Hahooooooo! Udv mindenkinek!

:)
Megvagyok en is, most leirok gyorsan mindent, hamar egyszer nekilatok...lehet, tobb hozzaszolas is lesz, mert kepeket is teszek fel, ugyhogy elore is bocsi, ha hosszu lennek, de igy jo masfel honap kimaradas utan bepotolom a beszamolot

Csajok! A kepek alapjan mindannyian csodaszepek vagytok...szerintem ugy sugarzik mindenki, hogy 10 kiloval tobbel is remekul neznetek ki... Gombi! Azt hiszem, neked volt az a nagyon picinek tuno kis pocakod...bevallom, en a kep alapjan meg 3 honapos terhesnek sem mondanalak, annyira szep kis vekonyka vagy. En imadom a hatalmas pocakom, es remelem, meg ketszeresere no, de azert te sokkal szerencsesebb vagy, szerintem ez az alak lenne a befuto, affele alom-pocak...kenyelmes, csinos, es legalabb nem kell torodnod azzala stressz-faktorral, amit a felszedett kilok okoznak...barki, aki erre megjegyzest tesz, csak irigykedik. Igazsag szerint szerencsesnek tartalak...a baba egeszsegenek meg aztan semmi koze nincs ehhez...tobb ismerosom pocak nelkul ment szulni, es tokeletes, normal sulyu, nagysagu babakat szultek

:)...
A 3D-s babafotok meg mindig lenyugoznek, nem birok betelni veluk. SZomoruan olvasom, hogy mennyi aprobb-nagyobb kellemetlensegetek van, de szerintem mindenki nagyon szuperul halad, ugyesek vagytok...le a kalappal foleg a dolgozok, vagy mar babasok elott! majd most teszek fel kepeket es is Azzurrarol, bar mar tobb, mint 5 hete keszultek, de ujabbak mar nem lesznek, es mivel kimaradtam abban az idoszakban, most potolom. Az tuti, hogy ezentul mindenkinek javasolni fogom a 4D-t ilyen koran is (22+1 hetesen voltunk), mert bar csimota ducibb volt az atlagnal es mar akkor volt rajta jo adagnyi izom (ez is a napi 1 l tej

), de egy sovanyabb baba is csodaszep szerintem...mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy csontkollekciok lennenek. Osszessegeben ugy nez ki, hogy ram hasonlit, de a szemoldokcsontja es a szaja az egy az egyben a parome...szerencsere...neki az sokkal szebb...remelem, haj-ugyben is ra ut majd

Mi mar szinte mindent megvettunk csimotanak, a legutolso fulpiszkaloig....egyedul a mar kinezett babakocsi hianyzik, de azt csak novemberben rendeljuk online...es a sok szep szines moshato pelus, de azokat is havi reszletekben rendelem, mert eleg huzos lenne egyszerre annyi lovet kiadni. A kelengye osszes tobbi resze megvan, kb a felet magyaro-on vettuk. A szobat is atrendeztuk mar, egyedul a jarokat kell meg felallitani, de legalabb addig nem foglal helyet. November kozepen kimosok mindent, es onnan kezdve aztan tenyleg semmivel nem torodunk, csak keszulok a szulesre.
A szulest mar hihetetlenul varom, bar ez az erzes fura, mert allapotosnak is imadok lenni. Kb masfel honapja kezdtem el a szules-felkeszitesem es eleg jol haladok, bar ez a hatralevo kozel 3 honap azert meg jol jon. Rengeteget olvastam, kb 40 konyvet eddig, es van meg vagy 20...tokeletesen egyetertek azzal, hogy gyereket nevelni igysem lehet konyvbol, de mivel semmi mas dolgom nincs, mint varandosnak lenni, ez belefer. Pokica olyan jol es hitelesen el tudna magyarazni, hogy mennyire helyzet- es igenyfuggo minden, es hogy az ember ugyis osztonosen tudja, mikor mit kell tenni...es en ezt el is hiszem. Azert nekem jo (bar lehet, hogy felesleges, de van ra idom)beszerezni ezt a rengeteg infot, es aztan kialakitani a sajat velemenyem (leven, hogy egyetleneggyel sem ertek egyet 100 %-ban), en igy, tapasztalat hianyaban magabiztosabban (nna, ebben elotte sem volt hiany...de most mar legalabb nem csak bekepzeltsegbol, hanem okkal vagyok az) tudom, hogy az igenyhez merten rugalmasabban tudok majd reagalni egyes dolgokra. Az olvasason kivul megvan meg mindig a napi 45 perc laza uszasom es napi 2 ora szulesfelkeszito joga-sztreching...ezen kivul rengeteget gyakorlom a vizulalizacios, relaxalos, legzeses technikakat. Az elsot illetoen van is mit, mert az en mernok-agyam aztan mindenre koncentral es mindent elkepzel azon kivul, amit kellene

:) De azert mar most sokat fejlodtem es mar most latom, hogy mennyire sokat fognak segiteni ezek a dolgok a szulesnel. Multkor egyik este pl pizzat ettem (tudjatok, hogy nalam ez egy kicsit durva

:)), es hat 3 ora mulva arra keltem, hogy irtozatos hanyinger es gyomorfajas tort ram...persze kidobtam alul-felul a pizzat es az eloetelkent fogyasztott olajban sult cuccokat, megszabadulvan 2 kilotol

:) NNa, amiert irom...bar nagyon gyorsan lezajlott az egesz, kb negyed ora volt az elso rossz erzestol a total nygalomig, de nagyon orultem neki, hogy vegre erzek valami rosszat, mert igy tudtam gyakorolnia tanult technikakat...es valami hihetetlenul jol mukodott!!!!! Az egesz fajdalom/szenvedes nelkul, valami rendkivuli termeszetesseggel zajlott le attol a perctol elkezdve (ami kb 3 perccel azutan tortent, hogy almombol felkeltett a hanyinger), hogy elkezdtem relaxalni. NNa, ez nem volt valami fincsi tema, csak azert irtam, hogy mar most igy mukodott a dolog!
...elszaladok egy narancslevet csinalni, aztan folytatom...

[/b]