Dia:

A férjem is azt mondta, hogyha ha már ilyen későn jöttek akkor jöhettek volna másnap is. Csak ők olyanok, hogy olyan nehézkesen indulnak neki, hogy akkor is csak estére értek volna ide.
Az, hogy hirtelen fordúlsz meg szerintem nem árt semmit, mert a babuci a jó kis magzatvízben úszkál. Max. ilyenkor csinál egy hátraszaltót.

Nyugodj meg már nem sokáig fogsz hirtelenkedni!!! Örülni fogsz, ha csak úgy öregesn átfordúlsz. (mondjuk mint egy partravetett bálna

Tegnap délután én is unatkoztam, mert ezek a jóemberek elmentek a Camponába a Tropicáriumba. Hívtak engem is, de nem akartam megkockáztatni, hogy a nagy melegben eldobom magam. Azért nem írtam mert nem akartam, hogy az legyen, hogy írok-írok aztán hirtelen kelljen abbahagynom. Ráadásúl olyan nyomasztó idő volt, hogy majdnem ülve elaludtam.
Az öreglánynak (aki beleesett az aknába szerencsére nem lett semmi baja. Azon kívül, hogy a kezét megvágta. Ennyi erővel meg is halhatott volna. Akkor biztosan, hogy nem laknánk itt. A régi cserepekből akart elvinni és aztán később mondta, hogy náluk rá lehet állni az aknatetőre! De itt nem!!! Aztán volt olyan is, hogy az Elmü kicserélte a fa villanyoszlopot betonra és arréb is tette. Persze mondanom sem kell, hogy átfúrták a vízvezetéket ami bejön a telekre.

Mintha kitört volna a házunk elött egy gejzír

Nekünk nincsen boltunk (hála Istennek)mi nagyker vagyunk. Az országba szerte-szét szállítjuk ki bolthálózatokba a cuccost.
Jó csempészést!

Barátnőddel mit vesztek?
Írjál!!!! Reggel jövök!!!!
Barbara
Te csak ne szólj semmit!!! Láttam a képen, hogy milyen csini férjed van!! Na aztán őt nem nehéz löködni!!

De az én férjem!!!! Legutóbbi mázsáláskor már túllépte a 130 kilót

Na őt fordítsd át!

És neki tök mindegy,hogy milyen pozícióban fekszik! Meg gondolhatod, hogy egy ekkora testből milyen hangok jönnek ki!

Remélem a kisfia nem lesz ilyen horkolós mert előle már nem tudok elmenekülni!!!

A "mesterek" tényleg hülyék! Persze tisztelet a kívételnek. (a kivétellel én még nem találkoztam

)
Kata
Nekem a vércukrot a 24.hétben nézték. Éhgyomorra vérvétel, aztán le kellett gúritanom 75 g glükozt,amit vízben oldottam fel és csavartam bele egy citromot, hogy nem okizzam el magam. Aztán két óra múlva vissza, és újabb vérvétel. Tömören ennyi a gyönyörről. De sok helyen még a zsemlés megoldás megy. Az azért ember barátibb.
Liv!
A sógornőm a Sotén dolgozott és mivel benfentes volt, mesélte, hogy egy alkalommal kb egy órát nézték a babáját. Semmi baja nem lett a picurnak. Úgyhogy ezen ne izgulj. Én kb. eddig 10-13 uh voltam,úghogy ezen ne izgúlj. És tudom, hogy milyen kiszolgáltatott az ember amikor ott fekszik és nem tudja, hogy szoljon e, mert akkor esetleg berág a doki, hogy ő jobban tudja. Szerintem itt Magyarországon még a "betegek" még nem mernek kiállni a véleményük mellett, mert az orvos valami isteni magasságokba van emelve. Csajok szóljunk ha valami nem tetszik!! Húúúúú de harcias lettem!

Na már befejezem az okoskodást! Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de ez a napi egyszeri bejelentkezés miatt van!
Na most már tényleg csönd!

Puszi, Gigi 25+1