez :wink:
Köszi a vakareszt :lol: Ma reggel már sírtam :cry:
Sajnálom a mosottsz@ar fílinget,de azért szívesen cserélnék veled :wink:

Csunyi,édesek az ikrek.

Októberi topikban elindultak a babák.Junior druszája,aki egy napra volt kiírva velünk,megszületett. :shock:

Kép
v.andi

Jó reggelt Istennők!

Sajnálom a rossz éjszakákat... simi simi
Nekem 2 pislantás volt!
Mi akartunk csalogatni és amúgy :wink: , de bealudtunk, jó, mi? :D
Szerintem nem lehet rosszabb babasírásra megszakítani, mint egy mobilcsörgésre, nem? :oops: Nem, mintha felvennénk, de rezeg, csörög, stb...

Csunyeszka, fotók édesek!!!

Kata, drukk megy!!

Andi, fürdőajtó :( én kb 1 hónapja csinálom ezt, mindennek nekimegyek, mindent leejtek, összetörök, tele vagyok kék foltokkal... tegnap lecsaptam egy lószúnyogot főzés közben (nem szoktam bántani, de tegnap nagyon idegesített :oops: ) erre az az 5 centijével bosszúból abba a marha nagy dekoltázsomba esett még félholtan rángatózva, hát csaptam egy kisebb hisztit...
Kész voltam...

floranan

Sziasztok!

Itthon. Nst jó, méhszáj 2000-es,nagyon fel van puhulva (doki kérdezte is hogy este nem görcsöltem, de nem) baba kb 3600 gr, amniot nem tudott csinálni. Holnap holnapután megint kórház, hétfőn megindítja a szülést. Hát a vizsgálat nem volt kellemes.

Viki, hát gyönyörű a gyerkőcöd!! Az a hajzuhatag, csak ámulok!!

Vicger, Mabe, lánykáitok is szépek. Mabe, látom már fésülködöben van Imola! :lol:

Floranan, nagyon szép vagy!!

Éjszakám nagyon jó volt. Bár 11-kor úgy gyomron rúgott, hogy azt hittem hányok!

Kép
kata05

Kata, köszi!! 8)

Drukkok ezerrel!!!! Vizsgálat miatt simi!!!!

floranan

Sziasztok!

Cicke: Ari vagy, köszi. Amikor ilyet olvasok, vagy hallok megáll az eszem!!! :evil:

Lili:: Igen, azt hiszem kezdek egy kicsit megnyugodni. Kellett egy kis idő míg belenyugodtam, meg nem veszek magamra minden szopival kapcsolatos dolgot. Remélem mostmár csak +an megy a dolog!

Andi:: Ezek a ruhák tényleg érdekesek. Igazából pont azért vettünk két minimanó ruhát, mert még az 56-os is nagy volt. De lassan kinővünk belőle. Úgyhogy ha valakinek kell esetleg szívesen adom. De a többi baba egész nagy ahogy olvasgatom.

Viki: Ez a story iszonyat!!!!!!!!!!!! Nem is tudom mit írjak!

Peppinóról nincs hír?

Marci a reggeli ágybitorló:
Kép

Kaja után apával:
Kép

Még két bónusz, jövő hétig:
Kép Kép

Csunyi: Tündériek az ikrek!!!

Meg persze a legtöbb baba!!

Szép napot, kitartás!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Timi: ezek a képek ... már az unalomig dícsérjük, de tényleg gyönyörű a kiscsaj ... és igaz, a fotós is hozott anyagból dolgozik. :wink:

Csunyeszka:
jó volt olvasni Téged, mert átérzem, hogy mennyire nem egyszerű most az élet Nálatok, de mégis nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, jó kis pozitív energiát éreztem a leveledből. Csak így tovább. :D :wink: Lurkók pedig nagyon szépek. :)

Mabe:
kösz a hasfájós linket, ma elfogom olvasni. :)
Gyere ide, itt bujdoss el. :wink: Fésűs Molli ... nagyon nőci :)

Kata: nem lehet, hogy félsz egy kicsit attól, hogy mi lesz, ha itt lesz Lőrinc? Van egy barátnőm, aki nagyon otthon van a spirituális dolgokban. Éveken át, amikor olyan nagyon szerettünk volna még egy gyermeket, de csak a kudarcok voltak, Ő mindig arról beszélt, hogy az, hogy akarom mennyire nagyon kevés, sőt ... mindig azt mondta, hogy figyeljek inkább az érzéseimre, hogy vannak-e bennem félelmek, aggodalmak, ha igen, mik ezek, mitől tartok ... ha ezeket feltárom, akkor tudok ezekről másként gondolkodni, a dolgok akkor tudnak megváltozni ... hmmm ... egy tény, felfedeztem magamban félelmeket, aggodalmakat, tudtam ezeket kezelni .... és Veronika itt van ... :wink: :D

Viki: ez a story az ismerősről :twisted: :twisted: :twisted:
Kész vagyok a lányotok fotóitól is. Imádnivalóak. :)

Petra:
jöhet a recept, várom, persze majd ha lesz egy kis időd. Köszi. :wink: :D

Kriszti:
Luca olyan nyugodtan alszik, és tényleg már szinte unalmas lehet olvasni, de Ő is olyan szép ... tényleg, tényleg, tényleg .... csak szép babáink vannak. :wink:
Nagyjából egyszerre voltunk ébren és aludtunk az éjjel. :wink:

Floranan, Bex: dícséret a pocakosoknak is, mert Ti is nagyon csinosak vagytok, úgyhogy tuti gyönyörű babákat rejtenek ezek a pocók. :)

Andi:
ne idegesítsd magad az októberi topic-kal. :wink: Vakarózás mentes szép napot! :)

KépKép
KépKép
madar

Kata: Most látom, hogy írtál. Pedig nagyon drukkoltam!
Jobban vagy? 10-es etetés után megyünk sétálni, ha marad a napsütés. Ha arra megyünk és otthon vagy kinézhetnél, dobj egy sms-t rám.
Pussszzz

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee: de jó képek ezek is. :) Marci is nagy csibész. :wink:

Kata:
akkor már sokáig nem kell várni. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar, nahát attól nem félek. Már szeretném érezni azt a finom "babaszagát"!! Azt nem mondom hogy a szüléstől nem tartok, de már annyira szeretnék szülni, hogy ezt is leküzdöttem magamban.

Bex, te is nagyon csini vagy!

Kép
kata05

Tara,köszönjük a képeket,jövő hétig befogjuk :lol: :lol: Ja,ezt a ágybitorlást már úgy várjuk mi is.Apás kép Kép

Floranan :lol: :lol: :lol: bocsánat,hogy nevetek,de ezt a szúnyogos sztorit elképzeltem.Vizuális vagyok.Remélem jó napod lesz!

Kata,én csak drukkolok Lőrincnek,olyan nehéz ilyenkor már "okos" tanácsot adni.Remélem tényleg hétfőn a kezedben lesz babaillatú kisember. :)

Madar,én nem idegesítem magam,várok :wink: Ti jól vagytok? a kis "csonthéjas" kisasszony Mogyoró,jól aludt? :lol:

Én holnap szülésmegindító :lol: :lol: hekkezésre csaltam a párom a rómaira.Remélem sikerül egy jót enni.Jó időt is mondtak,alig várom.Végre kimozdulok kicsit.

Kép
v.andi

Bex... Floranan... nagyon csinik vagytok.... :) :) :)

Andi...
ha a kitűzött cél marad... akkor még vakarózol egy darabig... Te mérleg babót szeretnél.... vagy már nem :?: :?: :?: :?:

Köszönjük szépen a dícséreteket... mi is csodálkozunk a haján.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: fogalmunk sincs kinek volt ilyen a családban... ráadásul az unokahúgom 4 hónapja ugyancsak nagy hajjal született (van róla kép a pic-án...) akkor a sógorom azt mondta, hogy ez az ő vérvonala... hááááát most kiderült, hogy mégsem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaaa és mi a férjemmel szőke hajú kisbabák voltunk... de születéskor inkább "hajtalanok".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppino????????????? drukkok mennek továbbra is.... :)
Andi, Kata, Floranan, Boboka nektek is nagyon drukkolok.... :)

Kriszti és a többi nem alvó anyuka.... csatlakozom... :( este ettem egy icipici mustárt... nooo nem kellett volna.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szegénykém éjjel kínlódott... :( :(
És elhatároztam, hogy veszek infacolt... eddig nem vettem, mert ilyen hosszantartó kínlódásunk még nem volt... szinte semmilyen nem volt.... :? :? :? :? :? de most úgy sajnáltam szegénykémet... ráadásul az egész miattam.... :? :? :? :? :? :? :?

Csunyeszka... nagyon édesek a babákok.... :) :) :)

Császárosok.
.. egy kérdés... vágás felett a hasatokon a bőrt érzitek :?: :?: :?: :?: :?: Csak mert nekem olyan érzéketlen... :( :( :( ez normális :?: :?: :?: :?:
vikiviktor

Vasárnaptól a LIDL-ben bébi holmi akció lesz.Majd nézzétek meg.
http://lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20090920.index

Kép
v.andi

Na, most én is hoztam Nektek valakit.

Süti Bernikéje (tegnapi fotók) Kép
Kép
Kép

Süti egyébként jól van. Holnap mennek haza és azzal fenyegetőzik, hogy jön a két boszi és újra fellendíti a topic életet. :lol: Háááát, majd meglássuk, Bernike is így gondolja-e. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bocsánat, a valakit, nagy betűvel akartam írni ... így: Valakit ... Bernike, ne haragudj! :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kata: OK, OK ... akkor csak simán lusti a lelkem. :) De egy hét múlva már Kép

Andi: Csonthéjjas kisasszony Kép Amikor aludt akkor, jól :wink: csak valahogy nem akaródzott neki hamar elaludni, olyan 11 körül aludt el rendesen, viszont 3:30 rendben volt, akkor szopi és kb. félóra nyöszörgés, simi stb. kellett az újra-alváshoz. De nem panaszkodunk, egy-egy ilyen belefér. :wink:
Hekkezés jó ötlet, de érdemes lenne Mabe tanácsát is megfogadni. :wink: ... ja, tudom, a kiskamasz, nehogy rátok nyisson. Kép Szép napot Nektek holnapra! :)

Viki: most megfogdostam a vágás felett, tényleg kissé érzéketlenebb ... Kép Lehet, hogy így normális?
Haj-kérdés: háááát, Julcsikám ugyanolyan sötét hajjal született, mint Mogyoró, aztán aranyszőke göndör fürtjei lettek (majd teszek felre róla képet, mindenki azt mondta, olyan mint egy kis Puttó), kb. 3 éves korában kezdett sötétedni újra és kiegyenesedni. Most olyan szőkésbarna és nem teljesen egyenes, de hol vannak már azok a kis fürtök???? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ki kéri a laptetőt???? :lol: :lol: :lol:

Na, megyek elintézek egy-két apróságot. Pusztok.

KépKép
KépKép
madar

Lányok egy kérdés. Én annyira nagyon vágyom egy jó masszázsra és egy szaunára. :oops: Szoptatás alatt lehet ilyet csinálni. Nem kerülhet pl. a szaunázás kapcsán méreganyag a tejbe??? És a masszázsnak lehet hatása a tejképzésre???

KépKép
KépKép
madar

Ha Sütit nem engedik haza holnap, akkor nemcsak a laptető lesz az enyém, hanem az egész oldal. Kép

Pocakosok hol vagytok? Lehet, hogy a babók kedvet kaptak ebben a szép napsütésben? :wink:

Nem rontom tovább a levegőt, megyek főzni. Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: