A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Naggyon jók tényleg a képek!!! :D Édes, ahogy a babás fotókon mindig bömbizik valamelyik bébi. :lol:

Irigykedem ám én is, de az tuti, hogy ilyen jól nem tudtam volna összeszedni magam kinézetileg... :lol: Vagy Boo gépe tud valamit...? :lol: :P

007!

Pelusféle rongydarab, amit rágni meg öszenyálazni szoktak a gyerkőcök :arrow: gyongyó :wink:

Kép
Kép
tabati

Norka: Nálunk is hasonló volt a helyzet valamelyik nap, nem tudtam mi baja van Hédinek, minden szopi előtt negyed órát ordított, mikor meglátta a cicit. Szerencsére azóta nem fordult elő...

Voltunk ma csípőszűrésen és hála az égnek teljesen jó Hédi csípőjével minden. Doki jól megtekergette és egy szava sem volt, bezzeg itthon még neki sem állunk a tornának már ordít :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Na, ez most lehet, hogy meglehetősen hülyen fog hangzani, ráadásul pont tőlem. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ez egy olyan témakör, aminek gyakorlatilag nem lehet a végére írni, mert a két oldal folyamatosan alá tudja valamivel támasztani az igazát. Úgyhogy, részemről rövidre zárnám a témát a fenti válaszommal illetve előre megválaszolnám az alábbi kérdéseiteket:

1. A doki nénitől igazolást kellett kérni, hogy mehet közösségbe. Az a hely, ahol ezt nem kérik benyújtani, ÉLBŐL felejtős!!!

2. 3 hónap illetve 5 kg az, amitől már lehet vinni őket. Erre a hőháztartás miatt van szükség, ekkora már elég jól tudják szabályozni.
Mi fél évet jártunk Manóval, kb. 6-7 hónapos korától, mert akkora érte el az 5 kilót. (Még így is cakkozni lehetett volna a fogaival az első óra végére, de a második már okés volt)

3. Semmi baja nem lett és nagyon komálta. :)

4. Az oktatónk ő volt:

http://www.babauszas.com/page.asp?prg=bemutatkozas&lang=hun

A munkahelye:

http://www.kolping.hotel.hu/cgi-bin/hu/csaladipihenes.php?PHPSESSID=51a41bffd76f9b4694a28e3af92316c0 , ahol a babúszás így néz ki :arrow: http://www.kolping.hotel.hu/cgi-bin/hu/babauszas.php

5. Hugival is hozzá megyünk majd.

Kép
Kép
200907?

tike! :)

:D :D :D :D :D :D

tabati! :)

Ő hakkónak hívta (hívja? :roll: ) :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ronmay!
Köszönjük szépen! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Aztamindenit :shock: :shock: :shock: 8) 8) :lol: :lol: :lol: !!!
Nagyon jol sikerult gyerkocok,es micsoda anyucik vannak itt kerem szepen!!!!
Esz' az irigyseg rendesen,hogy nem vehettem reszt a talalkozon,biztosan jol feltoltodtetek a friss levegon,igy egyutt.Jokat rohogtem magamban az elmenybeszamolokon,es a hozzafuzott kommenteken,mokasan nezhettetek ki a domboldalon!
Mindenki nagyon jol nez ki,es csodaszepek a kolkok 8) :lol: !

En olyan lestrapaltnak erzem magamat.....szerintem most jon ki a feszultseg rajtam,az elmult hetek siros,nem alvos percei-orai.....
Vegre talaltam serot magamnak,mar csak valahogy kivitelezni kene.....ja es a festest is.....nagggyon nehez ez igy itt egyedul,azt hiszem most kezdem erezni ezt....hianyzik a tarsasag.....egy jo beszelgetes....valami valtozatossag.Felek a teltol,meg rosszabb lesz......
Kicsit magam alatt lettem mara,de apa siet haza ma,erzi o is hogy kivagyok.

Most alszik Hangi,remelem jo kedvel ebred...annyira jo lenne.....es delutan kimozdulni picit.....

Nem akarok ilyen lehangolt allapotban lenni!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

conversano! :)

Smink? Nem csak a szebbik felem. :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Gondolj arra, hogy mi is mennyit gondolunk rátok, hátha segít valamit. :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Ultrahang letudva, minden oksa :D !!!
Én is ááááááááááám, már milliószor visszapörgettem a képekre, annyira de annyira jók :lol: :lol: :lol: !!!
Ancsurti: nyugi én hajam is ultragáz :oops: :oops: , de szombaton megyek fodrászhoz , végre már, eljutok oda is :wink: . Délután meg megyünk babalátogatóba barátnőmékhez, nagyon várom :lol: :lol: .
Sillia: Áfonyát is meg kell zabálni, olyan édi, el lenne az én Benimmel :roll: :roll: , ahogy elnézem kb. egy méretűek!
:lol: :lol: :lol:
marietta1982

marietta1982! :)

Ultrahang: :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Szoktátok nézni a "Párbajt"?
Nekem tetszik, szerintem ez is nagyon jól áll Vágónak. :) Nem tudom, hogy mi a titka, de a meghatározó jelenléte ellenére nem nyomul a játékosok feje fölé, viszont izgalmassá teszi a műsort.
És mindig tanulni lehet valamit. Szeretem az ilyen vetélkedőket. :D
(A Fábry-féle "Legyen Ön is miliomost" viszont juszt sem fogom megnézni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

(Érdekes módon akár nő, akár férfi a kihívó mindig nőt választanak párbajtársul. :shock: :shock: :shock: :?: Szerintem a pasik "leértékelik" a nőket, a nők pedig vetélytársat látnak a másikban. :roll: :roll: :roll: :roll: )

Még egy megfigyelés, ami nem ide tartozik: boo előszeretettel alkalmazza a ferde kép beállításokat. :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :lol:

Csak kutyafuttában:

taliért irigy vagyok, de NAGYON! :D :D Némán ugyan, de terveztem, hgoy én is csatlakozom, de nem kiabáltam el, mert sejtettem, hgoy közbejön valami.... Bejött: költözködés közepén /vagy még csak az elején???/ vagyunk. De a következőt igyekszem nem kihagyni :D :D

marietta: megvagyok, csak rohangálok egész nap.... :roll: Legközelebbi talira mehetünk együtt, de én szivesen elviszlek Titeket, ha esetleg tiedapa nem ér rá :lol:

Oltás: én is úgy gondolom, mint itt a társaság egyik fele: a kötelezőket mindenképp, s a szabadon választhatók nagy részét is megkapja Kata. Rotát tuti, nem szeretném, ha feleslegesen szenvedne szegénykém. Ugyanis terv az, hogy megy majd bölcsibe, ott meg esélyes, hogy elkapná.... A jelenlegi gyerekorvosom nem akart rábeszélni, de mikor mondtam neki, hogy akarjuk, lebeszélni sem akart. Egyébként nagyon aranyos, ki is nézte Katát a nem sokkal idősebb unokájának :lol: De mivel költözünk másik városrészbe, nem hiszem, hogy nála maradunk :cry: Hacsak nem a területileg illetékes nem lesz szimpi... :)

Rólunk: Kata már 5,27 kg, és 60,5 cm volt a múlt heti tanácsadáson :lol: Meg voltunk dícsérve :lol: Eddig nem panaszkodhattam rá, de mostanában mintha nyűgösebb/ hisztisebb lenne, mint eddig :roll: Viszont aranyosan magyaráz, vigyorog, sőt már szinte nevetgél is :lol: :lol: De a régi jó szokása is megvan: apját alázza, olyan hangosakat pukizik :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, mikor lesz majd az első nyilvános helyen történő rotyogtatása :lol: :lol:
Mostanában szinte a délelőttöket és a du egy részét is átaludta: ugyanis a hordozóban töltötte a nappal nagy részét, mert mentünk mindenféle boltokba. Most már igyekszem csökkenteni a shoppintúrák számát :D Végül is szőnyegek, szekrénysor, ülőgarnitúra, íróasztal, hűtő, mosógép beszerezve, már csak a függönyök hiányoznak :lol: Meg még a búrornak kell odaérnie , és indulhat a hurcolkodás :roll: Izgalmas lesz :roll:
Egyelőre ennyi, jelenésem van a lányomnál :lol:

Kép
agi125r

Boo!
Legközelebb kikapom a kezedből a gépet - már ha engeded -, mert rólatok Zsirivel nem is készült közös kép! Úgy sajnálom, tök jó lett volna, ha Te is rajta vagy egy-két képen! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bond!
Én még nem láttam a párbajból megy adást sem.

Legközelebb szerintem simán mehet hétvégén a találka, akkor néhányan vidékről is tudnátok csatlakozni!

Kép
katy76

Ági!
Rakhatnál fel Katáról képeket! Régen láttuk szerintem...

Legközelebbi talira mehetünk együtt, de én szívesen elviszlek Titeket, ha esetleg tiedapa nem ér rá

Az ilyen felajánlásokkal kell óvatosan bánni, ugyanis mi két kocsiba alig tudtuk bepakolni a 3 babakocsit, 3 gyereket, és magunkat.
1 kocsiba 2 babakocsi, 2 gyerek+ anyjuk nehezen fér be... :roll: :roll: :roll: :roll:

Most jutott eszembe, hogy nagy nehezen bepakoltuk magunkat a kocsikba, mindenki jól bekötötte magát, Ikoka már indult volna, mikor észrevettem, hogy nyitva van a csomagtartója.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Sziasztok!!

Boo!Nagyon jók lettek a képek. Minden baba nagyon helyes és a mamik is szépek. Bond sajnálom,hogy "nem hullt le rólad a lepel",de majd a többiek elmesélik hogy nézel ki :D

Én ma anyunál voltam Lilivel,aztán elvittem a dédnagymamához is látogatóba. Nagyon édes volt,majdnem végig aludt,úgyhogy félek is már előre az éjszakától,hogy mikor fog elaludni. Apa edzeni van,de ahogy hazajön,lepasszolom neki,hogy altassa el,én csak megetetem majd :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

agi125r! :)

Egyik jó hír a másik után. :D Mégmégmégmégmég!!!!! :P

katy76! :)

Úgy tűnik, ezt nég gyakorolnotok kell egy kicsit. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

nyuszi81! :)

Hogy nézek ki? Semmi extra, tucat kinézet. Mint egy kacsacsörű emlős, egy liba és egy lajhár kereszteződése... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (Lepel nélkül hozzá jön még egy bálna is :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Jaj, Csajok, elfeljtettem szólni!
Apáitoknak üzenem, hogy ezen a héten péntek-szombat-vasárnap erotika kiállítás lesz. :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tali képek naggyon jók lettek.
Gyermekeink valóban csudaszépek és nem vagyok elfogult :D
Azóta is ég a pofám, hogy mi lakunk a legközelebb és mi késtünk el, de qrvára. És megspékeltük, hogy mi távoztunk legelőször.
Dehát nem bírtuk már tovább a társaságot :lol:

Egyébként részemről jól éreztem magam, mindenki nagyon aranyos volt (szerencsére, így legalább nem kell sunyítani, hallod Dodi!)

Ronmay!
Nem ér elferdíteni a tényeket! A Pharmatexet csak ajánlottad, megvenni én vettem meg, aztán nem mertük kipróbálni, nehogy ne nyújtson kellő védelmet :lol:

Amúgy így jár, aki nem elég aktív topiklátogató: minden kérdés megválaszolódik, mire ideértem (teherbeesés sztori, babauszi, találkozó beszámoló).

Én Gordon Ramsay-t szoktam nézni, meg Vacsoracsatát.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, Bond!
Erotika kiállításra mi apával akkor "jártunk", amikor még nem volt ilyen nagy fenék kerítve neki.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nem szokásom ilyen műsorokat nézni, de most "Celebműszakon" röhögök: Kiszel Tündike per pillanat trágyát lapátol és UAZ-zal szerencsétlenkedik, a Fekete Laci meg esküvőszervezőként női fehérneműt vásárol, köszönő ajándékként értetlenül murvát szed a földről és hasonlók. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.16 20:20-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote][ írta:color=darkred]Ronmay![/color]
Nem ér elferdíteni a tényeket! A Pharmatexet csak ajánlottad, megvenni én vettem meg, aztán nem mertük kipróbálni, nehogy ne nyújtson kellő védelmet :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A lényeg, hogy ott voltatok és jól éreztünk titeket is. :wink: Legközelebb nálatok alhatnának a következők: kat76, kicsidodi, ikoka7, így előző nap lenne idejük gyakorolni a fél család gyors ki-be pakolást konyhaszekrényestül és a csomagtartó lecsukást. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Az azt megelőz nap pedig a sátorverést :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Na jóéjt, bár ahogy ismerlek titeket, most fog itt elkezdődni az élet.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Én nem heppeningről beszélek, hanem kiképzésről. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

(És egyáltalán, lehet még egyáltalán verni a sátrakat...? :roll: Nem védi őket semmilyen paragrafus, civil kezdeményezés, jogvédő egyesület, alapítvány vagy bármi más. A mai világban...!? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

[quote="200907?"]
írta:
200907?nyuszi81! :)

Hogy nézek ki? Semmi extra, tucat kinézet. Mint egy kacsacsörű emlős, egy liba és egy lajhár kereszteződése... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (Lepel nélkül hozzá jön még egy bálna is :roll: :roll: :roll: )

Narancssárga melírcsíkokkal tarkítva! :lol: :P :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Erről jut eszembe:

http://www.hajam.hu/

Nem néztem bele :oops: , de hátha valakinek jól jön. :roll:

tabati! :)

Az VÖRÖS, csak ilyenkor a hormonok miatt más a haj is: nem úgy fog a festék, tart a dauer és hasonlók. . :evil: :evil: :evil: :evil: Egyedül az olló csattog ugyanúgy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A melírcsíkok pedig a mutáns voltamat jelzik. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

:P :P :P :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Azt el is felejtettem írni, hogy páromnak meséltem a múltkor, hogy egyesek milyen ajándékot kapnak a férjüktől... csokis masszázs, kozmetikus hasonlók...erre ő : ne légy naív, a pasi tulajdonképpen magának kedvezett! :lol: :lol:
Persze én kaptam az ötleten rögtön, hogy ő nem szeretne e magának kedvezni, de erre csak az volt a válasz, hogy építkezünk... :evil: :lol: És tényleg... :roll:

Kép
Kép
tabati

Miért, az építkezéssel nem? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Mi megyünk a Kolping Hotelbe a Mikulás Babaúszó Táborba.Nov.29-dec.4.
Ti mikorra tervezitek?
Vendég

norka81! :)

Esélyünk sincs a Kolpingba memmi, de addigra már - gondolom én - járni fogunk és itt Pesten is szoktak táborok lenni. Szóval, alighanem itt leszünk.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó nektek, hogy helyben is van babaúszás, sajnos nálunk csak egy lehetőség van, de oda semmi pénzért nem vinném Jázmint.

Olvasom a linket, hogy az együtt fürdésnél miket lehet gyakorolni. Ti ezeket csináljátok?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Ahogy olvastam a soraid, mintha csak Jázminról írtál volna. Ugyanezt csinálta tegnap és hétfőn. ...és az esti etetésnél is megcsinálta :evil: Ekkor vártam fél órát, addig majomkodtam neki, majd megpróbáltam még1x cicire tenni, és láss csodát!!! Elfogadta!!! Szépen evett!
Nem gondoltam volna, hogy van ilyen!

Szülés utáni első szex: Nekem is kényes kérdés volt, de sikerült! :oops: :D Nálam az vált be, hogy próbáltam ellazulni. Szinte éreztem, ahogy feszítem magam, majd amikor tudatosan ellazítottam az izmokat, akkor kezdett elmúlni a fájdalom. Ja! és apának szépen elmagyaráztam, hogy extra óvatos legyen, különben egy életre elveszi a kedvem a dologtól! na, gondolhatod! Erre összeszedte magát :D Szóval: RELAX!!!
Vendég

sziasztok!
igen tbaati az chips,de mentségemre szólgáljon,hogy megjött és
azért kívántam annyira,de két nap alatt maszolytam el...
gabinak nagyon jó és finom illatú termékei vannak...nekünk mindenünk
az kivéve a popsikrém,mert az konkrétan büdös nekem...

Sillia!
ne aggódj...Lóci is hamarosan fekvőtámaszozni fog...

Tali képek fanrasztikusak lettek és nagyon sajnálom,hogy nem sikerült
ott lennünk...de leg közelebb mindent megteszek,hogy el tudjunk menni,
bár ember tervez és lányom végez...

Bond!
akkor a mensi lesz a ludas??bár nem értem,hogy miért 3 nappal később
kezdődött apadni,mint hogy megjött??!!

Kép
Kép
csibe83

[quote="boo"]
írta:
booMa voltam a 6 hetes kontrollon, és a doki azt mondta, hogy olyan szépen regenerálódtam, hogy nem is látszik, hogy kihordtam egy gyereket, és a gátam is gyönyörű :shock: :shock: :shock: megkérdezte, hogy volt e vágva? jhah, mondom vót biza :lol: :?

:lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]v írta:booiszont az nagyon gáz, hogy nem tom apa hogy fog oda beférkőzni, mert a dokinak csak az ujjától is rajtam volt a visítási inger :oops: annyira feszített a gátamnál, ahogy matatott :oops: :oops: :oops: :roll: nem csoda hogy menekülök a kolbász elől :roll: :lol:
"sajnos" engedélyt kaptunk a "felszállásra" és mivel apa is bent volt, így megbeszéltük a dokival, hogy mivel nem akarok bogyót szedni, akkor marad a gumimaci :roll: és ha akarjuk fél év múlva már próbálkozhatunk az új poronyttal :shock:
Na apának minden hírre csillogott a szeme, erre meg az enyém szórt villámokat :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Fél év: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )

[quote="boo"]S írta:boozóval szerintem holnap vesz egy rakat gumit és letámad :oops:

Mármint beindítja a vállalkozást? De jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]
írta:
booBond
mondtam apának az erotika kiállítást, majd odaböktem, hogy szerintem ő ne menjen, mert már a bejárat küszöbén lespricceli a bokáját ebben az állapotban :oops: 8) :lol:

na de visszatérve, szerintem én végigbőgöm az első szerelmeskedést :oops: mondtam is neki, hogy a hímestojás lópatkó hozzám képest, szóval úgy bánjon velem, hogy a golyóin lesz a kezem, és ha fájdalmat okoz orvvul belemarkolok a spermiumtermelő egységbe és hirtelen mozdulattal elválasztom a testétől :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="boo"]a írta:boopropó: rátok nem szoktak furán nézni a kasszában, amikor az óvszert blokkolják? :oops: mint "gyakorlott" gumi vásárló kérdem :lol:

Jesszusom boo, te hol élsz?! Ma már az sem feltűnő, ha párizsi helyett a vibrátort viszed haza kilószámra a hentestől... :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :?

[quote="boo"]
írta:
booSzal csütörtökön végre gyönyörűűűű leszek :lol: :lol: :lol: és rövidebb lesz a hajam, sacc Dodié csak kicsit más, és veres :wink:

Mármint melyik csütörtökön? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: (Ráadásul úgy olvastam, hogy véres)

[quote="boo"]
írta:
booBond
most nézem felvételről a zzidiótakiszeltündét, ezt kajakra ---opatják :lol: :lol: :lol:

Én azt nem tudom, hogy tényleg ENNYIRE hülye vagy éppenhogy nagyon is okos. :roll: :roll: :roll: :roll:

[quote="boo"]
írta:
boode a jó hír, igaz szopi nélkül, de ma fejtem 150-et :D

:D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

norka81! :)

Igen, mi is csináltunk egy-két dolgot. De ezek tulajdonképpen amúgy is adják magukat egy-egy ilyen alkalommal. A "merülést" a mai napig csináljuk. :wink:

boo! :)

Te még csak a tegnapnál tartasz? :shock: :shock: :shock:
Akkor mit szólsz majd a mai részhez? :shock: :?:
Fekete Laci viszont tök jó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egy kis bemelegítés...

Kép

...és rajt! Indulhat a gyorsúszás:

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Most már nem is megyünk babaúszásra. Ezek után minek!? 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

(kicsidodi legutóbb azt írta, hogy sétálni mennek. Azóta semmi. Most két verzó létezik: vagy lementek a térképről vagy most is a Normafánál szerencsétlenkednek. :roll: :roll: :roll: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Esküszöm, hogy tök véletlenül botlottam bele :oops: :

http://www.rota.hu/

Kép
Kép
200907?

Hello!

Hazajöttünk ám a sétából :roll: :wink: :lol: :lol: .
És olvasgattam is, hogy le ne maradjak, csak írni nem volt időm :? .

Este itt voltak a barátaink, mert voltak 4D-n és hozták a híreket/képeket: keresztLÁNYunk lesz, Petra :D :D :D .

Katy, még mókáztam is magamban, mert én ugye kiszemeltem Botondnak a te Petrádat (bár ő Zsirihez húzott :evil: :lol: :lol: ), barátnőmék meg mondták, hogy az ő Petrájuk lesz Botond csajszija. Király, gondoltam, felőlem simán kavarhat két csajjal, és legalább a nevüket se keveri össze :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi

Nekem is kapásból felajánlotta apa hogy elvisz a talira, de mondtam hogy hétközben van...

Lányok!

a legközelebbit hétvégére tegyétek!! :)

Marietta

Beni ugye fiúkutyus? Mert Áfonya kifejezettem utálja a pasikutyákat.. fél tőlük :(
Mondjuk majdnem mindegy, mert mindentől fél, legutóbb is hasoncsúszva szemforgatva közeledett egy csivavához aki fele akkora volt mint ő. :?

Boo

Én tegnap néztem meg a Tesco-ban az óvszerkínálatot (egy bizonyos fajtát keresünk) és két igen hamvas leányka beszélte ki hangosan a pult előtt a különböző típusok előnyeit és hátrányait.
Szóval egyáltalán nem ciki megvenni.
Ennek ellenére én sem állnék be vele a sorba, ezt meghagyom apának.
De ez csak azért van, mert engem is a paleontológusok ástak elő..
:arrow: Bond :)

hat és fél órát aludtunk az éjjel egyfolytában :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

Nem tudom, mi volt a levegőben,de mi is sokat aludtunk. Fél 5kor és fél8kor ébredt. Most is alszik.Nem is értem én miért nem :S

Legközelebb én is szeretnék menni a talira! Most a sebészeten voltam helyette,csak épp doki nem volt. Ma újra megpróbálom.
Vendég

Bond

Miért csak apáknak üzened? :oops: :oops: :lol: :lol:

Boo

Esemény előtti cuci, kb akció előtt 10 percel kell felhelyezni. Nekünk bejött :arrow: apa szereti :arrow: az előtte lévő khmmm öhöm... :oops: :lol:

Szoni

Jóó van naa én így emlékeztem, de biztos hogy te vettél :?: :roll: :lol: Kicsit összezavarodtam :oops:

Lányok
Mennyivel más így hszt írni, hogy láttalak titeket! Főleg Bondot :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok

Bizti nagyon jó volt a tali:) Én is szeretnék menni legközelebb. És szerintem is lehetne hétvégén és akkor apukk is jöhetnének, szerintem ők is tök jól elbeszélgenének, és akinek több gyerkőc mint pl nekem azt is tudnánk vinni, és apukák tudnának rájuk figyelni:)

Olyan hülye idő van, szakad az eső, nagyon utálom.

Most két napja Nórinál is vissza állt az éjjeli rend és úgy ébred ahogy szokott, már ideje volt mert hulla voltam.

Tegnap írtam egy csomót persze elszállt, nem írom újra mert idejét múlt úgy is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Anya fabrikálta játék...de tettszik neki :)
Kép Mi
Vendég

ronmay nekünk is bejött, már az előzőeknél is használtam. Viszont most bevallom még nem használtuk, egyszerűen most még nem állt be úgy hogy van idő, ha meg együtt vagyunk akkor nem várok 10 percet ne hogy felébredjen a gyerek.
Úgy hogy idő közönként tesztet veszek. De gondolom nem fogok egykönnyen terhes lenni hisz Nóri is Réka is Norbi is elég nehezen jött össze, na meg elég sokat szopik Nóra. Persze aztán kitudja. A jóslat szerint még lesz egy fiam :D :D :D :D

Kép

gabi1

huh Gabi akkor ti bevállalósak vagytok! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay annyira nem, de tényleg nem hiszem hogy terhes lennék.

HGabi már mióta akarom mondani hogy megyünk október 22én Sárvárra a Park Inn hotelbe és 25.-én jövünk haza.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: