Kukucs!
Mi is megvagyunk. Tegnap bandáztunk, aztán pedig elmentünk Botinak cipőt venni (Anya-fia progi), ma pedig reggel csepergő esőre ébredve úgy döntöttem, akkor is kimozdulunk, és villamos két gyerekkel átmentem a Fővám téri piacra.

Vettünk csülköt, idei savanyú káposztát, isteni hagymás kenyeret, kis tokaszalonnának valót, és belecsaptunk a lecsóba. Két gyerek 5 perce elaludt szinte egyszerre, Kata megevett 250 !!!!!

ml répafőzit. Most előttem gőzölög a székelykáposzta, és pihenni fogok!
Ilda asszem még nem gratuláltam a vizsgádhoz, ezúton pótolnám: Gratula!

Sztem gyümölcs magában nem vált ki egy kaját. Vagyis teljesen jól hosszú távon nem fog vele. Talán a banánnak igen, de töbivel én nem tudnék rendesen jól lakni.

Mi először ebédeltünk, zöldségeset, és aztán váltottuk ki az uzsit (2 napja). Bár nekem is fura, hogy reggeli szopi után este kellene csak. Azért kap kicsit kaja után, inkább a magam kedvéért.

Döme nagyon édes a videón. A tehetség korán kijön!
Sajnálom a folyamatos ébredőket. Mi ma 3x keltünk, abból egy kamu volt, én meg ugrottam és félálomban nyomtam a cicit, pedig simán vissza aludt volna.

Bebuktam, ez van.
Katka nem értem miért baj, ha kiesik egy notebook. Peti sztem szívesen kölcsönadja, ha cserébe csajokat nézegethet, ebben a topicban.

Te pontosan melyik 3 napon is dolgozol?
Csibb milyen cuki kis Sünbalázs sérója lett Máténak! Édes!!!!

Nemsokára a bilin ül könyvvel.

Mi volt a csippentésen?
Banolka jobbulást Gergőnek. Ez mindenkin végig megy úgy látszik.
Erpé ovi ma először? Majd mesélj! Kata jobban van már?
ZIta kíváncsi leszek, hogy fog lubickolni Julcsi. Biztos élvezi majd. Kis rekorderünk!
Míg írtam kitaláltam sütök egy sütit. De kukkolok ám!!!!!