A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Törökországhoz egy kis kedvcsináló:

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Az én egyik kedvencem, Cappadócia, a föld alatti város:

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Illetve a rafting, vadvizi evezés:

Kép

Kép
felicia

Kép

Megtaláltok bennünket? :D

Kép
felicia

És ami még szerintem kihagyhatatlan, Kleopátra fürdője, illetve mellette Pamukkale, ami olyan, mintha az Antarktiszon lennél, csupa jég és hó minden (látszólag), te meg bikiniben pózolsz... :lol:

Kép
felicia

Nikiknek nagyon nagyon boldog névnapot mára! Név szerint! Boni, Skiky, Nicike, Bende Vera Nikije ;)

sophie27

Tényleg, nagyon BOLDOG NÉVNAPOT a Nikiknek! :wink:

Kép
felicia

Panna, unokatesódékat nagyon sajnálom! Nem tudod, szedett terhesvitamint, Elevitet, vagy Gravidát? Mert ezek állítólag a nyitott gerninccel születéseket szinte teljesen kizárják.

Kép
felicia

Panna, én is sajnálom, és remélem hamar összejön nekik újra, és ott már minden rendben lesz :roll: :(

Felicia, szuper képek! Egyből kiszúrtalak a raftingoson, nem volt nehéz :wink: :D

Minden Nikinek sok boldogságot :!:

yuyu79

Sziasztok!

Megjöttünk az állatkertből, Zsigmond nagyon élvezte végigsétálta, csináltam képet is később felteszem. :lol: a kedvencem, amikor a leopárdnak ütögette az üveget, az pedig feltette neki a kezéhez a mancsát! :lol:

na megyek, ma kimenős estém lesz!

FElicia törökország dönörű lehetett!
Vendég

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok, druszáimnak hasonló szépeket kívánok én is:)

Nagyon jó volt ma a kopaszin, köszönöm mindenkinek aki ott volt, jó volt találkozni veletek!!! Bár nagyon fáradt voltam/vagyok mostanában, de azért kicsit sikerült feltöltődnöm:)

Jázminandi: nagyon sajnálom, remélem úgy alakul nálatok minden, ahogy szeretnéd. A 90 napos diétához mondanám, hogy nem muszáj végigcsinálni, csinálhatod te akár 30 napig is, vagy amíg el nem éred a kívánt testsúlycsökkenést, csk 90 napnál tovább nem szabad. A lényeg, ha abbahagyod, akkor ugyanannyi ideig de. csak gyümölcsöt ehetsz, így nem jön vissza, ami lement;)

Felícia, gyönyörű helyeken jártatok, nagyon helyesek vagytok a képeken!

Panna, nagyon sajnálom unokatesódékat, szörnyű lehet ilyet átélni. Sok erőt, kitartást kívánok nekik!

sniky

Állatkerti képek!

juj de szépekKép
még jó hogy fából van Kép
teve van egy pupuKép
ott jön, látjátok? Kép
no merre is menjünk Fruzsi? Kép
HElló druszáim Kép
no megy ez nekem egyedül is, gyertek utánam tudom az utat Kép
pacsi, mancsiKép
csendesen, ne kiabálj Kép
anya ez nagyon nagy! Kép
Vendég

Felicia Mariann!

Nagyon szépek a képek, a törökországi lapok is!

Boni!

Édesek az állatkertes képek. Milyen jó ez az üveges megoldás, sokkal jobban lehet a macskaféléket látni.

Panna!

Sajnálom a majdnem újra anyukát. A barátnöm a férjén kívül pl. csak engem avatott be a 4. terhességébe. Mondta, hogy nyaralás után eldönti, hogy megtartja-e a férje vétója ellenében, hiszen állítólag védekeztek és mégis. Mondtam neki, hogy akárhogy is dönt, támogatni fogom. Babaruhánk van elég az ö jóvoltából. Persze hogy a baba mellett döntött. Nekem nem volt jó érzésem vele kapcsolatban, mert 3 császáron van túl, terhességi mérgezése volt, magas vérnyomása van, depi miatt gyógyszert szed, a terhesség kezdetén vesemedencegyulladás miatt 6 hétig komoly antibiotikumot szedett, túlsúlyos, az elsö három hónapban megduplázta önmagát..., szóval nem startolt valami jól. Most egy hete vetett el a babát, mert nyitott gerinccel született volna ö is...
Majd legközelebb.

Mindenesetre az elmúlt két héten rengeteget volt a két család együtt a nagy kertjükben, 7 gyerek tombolt, a párom autót szerel (a srác autószerelönek készül, de nincs érzéke hozzá), mi grilleztünk, én sütit sütöttem, voltunk standon, volt pezsgés. Az ö gyerekeik teljesen rá vannak kattanva a sütijeimre és a szülök a pácolt grilleznivalóimra. Mondták is, hogy amióta én csinálom házilag hagyományos füszerekkel, eszük ágában sincsen elöpácolt mócsingokat venni. De ha ez így megy tovább, Hamupipöke felmond! :) Tegnap itthon pizzát sütöttem, náluk meg másfél órát szarakodtam a húsokkal és a salátával.

A szomszédjuk kiakad a gyerekektöl, pedig nem hangosak. Söt a lakásban tartott kakadut is gyülöli és meg akarja ölni. Volt egy kis feszültség emiatt. Azt mondták a szomszédok, hogy még a saját 3 gyerek az még csak-csak, de a sok vendég minden nap az agyukra megy. Na és mi a szomszédasszony foglalkozását tekintve? Eltaláltátok: óvodai nevelö a szomszédos óvodában!
Továbbá azt is nehezményezte a szomszéd, hogy idegenek parkolnak az utcán az ö háza elött! A hátsó szomszéd se kutya. A párom kivételesen nem a ház elötti utcán parkolt a ház elött, hanem a ház mögöttin. Este fél 10kor kirohan a hátsó szomszéd a házából és nekiesik a páromnak, hogy mit képzel, hogy odaparkol. Megjegyzem, hogy nem az illetö háza elötti oldalon, hanem a szemköztin, a barátnömék kerítése mellett állt. Ö így nem tud kiállni a kocsijával másnap reggel, stb. Akkora hely volt ott, hogy még egy teherautó is be tud állni, de sebaj. Mondta is neki a párom, hogy nem lesz ö itt másnap reggel, de a szomszédnak az mindegy volt, akkor is álljon már el. Dilisek ott az emberek! Veszel egy házat fél millió euroért és ilyen szomszédjaid vannak! Beszarás!

Niki!

Utólag is boldog névnapot kívánok.

Mentem dolgomra.

Puszi: barbi
Vendég

Boni, nagyon szupik a képek :!:

Sniky, kopaszin nem fényképeztetek??

Barbi, hát igen, a rossz szomszéd az rettenetes tud lenni :(
Durva, amit írtál, hogy mennyi baja volt a barátnődnek, tényleg veszélyes lett volna kihordania a babát... de azért szomorú ez az egész
:(

Panna, még tegnap akartam írni, hogy nem semmi a 15 fog :shock: Itt Pakson is ennyi van az egyik 13 hós kissrácnak, és tisztára ledöbbentem rajta... Hihetetlen milyen különbségek vannak :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Utólag boldog névnapot a Nikiknek!!

Boni,
Nagyon jók a fotók!Főleg a mancsos tetszik nagyon, azt jól elkaptátok! lehet hogy most hétvégén mi is elmegyünk egy szintén babás barátainkkal. :)

Barbi,
Nagyon sajnálom a barátnődet, nem semmi lelki erő kell ezt feldolgozni! Már maga a döntés sorozat, hogy megtartsa a babát, aztán meg mégis el kell vetetni....én nem is tudom, hogy ezt teljesen feltudja-e valaki dolgozni. :cry:

Panna,
Akkor Réka már szépen megtud rágni mindent, ugye? Én azon gondolkodtam, hogy ha már elvileg ehetnek ilyenkor mindent és nem nagyon kell pépesíteni, akkor hogyan tud rendesen megrágni egy keményebb ételt (pl husit) anélkül, hogy csak félig megrágva lenyelje és aztán az megterheli a gyomrot nem? Rékának akkor már gondolom vannak őrlő fogai, de pl Virág még nincsen. Szóval csak félek, hogy nehogy az legyen hogy nagy darabokat nyel le, ami ugye nem egészséges. Erről mit tudtok?

Ja meg azt akartam még kérdezni, hogy mivel Virág 8 körül ébred, akkor szopizik és nagyjából ennyi a reggelije. Viszont sokszor miközben én reggelizem, szokott kérni abból is. Már kéne a tejcsi mellé szilárdat is adni reggelire? Legtöbb esetben csak 11-12 között eszik először szilárdat mivel olyan 9 és 10 között vissza alszik így a 10 órai elmarad. Az késő? Ti hogyan csináljátok?

Kép
Kép
dia123

Barbim mindkét triciklid vevőre talált :lol: anyudnál van a lé!

sajnálom barátnőd és z idióta szomszédokat!

Állatkertet javaslom mindenkinek, akinek a gyeeke már jár! ! Zsiga nagyon élvezte! a kislány aki velünk volt még nem jár, és ő kevésbé!
:lol:

Dia én hajnalban 5kor adok tápit neki, és így alszik fél 8ig, majd 8 körül velem reggelizik. párizsit, vajaskenyeret stb stb
Vendég

[quoJulcsi rendbejöttetek? Binyekék? Szizsék? MIksáék? [/quote]
Vendég

Boni!

Minden elismerésem a tiéd! Esetleg nyithatnánk egy közös ügyletet, én küldöm a cuccot, te eladogatod és osztozunk. :) Most éppen lomtalanítok, kiszortírozok egy csomó kézségfejlesztö fajátékot, pl. állatképes domino, képcsiga, fa kirakók, de nem kocka alapú.

Mentem is lomolni.

Millió köszi és puszi: barbi
Vendég

Barbi :lol:
Vendég

Köszi, mi jól vagyunk! Többiek?

yuyu79

Sziasztok, Jó Reggelt Mindenkinek!

Az álletkerti képek tényleg nagyon édesek, valóban jól kitalálták ezt az üveges megoldást! Nem tudom, Dávidot mennyire kötné le, szerintem ő nem sokat menne kétlábon, rám ütött, és sokkal jobban szeret négykézláb teperni, hiába tudna már menni is... :cry:

Kép
felicia

Sziasztok!

Utólag is nagyon Boldog NIki napot mindenkinek!!!!

Köszönjük az aggógást, már nagyjából rendbe jöttünk, bár még ecsetelni kell a száját a kis drágának, és ami a legnagyobb fájdalmam, a gyönyörű hófehér fogacskáit teljesen elszürkítette ez a sz@r ecsetelő :( Most kaptunk egy újat, tegnap óta másikkal ecsetelünk, így az arca már nem fekete, de a foga még mindig :(

Binyekkel is beszéltem ma, ők is teljesen rendbe jöttek, hamarosan meg is látogatjuk őket...

Nagyon jók a képek, fantasztikus az a mancsos fotó Boni!!!Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Nekem is kimenős estém lett volna ma, a barátnőmnek szülinapja van, de mire oda értem volna, hívott a férjem, hogy azonnal forduljak vissza, mert Málnus annyira sír, hogy nem tud vele mit kezdeni...most én megnyugtattam, ő meg elment a barátnőmért, úgy döntöttünk, hogy akkor nálunk koccintunk :)

Kedden megy a férjem Pestre, még nem tuti, de ha nem kell a könyvelőt is magával vinnie, akkor mi is jönnénk....lenne kedve, ideje valakinek talizni? A kopaszi miatt úgy is irigykedek....ismétlés? Ja, és még az a baj, hogy már 8-kor fent lennénk....most időre kell mennie....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

szisz örülök,hogy jobban!

hozzánk jöhettek reggel 8kor. :wink:
Vendég

szisz, hozzánk is jöhettek!!és tőlünk átszállás nélkül kijutunk a gátra :wink: hurrá!hurrá!
mondjuk még egyeztetnem kell a dokival, hogy mikor és hol tud fogadni, de ez hétfön kiderül.
isten éltesse a nikiket!!
végre valahára itthon vagyunk csütörtök estétől(összevesztem anyámmal.ha neki rossz kedve van vagy fáradt akko relintézi, hogy más is szarúl érezze magát :evil: )így a hétvégét már nem töltöttük velük, köszönjük szépen.
mi tegnap voltunk a gáton haverokkal, hát csak úgy hömpölygött a nép a sétányon.hétköznap sokkal barátságosabb. viszont a kanyar után a túlparton beach is van. ha még jó az idő akkor bepróbálhatnánk.
Vendég

Verocs, nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!

sophie27

Vera,
Nagyon boldog szülinapot kívánok én is! :)

Sziszka,
Érdekes, mert mostanában Virág is csinálja azt, hogy a férjemnél sír és csak akkor hagyja abba, ha meglát.... :? De akkor ügyesen megoldottátok a talit a barátnőkkel!

Gratula a járáshoz a többi babónak is! Úgy látszik már lassan mindenki elindul! Mi most hétvégén jól ki is költekeztünk, vettünk Virágnak cipőket, egy benti szandit és egy kinti szandálcipőt, és szintén kintre hűvösebb napokra egy magas szárút. Sikerült ezekre egy kisebb vagyont költenünk, remélem legalább Karácsonyig tudja majd hordani, mivel egy számmal nagyobbat vettünk mindenből. De azt mondták, hogy egy ujjnyi plusz hely legyen, hogy ne nyomja a lábujjait amikor lép.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Délután csak gyorsban voltam, anyuéktól...

Szisz, jó lenne talizni, de nekem kedden vérvételem van reggel, ha esetleg még délután is ott lesztek a Kopaszin, akkor szívesen csatlakoznánk! ;) Beni mostanában 12kor eszik, és utána megy szundizni! De ez lehet kicsit máshogyan is, a naptól függ...

Szegény párod! Biztosan rosszul esett neki, hogy nem tudja megvígasztalni Málnust! Amúgy Ti mindig a Málnát használjátok? Mert elvileg az Adél az első neve, ugye?

Szóval mi olyan 3-4 fele le tudnánk menni, ha az még jó nektek, illetve a többieknek is! Párodnak hány órás elfoglaltsága lesz vajon Pesten?

Panna, örülök, hogy írtál. A hírnek már kevésbé. Remélem, hogy hamar fel tudják dolgozni a történteket ismerősödék, bár gondolom, hogy ezt szinte lehetetlen! :( Nagyon durva! Jó nyaralást nektek! Törökország szuper lesz!!! Mi is voltunk ott 2006-ban apával, de mi csak Isztambult jártuk végig, szóval az Ázsiai részre csak autóval ruccantunk át, pár órácskára, és szeptember lévén nem volt annyira jó időnk, hogy fürdeni is tudjunk, de szuper volt ettől függetlenül! Nektek tuti jó időtök lesz! ;)

Felícia, nagyon jók voltak a Töröko-s képek! :) És én is egyből kiszúrtalak, bár párodat nem ismertem fel... De téged, igen! :)

Cs-andi, sajnálom, hogy összevesztél anyukáddal! :( Az nem jó! Gondolom, hogy azért második uncsibabának mindenki örül!?

Tegnap vettünk Beninek egy triciklit! Imádja! Kár, hogy nem szülinapjára kértük valakitől, mert így a mi pénztárcánk bánta, de nagyon örülök, hogy megvettük, mert alig akar leszállni a kiskrapek!

Dia, gondolom, hogy egy vagyon elköltöttetek! :( De ez sajna ilyen. És Virágnak gondolom, hogy volt probléma, vagy talán még van is a lábacskájával, így nem is adnál rá használtat!? Nem? Sokan a lakóparkban simán adnak használt cipőt a gyerekre. Mondjuk én is gondolkoznék erősen... Milyen márkákat vettetek?

Reggelire Beni is tápszert eszik. Ez ébredés utána van. Utána mi már nem nagyon alszunk délelőtt, de, ha igen, akkor vagy előtte, vagy ébredés után kap tízórait. És az ebéd ilyenkor csak 2 fele esedékes...

Barbi, sajnálom ismerős anyuciékat is! :( Nagy bátorság és talán vakmerőség volt bevállalni a babát, de nem tudom, hogy ellenkező esetben én hogy döntöttem volna! :( Tragédia, ami történt!

Remélem, hogy mihamarabb mind a két családnál újra kopogtat a gólya, és minden rendben fog menni!

Boni, szuperek az állatkerti fotók! Nálunk Beni nem élvezte egyáltalán... :( Annyira nem tud egyhelyben megülni! Csak menne, és menne! Babakocsiban képtelenség lekötni a figyelmét, akármilyen állatok, és történés van is körülötte! :( Ez van. Majd a második nyugisabb lesz (vagy nem)... :)

Most megyek. Épp a holnapi ebédet főzöm még apának... Kicsit sokára értünk haza. A hús meg már ki volt olvasztva! :( Így jártam!

Jó éjt mindenkinek! Pocakos mamik hozzatok fotókat a pocakotokról! ;)

sophie27

Vera, boldog szülinapot. Meg utólag Csenge Andinak is! Nikinek meg boldog névnapot. Tényleg nagyon klassz volt Kopaszin. Vannak képeim is, majd feltöltöm őket, ha lesz egy kis időm.

Sziszka, szerintem kedden mi is ki tudunk menni. Most csak ennyit írtam gyorsan. Megyek dolgozni :(

szuszu

Jó reggelt!

Zsófi,
Igen, Virágnak befelé fordulnak a bokái, így mindenképpen gyógycipőt ajánlott a Dévényes gyógytornász. Bár a Supi cipő annyira nem is gyógycipő, mindenkinek ajánlott, mivel ilyenkor még nagyon képlékenyek a kis lábak. A www.szupercipo.hu oldalon van róla egy pár perces videó, érdemes megnézni mert nagyon tanulságos. Elvileg a betétes cipők nagyon nem ajánlottak, nagyon jól elmagyarázza, hogy miért fontos a jó cipő. Tehát mi szupi+ szandit meg félszandit vettünk, a magas szárút meg a Branch cipőboltban, most le volt értékelve 11ezerről 5re. De ez is jól tartja a bokákat, meg nem betétes. Képek:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Dia! NAgyon csinik Virág lábbeliei. :)
Vendég

Jo reggelt!

Most nincs nagyon idom irni, mert en is dolgozom - de a holnap nekunk is jo lenne egy talalkozora. Nekem 2-3-ig van egy ertekezletem, de ezen kivul raerunk. Mikor lesztek kint a gaton es merre fele?

Egyebkent mostmar nalunk is elrendeyodott minden, ugyhogy lehetne nalunk is egy kerti-party valamikor, mondjuk jovo heten, ha meg jo ido lesz (bar a hazban is van boven hely szerencsere :). Pesterzsebeten lakunk, a Hatar uttol kb. 10-15 perc.

Akkor holnap talalkozunk remelhetoleg.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Holnap talán mi is tudunk menni a kopaszira, 3 óra körül. Lesz ott még valaki akkor?

Képzeljétek, Emmának 1 hete van SAJÁT SZOBÁJA! Végre felszámoltuk a lomokat, és beköltözhetett. A szoba 2,4x2 m-es, de a magassága 3,7. Van egy galériája, az maradt a tároló. Remélem, semmi nem fog majd Emma fejére potyogni :)
Kép
(kivülről fotóztam be a szobába az ablakon)

Emma 3 hete egyedül feláll. A múltkor felvettük videóra a ligetben, itt meg lehet nézni:
http://www.youtube.com/watch?v=M7hQ1V1ObH8

Végül, de nem utolsósorban frissitettem Emma fotóit a picasa-n, és most új könyvtárba kerültek. Fotói 1 éves kortól itt találhatóak:
http://picasaweb.google.hu/pasztoradam/Emma12EvesKorig#

sushy

szisz, kerestelek a holnappal kapcsolatban!de nem értelek el:(
látoma csajok inkább délután érnek rá, de nekünk jó reggeltől a veráéknak meg a délután nem jó már...szóval kezdhetnél nálunk aztán kopaszizhatunk is vagy hogy legyen?te meddig érsz rá?

hűűű, csajok nálunk mintha bomba robban t volna!!most , hogy hazajöttünk csengi egy levellel elöbbre lépett és mindent elér amit nem kéne.pl. a kanapéra fölmászva leszedegeti a képeimet a falról, a harisnyáimat ki a fiókból...stb...és mindeközben olyan iszonyatos fáradtság van rajtam!!másodikatvárókismamik!ti ezt hogy bírtátok?
Vendég

emmától még mindig elolvadok :wink:
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm szépen a születésnapi jókivánságokat!
Csandi!Jó nekem a délután remélem délelőtt is hamar szabadulok áés utána én is tudok csatlakozni hozzátok!
l.veronika

Sziasztok!

Először is Verának szeretnék nagyon sok Boldog Születésnapot kívánni, és minden drága kis ENIKŐnknek pedig hasonlóan jókat névnapjuk alkalmából!

Csajok, olyan jó, hogy ennyire lelkesek vagytok, de sajnos jön a könyvelő is, azaz megy, mert így 8-ra felérnénk és mivel őt haza kell hoznunk nem maradhatunk ameddig akarunk, hanem a tárgyalás után kb. 9 körül indulnak is vissza. Így viszont nincs értelme eljönnünk, mert mert 4 órát kellene utazni, hogy egyet fent legyünk, és ráadásul nagyon korán is van, Málnust ébreszteni is kellene, és így most nem jövünk, biztos lesz még alkalom, és jelenzkezni fogok, de olyan jó lenne, ha ettől függetlenül ti azért találkoznátok, mert szép időt mond holnapra! Mindenképpen bepótoljuk!Annyira sajnálom :(

Emma szobája nagyon szuper lett! Szereti?

Mert mi most pont azzal küzdünk, hogy annyit csavarogtunk a nyáron, hogy Málnus elszokott a saját szobától, és küzdelmesek az esték, mire le tudom tenni az ágyába. Ráadásul az egyedül elalvást is elfelejtette.... :( Vissza kell szoktatni a rendre, de mivel még mindig csupa hólyag a szája, (azt mondják nagyon fájdalmas) így közben sajnálom is, mert ecseteljük, lefogjuk stb...szóval azt hiszem a betegség is kicsit rásegített arra, hogy el lett kapatva :) Éjszakánként újra nagyon sokszor ébred sírva, néha már fájdalom csillapítót is kap...szóval nem egyszerű.

Ma hosszú idő után elmentünk a zenebölcsibe, azt is végig szenvedte szegény, pedig nagyon szerette korábban, és csak 4 hét maradt ki....

Sziszka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.09.14 19:24-kor.

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mi még mindig kicsit náthásan, ha esetleg holnapra rohamos javulás állna be, elmegyünk, de csak szabadtérre, nehogy valakit megfertőzzünk, én sem örülnék, ha beteg jönne a közelünkbe, úgyhogy csak akkor megyünk, ha tényleg tünetmentesre sikerül aludni magunkat :). A többit majd telefonon egyeztetjük!

Minden érintettnek utólag is boldog szüli és névnapot!!

Képek nagyon szupik, végigfutottam!!

Barbi, nem kapod meg az e-mailjeimet???

puszi

KépKép
columbine

Sziszka most olvaslak, annyira sajnálom :(

Málnusnak nagyon gyors javulást, szegénykém, olyan szörnyű lehet, sok sok gyógypuszit és nagy ölelést küldök!!!

KépKép
columbine

:)

Köszi Ági :) Barbi nekem sem válaszolt a mailemre....

Lili hercegkisasszonynak nagyon békés éjszakát, hogy kialudja ezt a fránya megfázást!

Andi, neked akartam még írni, hogy telefongondokkal küzdöttem máig, de ma pont készen lett a régi, és végre letettem a nagyon utált csere telefont, mostantól újra elérhető vagyok :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok

SZisz sajnálom holnapot. Zsiga meg betaknyosodott, de torka nem piros, lerakódás nincs. :cry:

Dia jobbulást!

BENi jól van?

Emmának szép a szobája irtó cuki

:lol:

ezzel még tartozom

GYörök közös játszás
http://www.youtube.com/watch?v=qXbxHi17eVw

ZSiga egyedül megy

http://www.youtube.com/watch?v=JXItZAwwePo

Tiszta őrület Zsiga módra

http://www.youtube.com/watch?v=KS7k5Jdp8Pk
Vendég

szisz :(
Vendég

Enikőnek nagyon boldog névnapocskát!!! ;)

Szisz, nagyon sajnálom a holnapot! kár, hogy jön a könyvelő is! :( olyan rég taliztunk már!

Málnusnak jobbulást! Beninek is volt sérülés a szájában. akkor Cataflan cseppeket kellett szednünk. nagyon jó fájdalomcsillapító!

Boni, köszi a kérdést! jól vagyunk! holnap vérvétel miatt, csak szerdán megyünk kontrollra, de már jól vagyunk! hála az égnek! hosszú volt ez a szenvedés! :(

Anna, Emma szobája meseszép lett! remélem, hogy élvezi a külön kis birodalmat!

videókat holnap anyumnál meglesem! most már megyünk aludni, mert reggel nagyon korán kelünk!

nekünk a holnapi Kopaszi jó lenne, de csak délután, 3-4 fele! holnap még jövök olvasni, szóval légyszi jelezzetek vissza, ha megy még valaki, mert potyára nem mennénk le! ;)

Cs-andi, ha egyszer egy gépezet beindul... :) üdv a klubban! nálunk is hasonló a helyzet, megtetézve még egy két durvasággal! Beni is nagyon aktív, még mindig!

Dia, nagyon szép kis cipőcskéket vettetek Virágnak! :) ez most egy darabig biztosan jó lesz neki!

sophie27

Sziasztok

Csandi Veros utólag is boldogságosat, meg akit még kihagytam ...

CSandi kitartás!

Zsófi de jó!

Dia jók ezek a pipellők!

BArbi lomtalanít nem?

Mai Kopaszis taira szép időt!

Szisz megjöttek könyvek?

csajok ha valakinek van LIDL a közelében most menjen be, mert nagyon jó keménylapos 26 oldalas könyvek vannak tanya, lexikon, járművek stb és 999Ft csak. én járműveset vettem.illetve puzzle könyvek!

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót.
Ismét vegyük el a margarint Öcsitől.
Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb.
Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe.
25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el.
Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből.
Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást.
Vendég

Sziasztok!

En is boldog szuletesnapot / nevnapot kivanok igy utolag.

Mi is kimennenk a gatra, a delutan nekunk is jo - kik jonnek meg es mikor / hol talalkozzunk akkor?

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Minden, amit írtám egy órán keresztül nektek eltünt! ´ÄÄÄÄÄÄÄÄ megörülök!!!
maass

Sziasztok!

Barbi :( Azért legalább a lényegét kérlek újra :( Már csak önzőségből is, mert két hete várom a válaszodat, és hátha benne volt :( Légyszi :shock:

Julcsi, Barbi, hogy ünnepeltétek az Enikőinket? Képek?

Dia, nagyon szuperek ezek a cipőcskék, bár én szandált lehet, hogy nem vettem volna már, de biztos mérlegeltetek...vagy azt fogja használni a lakásban?

Lili és Zsiga csiga hogy van?
Boni, a könyvek megjöttek, nagyon szereti őket Málnus, kedvence a tanya lett. Ja, és akartam már írni, hogy elkészültek a tanulókártyáink is, nagyon szuper lett! Bár Málnus azt még nem értékeli annyira, egyenlőre csak ki-ba pakolni a szereti a dobozból...Jó ez a recept, egyszer régen olvastam már, de akkor még nem tudtam ennyire átérezni :wink:

Zsófi, örülök, hogy ti már jobban! A férjem délre itthon volt, tényleg örülök, hogy most nem tartottunk vele, így nem lett volna értelme, most éppen MÁlnussal alszanak :) Csak a talit sajnálom nagyon...

Mazska, mi szívesen jönnénk hozzátok is talira, összehozhatnánk egyet, ha véletlenül kell még mennünk, akkor szólok, és összehozhatnánk hozzátok! Mit szólsz?

Ági, elkezdődött már a suli? Milyen? Mi lett a bölcsivel?

Holnap csavargunk egyet Binyekékhez... :)

Ja, és képzeljétek, úgy tűnik rosszul diagnosztizálták MÁlnus hólyagjait a szájában...másfél hétig kentük vírusos ecsetelővel, egyre rosszabb lett (ügyeleten kaptuk, saját orvossal csak telefonon konzultáltunk róla) egyre rosszabb lett, már mindenhol hólygok voltak, tegnap megelégeltem, elvittük a saját dokihoz, kaptunk tőle másik ecsetelőt, szerinte bakteriálisak ezek a hólyagok, este már az újjal kentük, reggelre egy sincs a szájában....

Egyébként is felháborító ami itt az ügyeleten van, a doki úgy beszélt velünk, mintha senkik lennénk, nagyon lekezelő és bunkó volt, alig foglalkozott velünk...és még azt a keveset is rosszul....és sajnos egyre több embertől halllom ezt, talán Apró tudná az okát is, de ő olyan ritkán jár erre.....

De most már szerencsére eltűntek :D :D :D még két napig kell ecsetelni, mert visszajöhet, aztán túl leszünk ezen az egészen....

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.09.15 11:46-kor.

<
sziszka78
Tolna

Barbi :(

Mazska, mi mennénk! Beni most aludt el, olyan 3 körül szerintem tudnánk indulni, szóval 1/4 4 - 1/2 4 között oda is érkeznénk! A parkolónál is talizhatunk, ha akkorra jöttök.

Leinek még üzenek. Hátha!? :)

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: