Sziasztok!
Csibe:Kiara nagyon cuki.
Ancsurti:Csak szombaton kapott egy kiskanálnyi levet.

Mert nekünk saját sárgarépánk meg paszternákunk van,meg fűszereim,abból főzöm a húslevest,persze saját csirkém nincs.
Tali:Nagyon jó lehetett,még jó,hogy mi nem mentünk,mert elkaptátok volna a betegséget a Lilitől.Ma reggelre megint fulladt,mert ő kruppos.Nem tudom,hogy nektek írtam-e ezt már.Szóval nem kaphatott oltást,a nagyival sétált addig kint az utcán,amíg mi bent voltunk.Oviba nem mehet a héten,talán hétfőn!
Lotti nagyon sírt a 2 oltás alatt,aztán megnyugodott.Nem lett lázas,de du-n alig aludt,nyugtalaln volt.Még jó,hogy tegnap kipihente magát.Viszont most 1-kor keltem hozzá,mert hallom,hogy köhög.Gondoltam hátha ő is fullad

,de nem,viszont taknyos,úgyhogy csak elkapta a nagytól.Tele az orra,és nem kap levegőt,azért köhög.Megszoptattam,ha már felkeltem,ő nem kelt fel.

Aztán gyorsan fejtem,megyek aludni,mert 7 felé már kelt is a Lili.
Lotti 5730 gr,60 cm.Ma nem kapott tápszert,és kicsit több is lett a tejem.A MoreMilk mindjárt elfogy,talán 3 napra van még,de ma 5 laktoherbet megittam,és 3 napja éjjel fejek.Azt azért napközben odaadom neki,azzal pótolok.De nem hiszem,hogy sokáig lesz erőm itt ücsörögni éjjel,és fejni.Bár ilyenkor erőt veszek magamon,és TABATI van előttem,hogy ő milyen elszánt,és annyi nehézség után,most mégis szoptat.Én tutira a tápszerhez nyúltam volna helyében,nem lettem volna ilyen ügyes,mint ő!
Oltások:Mindent beadatok neki,a Lili júniusban kapta meg a Prevenárt,és a bárányhimlő 1. adagját,most kapta volna a 2.-at.És sajnos 1,5 évesen átesett a Rotán.9,5 hónapig szopott,bíztam az immunban én is,de mégis elkapta,és kórház lett belőle.Mérlegeljetek!Mi nekünk a kórházba érésig is sugárban hányt a kisgyerek,órákon át,és fájt neki,levert volt,stb.Inkább egy oltás,mint ez.Ja,és a kórházban is kapott injekciót,és mivel abbamaradt a hányás,hazamehettünk.De a hányást fosás váltotta fel 1 hétig,sugárban!Semmi nem maradt meg benne.Majdnem kiszáradt,lefogyott kicsit,szar volt összességében.Ezt most nem akarom,úgyhogy most beadatom.
Bárányhimlő dettó.Szomszéd kislányok 3 hétig szenvedtek.Nem mehetsz olyankor ki a szobából,nem vakarhatja,stb.Ezek még gyengék ahhoz képest,hogy mennyi szövődménye lehet.Lilit beoltattam inkább,de csak 9 hótól lehet,úgyhogy a Lotti tavasszal azt is megkapja.
Prevenár:felsőlégútra vagy mire jó,meg fülre,úgyhogy az mindennapos is lehet,inkább azt is kértem most.A Lilinek 1 adag kellett most nyáron,mert már nagy.
Szóval én inkább oltatok,pedig a nyárig nem kapott a Lili semmit,csak a kötelezőket.De megváltoztattam a véleményem,és nem bántam meg.Persze mindenki mérlegel,és maga dönt,nem befolyásolok senkit,én is a magam pl-ján tanultam sajnos!Konok voltam,bíztam a pici gyerek fejletlen immunjában.És nesze nekem.
Köv. tali nem lehetne ősszel még,és a Kopaszi-gáton?Csak mert mi 10 percre lakunk tőle...
Láttátok,hogy lesz babakocsis demonstráció is a CM-on?Na,oda sem jön senki?Az vasárnap de. lesz,ha jól emlékszem...

Nézzétek meg!
Honap jön anyám...Illetve ma,vagyis mindjárt.........

Majd beszámolok (HGabi)
És képeketttttttttttttttttttttttt.......................