Megjöttem!
Nem volt olyan szörnyű, 45 perc csúszással be is mehettem. A fúrás sem fájt csak egy icipicit, de egyébként még szurit is kérhettem volna ha akarok. Nem kértem, gondoltam gyúrunk decemberre.

Kérdezték kényelmes-e harapásnál, mondtam igen, de most kezdem érezni, hogy a széle kicsit éles.

Nem baj, csütörtökön megyek a másikkal, majd reklamálok ezügyben.
Aki tervez menni, annak üzenem, hogy nem kell félni. Így, hogy csüt-re is be vagyok rendelve már nincs para, csak az egy hónap kihagyás miatt volt.
Viszont majd éhen halok már, mert csak reggel ettem és most még 1-2 óráig vissza kell fogni magam, nehogy kirágjam a helyéről a tömést ha már nagy nehezen bekerült.
Nálunk is csak a II. rutinra mehetnek soron kívül a kismamik, amit szerintem a terheléses cukor miatt másképp meg sem lehet oldani. Így nincs nagy zúgolódás, szinte észrevétlenül be lehet csúszni.
Nekem is van egy sztorim, ez mondjuk a kellemesebbek közé tartozik. Épp a kórház felé tartottam helyi járaton (pár megálló, 5-6 perc) és egy néni látva a pocim mindenképp le akart ültetni. Mutatta, hogy itt is van hely, oda is elférek stb. Többször is mondtam kedvesen, hogy köszönöm nem, mire a végén rávágta, hogy "Jó, elég nekem a saját bajom"

Nem tudom mire gondolt -láttam botot nála-, de én szépen válaszolgattam, ő erőszakoskodott...
Várandós csomag: én csak a kitépett kupont vittem (eszemben sem volt, hogy kiskönyv is kellhet, bár a fogdoki okán ott volt a táskámban) és simán kiadták rá a csomagot. Megkérdeztem, hogy ugye itt lehet beváltani és már vette is el a kupont, adta a csomagot. Ez egy babaruhaboltban volt, de lehet, hogy üzletenként eltérő mit kérnek hozzá.
Tartalma: 2009. áprilisi Anyák lapja és Baba magazin, egy Avent via tárolópohár, egy Mam-os cumi, egy 20 ml-es parodontax fogkrém, 2 db Carefree tisztasági betét, 5 filter Mecsek baby tea, egy pici Nivea baby krém, egy Nivea Sos krém és ahogy valaki már írta itt: egy kis Nivea férfi dezodor, ha nagyon megizzasztanánk az urainkat a bababoltokban való nézelődés során.
Ja és persze sok szórólap, ebből három kis füzetecske: Gabi termékekről, Avent termékkatalógus szülésznői tanácsokkal, és Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiás segítséggel füzet.