A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

hát én 24 én regisztráltam ugyhogy akkor irtam ide.. anyukámék meg kb novemberbe. de ő már gyanakodott csak én mondtam mindig azt hogy dehogyis.
hát izgultam mert anyukám a tanulás híve volt, na meg fontos volt neki hogy ő kapja az özvegyi nyugdijat amég tanulok ..emiatt féltem a legjobban hogy mi lesz vele ha ez a pénz is kiesik.

na de mindegy jól sült el a dolog és mostmár mindenki örül :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

amúgy mit néztetek meg a moziba ?
én úgy szeretném megnézni a végső állomás 4 et . lehet hogy jövő hónapba beiktatunk egy mozit

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csináltam egy új vonalzót tök jó ez az oldal :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Mondja a híradó: fejenként 65E állami támogatás van a gyermekétkeztetésen az iskolákban...
Persze. Fejenként 65E+ebéd árából minden nap étteremben ehetne egy felnőtt is!
Már megint hülyének néznek...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát ez dva nemlajos!!

Kúl a tikker, a Jégkorszak3-at néztük, nagyon jó volt!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

én azt most töltöttem le :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Katka: muszáj volt belevágni az "építkezésbe", mert viszonylag pici a házunk és mivel Levit az oviból ebéd után el kell majd hoznom kell nekik egy hely ahol tombolhatnak. így ugyan megszünik a gyönyörü teraszunk, de majd tavasszal csinálunk másikat :)

nem tudom még mire akartam reagálni, bocsi, de ma Lili nagyon nyafi a foga miatt és lefárasztott, megyek eldölni lassan

Teszek egy képet az ücsörgö lánykámról és a közös játékról :)
Kép
Kép

Kép

Kép
gabka77

Katka, jó, hogy túl vagytok az első munkás napon, a többi már csak könnyebb lesz biztosan! Lagziban nagyon szépek voltatok! Peti huszár meddig bírta?

Papillon, nagyon szuper hetetek lehetett, irigy-irigy, imádom a Balatont!

Lili szuperügyes, gyógypuszi a fogacskáinak!

Moncsi, új vonalzó klassz, én is beújítottam, lássuk sikerült-e :D

Többiek hol vannak?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ja, még Bakony ügyben akartam írni, szerintem szuper ez a szállás, viszont még nem tudjuk tutira, hogy tudunk-e menni, szóval egyelőre nem, ha meg mégis, akkor talán még tudunk később is foglalni :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Papillon nagyon szép képek!!

Erpé, igazad van lehet kell még az a vas meg nőgyógyásznak is megmutatkozni, főleg, hogy rákszűrésem se volt még, csak a hat hets kontroll, csak most annyira kell csprtosítani a pénzt, hogy még vizsgálatra is kiszorítsam, de jövő hónapban már rászánom magam.

Kuklika, én is ma találkoztam egy ismerőssel akinek Afrikai kislánya van(vagyis ő csak fél-mama magyar, csak ők még nem hintáztak együtt :lol: lol: HálIstennek nem szín kérdése a közös szórakozás :wink: nem fotóztad le őket?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú Zita ez a vonalzó típus jó, egész nagy portrét lehet tenni hozzá :o aranyos Julcsi a két foggal,, most hogy Maja is fogas lett, mindig próbálom lekapni, de eddig még nem jött össze, mindig akkor kacag, amikor nincs a kezemben gép.

Bea, Maja

Kép
bea1978

és most látom a Moncsi tickere is ilyen, ha lesz szabadidőm, én is csatlakozom :lol:

Gabka, édesek a gyerekek!
Mi újság otthon? Jól vagytok? Elcsitultak a viharok?
(ne válaszolj, ha esetleg indiszkrét a kérdés :oops: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

no, lányok, kérek drukkokat holnapra, jelnyelvvizsga!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

húúú sziasztok :D

úgy látom vonalzóújítás van :D hát akkor nekem is muszáj volt :D

Katka: örülök hogy minden gördülékenyen ment az első munkanapon (neked is és bébiszitternek is) és még hogy vasalt is.. extrapont neki :D nagyon szépek vagytok a képeken, és Peti nagyon ügyesen ül!!! Nico is, ha felültetem, de amint elnyúl egy-egy játékjáért oldalra máris dől mint a homokzsák :lol:

Papillon: szuper képek, király hogy jó időtök volt!! szép helyen voltatok, pancsizott is Lizi, vagy már hideg volt a Balcsi?

Gabka: köszönöm kérdésed, már nem névnapozunk, azóta már Nicoé is meglett tartva (szept. 10.) és mint ahogy már írtam most jobb a viszony Mic-kel.. lehet mert 2hetente látom csak? :twisted:

megvettem a karácsonyi repjegyünket nekem meg Niconak :D :D :D annyira olcsó volt malévnál hogy szinte el sem hittem.. :D :D Micnek még azért nem mert nem tudja még hogy dolgozik... majd ha tudja vesszük neki is :P bár később már drágább lesz.... 24.000Ft oda-vissza Niconak és nekem adókkal és illetékekkel együtt dec. 20. indulás és jan.7-es vissza..... szerintetek? ez ingyen volt! :lol: :lol: bocsi az offért de ennek nagyon örülök! ja.. és plusszban..: ma találtunk egy csomag body-t egy plaza parkolójában... valószínűleg egy boltos hagyta el árufeltöltés közben vagy nemtom... szóval van benne mindenféle méretből 4-6 darab... és ráadásul világoskék :lol: jó nap ez a mai :D

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: mennek a drukkok!!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Papillon,
nagyon jók a képek!
Csodaszép koraőszi Balaton, szerintem ilyenkor a legszebb. Tavaly mi is voltunk így kora ősszel néhány napot, imádtam.

Katka, de jó, h Peti ilyen ügyi volt. Nekem is kell keresnem szittert... Hamarosan. Csak nálunk a ht még ippencsakhogy megy. Ma épp nem nagyon ment. Eddig ugye a párom hugai voltak mozgósítva, de ez nem hosszú távú megoldás.

Nemlajos, drukk holnapra! :) Tényleg, nálatok ki vigyáz Dömére? Ott a házban valaki? Már írtad, csak átsiklottam felette.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Adryn, jók lett az új vonalzód! Moncsi, Zita, tietek is szuper!
És tök jó Adryn ez a repcsijegy, ez tényleg ingyé' van! és a bodyszett is jól hangzik :)

erpé

erpé: egy másik topiklány 8)
Egyszer felajánlotta, mint csibb, csak ő rosszul járt, mert lecsaptam rá.
Mondjuk néha szarul is érzem magam, mert sose beszéltük meg konkrétan a dolgokat, ezért az a fixa ideám, hogy már megbánta ezerszer, hogy ajánlkozott...

Adryn, ha ez ilyen olcsó, akkor most kellene topiktalit szervezni Nálatok :wink: 8) :lol: :lol: :lol:
(hű, a body, így elmesélés alapján nem egy csomag, hanem egy karton!!! :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

erpé, bakker, itt laksz a szomszédban, ha úgy adódik, én is vigyázok Katára!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: háááááááááááááát nagy csomag :lol: de kartonnak nem nevezném mert nejlonban volt felcimkézve/árazva.
topiktali : gyertek !!! :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Akkor ki tud jönni a bakonyi talira? Csak hogy összeszámoljuk a létszámot. A kismanókat nem számolom, nekik úgysem kell külön ágy :D
Csibb - 3 fő
Katka - 5 fő Dani is jön, jól emlékszem?
Masut - 2 fő
Erpé - 3 fő
Vica - 3 fő
Ez összesen 16 fő plussz az 5 manó.
Még valaki tervezi? Zita te írtad ugye?
Szerintem akkor a héten mindenképp le kellene foglalni, hátha nem lesz hely.
Nézegettem még szállásokat, de kevés az olyan hely ahol ennyien elférünk :roll:

Ma átvittük az ágyunkat apósomhoz (az övé már eléggé rossz volt), mi pedig kiköltöztünk a nappaliba aludni, ugyanis nemsokára elkészül az új ülőgarnitúránk amin remélem kényelmesen tudunk majd aludni. Na ez most úgy hangzott mintha apósom miatt költöztünk volna ki a nappaliba, de nem :lol: csak gondoltuk itt az idő hogy Nimród egyedül aludjon. :roll:
Kiváncsi vagyok hogy Nimród felébred-e éjszaka, csak még azt nem tudom hogy ha etetnem kell akkor kihozom a nappaliba mellém, vagy lehet hogy az egyik fotelt beviszem a szobájába és abban megetetem :roll:
Viszont ha kihozom magam mellé, akkor tutira elalszunk egymás mellett :D de én rájöttem hogy imádom ha mellettem alszik és amikor felébredek akkor ott van mellettem 8) azt hiszem elkényesztetem :oops: még a végén a 3. gyereket fogom elrontani. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát, nekem a Bakony kimarad, az tuti, de majd hozzatok fotókat!

Jó reggelt, a ma éjszakám egy kalap szar, fél éjfélkor feküdtem le, 2-kor Döme visítva ébredt, én ilyet még nem is hallottam, 10 percen keresztül nem győztem megnyugtatni, szörcsögött, le kellett szívni az orrát, a porszívó hangjától meg rettegett (nem megijedt, én még ilyet -sem- láttam, úgy nézett rám, mint a tudatára ébredt gyerek a szuri előtt!!!), úgyhogy játszottunk picit a szívóval, szívtuk mindkettőnk kézfejét, arcát. Aztán fél háromkor le tudtam tenni magam mellé, olyan negyed óra alatt sikerült elaltatni, majd 4.20-kor arra ébredtem, hogy a kutya a parkettára hány több adagban...
Felkeltem, feltakarítottam, próbáltam egy kis elemózsiát varázsolni a mellemből Dömének, de nem ment (éljen a ht!:D), majd megint lefeküdtem.
De a kutya megint sertepertélni kezdett a parkettán, ami mindig rosszat jelent, úgyhogy felkeltem, és levittem sétálni. Ami jó döntés volt, mert alig, hogy kiértünk a házból, alul is kijött belőle minden...
No, hát sikeres vizsgát nekem, a kalap szar már megvolt!:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

SOS segitség kéne, ha van valaki. 2 napja dög beteg vagyok, és reggelre Anna is elkapta, tiszta takony meg szörcsög! Viszont az orrában nem látok semmit! Hogy működik ez az orrszivó? Közben befogom az egyik lyukat? És mi van azzal a tengervizzel vagy micsodával?

Nemlajos!

Nem semmi éjszaka! Ez van, ha valakinek 2 gyereke van :D
Vendég

Bea, ismerős a helyzet, nekem is eltartott pár hétig mire egyszer sikerült lefotóznom a fogacskákat. Meg ugye most már egyre jobban látszik ahogy nő ki jobban :D

Nemlajos, hajrá!

Adryn, tényleg jó napod volt tegnap! :)

Vica, egyelőre akkor minket ne számolj hozzá Bakonyhoz.
Mi betettünk egy fotelt Julcsihoz mikor külön szobába ment, a nappaliban úgyis épp útban volt már. Ha nem lenne és átvinném magammal, tuti nem vinném vissza szopi után az ágyába, és mi nem tudunk olyan jól együtt aludni. Szóval jó az a fotel. Ma éjjel aludtam benne vagy 20 percet, annyira kába voltam mikor Julcsi kelt, arra ébredtem, hogy már rég elaludt a cicimen :)

Apropó éjjeli kelések, hát teljesen nem értem hogy működik a gyermekem. Három éjszakát végigaludt, aztán a következőn megint kétszer kelt, most meg egyszer, de már éjfélkor, aztán aludt reggelig. Semmi szabályszerűség, ahogy mondjuk a nappali alvásaiban sincs, képtelen vagyok napirendet kialakítani :roll:

Ja, és kezdek én is beleszerelmesedni a MT-ba, pedig én aztán abszolút kételkedtem benne, hogy Julcsi szeretni fogja. És még a páromnak is nagyon bejött :o Vasárnap ikeáztunk, némi győzködés árán kenguru helyett a MT-ba vitte a hasán, másfél órát egy nyikkanás nélkül elvolt benne Julcsi, még aludt is közben. Férjuram meg olyan büszkén feszített, öröm volt nézni őket :lol: Én meg összevásároltam mindenféle etetési kelléket, nagyon jó árban vannak ilyenek az ikeában, nem is tudtam. :oops: :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Lilla, nincs rajta a használati utasítás az orrszívó dobozán? Nekünk Arianna van, az úgy működik, hogy a már bekapcsolt porszívóba kell dugni a cső egyik végén levő bigyót, a másikba bele kell tenni a pici tartót, abba megy bele a cucc a nóziból. Bocsi, de érthetőbben nem tudom leírni, de lehet nektek másfajta van :roll: Mi nem fogtuk be az egyik lyukat, arra nincs szükség szerintem. 1-2 másodperc szívás, aztán kis szünet, aztán újra. Hát, Julcsi nem volt tőle boldog :x

Tengervizet azért pumpáljuk a nózijába, hogy fellazítsa a cuccot és könnyebben kijöjjön. Mi Fluimare-t vettünk, de van Sterimar meg még vagy kétféle volt a patikában. Magamon is kipróbáltam, tényleg segít a dugulást feloldani :wink:

Erpé, Kukli, ti hogy vagytok?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita!

Köszi, közben rájöttem, hogy műkődik, mert kipróbáltam magamon. :)
Nekünk is Arianna van :wink:
Vendég

Jó reggelt!
Kata tegnap 3* fél órát aludt, ezért megörvendeztetett egy egykeléses éjszakával. Viszont 6 –kor mindkettő fent volt ennek örömére.
Katka örülök, hogy Peti és a sitter is jól állta a sarat. Minden rendben lesz. Megértem, hogy szorongsz, de neked is és Petinek is jót fog tenni egy kis más. A karikához gratulálok. Nagyon jó áron nyerted meg. Mint egy profi!!!! Nekem nagyon tecc ez a szín. Remélem Peti jól érzi majd magát benne. Ilda te lecsaptál az újra mamain? Annyiért egy új nagyon jó árú.
Gabka micsoda gőzerővel haladtok. A mi felújításunk döcögősen indul. Csak azok a dolgok jöttek eddig rosszul össze, amiket előre jeleztem, de nem zaklatom Zsoltit az én megmondtam dologgal. Főjjön magától a maga levében. Lili hihetetlen édes továbbra is, és nagyon ügyes!!!
Papillon nagyon nagyon szépek vagytok, és a képek is. Apa igazi művész! Bár ilyen anyagból biztos nem volt nehéz dolgoznia. Tényleg jó volt nézni titeket.
Erpé hogy vagytok? Sajnálom a sorozatos betegséget, és a temetést. Reméljük már kifelé vagytok a negatív hullámból. A gyerekek néha olynaok, mint a kiskutyák, megesznek mindent amit ehető.
Csibb hogy álltok ovival? Hogy kezdődött a hét? Engem tényleg érdekel. Lassan nekem is eljön az idő.
Ilda hogy van kicsi Döme ínye? DRUKKKKK!
Bea nem volt gép nálam, csak anyut hazadobtuk, Boti meg automatikusan ment a játszira.
Szupik a vonalzók.
Zita köszi, jól vagyunk, de egy Julcsis kép még feldobna.
Nemsokára megyünk összenépi szurira. 2 Katának, 1 Botinak. Nem halasszuk tovább.
Na ennyi fért bele....

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Lilla: Másik orrkyukat ne fogd be!

Katka

katka22

Én Botinak mindig befogtam, és msot Katánál a kh-ban mondták, hogy nem kell. :oops:
Elfelejtettem: tegnap kibuktam, hogy kiscsaj nem alszik, így átrendeztem egyedül a szobát. Azóta alszik jobban. Lehet vmi feng shui van benne vagy mi a szösz. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Valaki kérdezte Petit a lakodalomban. Hát egy tünemény volt. 1/2 9-ig mindenkire mosolygott, akkor szopiztunk egyett, szépen bealudt a babakocsiba, mi meg 2 órát táncoltunk, úgy hogy közben szemmel tartottuk, de aludt mint a bunda, pedig jó hangos volt a zene. ;)

Első munkanapot túléltem. Egyébként informatikus vagyok, szóval folyton a laptopom előtt ülök...., de tegnap igen komoly segítséget kaptam a munkához.... ;)
Kép
Kép
Este ilyen komoly kis szakértő segített a munkámban. 8)

Katka

katka22

látom bejött a vonalzós oldal :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

de édes peti:):):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé: Már kifele jöttök az összes betegségből? Nekem amikor Zsófi volt 3 és Ági 1 éves akkor folyton beteg volt valaki. Néha már azt hittem kiugrom az ablakon a rengeteg bezártságtól....
Remélem Samunak erősebb a szervezete.... Zsófié az átlagnál gyengébb volt.... :?

Lilla: Rendszeresen szívd az orrát, de ne 10 percenként, mert akkor meg az orrnyálkahártya durran be. Ha nem akar kijönni, akkor vegyél gyógyszertárban valamilyen tengervizet. Több is van.
Ha nagyon-nagyon taknyos, akkor lehet adni komolyabb orrspayt is, de ezt már megbeszélném orvossal.
Naponta többször ellenőrizd a hőmérsékletét popsiban, de 0,5-öt ne felejtsd el levonni. És ha lázas, akkor először adjál kúpot, hogy csillapítsd a lázat és utána hívd az orvost.
Ha fáj a torka, akkor valszeg nem fog enni, csak cicizni.....
Ja, és még vehetsz Cebion csepppet, hogy C vitamint adj neki.

Julcsi, Moncsi, Adryn: Új vonalzók nagyon tutik!

Adryn: SuperNiconak így utólag is Boldog Névnapot! :oops:
Repjegy tényleg olcsó... És hogy pont a Malévnál! :shock: Nagy fogás volt!

Kukli: Nagyon bölcsen kezeled Zsoltit. Bárcsak nekem lenne, néha ennyi eszem.... :roll:

Gabka: Nekünk is kicsi a ház 4 gyerekkel. El kellene költözni, csak képtelenek vagyunk megegyezni, hogy hova.... Illetve nem is a legstabilabb a kapcsolatunk és én kicsit félek belevágni megint valami közösbe, mikor ki tudja mi lesz 2 év múlva.... Aaaaah! Bonyolult!

Vica: Tök jól összeszedted. Ma próbálok intézkedni, ha Peti is úgy akarja....

Katka

katka22

Katka, a lényegretörő :)

Bakony. Szállás és létszám részemről OK. Ki foglal?

Samu jobban, tegnap elég nyüszöge volt, de 3 hányás után én sem lennék a csúcson. Ma már kutya baja. Már csak Kata küzd ezzel a makacs orrfolyással, de szerencsére a hangulata neki is rendben van.

Nemlajos, köszi a szitteri felajánlást! :) Tényleg. Még az is lehet, hogy élek vele, szóval vigyázz ám ezekkel :D
Megyek ügyintézni.

erpé

Katka Ezek szerint nem lesz semmi gond a munkával. Tök jó, Peti nagyon rendes fiú. És tök ari azon a képen!

Adryn Tényleg olcsó repjegyet találtál! Ha jól spórolunk, ilyen áron még tali is lehet nálatok :)

Új vonalzók is szupik. Még a végén egységes lesz :)

Betegeknek (babáknak és mamáknak) gyors gyógyulást!

Valamit még akartam... :?:

Kép

Kép
rszg

De édes Petike!!!! Hány ml tej az órabére?
Katka csak nincs kedvem veszekedni. Amúgy reggel adta át a kulcsot a fővállakozónak. Felhívom; „Na és elkezdték?” „ Persze neki esnek.” „Már csinálták?” „Nem először reggeliznek.” :lol: Nem mondtam semmit. Tudja novemberben elköltözök innen akárhova is. Jobban jár ha készen lesznek. :wink:
Niconak mi is Boldogot! Lemaradt, sorry. :oops:
Én amúgy otrivin baby orrcseppet vettem a gyerekeknek, mert kis kiszerelésben vannak, kb. 3-4 alkalomra kisműanyag ampullában. Tök jól használható, sima sós s víz. Mondjuk nekem szempont, hogy két gyereknek ne eggyel cseppentsek, na meg el tudom rakni akár évekig is. Na ettől nem félek a kis takónypócok mellett. :roll:
Katka gondolom neked költözéssel érdemes megvárni Daniügy végét. Peti névre íratása hogy áll? Bakker van neked is elég gondod.
Kiakadtam. Bnőm mindjárt szül sztem Imrében. Bérelt vagy mi csecsemőst, és így apuka bemehet fürdetni. Ez olyan durva áthágás nekem. Pont az jó, főleg vírúsos időszakban, hogy nem mehetnek be utcáról. Pénzért meg igen????? :shock:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn decemberben már találkozunk. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Köszi a tanácsot mindenkinek!

Katka!

Te nem akarsz főállásban tanácsadással foglalkozni? :)
Szerintem sok "páciensed" lenne.

Kukli!

Én is átrendeztem Anna szobáját, miután 4-5-ször kelt 1 éjszaka, de nálunk nem lett változás. :(

Ja Zita!

Szerintem ne próbálj meg a gyerekeden kiigazodni, mert lehetetlen!
Mi lassan fél évesek leszünk (hú de furcsa ezt leirni), de még most se tudom, mikor alszik el, és mikor kel. :roll:
Nála az az egy biztos, hogy 2 óránként elalszik napközben...
Vendég

Sziasztok, csak adatokat küldök most és köszi a dicséretekt!!!

6 hós: 8300 gramm és 73 cm, Lizi most is 730-at hízott, mint múlt hónapban... maradok még az anyatejnél :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jah és nemlajos, nagyon dva, sajnálom és millió drukk megy++++++++++++++++++

én a dmben kapható tengervizes orrsprayt használom, ocsó és jó :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bakonytúra: Küldtem ajánlat kérést. Október 3-ai hétvégre 1 éjszakára. Így nézünk ki papíron:
Szobánkánt:
1. Szoba: 2 felnőtt + baba
2. Szoba: 2 felnőtt + 5 éves gyerek + baba
3. Szoba: 2 felnőtt + 3 éves gyerek + baba
4. Szoba: 2 felnőtt + 3 éves gyerek + baba
5. szoba: 2 felnőtt + 7,5,4 éves gyerekek + baba
Ahol megoldható 2 légterű elhelyezést szeretnénk kérni.
Szerintem a baba számtól rosszul lesznek! :lol: 8)

Katka

katka22

Katka nagyon gyors vagy :wink:
Viszont mi elgondolkoztunk, lehet hogy mégis hoznánk Bulcsút is. :roll: Esetleg akkor annyiban módosítanád, vagy megkérdeznéd hogy van-e akkor olyan szoba ahol még a Bulcsú is elfér.
Gábor azt mondta hogy inkább vigyük magunkkal mert neki hiányozna :D hát igazából én is így vagyok vele.
Na jól van most hogy így elgondolkoztam nem akarom itthon hagyni :oops: szóval akkor légyszi kérd tutira azt a plussz egy ágyat. Köszi

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

lilla, remélem, megy már az orrszívás:) én sokáig Nándinak háton fekve orrspryztem,aztán /6 hós korábn :oops: / elolvastam, hogy izé..öö..oldalra fektetve kell bespérzni. Igy legalább nem megy a torkára. és utána kiszivni. fontos, hogy tényleg csak már mpercig tartsd ott, mert különben nagyon kellemetlen/én magamon kiprób/;)
MA VAGYUNK 7 HÓNAPOSAK!!!:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Boldog 7 hót Nándinak!!!

Mi leszünk a következők, 4 nap múlva.

Kép

Kép
rszg

Kérdés:
vannak ugye ezek a plüss hálózsákok. azt mire a csudára lehet felhasználni?? mert ugye takarónak szerintem vékony. Én is már paplannal alszom. Van Nándinak vattával töltött hálózsákja is, abban alszik. bár nekem az is vékonynak tűnik-mint egy nyári paplan, de abban éjjelente nem hűvös a keze.de ezeket a plüssöket tényleg mire lehet??? vagy nyáron?? vagy adjam a vattazsák alá? mert ugye annak van ujja...tanácstalan vagyok..ugyanigy van egy flanel zsákunk is, azt mondjuk acnyári kánikulában adtam rá, akkor elég volt/mindegyik alá adok egy pamutpizsit, persze.
szóval többgyerekesek, vagy nálam okosabbak..tapasztalat..?mert ugye a hálózsák elvileg azért van, hoyg ne takarja ki magát, stb..de ha a plüss hálózsákban alvó gyereket ugyanúgy be kell takarni..akkor mi értelme....
köszi, ha segítetek..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Peti igazi főnök :D

Jó hogy írjátok ezeket az orrspray-ket, a gyógyszertári 1100 forint volt (a legolcsóbbat vettem ott), és csak 3 hónapig áll el felbontás után :twisted:

Lilla, sikerült végül az orrszívó akció? Amúgy Julcsi napok óta minden reggel szörcsög, de aztán napközben semmi. Talán a hajnali hűvöstől lehet :roll:

Kukli kedvéért egy mai fotó:

Kép

Ma délelőtt Julcsi Domival bandázott, akivel egy szobában voltunk a kórházban. Rögtön rányomult Julcsira, de ő nem nagyon viszonozta a közeledését, ki tudja, talán Petiről álmodozott közben :roll: :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nándinak
BOLDOG HETEDIKET!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zita nagyon édesek a babák :) helyes a kispasi is :P :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na, életemben először videot is csináltam és töltöttem :D
Julcsi legújabb hobbyja a sikítás, örömében, bánatában, zeng a ház tőle, még Linda felügyelő is megirigyelhetné :lol:

http://www.indavideo.hu/video/Julcsi_sikongat

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita nagyon édes Julcsi. Domival egynaposak? Domi szülei magyarok? Cuki kis buksija van neki is. :P
Amit írtál, arra jó a baby otrivin. http://www.iriszplaza.hu/otrivin-baby-e ... csepp-4939 Ennél olcsóbb patikában. 18 db van benne (sztem nem egyadagos), és nem kell felbontani mindet. Mellesleg nálunk a kh-ban is háton fekve csöpögtettek, fújtak, amit éppen. :o
Pulcsi mi használunk plüss hálózsákot, mikor nincs annyira hideg még. Most vastagban alszik, de előtte használtuk. Én szerettem. :roll: Boldog 7-et Nándinak!
Már kezdtem sajnálni szegény Bulcsút. :lol:
Voltunk szurikon. Boti nagyon félt, pedig nem szokott, de egy üveggolyó (védőnőtől kapta, én direkt nem adok neki ilyeneket :evil: ) rögtön csillapította fájdalmait. :lol: Kata nehezebb eset volt, bár kezdek rájönni elég anyás. Tegnap este ha látott Zsoltinál is sírt. Csak 66 cm, én meg már 74-es cumókba akarom tömködni. Tudom, ez a mérce nem az a mérce, mind1 is. Alszanak, vettem tegnap egy akvarell készítő készletet, nekiállok, festek egy képet a szobájukba. Mintha olyan eccerű lenne. Nem baj, elhatározás kérdése, művész leszek. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: