A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Zsófiák
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Zsófinak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!

Lina , gratulálok!!!!! Sok Boldogságot kívánok!

Nos, én a betöltött 36. héttől azt mondtam hogy akkor jöhet a baba, így nem tudom mi akadályozza meg abban hogy kibújjon. Nálunk tesóm is túlhordott, sőt a nagymamám is, így ki tudja lehet ez is öröklődik valamilyen szinten...

Kép
kata05

Lina, gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!!!!

Az éjszaka semmit nem aludtam. Fruzsi olyan szinten kínzott, hogy azt hittem vége a világnak. Este kilenckor elkezdte a feszengést, semmi se volt jó, se ülni, se állni, se feküdni, térdelve hintáztam, akkor valamennyire nyugiban volt, de mindig elzsibbadtam. Fél háromkor elsírtam már magam, szegény Apa meg jól betojt :lol: :lol: :lol: De kb. három teljes adásnyi showder klub-ot láttam a cool-on. Nézzük a jó oldalát. Az a szomorú, hogy most is csinálja, vagy nagyon készül kifelé, vagy egyszerűen csak uncsi és szórakozik. Remélem a nap folyamán azért hagy ledőlni valamikor... A barnázás volt nincs, pisinél még jönnek apró darabocskák (bocsi).

Móka, nagyon örülök, h minden ok, olyan jó látni :) :)

Dorka csudaszépséges még mindig :) :)

Andi, szept 21 vagyok, azé nyögök!! Kíváncsi leszek a boszi húgom jól álmodta-e a mai napot :twisted: :twisted: :twisted: Ha nem, a hősök terén máglyára vetem :twisted:

Kata :) Ha elengeded, ha nem, jönni akar, jönni fog!!! Lehet, hogy én túlságosan két lábbal a földön állok és hiszem, amit látok, bocsi :) :)

Barátnőmtől kaptam egy olyan jó könyvet!! Ezer kérdés ezer válasz szülőknek 0-12 hónapig. Állítólag sorozat, kamaszkorig van. Belenéztem, és tényleg minden benne van. Attól kezdve, hogy hogy kell megfogni, felöltöztetni, csomó praktika is :) Éjjel tanulmányoztam. Olyan jó kis esőre álló idő van megint :) :)

Kép
lili34

Jut eszembe Andi!!!!!
Camay rózsaszín tusfürdője, még vizesen bekenve mindenem baba testápolóval! Két napja nem vakarózom éjjel se!!!!!!!!!!!
Sütikét pusszantom sokszor és gyors gyógyulást neki!!!! :)

Kép
lili34

Lina!

Garulálok Vikihez és sok tejcit a szopihoz!

Anna! kockahas: :lol: Nekem van egy képem a szülőszobán, ahol Lotti már kibújt, de a lepény még bent van. Na az nem semmi, mert a hasam alul lapos, fent meg dudorodik a lepényke. :wink:

Kata!

Elengedés: 100%, hogy van benne valami. Én mindig nyafogtam, hogy mennyire jó lenne már megszülni, de tudat alatt imádtam terhesnek lenni és ezért minden gyerkőcöm vagy napra pontosan jött, vagy késett. Nem véletlen, hogy Lotti ki sem akart bújni, hiszen ő az utolsó pocakalbérlőm....

Tényleg Anna! Akkor jöhet a 10.???????(persze nem most, de írtad, hogy szeretnél még)
arvaerika

Hát szép jó reggelt!

LINÁÉKNAK HATALMAS NAGY GRATULA!!! :lol: :lol: Jól megszült itt sutyiban! :wink: :lol:

Timi, ezek a képek!!!! áááááá, olvadozom itt rendesen, olyan szépséges a kis Dorka. Az a pár nap korkülönbség nem számít ugye, mert akkor lenne egy jelentkező! ;) 8)

Brumi és Anna, üdv nektek újra otthon. Pihizzetek és gyógyuljatok fel minél előbb.

Sütinek nagy puszát küldünk mi is.

Kata, elengedés, beszélgetés... Mírának mondhattam bármit, ő nem hallgatott semmiben se rám a pociban. Ákosnál mikor az uh-n megtudtam ha végig bent marad 4 kiló feletti lehet... akkor elkezdtem vele beszélgetni, hogy ugyan már nem kell megvárni a szeptembert, jöhet nyugodtan augusztus végén... meg akkor legalább van esély a sima szülésre... és látod ő pontosan betartotta. De sztem nem is az a legfontosabb, hogy rábeszéld vmire, hanem az hogy összehangolódjatok és egymást segítsétek... ez sokkal fontosabb.

Floranan, nekem se volt semmi előjelem!!! 2000 méhszáj, no jóslók, semmit.... Erre derült égből, mint egy villámcsapás érkezett meg Ákos. Szóval sose lehet ezt tudni.

Andi, az a fránya viszketés :twisted: De talán már nem sok van vissza és szüléssel azonnal el is múlik.

Móka, örülök, hogy kezdesz rendeződni és csak a szépre emlékezel. :)

Lili, akkor biztos a vizsgálattól volt a barnázás. Az uccsónál nekem is volt... Aztán már nem voltam egybe 1 hétig. ;) Fruzsi meg már biztos csomagol, azért van ez a nagy mozgolódás.

Mi éjszakánk hagy megint némi kivetnivalót maga után. Drága kisfiam egész hajnalban morgott meg nyekergett... Pedig nem hiszem hogy fájt vmije... Így ma megint aludtam vagy 5-6 órát, de azt is nyolcvan részletben. Asszem szeretnék 1-2 hóval idősebb lenni. :oops: 8)

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt!

Először a restanciám, aztán visszaolvasok:

Petra: bocs, hogy nem tegnap este, de apikával elbeszélgettük az időt. :wink: Szóval, íme a tökleves:

Sütőtök krémleves

Hozzávalók:
- sütőtök
- vöröshagyma
- víz
- bio-zöldségleveskocka (DM-ben beszerezhető, Almatura, Rapunzel márkájút szoktam én venni)
- só
- bors
- főzőtejszín

Elkészítés:
1.) A sütőtököt megpucolom (ezt a részt szeretem a legkevésbé, mert olyan kemény a héjja), és kockára vágom.
2.) A hagymát egy fazékba teszem, és olivaolajon kicsit megdinsztelem, majd hozzáadom a tökkockákat és tovább dinsztelem. Felöntöm vízzel. Hozzáadok mennyiségtől függően, de én általában 2 db leveskockát és fedő alatt, takarék lángon puhára főzöm az egészet.
3.) Ha megfőtt turmixgépben tejszínnel összeturmixolom. Ha kell, akkor még sózom, borsozom, meg lehet vadítani egy kis gyömbérrel (én nem mindig szoktam), majd rottyantunk egyet az egészen. Apróra vágott pirítóssal és reszelt sajttal tálaljuk. Vagy pirított tökmaggal, és díszítésnek szoktam még rá pici tejszínt csurgatni a tányérban.

Mennyiségeket nem írtam, mert én sosem mérem, úgy ízlés és állag szerint adom hozzá, de látni, érezni fogod, hogy miből mennyi kell. :)

Jó étvágyat. :)

KépKép
KépKép
madar

ZSÓFINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép

Kép Kép
manósziget

Peppinóról semmi infónk?????? :shock:

Kép Kép
manósziget

Valaki be tudná linkelni a köldökápolásról a linket(azt hiszem Mabe tette fel valamikor), nem találom. Lottinak egy picit vérzik a csonkja és nem emlékszem, hogy ilyenkor Hexa hintőpor elég, vagy alkohol?????
arvaerika

Hááát, Lina szép csendben, jól beelőzött.

Lina gratulálok Nektek, nagyon sok boldogságot kívánok Viktóriához. Várjuk a fotókat.

Mabe: köszönöm az infót a vérzéssel kapcsolatban, így már mennyugi :D

Kata: nagyon jól fogalmazta meg Mabe, hogy kellene "kicsalogatni" Lőrincet ... :D

Tara:
de édes Marci, ahogy szunyokál még a séta után. :wink:

Floranan:
most látom, Te is betöltötted a 39. hetet. :) Ti is a célegyenesben vagytok. :wink:

Bibike: örültem, hogy jelentkeztél, de olyan "magadalattlevős" hangulata volt. Gyorsan bele fogtok rázódni az új ritmusba és újra mosolyogni fogsz. Közel vagyok Hozzátok, ha bármiben tudok segíteni, hívj nyugodtan, egy kérdést mindig megér. :wink: Számom a táblázatban.

Anna: Feküdj és pihenj sokat. Remélem, hamar elmúlnak a fájdalmak. Nagyon várunk, de tudom, jössz úgyis, amikor majd tudsz. Vigyázz magadra! Kockahas :lol:

Rita: én is bevetettem már az Infacolt, én délelőtt ki szoktam hagyni, az valahogy nyugis anélkül is, délután-este szoktam szopi előtt nyomatni.

Boboka:
remélem, fejfájás kialudva. Lehet, csak a front?

Timi:
ezek a fotók ... szóhoz sem tudok jutni. Annyira édes ... apa nagyon profi, ugye, Ő csinálta? ... már vagy ötször végig pörgettem ... sok???? dehogy ... kérünk mééééééééég. :)

Andi:
viszketés :twisted: az tartsa Benned a lelket, hogy mikor megszülöd Barnabást, mintha elvágták volna .. elmúlik. Kitartás! Addig csak simi-simi ... :wink:
Húúúúúúúú, de jóóóóóóóóó!! Lesznek Berni képek!!!! Várom, várom :) És nagy puszik és simik Sütinek.

Lili:
éjszaka :? Tényleg csak azt tudod tenni, hogy nézed a jó oldalát, ki lehet használni az "alvásmentes" időket másra .... szülés után úgyse nagyon tudsz majd olvasgatni. :wink:

Manó: akkor váltottuk egymást, nekünk az éjszaka eleje ment nehezen. Tudj Isten miért.??? kezet foghatunk, kb. én is ennyit aludtam. :roll: :wink:

Tényleg Peppino?????

Zsófi: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!:D

KépKép
KépKép
madar

Erika: én nem tudom, hol van ez a link, de nekem azt mondták, hogy alkohol kell akkor is, ha már leesett és még váladékozik, és én alkoholoztam is, akkor már hintőport elhagytam. De majd jönnek a hozzá jobban értők. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Peppino infó:

"Még egyben vagyok, nem tágulok, fájásaim nincsenek, csak méhösszehúzódásaim, úgyhogy még tanakodnak rólam. Pusz mindenkinek!"

Kép Kép
manósziget

Manó: kösz :)

KépKép
KépKép
madar

Akkor ezek szerint nem indították még neki.... DRukk továbbra is!!!

Kép
kata05

Megjöttem

Peppinonak sok sok drukk,hogy beinduljon Tom úrfi +++++

Lili,gondoltam rád,ezek szerint nem hiába.Ugyan én amikor te hintáztál,én vakaróztam, de ott voltam :lol: Drukk,hogy Fruzsi beinduljon végre!!!No és persze a barátnőd is egybe maradjon :lol: Köszi a vákárimász tippet,kipróbálom.

Mano,én is lennék már 2 hónappal öregebb :wink:

Dokinál minden okés.Junior csak nő,és hízik.3200 grammra saccolta a gép. Kép tőlem már jöhet.BPD 97 :oops:,jó lenne,ha a héten kibújna.Picit babamoziztunk a dokimmal.Eszméletlen pufók arca van tényleg,és még tokát is növesztett.Ásított jó nagyokat,de sajna elkapni nem tudtuk.Az élmény azért megvolt.Most asszem visszafekszem,mert kamasz ma korábban ment,és 5.10kor keltem. :roll:

Kép
v.andi

Jaj,hát SÜTIt kifelejtettem:

Sok időnk nem volt,mert épp a vizit előtt sikerült végeznem.Sütike tök jól néz ki,de azért még picit döcögős.Berni most volt vele először egész éjjel,de szegényt nem nagyon hagyta aludni.Tejci talán kezd alakulni,de még nem az igazi.Szombat vagy vasárnap engedik haza.Képet csak a telefonján tudott mutatni,mert épp az osztályon volt.Nagyon cuki a kiscsaj.

Kép
v.andi

Andi: kösz Süti híreket. Örülök, hogy jól van. Várjuk már. :)
Te meg pihenj egy nagyot, egyébként is ágyba bújós idő van. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Andi: ja, és persze most én is bunkó vagyok ... :oops: Örülök, hogy Veletek is minden OK. Hááát, alakulnak a méretek akkor. Beszélj Barnabással, hogy most már Tőled akár jöhet is. :wink:

KépKép
KépKép
madar

elszállt minden amit egy óra alatt összehoztam :evil:

Lina gratulaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zsófi, boldog névnapot!:)

Bibi, de jó, hogy újra otthon vagytok!!!!!!!! Ne sírj Drága, minden rendben van/lesz! Remélem gyorsan felgyógyulsz, pihenj amennyit csak tudsz!!!! Sok sok simi és gyógypuszi Neked ;)

Anna kockahas :D :D Csodaszép kislány Marcsi! Írtam Neked sms-t, de eccerűen nem tudja kézbesíteni /most sem, szüléskor is így jártam :shock: Szóval szépséges a hölgy :) Ha nem bánod, a többiek örömére feltenném ide a képet ;)
Kép

Manó rossz éccaka: részvétem, reméljük a mai majd kárpótol ;)

Flora, én nem javaslom a mózest a kocsiba.... sokkal sokkal veszélyesebb mintha a kezedben tartanád Csokit... inkább hordozó...

infacol: Luca minden evés előtt kap, éjszaka is.

Ennyi telt, riasztás van...

vicger

Sziasztok!

Na gyorsan, mert nagyfiúk Ikejáznak, kisebbikem pedig végre elaludt.

Köszi az Infacol infokat, hát azt hiszem már délben kezdem, mert most nem adtam neki délelőtt és eléggé szenvedett szegény. Reggel fél8kor kelt, azóta 2 szopi volt fél11ig, utána voltak pukihegyek, de nagy vergődések árán. :cry: Most beájult, de hasra kellett tennem, mert háton és oldalt sem volt jó.

Éjszakánk végre jó lett volna, ha Andrissal nincs gond. Többször ébredt, be is pisilt, abból volt nagy sírás az éjszaka közepén. Máté pont 3 óránként kelt és nagyjából rendben visszaaludt. Andris egyébként megint rossz passzban van. Ami az érdekes, csak akkor ha 4en együtt vagyunk itthon. Utcán, máshol vagy kettesben semmi gond, de itthon megszállja a kisördög. :roll: Jövő hétre szerettem volna, ha jön Anyum, de mivel ennyire nem rázódtunk még bele a dologba, így bekockáztatom a hetet egyedül a két fiúval. Szeretném látni, hogy Andris hogy műkszik a jövőbeni mindennapos rutinunkban.

Kép

Kép
hgrita

Andi: Viszketés :twisted: . Köszi Sütiről az infot. Remélem hamarosan jobban lesz, nagyon drukkolok neki. Babamozi, szuper, a képért pedig ne sajnálkozz, hamarosan személyesen is bemutatkozik Barnus. :lol:

Manó: Sajnálom a rossz éjszakát, és Madar nektek is, én is kezet rázok ha lehet. :wink: Mennyivel egyszerűbb volt egy gyerkőccel. Most ha az egyik alszik, elvan, tuti a másik szenved, vergődik. :wink: Már évek óta nem sikerült egy igazán jót aludnunk. :roll:

Peppino: Drukk, hogy beinduljon Tomi is!

Erika: Nekünk is azt mondta dokinéni, hogy amíg nagyon nedvedzik vagy vérzik, addig alkohol + hintőpor minden tisztábatevéskor, ha már kevesebb a nedvedzés, akkor csak reggel és este alkohol, kevés hintőpor.

Nekünk egyébként nagy mázlink volt, mert annyira profin kezelték a kórházban, hogy minden babának leesett még bent. Máté nem volt 2 hetes, mikor már teljesen begyógyult.

Anna: Csodaszép Emese! :lol:

Timi: Neked pedig nem is tudok mit írni, látszik, hogy profi vagy. 8) Dorkababa egyszerűen gyönyörű. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Köszi az infókat mindenkinek a köldökről!

BOLDOG ZSÓFINAPOT!!!!

Viszketés: a szobatársamnak is volt, szegény állandóan vakarózott, de lassan, fokozatosan múlt neki szülés után...kitartás!!!!

Anna Emeséje(vagy Marcsija)?-melyiket használják????? csodaszép!
Amiken ő is keresztülment, végre megnyugodhat, hogy ilyen szép kislánya lett!

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Lina gratula!

Mabe: Köszi, azt adtam, de nem mertem az 5ml-t amit írt a doboz, csak a felét, így ma reggelre lett belőle kaki, de rendesen.

Dorka baba képei nagyon jók, olyan mintha fotós csinálta volna!

Köldökcsonkunk még mindig megvan, de már olyan picike valami tartja. Remélem a héten tényleg leesik már.

Lassan kezdünk belenőni az 56-os ruhákban. :lol: Nem is gondoltam volna, hogy kell kisebb, a lányomnál az 56-osokat talán egy hétig hordtuk. Most meg azok is nagyok.

Babások szép napokat, többieknek kitartás!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Anna: Marcsi tényleg gyönyörű ..., de miért is lepődünk meg ezen? Láttuk az albumban Rékát, Mártát ... ők is gyönyörűek ... gratulálok. :)

Kriszti: köszönjük a képet :)

Rita: képzeld én ma vettem cseresznyemag párnát, a védőnő ajánlotta ... mikróban és sütőben is lehet melegíteni, mikróban 300W-on 2 perc ... megmelegítettem, rátettem Mogyoró hasára .... és ... hát, nem is tudom ... le kellett volna fotózni .... úgy felragyogott az arca .... vigyorog, ha ráteszem ... nagyon boldog tőle. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kezdünk tényleg nagyon babás topic lenni ... a megszületett babák számával egyenes arányban esik a topic forgalma ... :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Megpróbálom mégegyszer...
Bocs, hogy nem jelentkeztem, de tegnap nem voltam a toppon. Egész nap nem tudtam pihenni, aludni, este már a gépet sem volt kedvem bekapcsolni. Tegnap reggeli ctg nagyon jól sikerült, nagyon sokat mozgott. És onnantól egész nap nem volt egy negyed óra nyugi sem.
Ilyen még nem volt, hogy egész estig meg ne álljon.
Ma reggel is rendben volt, bár annyit nem mozgott.
Az éjszakám viszont nem volt rossz. 2-szer ébredtem csak. 3 valamikor és 5:44-kor.... aztán sikerült olyan gyorsan visszaaludni, hogy a 6 órás óracsörgésre fel sem ébredtem.
Ma viszont menni alig tudok... már nagyon fáj a csontom lent, időnként a hasam vagy a derekam begörcsöl, esetleg mindkettő egyszerre. Tényleg már megmozdulni fáj. Nem vagyok egy nyavajgós fajta, a fájdalomküszöböm is elég magas, de időnként sírni tudnék.

Lina + Apuka gratulálok! Viktória Isten hozott!

Peppino drukkolok én is! Várjuk a híreket.
Lili 18-19-re vagyok kiírva. Így lehet mégis sikerül együtt szülni. :wink: :wink:
Remélem legkésőbb szombaton babázok már én is.
Doki megvizsgált, zárt, de értéket nem mondott. Közölte, hogy hétfőn találkozunk, ha addig meg nem szülök.
Következő ctg szombat reggel a kórházban a szülésznőnél. De mondtam neki, hogy pénteken találkozunk....
bex13

Képek gyönyörűek, nem részletezem egyesével, de tényleg nem láttam még ilyen topikot, ahol ilyen szép babák vannak!!!

Brumi, Anna örülök, hogy otthon vagytok! Kitartást Nektek!
Brumi jobbulást.

Még pocakosok kitartást nekünk! Tudom, én mondom aki a legtöbbet nyavajog. :lol: :lol:
bex13

Bex: gyere csak, itt panaszkodhatsz nyugodtan. Kapsz érte nagy-nagy simiket és ölelést ... most már tényleg mindjárt vége. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bex, kicsalogatjuk Tomit, mert már igen csak a vége felé jársz ennek a várandósságnak ;) Szerintem már nincs két napod hátra egyben ;)
Vegyél egy kellemesen meleg fürdőt, fogj egy jó könyvet, s irány a kád!!! :) :) :)

vicger

tényleg jók ezek a meleg cuccosok a pocira?
én a melegíthető és fagyasztható macival szemezek egy ideje..... Olyan sokan kérdezik mit hozzanak kicsicsomagnak lehet az egyikőjüket megkérem erre a macira...
http://www.vitafree.hu/cgi-bin/product.php?catid=23

Ja tudom már mit akartam kérdezni..... - Amíg kb 10 részletben olvasok egy csomó minden kavarog a fejemben aztán amikor van időm és leülök ide írni akkor mintha fertőtlenítették volna az agyam..... egy deka gondolat nincsen benne....:) -

mivel babóca kapja a tápszert is rendesen , hogy mozogni tudjunk kocsival azon gondolkodunk veszünk egy cumisüvegmelegítőt az autóba. De olyan sokféle van, hogy nem igazodok ki rajtuk.
Van valami bevált fajta valakinek?

köszi a dorkadícséreteket (fodrász barátnőm szokta mondani: "hozott anyagból dolgozom..." ) :)))
ja és...fotós csinálta de nem párom :))
Kép
Kép

KépKép
dorkamartini

Hahó!
Na, még nem úgy néz ki, hogy bejön a 17-e :D
Mondjuk tegnap este aaaaaaannyira fájt a csont a popsimnál mindkét oldalon (de fenn középen, mintha ráestem volna, fura), hogy volt, hogy nem bírtam lépni, meg sehogy sem aludtam jól… de ennyi. Pisi csak 1x volt, 2 korul! Lehet, h találkoztam nyákdugesz őkelmének egy mini darabjával, de nem vagyok benne 100% biztos, és volt vagy kisujj-körömnyi az egész… na meglátjuk…

Most pihi, egész délelőtt rohangáltunk.

Boboka, igen, vagyunk még páran, csak mi vagyunk a sereghajtók Andival :D és te progis csaszi leszel, nem? Így értettem, de tudom ám, h nem csak ketten vagyunk :wink: !! Jó lenne együtt lenni benn!!!!

Dorkafotóktól kész vagyok!!!!!!!!!!!

Móka, örülök, h minden oks!!!

Andi, nem is úgy gondoltam, h tényleg :D csak lassan mi maradunk :wink:
Viszketés :( sajnálom, simi, nemsokára múlik!!
Köszi a Süti infókat!

Lili, Manó, éjszaka :(

Madar, bizony, 39!! :D :D Juhééé

Vicger, köszi a tanácsot és a képet!!
Anna kislánya gyönyörű!!!!

Rita, megy a drukk, Andrissal minden ok lesz!!

Zsófi, boldog névnapot!

floranan

Madar,még jó hogy babás topik leszünk :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna Emeséjéről köszönjük a képet.Tényleg nagyon szépek a babáink.Hiába,a december mindenkire jó hatással volt :oops: :lol: :lol:

Tara,de érdekes az 56-os ruha.Pedig nem kicsi Marci,na de bosszantóbb lenne,ha a sok pici ruhát nem is tudta volna hordani.

Ezek a melegítős macik,párnák nagyon jók.Nekünk is van,és férjecske keresztfiának is van jegesmacija.A levendula illat megnyugtatja,a meleg pedig jó a pocira.Pont ezek közül a macik közül van nekünk is,amit Timi belinkelt.

Bex,akkor nem is mondom már mit hittem.Remélem pénteken tényleg a ti napotok lesz.Drukkolok nagyon!!mást tényleg nem tudok én sem mondani,csak hogy kitartás Kép

Floranan,még beleférne csokika a mai napba :wink: ++++++
A végére csak két csajszink maradt,a többi baba kisfiú :wink:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Reagálások a teljesség igénye nélkül, bocsánat, ha valakit kihagyok.

Kata: Szerintem is beszélj Lőrinc babával. Mondd el neki, hogy nem érdemes az indításig várnia, jobb lenne, ha szépen megindulna, hiszen az indításkor úgyis ki kell jönnie. Mondd el neki, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, ha szépen magától beindulna.
Amúgy tesómnál volt így, 1 hetet hordta túl az unokahúgomat,. Úgy volt, hogy másnap indítanak neki, mi leültünk, megbeszéltük babóval, hogy mi a szitu, és éjjel el is indult szépen, koradélelőttre már meg is volt a kisasszony (2008 májusában szült tesóm)

Babaképek: hát tényleg nagyon szép babáink vannak itt a fórumban!

Pocakosok: Kitartás!!! Tudom, milyen nehéz várni, na persze ilyenkor még az idő is mintha lassabban menne!

Brumi: mielőbbi jobbulást kivánok Neked!

Tara: Ne hagyd magad szopi-témával idegesíteni. A szoptatási tanácsadók nagyon mondogatják, hogy mindenki tud szoptatni. Na hát ez az, ami nem igaz. Anno Abisnak volt egy tejtestvérkéje, mert anyuka bármennyire szeretett volna szoptatni, men tudott. Ez a kislány már a negyedik csemete volt. Az első kettőnél még próbálkozott, de utána már azt mondta, nem éri meg. Szóval ne keseredj el, hidd el magadról, hogy igenis jó anya vagy!!!

szopi-téma még: egy osztrák ismerős hölgy, hát szóval igencsak érdekes a csaj (137 kiló volt a várandósság kezdetén, na ugye nálunk senki sem volt így itt a fórumban), nem járt el sehova, végig otthon ült és kólán élt. Szülni is császárrsl szült,, ami hagyján, de szoptathatott volna, mert ömlött a teje, de arra hivatkozott, hogy fáj, ezért gyógyszeresen elapasztották neki, a babát pedig tápszerrel etették.
Na hát ilyenkor szakad meg a szívem, mikor szegény Tara írását olvastam. Egyesek ennyire nem becsülik meg az anyatejet (no meg itt szerintem a lustaság is közrejátszott.,
Bocs, hogy ezt leírtam, csak ez úgy kikívánkozott belőlem.)

képekkel még adós vagyok, csak nincs itthon a lapi, amin vannak,meg nem is tereltük még össze. Szombaton jöttünk meg Sopronból, azóta folyamatos ügyintézés (szegény férjem), nem jutott még idő a fotók rendszerezésére, amint lesznek teszek fel, tessék virtuálisan rúgdosni!!!

Ollllyan izé vagyok, majdnem el is felejtettem: Linának hatalmas gratuláció Viki babához! Jó egészséget és sok örömet kívánok!

Üdv mindenkinek! Cicke
cicke

Bex, a végére osztozunk a panaszkodási első díjban!! Legalább napközben tudtam negyed-fél órácskákat szunyálni, ugyan Fruzsi nyomja, nem alszik, de a késeket elrakta :) Majd este tuti előszedi :twisted: Lehet, hogy tényleg nagyon készülődnek kifelé a babáink Bex :) Nekem is hétfőn kell visszamennem, a kül annyi, h én nyitva vagyok, dehát ez sem jelent semmit. Remélem legalább neked sikerül a szombat :) Én valahogy úgy érzem megérjük a hétfőt.

Nagyon örülök, h a babáskáink is ilyen jól vannak, Taranee, pozitívabb vagy ma, aminek szintén nagyon örülök :) :)

Rita, kíváncsi leszek Andrisra, remélem minden ok lesz és jól bírod majd a gyűrődést!!!!!

Vicger, kösz a képet, édespofa :) :) :)

Andi remélem te is tudtál szuszogni még délelőtt!

Floranan, örülök, h Te is jól vagy :) én is olyan kicsinyke darabkákat látok!! Pihenj! 39 :) :) :)

Dorka :) :) jajj a szivem :) :)

Madar, jegyzem ezt a cseresznyemag párnát, ha rám fog hasonlítani igen csak pocakfájósak leszünk :) és tényleg csökken a forgalom itt :) :)

Manó, azért ez a kis alvás is haladás, remélem gyorsan beáll Ákosod és tudsz pihenni rendesen!!

Kép
lili34

[quote="arvaerika"]V írta:arvaerikaalaki be tudná linkelni a köldökápolásról a linket(azt hiszem Mabe tette fel valamikor), nem találom. Lottinak egy picit vérzik a csonkja és nem emlékszem, hogy ilyenkor Hexa hintőpor elég, vagy alkohol?????

http://www.maternet.ro/Tanfolyam/6Akisb ... fault.aspx
Vendég

Szia csajok!

Mi is megvagyunk, csak kevés a nap 24 órája :?

Nem tudtam mindent visszaolvasni, reagálni is csak a képekre fogok, mert önző módon azokat nézegettem olvasás helyett :wink:

Ennyi gyönyörű baba tényleg nincs sehol, mint nálunk!!!

Ez tényleg egy jó kis csapat :lol:

Nekem az életem most teljesen lekötött, fiam nem szopik, lusta, fejem a tejet Anna babám segít benne, egyik mellen ő kortyol, másikon búg a fejőgép. Majd megetetem Tibit is, de addigra Anna megint kéri a részét és kezdjük újra. És az éjszakáink is így telnek. Párom már átköltözött egy másik szobába, mert nem tudna dolgozni, hiszen talán fél órák maradnak alvásra az etetések közt.

És persze ott a család...

Talán túlélem az első 3 hónapot :wink:

És ezért vagyok inaktív sokáig a fórumon.

Zsófinak boldogságos névnapot!

Az újdonsült anyukáknak sok boldogságot és egészséget!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

http://www.maternet.ro/Tanfolyam/6Akisbaba/Ababárahangolva/Sírás/Hasfájás/tabid/149/language/hu-HU/Default.aspx
Vendég

Babák olyan szépségesek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka
Melegítés nagyon jó a pocifájásra! Izomlazító hatása van...
Vendég

Csunyeszka
Kitartást... :wink:
Vendég

Mabe!

Köszi!

Dorkamartini!

Hű, de szép képek!!!!!!

Floranan!

HAjráááá! Annyira kiváncsi vagyok már erre a kispasira!!!!!

Kép
arvaerika

Nekem nem elég, hogy megjött... a lüke időjárástól a fejem fáj, Molli bolondozik... elbujdosom... :cry: :wink:
Vendég

Dorka, nagyon szépek a képek!!

Mabe, sajnálom a rossz napot! :( Mit csinál Molli?

Boboka, mikor lesz a császár? Programozott lesz egyáltalán?

Bex, simi-simi és sok ölelés, sajnálom a fájdalmakat.

Peppino hírek, újabbak?? Annyira izgulok értük!

Pancsika nem felejtettünk el téged! :wink:

Csunyeszka, picikéidről kérünk majd képet, ha lesz időd!

Anna, nagyon szép a lányod, jó lehetett a kockahas!

Erika, téged is megnéztelek volna mikor a lepény még bent volt. :lol:

Nálam eddig semmi. Már többször beszéltem Lőrinccel. :lol: megmutogattam neki 500-adszorra mindent hogy mi fogja itt kint várni. Már a védőnő is hívott, hogy mi van.
Mondom neki semmi. Kérdi MÁR itthon vagyunk? Mondom neki nem MéG itthon vagyunk! :lol:
Erre ő beszéljek a pici fiammal...... no comment. Szárazra beszélem a számat márrrrrrrrrrrrr!!!
SZÜLNI AKAROK!!!!!!!!!

Ja és az októberiek is elkezdtek szülni!

Kép
kata05

Sziasztok!
Lina gratulálok a kis Vikihez!

Kép
lipót beatrix

Manó... éjszaka... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anna
... Emese nagyon szép! :) De, mint Madar írta... nem kell csodálkozni.... :wink: :wink:

Én olllllan hüle vok... Erika... bocs.... a cumit említettem.... Lotti baba csodaszép! :) :) :)

Timi... és a fotós te vagy???? :wink: :wink: :wink: :wink:

Bex... már azt hittem, hogy a nagy eltűnés oka a szülés... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: kitartás.... :)

Andi
... vakarózás.... :? :? :? :? :? :? :? annyira együtt éreztem tegnap veled, hogy én is elkezdtem vakarózni... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Peppinoról nincs hír? Manó???

Mabe... fejfájás... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mi van Mollival???

Csunyeszka... pfff. belesem merek gondolni min mentek keresztül... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (és még azok ahol több gyerek van... minden tiszteletem a tiétek.... "emelem kalapom smiley...")

Boboka... ezt én is akartam kérdezni, hogy mikor lesz a császár... ????

Floranan... 39... hurrá :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cicke... sajna nem kell ausztriáig menni ilyen ismerősök ismeretségéért.... :? :? :? :? :? :? Nekünk is van egy ismerősünk aki előttem egy héttel szült... és azért nem szoptatja a kisfiát, mert nem akarja, hogy a cickója tönkremenjen... és nem akar fájdalmat... Jaaaaaaaaaaaaaaaa és ami a legdurvább, hogy éjjel nem kel fel a fiához... apika kel fel tápit adni neki... a csaj azt mondta szó szerint, hogy "nem értem miért sír éjjel... én este megpuszilgattam és megmondtam neki, hogy majd reggel találkozunk aludd végig az éjszakát.... " :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A kisfiú 3 hetes :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: A nő meg orvosi-eset... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vikiviktor

Sziasztok!!

Lina, Gratulálunk!!!

Madar, neked pedig köszi a receptet, szerintem meg fogom csinálni.
( nekem mustármagkrémleves receptem van, az is isteni, ha érdekel valakit szívesen leírom, tökeccerű :wink: )

Most ennyire futja, jönnek vendégek ,és kicsit összekapjuk a házat.

pusszantás!!

Pocakosok HAJRÁ!!!!!!!És kitartást!!!!!

A képek iszonyú cukik!!!

KépKép
csikipetra

Viki, tudod, nagy az Isten állatkertje, a kerítés pedig alacsony......

most úgy vagyok vele, hogy Erika... hiányzik a pocakosság... maga a tudat, hogy ennyi volt, szörnyű :cry: :cry: :cry: :cry:

na, de van helyette Lucám, ugye :D :D :D
Kép

vicger

Útra készen... (ez a sárga sapi nagyon kedvenc... tudom, hogy színben nem illik semmihez... de ollan édi benne... :) :) :) )

Kép

Fürcsi után kiterülve.... :) úgy néz ki göndör hajacskánk lesz.... :)

Kép

Beájulva...

Kép
vikiviktor

Kriszti... igen az állatkert hatalmas.... :? :? :? :? :?

Luca meg egy tünemény.... :) :) :)
vikiviktor

Vicger
Luca is igazi topik-baba...gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: