Dalma, bömbi volt , de olyan visítós

és a tehetetlenségtől voltam nagyon dühös, hogy nem tudom mi a baj okozója ,no meg nem bírom a gyereksírást és a babasírást sem!!!
Adtam éjjel nem tom hány óra lehetett Viburcol kúpot, attól beájult, DE csak 2 órahosszra
Megoldás a nyügire és a lázra!!! tatatatammmmmmmmm kibújt a 7. fogacska és hol, bal felső hátsó

nem ennek kellene most kibújni, de ez van már nem nyomhatjuk vissza, iszonyat kínlódás volt és láz. Pedig én nem hittem , hogy fogzástól lehet lázas
Reni, mamit sajnálom, nekünk a papa volt nyáron nagyon beteg, minden doki azt mondta, hogy nem épül már fel... és láss csodát -9 hét kórház után- másfél hete itthon van és önellátó, bottal megy ugyan, de él!!! Autót már nem vezethet, de kapott még egy lehetőséget és ez mindennél többet ér. Soha, de soha nem szabad feladni!
Krisz tündéri a nagy gitárral, zenész lesz a fiú, ha ilyen korán kezdi.
Kata, Te mindig olyan jó fotokat hozol Kevinről, olyan cuki amikor nevet.
Kri, de jó a cipős tábli

köszi
Klarissza, Pipal és akik még betegeskednek gyors gyógyulást a babóknak!!!
Honey, apa keze? Gyógyulgat? Megnézted a receotes oldalt, részletesen mutatja, hogy kell elkészíteni a grillázs- édességeket.
Na jó, nem azért linkeltem be, hogy Bettikédnek csináld egyedül a grillázstortát, de az alaprecept nem nehéz.