Mire végigolvastam az elmaradt 2,5 oldalt,lefejtem 125 ml tejet.Holnap tali közben gondolni ránk nagyon,mert kicsiLotti 2 szurit fog kapni 10.50-kor.Gondolkodom,hogy menjünk-e a talira,de inkább nem,mert a Lili is itthon van,folyik az orra.Vasárnap kezdődött,ma már sokkal jobb.Elvittem a dokihoz,tüdeje tiszta,torka nem piros,nem köhög,láza nincs,csak orrfolyás.3 másik gyereknek is telepről.Holnap ő nem kaphatja meg a b.himlő 2. adagját,amit köszöni,nagyon sajnál

.
Lotti ma hajnal 3-kor szopott,visszaaludt egyből,majd reggel 6-kor,visszaaludt egyből,és 9.30-kor,visszaaludt akkor is,és 14-kor kelt.Szopott,majd ledőlt kicsit ebéd után sziesztázni 18-ig.

Na utána fent volt,nézelődött,dumálgatott,kicsit persze sírt is

,szóval bemutatta,hogy tud ő mindent,mint egy normál baba,csak lustafék.

21.10-kor bújt ágyba,azóta is alszik,most 2 ciciből falt,tuti 6-ig durmol.Nagyon cuki,kicsi pufikám.5710 gr volt most este éhesen,nudiba.Kiváncsi vagyok hány cm,meg kg a védőnőnél holnap.
Lilóval tök jól elvoltunk a kertben,gazoltunk,leveleket gereblyéztünk,hintáztunk,csúzdázott,paradicsomot szedtünk,és megpucoltuk a teraszon,a naproló alatt,mert esegetett az eső.Tök jó volt.Nagyon jól érezte magát.Rég töltöttünk együtt 1 egész napot.A pici végig aludt,csak enni kelt fel,és ő fent volt az emeleten,mi meg lent,nehogy elkapja a betegséget,és ne kapjon oltást.
Ma reggel voltam vérvételen,vizelettel megspékelve.Holnap este már tudni fogom,hogy hogy vagyok.

Szerdán jön anyukám,csütörtökön megyek 6 hetes kontrollra.
A MoreMilk valami picit segített,sokat nem,nem éri meg az árát nekem.

Maradok a teánál,de abból 4-et is meg fogok inni,meg vett nekem apa ízes janát,amit imádok.Na,nem sokat,4-et...férfi

Mondtam is neki,az 4 nap.Így könnyebben megy az ivás.Már hányingerem van a sok víztől.Édes löttyöket meg nem kéne innom,mert nem vagyok egy szupermodell alkat,nekem nem esik le az ujjamról a gyűrű sajnos.

Én inkább azt kérdezném,hol lehet tágítani?
Lábam a Lilivel 39-ről 40-es lett,most meg ez is kicsi,és vettem egy 41-est!

"Micsoda nő" vagyok!
Hgabi:Ari vagy,hogy kerestél!Még sosem keresett itt senki...
Sziszről: jól van,pici cici baj van nála is,Ati is szeret kézben lenni

,nincs sok ideje,de hiányzik neki mindenki!Fog jönni,amint lesz ideje.És puszil mindenkit!(Amúgy privit küldtem neki,és hamar válaszolt,ti is kereshetitek

)
most ennyi,hulla vagyok,és holnap is van nap,hátmég ma