jó, tesco kilőve. Tuti, hogy bőgve jönnék ki, ha valaki nekem jönne. Vagy megölném.
Elég szarul kezdődött ez a nap (is). Reggel nem tudom már milyen indíttatásból elkezdtem megint nézegetni ezt a köldökzsinóros halált a neten ( hát.. ööö néha "rámjön" és muszáj keresgélni)
Egyszer csak belefutottam egy olyan irományba, amit ől azóta is zakatol a fejem, egyszerűen nem tudom mit gondoljak. Nem akartam megemlíteni, de azt hiszem, nem bírnám sokáig magamban tartani, most annyira nyomaszt.
Elöljáróban annyit elmondanék, hogy nem hiszek a horoszkópokban, hókuszpók, asztrológia.. És most mégis fejbe vágott amit olvastam, egyszerűen nem tudok elmenni mellette.
Skorpió vagyok, és mint tudjátok a babám a kzs.miatt halt meg. Ennek fényében, olvassátok el ezt:
"a halál torkából szoktak visszatérni, vagy olyan veszteségek után "szedik össze magukat" és kezdenek új életet, amelyeket más emberek soha nem lennének képesek kiheverni.
....mindazon közismert szülési komplikáció felléphet, amely a születendő magzat és az édesanya életét is veszélyeztetik. Súlyosabb esetekben akár az anya, de főként a magzat (magzatok) elhalálozása is megtörténik
....olyan életveszélyes komplikációk mint a magzat nyakára tekeredő köldökzsinór, a szívműködés leállása, és a magzatnak az anyaméhben történő elhalása, a vér és oxigén ellátás megszűnése az anyának a tudattalanjában teremtés és életellenes képzeteknek átélése következtében jönnek létre."
Mondjon valaki valamit légyszi!
Zugolvasók is!!!!
Van itt más skorpió is?

Tudom, hogy nem lehet, hogy minden ilyen jegyűvel ez történhet.. de annyira kiborító ezt olvasni. Most akkor mi van ?!?! Tehetek róla? Hibáztam, mert nem találtam meg az életcélomat szülésig????
És mi lesz ezek után???