Én lecsúsztam az adásról, jobban mondva negyed kilenckor kapcsoltam oda, de már akkor vége volt a híradós résznek. Majd ma megnézem az ismétlést nyolckor.
Lola dekoltázsa:
Bettikém: hát... én nem biztos, hogy visszaadnám rá a pelenkát. Istinek eltelt majdnem fél év pelenka nélkül (sőt, talán annyi, nem?), ez biztos csak kis visszaesés a böli miatt. Ott lehet, hogy később szól stb. a gondinőknek is sokkal kényelmesebb ugyan a pelus, de ne ez legyen a mérvadó, szerintem. Ha normális a gyerekdokitok, védőnőtök, kérdezz rá esetleg, de szerintem nem jó, ha most ezt ráhagyod és vissza felé fejlődik. De persze Te tudod!!
Gabi: na, akkor jó éjszakátok volt, viszonylag! Nekünk is jobb mostanság. Talán egyszer volt fent éjjel sírva Bence, de hamar visszaaludt. Meg szuper, hogy nem kell altatni esténként órákig. Beteszem a kiságyba és elalszik. Dórika mellettem aludt éjjel, mert kicsit köhög, és nem akarom, hogy Emesét fertőzze. De éjjel most talán csak egyet köhögött. Úgyhogy javul...
Sertésinflu: én is már össze vissza hallok mindent, de tegnap barátnőm kérdezte Rákóczit a védőoltásról, akiről tudjuk, hogy eléggé oltás ellenes, erre azt mondta, hogy ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, de ő biztos, hogy soha nem adná be magának és a gyerekeinek. Engem meggyőzött! Immunkerősítőnek az echinacia cseppet ajánlotta.
[b]Jutte: mizúj Veletek?
És Csilla:[/b] Te is rég jártál erre...
Lola: befizetted az ebédet? Hogy megy a suli mostanság Somának? Most már azért jócskán dolgoznak nem? Tegnap mi vittük el Dórinak a leckét (barinőm kislánya), mert beteg, hát... egy fél oldal teli volt írva, amit órán csináltak, meg lecke.
Emese fel tudott hál istennek ma nagyon korán kelni, csak úgy kipattant az ágyból. Látom rajta, hogy izgul. Édes szívem. Apu előbb hívott, hogy tökre fel van mindegyik dobva. Izgult ő is. Én is!
Na megyek, kifolyt a pisi mindkét porontynak.
Szilvia