Egy délutánt hagytam ki, és 4 oldalt kellett visszaolvasnom...
Ildi, ne menj el kérlek!!! (amúgy nekem hétfőn pont uez az érzésem volt, hogy írok-írok, de semmi reakció...
Mozza, mégis merre laktok, ahol 130 misiért vágják az emberhez a telkeket?! (és meg ne haragudj érte, de ahol ennyibe kerül egy telek, oda nagy-nagy valószínűséggel a következők fognak építkezni: ukrán maffiózó, korrupt ügyvéd, aljas politikus, szerencseprivatizátor (vagyis aki '89-90ben kilopott mindent, mindenhonnan), megélhetési végkielégített - merthogy egy bérből és fizetésből élő ezt nem tudja megfizetni...
Homeo, borostyánlánc, oltás: homeóban hiszek (de csak azért mert nekem eddig bevált (fejfájás elleni szer, urtica urens), borostyánlánc szép, de nem hiszem, h használ, H1N1 oltásról pedig már annyi mindent hallottam pro és kontra, h nálam nagyjából 1-1re áll a meccs... Nem tudom, érdemes-e beadatni, ha igen, kinek, asszem rábízom a döntést a gyerekdokira.
Kutyafüle, sajnálom a problémádat Stellával... de sajna tanácsot nem tudok adni...
Annus, szerintem még várj a banánnal (a védőnéni szerint az "új trend" az, h banánt inkább csak 7-8 hónapos kortól) Sajnálom, h nem tudtok jönni holnap!
Vanni, a tali csütörtökön lesz, nem menekülsz!!!
Hase, legújabb infóim szerint a lazac/tűzfolt örökletes is lehet (nekem és öcsémnek is volt, Csibémnek is van). De hogy manapság mitől gyakoribb...?