A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!!

Kész vagyok a takarítással,gyerekem a teraszon alszik jól bebugyolálva :lol: ,úgyhogy most van egy kis időm. Ma nagyon jó éjszakánk volt,10-től aludt Lili 5-ig,gyors szopi,aztán peluscsere,mert "kicsit" beszart a lelkem,de ennek örülök,mert nekünk nehezen megy a kaki,de tegnap 3* is produkált a drágám. Aztán 6-tól aludt megint fél 10-ig. Isten tartsa meg jó szokását :lol:

Én szombaton megyek fogorvoshoz,végre megnézetem a fogaimat,hogy nem lett-e lukas a terhesség alatt. Remélem nem,mert nekem még egy tömött fogam sincs. Viszont fogkövem van,azt lepucoltatom. Utálom,de muszáj. :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jó reggelt! :)

kicsidodi!

Ne slendránkodjál, mert itt néztem ki a fejemből, hogy mi az a 4D-s videó. :shock: Legközelebb leszel szíves pontosan fogalmazni, mert már régen voltam ahhoz terhes, hogy tudham hogy az ultrahangról írsz. :lol: :lol: :lol: :lol: :?

" Király, gondoltam, felőlem simán kavarhat két csajjal, és legalább a nevüket se keveri össze "
Óh idők, óh erkölcsök! :roll: :roll: :roll: :( :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia!

Hamvas leánykák: ezek szerint legalább odefigyelnek(?) a védekezésre. :roll:

Miért ilyen bátortalan Áfonya? :(

Ezt neked küldöm (kéretik előkészíteni jóóóóóóóó sok pézsét) :wink:

"LÓCI ÓRIÁS LESZ
Veszekedtem a kisfiammal,
mint törpével egy óriás:
- Lóci, ne kalapáld a bútort!
Lóci, hová mégy, mit csinálsz?
Jössz le rögtön a gázrezsóról?
Ide az ollót! Nem szabad!
Rettenetes, megint ledobtad
az erkélyről a mozsarat!

Hiába szidtam, fenyegettem,
nem is hederített reám;
lépcsőnek használta a könyves
polcokat egész délután,
a kaktusz bimbait lenyírta,
és felboncolta a babát.
Most nagyobb vagyok, mint te! - mondta
s az asztal tetejére állt.

Nem birtam vele, tönkrenyúzott,
de azért tetszett a kicsi,
s végül, hogy megrakni ne kelljen,
leültem hozzá játszani.
Leguggoltam s az óriásból
negyedórára törpe lett.
(Mi lenne, gondoltam, ha mindig
lent volnál, ahol a gyerek?)

És ahogy én lekuporodtam,
úgy kelt fel rögtön a világ:
tornyok jártak-keltek köröttem,
és minden láb volt, csupa láb,
és megnőtt a magas, a messze,
és csak a padló volt enyém,
mint nyomorult kis rab mozogtam
a szoba börtönfenekén

És ijesztő volt odalentről,
hogy olyan nagyok a nagyok,
hogy mindent tudnak és erősek,
s én gyönge és kicsi vagyok.
Minden lenézett, megalázott,
és hórihorgas vágy emelt
- föl! föl! - mint az első hajóst, ki
az egek felé szárnyra kelt.

És lassan elfutott a méreg,
hogy mégse szállok, nem növök;
feszengtem, mint kis, észre sem vett
bomba a nagy falak között;
tenni akartam, bosszut állni,
megmutatni, hogy mit tudok.
Negyedóra - és már gyülöltem
mindenkit, aki elnyomott.

Gyülöltem, óh hogy meggyülöltem!...
És akkor, zsupsz, egy pillanat:
Lóci lerántotta az abroszt
s már iszkolt, tudva, hogy kikap.
Felugrottam: Te kölyök! - Aztán:
No, ne félj, - mondtam csendesen.
S magasra emeltem szegénykét,
hogy nagy, hogy óriás legyen."

conversano! :)

Sebészet? :?:

ronmay! :)

Nem csak az Apáknak üzenem, de tartok tőle, hogy őket alapból is jobban érdekli általában, most meg még egy fokkal sanyarúbb sorsuk is van. :wink: :roll: :roll: :lol: :lol: Én mindenkire gondolok. 8)

"Lányok
Mennyivel más így hszt írni, hogy láttalak titeket! Főleg Bondot"

Most már háromszor is átírod mielőtt elküldenéd. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

gabi!

Én szívesen olvasok idejét vesztett dolgokat is. :wink:

Annyian mondtátok, hogy legközelebb ti is jöttök, hogy az már fölér egy szülői értékezlettel.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Annyi minden eszeme jutott már korábban, amiket kidumálhatnánk.

Például, hogy állítólag a tenyerünk élén, a kisujj alatt és a szerelemvonal (a felső hosszú vonal, ami a tenyér két széléig fut) között található vonalkák mutatják meg, hogy gyerekünk lesz.
Mivel kismillió irányzat van egy rakat ellentéttel, nem bonyolodnék bele, hogy melyik kézen kell nézni.
Szóval, kinek mit mutat? :roll: :wink:

Vagy a másik téma: kínos vagy vicces akció előtti/közbeni dolgok. :roll: :oops: :lol:
Egy ponton már mindegy, hogy sikerült lerúgni az éjjeli lámpát, menthetetlenül szétszakadt a méreg drága cucc vagy hogy hogyan fog kijönni a méz az ágyneműből és hasonlók.
De addig el kell jutni. Ilyenkor van az, hogy azt gondolja magában az ember, hogy:
basszus, vedd már ki a könyököd a bordámból
ááááááááááá, hidd már el, hogy nem tudom megvakarni a bal nagylábujjammal a jobb fülemet
szááááállj le a hajamróóóól
folyik az orrom és sehol egy pézsé
ecetera, ecetera... :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hölgyeim! Csak tessék, tessék! :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.17 11:50-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo

[quote]a írta:z alkoholmentes sört 1/3 sör 2/3 icetea összeöntésben bírom letuszkolni de még így is undorító íze/szaga van

Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Nyuszi

[quote], írta:mert nekem még egy tömött fogam sincs

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
orsi777

Tabati

Bocs belekukk a júniusiba és ott írtad, hogy Noénak egy hétig nem volt kakája.
Na már most mi mindent próbáltuk teától kezdve lázmérőig stb. és 12. napra volt kaka :shock: :shock: :roll:
Bár Roló nem volt rosszul, még a pocakja se fájt, nem is volt kemény. De a pukuk olyan büdösek voltak már hogy ihaj.
Orvos azt mondta előtte, hogy adjak neki több cukros kamilla teát, gyak. ugyanaz mint a laevolac. De én nem adtam mert, mégse azzal akarom jól lakatni. Helyette Glicerines kúpot nyomtam fel neki. Gyak. nem is kellett felnyomnom, mert ő már tolta is ki óriási kakahalommal. Most úgy vagyok vele, hogy 1 hét és ha nincs kaka akkor megint megy a kúp. Eddig azért vártam ennyit ,mert vártam a teától a hatást, ami nem lett.
10 kúpom van az 10 hét. Legrosszabb esetben így megy majd addig míg be nem vezetjük a szilárd kaját

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

"most meg még egy fokkal sanyarúbb sorsuk is van"
Gondolod?Tudod hogy van nálunk :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Írt Krissy, jól vannak, olvas minket, nincs sok ideje, hogy írjon.Szia Krissy :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

ronmay! :)

Egy csomó ideig nélkülözniük kellett és ráadásul most meg úgy indítunk, hogy élből beléjük áll a frász, hogy jajjnehogyfájjon nekünk.
Ha már rápattantunk a hancúrlécre akkor okés, de az elmaradt időszakot akkor sem tudjuk bepótolni. :roll:

Szia krissy3!!! Ha nincs is sok időd, akkor legalább annyit írj, hogy sziasztokköszmegvagyunk. :wink: És akkor örülünk. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia: Igen fiú kutya :wink: , de meg mondhatod Áfonyának, hogy ne féljen, ivartalanított. Jó tudom, hogy nem azért fél :wink: ….. milyen szép nagyfiú már Lóci :lol: :lol: .
Bond: Nekem ez az egyik kedvencem, gyerekkoromban nagyon sokat hallottam, úgy szerettem , felelevenedtek bennem is az emlékek :wink: , olyan jó volt olvasni, már 3 - szor elolvastam, imádom :wink: !!!!!! Asszem :roll: :roll: ezen nem csak Sillia fog pityeregni :wink: !!!
Ági: Örülök, hogy jól vagytok :wink: . Oké, akkor a legközelebbi talinál egyeztetünk :wink: . Miért költöztök, kicsi lett a kégli :lol: :lol: :lol: ???
marietta1982

Ronmay!

Köszi ma reggelre sikerült neki egy hatalmasat, az éj leple alatt telerakta a pelust. Reggel már éreztem és alig vártam, hogy kipelenkázzam. :lol: Amúgy a védőnőnk azt mondta, hogy még így is lehet, hogy eddig egyszerűen nem volt neki salakanyag. :shock: Mert feldugtam a lázmérőt és még csak kakis sem lett a vége... :roll: Laevolacot meg azért mertem adni,mert azt már régen is kapott amikor tápiztunk és kemény volt a széklete.

De ha jól emlékszem te írtad, hogy a gyógyszertárban nem ajánlották 2 hónapos babának? Akkor el is felejtettem írni, hogy amellett, hogy nekem a védőnő bátran ajánlotta, a papírján is ott van, hogy újszülöttnek is adható, megvan szabva mennyit lehet akár 1 hónapos alatt is.

Kép
Kép
tabati

Megint bepróbálkozom. Egyre csökken az esély, hogy visszaolvassak. :lol:

Pocsék az idő. :? Aki még illúziókba ringatná magát, azzal lelkesen közlöm, hogy most jön a babázás neheze :D

Ronmay,
A szilárd kaja bevezetésével minden baba bedugul. Attól bizti nem javul a helyzet. :wink: De az jó, hogy nem zavarja a kakátlanság.

Bond,
Nekem a vonalkák egyik kézen kettőt, a másik kézen egy gyereket mutatnak. Lehet, hogy össze kell őket adni?

TV? Akkor látom, amikor porolom :lol: A Fábry féle milliomos nekem is az utolsó lenne, ami elé leülök.

Óvszer:
Én azokat a tekinteteket szeretem, amikor apával vásárolunk óvszert. 1. csomag 2. pasi 3. én

Ennyi szabadidő volt...

Kép KépKép
lorca

sziasztok!
nekünk eszméletlen sz@r éjszakánk volt...fél4kor aludtunk el...
visszajött a hasfájásunk,mert hogy végre ismét rendesen van tejem...
el is múlt a mensi és szedtem mindent,hogy serkentsem a tejem...
és még folytatom is kicsit még...

Boo!
neked akartam írni,hogy Zsirinek gyönyörű hosszú szempilláji vannak...

és persze minden baba gyönyörű hajas baba...
nekünk is van hajunk csak ez nem látszik,mert elől kikopott,de már nő vissza
és egyre szőkébb már...

Kép
Kép
csibe83

Gyors jelentkezés, gyerekek gyönyörűek és ti is nagyon jó formában vagytok, sehol egy karikás szem. .. :shock:

Bond, nekem mindkét kezemen 2 vonal van és remélem nem kell őket összeadni :twisted: :twisted:

Nekünk még csak gondolkodnunk sem kell a védekezésen, egyenlőre esélyünk sincs összebújni, ugyanis még mindig vérezgetek. Kedden megyek dokibához és remélem mond valami okosat. Egyébként a korábbi vetélések miatt nálunk tiltólistán volt a szex az elejétől fogva. Kiszámoltam és megsajnáltam apát rendesen 41 hét terhesség + 7 hét telt el azóta, lassan 1 éve...ezek után mit várok az első alkalomtól?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Érdekesség

Sárgarépa
Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az
írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint
az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa
nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.
Paradicsom
A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek négy kamrája van
és piros A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak
lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és a szívnek. (lycopine:
antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a sejtek
öregedését)
Szőlő
A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan,
mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és
a vért.
Dió
A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a
nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg.
Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.
Kidney bab
A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.
Zeller, Kínai kel, Rebarbara
A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok.
Ezek erősítik a csontokat.A csontok 23 % szódát tartalmaznak.
Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az
étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid
meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat.
Avocado
Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak
egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk.
A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót
elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a
nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire
megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett
gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem
található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141
-et tanulmányozott.
Füge
A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek.
A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a
mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.
Édesburgonya
Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen
egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése
szempontjából.
Olive
Az oliva bogyó segíti a petefészek egészséges működését.
Narancs
A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a
női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók
a mellből való eltávozását.
Hagyma, fokhagyma
A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint
segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladék anyagokat a
sejtekből Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

Klasszak a képek a taliról, meg a többi is a babákról! :D

Képek megosztására a neten én a Jalbum programot használom, ami ingyenesen letölthető:

www.jalbum.net

Én úgy tudom, hogy a bal oldali tenyér, amit a sors szánt erre az életre, a jobb pedig, amit meg fogsz valósítani belőle. Úgy hogy semmikép sem kell összeadni a vonalakat... :lol:
Nekem baloldalt 3 van, jobb oldalon kettő...ebből 1 a kiságyában alszik. :lol:

Mi (az én torkom is fáj) még sajnos továbbra sem keveredtünk ki teljesen a betegségből, de azért javuló félben van kicsi Mírám.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Bond
tenyér témában nem vagyok otthon, ámde a kínos szex :lol: :lol: :lol: :lol:

ez még egy ex-xel történt: nyáron a telken voltunk együtt, ajtó ablak nyitva, mire a szomszéd bejött a telekre, végiggyalogolta mind a 60 métert az ajtóig és ránknyitott a szobában, mondván azt hitte betörtek :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
...és nyilván én voltam akcióban 8) 8) 8)
nagyon égő volt mindannyiunknak, persze mi jót röhögtünk...
és én naív azt hittem a szomszéd elment, így folytattuk, majd volt egy megérzésem, hogy vmi nem stimmel, így magamra rángattam vmit és kimentem az ajtó elé, ahol VÁRT RÁM a szomszéd, hogy bocsánatot kérjen!!!!
de csessze meg, mi azt hittük zavarában hazáig futott :roll: :roll: :roll:
akkor azért megkérdeztem, hogy szerinte ha betörnek vhova, akkor látványosan kitárják az összes ablakot meg ajtót? :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a Szex és New Yorkban van egy rész, ahol SJP elpukizza magát szex közben, és erről szól az egész rész, nagyon vicces! A végén a csávó is tol egy nagyot, persze ő pasiból van, és rohadtul nem zavarja :lol:

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond !
és a többiek!
vagyok én,és mindig olvaslak titeket,de mire odajutok hogy írnék is,már nem jön össze.tudom,hogy van aki 2-tőt sőt 3-mai is nevel már egyszerre,de nekem valahogy kevés a napi 24 óra.
elmegy az idő felettem!
Pannikám nem az egésznapot,és egész éjjelt átalszom típus,de nem panaszkodom,mert javuló tendenciát mutat.de nem is dicsekszem,mert akkor babonás vagyok,és tuti egyből megcáfolja.
amúgy jól megvagyunk.filóztam a talin,a westend ötletnél felcsillant a szemem,az jó közel lett volna,talán jövőre.
nagyon sok látogatónk van,ő a család kicsi kincse.háztartás,főzés,nálam vége is a napnak.meg ha van egy kis időm,hát megpróbálok aludni.de ha már így belelendültem,akkor hosszászólok egy pár témához,így visszamenőleg.folyt köv,csak elküldöm,mert félek,elszáll.
lola29

szopi:nekünk van tejci bőven hál istennek.nem fejek,nem is fejtem soha.ill.mikor a kórházból kijöttünk.nem tudom mennyiket eszik.most 4,8 kg,2850grammal született.fodros a combija,a keze,a válla,a nyaka,napi 4-5 pelus tele,úgyhogy gondolom nem éhezik.
sex:valahogy nekünk sem az igazi,és olyan mint előtte.ritka is,mert inkább aludjunk van.soxor érzem a hegem még.ha cipelek,vagy ha fáradt vagyok.
védekezés.mivel 4 évet vártunk a Panneszra,most se védekezünk,ha jön a 2 baba hadd jöjjön!úgyhogy Boo nem tudom milyen képet vág a pénztáros
tegnap volt egy ismimnek abortusza,és bele voltam betegedve.nagyon sajnáltam a kicsit,és nem tudtam szabadulni a gondolattól,reméltem,hátha mégis megtartja!
Ancsurti!
veled érzek!reméljük idővel könnyebb lesz neked is!
babuszi!
mi is a kolpingos csajjal dumáltunk,ő tartja a 13-ban is.
ennyi dióhéjban,ígérem jövök többet!holnap elutazunk,nagyszülőkhöz!
lola29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Vagyok ám én is,olvasgatok mindennap,tehát képben vagyok,csak mire írni szeretnék mindig közbejön valami!

Rólunk röviden:rázodunk bele a suliba,Jázminkámnak nagyon tetszik,tegnaptól napközis amit külön élvez!
Réka meg már ugye hatodikas,vele nincs különösebb gond!
Benedek továbbra is egy kisangyal,és egyre többet van ébren!
Már rengeteget dumál és vannak kedvenc játékai is!
Hétvégén volt a keresztelője nagyon jól viselte,pedig voltunk vagy 20-an!
Hozok majd képeket is!

A talira nagyon nagyon irigy vagyok,jó lenne a legközelebbire nekünk is eljutni!
Minden bébike egytöl egyig gyönyörű!

Szopisztrájk:nálunk is elő szokott fordulni!

Norka!
Ha legközelebb jöttök zegre,próbáljunk meg talizni,örülnék neki!
20140328174041

Lányok!

Megjöttek a nyílászáróink!! :D Télire le lesz zárva a házunk!!! :D

Kép
Kép
tabati

Bond

A kórházban,mikor szültem a szülésznő nem tudta beköti az infúziót és megszúrt vmit a kezemben.Azóta gyakorlatilag nem tudom használni a bal kezem..
Nem véletlenül nem írtam le a szülés történetemet,mert nekem egy szívás volt..
Vendég

conversano!
hogy hívták a szülésznőt??nekem se tudta bekötni és 3helyen próbálkozott
és utána benyögte,hogy hív valakit,aki majd beköti...
ezek után kicsit beparáztam,hogy ő vezeti le a szülésem...
még én sem írtam le a szülés storym,de amint lesz annyi időm ígérem
megírom...

Kép
Kép
csibe83

tike! :)

Sehol egy karikás szem!? Engem totál kicsinál ez a mai idő, gyakorlatilag egésznap kómázok. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ennek örömére az olimpiai ötkarika sehol nincs hozzám képest... :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? :?
(Hugi is kómázik orrba-szájba. Csakhogy neki egyrészt most ez a "dolga", másrészt pedig megteheti... :roll: )

1 évig semmi szex? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

orsi777! :)

Ez jó! :D :D :D :D :D :D :D :D Azért kíváncsi lennék, hogy mit mond a banánról, az uborkáról, a kolbászról és a petrence rúdról. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Erről jut eszembe...! Nektek tetszett a "Magyar vándor"?)

merion! :)

Na, akkor vajon mi lesz? :D

boo! :)

Tudtam, hogy rád számíthatok. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Segítség a szoptatási sztrájkkal kapcsolatban: "Oldd meg a problémát!"
Aztaaaaaaaaaaa, milyen eredeti ötlet! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

[quote="boo"]k írta:booövetkező tai lehet hétvége!
belső helyszín ötleteket várunk!!!

A: mindenki otthon marad és egyezményes időben géphez ül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
B: Kibérelünk egy óvodát. Így lehetne beszélgetni, játszani, MINDENT. :D Fontos, hogy ez a főtéren legyen, hiszen köztudott, hogy minden valamirevaló település főterén előfordulnak a következők:
- kocsma.
Az utóbbi remek lehetséget teremtene az apukák találkozására... :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lola29! :)

Csak halkan kérdem, mert a te családod, ismerőseid: biztos, hogy mindenkinek most kell megnézni Pannit? :roll: :roll: :roll:

Babaúszás: remélem bejön nektek is! :wink: :D

moncsy.78! :)

Te mindig csupa jó hírekkel jössz! :D :D :D :D :D :D

tabati! :)

De ha lezárjátok a házat, akkor hol fogtok lakni? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

conversano! :)

Tekintettel arra, hogy mostanra már nagyjából mindenki megszült, szerintem nyugodtan leírhatod, hogy mi történt. Senki nem mondta, hogy csak rózsaszín habos-babos jöhet. :!:

Kép
Kép
200907?

Tenyér:
Nekem a balon egy sincs :shock: , a jobbon kettő! Egyszer egy cigányasszony (nem aluljárós), azt mondta a (bal) tenyerem alapján, hogy nem lesz gyerekem :? ! Kicsit kiakadtam, pedig nem hiszek az ilyen jóslatokban, de ezért na.... :roll: . Szóval én csak akkor nyugodtam meg igazán, mikor Botond egészségesen a világra jött :wink: !
A csaj amúgy a fodrásznál talált meg, csak hobbista, és osztotta ott a csajoknak az észt, amíg a sorára várt. Kérdezte, én akarom-e tudni, én meg nem akartam megbántani, mert mindenkijét olyan lelkesen végigmondta... Hát, bár ne hallgattam volna meg, okozott pár sz@r pillanatot!
Én amúgy a "valódi" jóslásban, meg szellemidézésben, ilyesmikben hiszek, de sosem próbálnám ki, mert én Istenhívő vagyok és hiszem, hogy nem véletlen, hogy ezek a dolgok rejtve vannak előttünk. Nem jó ezekkel játszani... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja szex:
Anyósnál laktunk a tetőtéren, amíg épitkeztünk. Egyszer akció közben halljuk, hogy csattog fel a lépcsőn...Háéppannyi időm vol, hogy leforduljak apáról, és magunkra rántsunk egy paplant. Anyós bejött, majd' mintha mi sem történt volna belekezdett a mondókájába :shock: . Szépen elmondta, amit akart, aztán elment. Fejünk: :shock: :shock: :x :x :lol: :lol: :lol: Pedig még így is baromi egyértelművolt a helyzet! De amekkora segg, akkor is ugyanezt csinálta volna, ha nincs időm lepattanni... :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: .
Még biztos van, gondolkodom!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na itt vagyok és képzeljétek el nem tántorított el tőletek a személyes találkozó sem. :roll: :roll: :roll: Remélem ez kölcsönös :D :D :D Na és akkor most kéretik nagyokat bólogatni :wink: Megvolt :?:

Tegnap menő-manós napom volt, olvastalak Titeket , de írni már nem volt energiám este. Reggel tök sokat írtam és elszállt, pedig nem szokott ilyen lenni ( csak egyszer volt eddig ), ezen jól fel is húztam magam. :twisted: :twisted: :twisted:

A tali nekem /nekünk nagyon tetszett, bármikor szívesen megismételjük , ha lesz rá alkalom, csak tényleg vmi más helyszín legyen, mert részben szerintem már nem lesz idén olyan fűben-pléden ücsörgős idő, részben meg azt hittem sosem érünk haza. Ez a város egyszerűen borzalmas közlekedés szempontjából, pláne délutáni csúcs idején.

Na de nagy nehezen hazaértünk, Párom Anyukája már itt várt ránk jó ideje, átjött babázni. Beléptem az ajtón, kezébe nyomtam a gyereket, meg a cumisüveget, amiben volt még egy adag lefejt tej ( mert hülyeanya 2 adag tejcivel, meg két csöccsel indul kirándulni ) én pedig nekiálltam fejni az akkor már bazinagyra dagadt melleimet, amik úúúúgy fájtak, hogy ... . Kb. 5 perc alatt fejtem a kettőből majdnem 300-at és annyira , de annyira megkönnyebbültem. Aztán kimentünk sétálni egy nagyot, megettem az esti Lidl-es fagyikámat :oops: :oops: :oops: és este nem kellett engem elringatni. :D :D :D

A parkolós jelenet tökéletesen lett illusztrálva. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jól van naaaa, végülis ott voltunk a Normafánál a parkolóban neeem??? Már olyan rég voltam ott, hogy nem tűnt fel , hogy rossz helyen vagyunk...vagy csak babakocsinyitógató bemutatót akartam tartatni önző módon csak magamnak :roll: :roll: :roll: Olyan ügyesen nyitogattátok csajok, velem az élen :wink: :wink: :wink:

Amikor már túl voltunk a rétesen , meg a dombon :twisted: :twisted: :twisted: és leterítettük a plédeket, akkor ugye én elmentem a kocsihoz, merthogy biztos kiesett a fényképezőgépem a táskámból az ülések közé. Akkor megállapítottam , hogy nem esett be, hanem egy idióta vagyok és azok után , hogy szépen összecsomagoltam mindent, otthon hagytam. Visszaslattyogtam és marha mérges voltam magamra. Persze nem volt itthon, úgyhogy Párom kiment a kocsihoz ééééés behozta, merthogy az ajtó rekeszébe tettem a táskámból, amikor tankoltam. Szóval a lényeg, hogy megvan, meghogy mégiscsak egy idióta vagyok.

Folyt.köv.

Kép
ikoka7

Csibe
Ment pü
Vendég

Hát remélem helyreáll a dolog, de most éppen alig van tejem és ez azóta kevesebb, hogy kedden nem volt használatban a cickó reggeltől kb. 5-ig. Na igen : kereslet-kínálat, hát ez most beigazolódott. De nem adom fel, eddig adtam neki a kedden lefejtet+cicit, ma viszont már elő kellett venni egyet a fagyiból. Közben folyton fejem, gyereket is ráteszem ( ha akarja , ha nem :D ) , készítettem tejserkentő teát ( felicitas vagy valamelyik aji csomagban volt ), ettem rendesen , sokat iszom és este sörözni szeretnék ( persze alkoholmenteset, vagy Radler-t :wink: ).

Azért kicsit megvisel, de próbálom nem stresszelni magam.

Gyerkőcök és Anyukák egyaránt szépek és jó társaságnak bizonyultak, Szonibaba nagy porontyai igazi kis belevaló csemeték, tele energiával :shock: :shock: :shock: Hogy fogom én ezt bírni ??? Fogom és kész !!!

Ronmay :

Igen , Zsombi 130-nál még azt hiszem nem evett többet, merthogy a ciczésnél nem tudom, mert sosem mértem, de a cumisüvegben hiába van több, Ő nem kéri. 3-4 óránként eszik, néha reggel 2 óra múlva kér egy kis repetát, de 6 óra a max. , amit kibír kaja nélkül. Tehát Ő még sosem aludta át az éjszakát, de 3 körül ébred és félálomban 10 perc alatt bekajál a kis éhenkórászom. :D :D :D

Babauszi :

Mi szeretnénk vinni Zsombit, itt van melletünk az Újhegy-i uszoda és van babauszi is. Még nem tudom mikortól, de mostanában tervezem, hogy elmegyünk és megérdeklődjük a részleteket.

Kép
ikoka7

Kicsidodi,

Akkor Nálad is bejött eddig ez a jobb-bal tenyér dolog...

Én nem tartom valószínűnek, hogy lesz még egy babám, de majd meglátjuk...eléggé benne vagyok már a korban, az első is későn érkezett.

Amíg még fiatalka voltam, akkor valóban három gyereket gondoltam magamnak, ahogy a bal tenyerem is mutatja...a jobbon ugye kettő, és én meg majd maradok az egy babánál. :lol:

merion

merion

Boo :

A képek fantasztikusak , Te meg egy zseni vagy. :D :D :D. Szeretnék igényt tartani rájuk , ha lehetséges. :roll: :roll: :roll: Mondjuk mi lenne , ha taliznánk és adnék egy cd-t, dvd-t, pen drive-ot amire kiírnád? Oooolyan jó lenne :roll: :roll: :roll:
Neked külön köszönöm, hogy megszeretgethettem a kis Zsiridet. Annyira jó érzés volt fogni egy ilyen pindurka kismanót. Zsombi már akkor nagyobb volt , amikor kibújt, vagyis kibújtatták.

Kép
ikoka7

kicsidodi! :)

"A csaj amúgy a fodrásznál talált meg, csak hobbista, és osztotta ott a csajoknak az észt, amíg a sorára várt. Kérdezte, én akarom-e tudni, én meg nem akartam megbántani, mert mindenkijét olyan lelkesen végigmondta... "
Szerintem csak előrébb akart kerülni azzal, hogy ilyen jó fej. :evil: (Nem, nem akart. Csak szimplán hülye arc volt :evil: :evil: :evil: )

Kínos helyzet.
Nem részletezném, de elég drasztikusan léceltem le otthonról és ezt mindenki rosszul viselte. :roll: :oops: De hiába jöttem el, még így sem akart igazán leesni a tantusz, hogy külön életem van.
Ezt kb. akkor sikerült végleg tudatosítani, amikor egy alkalommal csöngetett anyám, amikor legkevésbé ő hiányzott volna. Megkértem a pasimat, hogy tán venne föl a boxerét , nyissa ki az ajtót és mosolyogva köszönjön, majd a talpig vércikiben álló anyámat nyugtassa meg, invitálja beljebb és amikor gyorsan el akar iszkolni, akkor kedvesen búcsúzzon el tőle.
Azóta nem állít be senki váratlanul. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ikoka7! :)

"Na és akkor most kéretik nagyokat bólogatni Megvolt "
Sajjjjnos, begörcsölt a biccentő izmom és most nem tudom megmozdítani. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Kb. 5 perc alatt fejtem a kettőből majdnem 300-at és annyira"
MI VAN?????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

"Jól van naaaa, végülis ott voltunk a Normafánál a parkolóban neeem???"
Nem, mert az a Fogaskerekű végállomás parkolója volt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(Őszintén szólva, én is ludas vagyok a dologban. :roll: :roll: :oops: :oops:
Én tudtam, hogy "két" parkoló van, de gondoltam, hogy csak odatalálnak illetve pont ilyenkor szoktak összekeverődni a dolgok, amikor nagyon rendbe akarják őket tenni. :roll: :roll: :roll:
De nem kérek boncsánatot, mert akkor most sokkal szegényebbek lennénk egy emékezetes sztorival. :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8) )

"Szóval a lényeg, hogy megvan, meghogy mégiscsak egy idióta vagyok. "
:roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ha ENNYI tejed van, akkor felesleges itt neked bármin is parázni. :wink: (Szerintem egyébként a Lidl-s fagyi és a sör tehet róla. :roll: :twisted: :twisted: )

"Hogy fogom én ezt bírni ??? Fogom és kész !!! "
Ez az! Így kell lazán görcsölni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

merion! :)

Bocs, de nem emlékszem. :oops: :oops: Mennyi is az annyi...?

Kép
Kép
200907?

[quote="ikoka7"]B írta:ikoka7oo :
Mondjuk mi lenne , ha taliznánk és adnék egy cd-t, dvd-t, pen drive-ot amire kiírnád?

Nem lesz ez egy kicsit sok...? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

37 :roll:

merion

merion

Sziasztok

nekem a balon 5 csík van, a jobbon viszont 3. Most akkor?

Én inkább abban hiszek amikor a gyűrűt láncra teszik vagy valami cérnára stb.. és a csukló felé teszik, aztán mellé újra felé. Mutatja a meglévőt és a többit is ha megáll a csukló felett akkor nem lesz több. Ha körkörösen mozog akkor kislány, ha egyenesen leng ki akkor fiú. Nekem sorban mutatja egy lány, egy fiú egy lány, egy fiú (ő aki elment) egy lány, egy fiú, és utána megáll. Tehát eszerint lesz még egy fiam. És eddig az ismerőseim között mindenkinek bejött.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

booén nem azt mondtam hogy kötelezővé kell tenni apa jelenlétét hanem ha valakinek a párja is szeretne jönni akkor mehetne.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

"enyémgyerek ma iszonyú nyűgös, már alig várom, hogy apa hazaérjen"
Nem akarok károgni, de mi van, ha ő is nyűgös lesz? :roll: :roll: :roll:

Apukák részvétele nem lett kötelezővé téve. Amennyiben szeretne jönni valaki, akkor gondolom nem dobálnánk meg kakis pelenkákkal. :roll: :roll: :roll:
Halkan felhívnám a figyelmet, hogy sokak Apája pattant most, hogy elviszi a kiccsaládot. Ebből két dolog látszik:
- készségesek, segítőkészek, szeretnék, hogy ti jól érezzétek magatokat
- senki nem akart jönni - legalábbis nem tudunk róla - mert ez nekik is pihenés így. :wink: :evil: :) :) :) :) :)

Kebelbarátnők: a mi kis csapatunk mely testrészedet tudhatja magáénak? :roll: :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...

KépKép

KépKép
boo

gabi1! :)

Komolyan mondom, hogy én nagyon drukkolok nektek! Nemcsak azért, hogy még legyen babátok, ha szeretnétek, hanem azért is, hogy továbbra is ilyen erős, családi háttér álljon mögöttetek, mellettetek!

"szeretne jönni akkor mehetne."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Apának megszólat a mobilja 1020 decibellel. Manci remerevedett a cicire, enyhe pánikkal az arcán.
- Semmi baj, kislányom. Ez a Tankcsapda.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

"de egyébként szerintem nem lehet (én nem tudok) olyan fesztelenül beszélgetni férfi társaságban!
a női/lányos talik nem véletlenül zajlanak ffi fül jelenléte nélkül "

Miért gondolod, hogy zavarná őket, amikor a hüvelygombáról áttérnénk a potenciájukra? :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"még a végén jól megvernénk Dodi Ricsijét"
Sok lúd disznót győz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocs, kicsidodi! :twisted: :twisted: :twisted: TiedApa legférfibb férfi a világon. :wink: :wink: :wink: :wink: nyalnyalnyalnyalnyal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)

Kép
Kép
200907?

Jóllakottan

Kép Hú, de sokat ettem... :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]
írta:
booEgyébiránt ma nyertem egy csatát! Gyerek megetetve, hasfájós görcs letudva, pelus kicserélve :arrow: anya kitalálta, hogy megmossa ékes hajkoronáját :arrow: naná, hogy baby ordít :arrow: anya cselez :arrow: baba pihenőszékbe betesz, fürdőszobába beszállítmányoz
Persze sírt tovább, de láttam, hogy ez csak hiszti, és úgy mostam hajat a kádba behajolva, hogy a két lábam között ráláttam :wink: és közben beszéltem hozzá! egy darabig bőgicsélt tovább, aztán egyszercsak abba hagyta!!! :wink:

...és kiröhögött. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Még nem mertem vele dicsekedni, de egyre több a tejem.
Egészen pontosan fogalmam sincs mennyi, mert nincs mérlegünk. De Lóci már 5 kiló felett van és naponta átlagosan 250 ml tápi fogy.
Ha a testsúlyához viszonyítok akkor a napi kajája jelentős része a szopiból származik :)
Vendég

sillia!

Lóci tényleg óriás lesz. :wink: :D :D :D

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: