A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Tesóméktól, de vagyok, egy pár percre!!! :lol: :lol: :lol:

Spickey, Móka, Anna GRATULÁLOK NEKTEK!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Süti, HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!Drukkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Madar, nekem szülés indítóra! :wink:

Na, megyek elintézem azt a k...g modemet!! Lenyelem őket ha nem cserélik ki!!

Kép
kata05

Infók Bexről:

nem egészen frankó már a lepény funkcionálisan, így Bexet is beinvitálták a kórház falai közé... lehet nála is indítás lesz. Mennek a drukkok nekik!!!!!!!!!!

Sütikém hajrááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :):):):)

vicger

Scoop, nagyon cukiiiiiiiiiiiiiiiiiii : ):):):):):) főleg a ko-s tetszik nagyon :D :D:D

vicger

Bex, drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Spickey... hatalmas nagy gratula Nóri babához :!: :!: :!: :!: Legyen nagyon sok örömötök egymásban :!: :!: :!:

Mór baba Isten hozott a nagyvilágban :!: :!: :!: :!: :!: Móka és Móka apu hatalmas gratula Nektek :!: :!: :!: :!:

Lili... legalább az alvásért megérte sétálni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex... torokfájás... :evil: :evil: :evil: Jobbulást!

Húúúú viszketős csajok nem irigyellek Titeket :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Manó... Míra hogy van?

Nem sikerült teljesen visszaolvasnom... de jövök még... csak enyim gyerek türelmetlen.... :)
vikiviktor

Kata, csak keményen! :)

Most beszéltem Sütivel ... kicsit izgul, doki azt mondta este előtt nem lesz baba ... gyerünk Berni, cáfolj rá! :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bex drukk nektek is.

Ez a mai front jó hatással volt egyesekre :wink: :lol:

Kép
v.andi

Bex: drukkolok ..... Kép

Andi: mi lesz a csoportos szüléssel? Beszélgess egy kicsit Barnabással. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Azta, micsoda hírek:

Süti, innen is nagyon-nagyon drukkolok nektek! Szuper csajszi vagy és biztos minden simán fog menni! +++++

Anna, szívből gratulálok Emese születéséhez! Egészséget, boldogságot és sok tejcit. És már holnap hazamehettek, juhhéj!

Bex: Neked is nagyon drukkolok! +++++

Kép

Kép
hgrita

Rita... sajnálom az éjszakádat... :( :( :(

Manó... örülök, hogy Míra otthon van... (most jutottam oda az olvasásban.... :lol: :lol: :lol: )

Anna... micsoda hírek.... hatalmas gratula Emese Mária babához.... Emese Mária Isten hozott a nagyvilágban!!!! :) Jaaj milyen szííííííp nevet találtatok....
hüpp-hüpp-hüpp

Süti... +++++++++++++++++++++++++ drukkok mennek!

Bex.... +++++++++++++++++++++++++ drukkok mennek!

Jaj csajok annyira szorítok!!! :)

Andi... beszélj Barnabással... :) :) :)

Csajok... nálunk Dóra baba huzatot kapott... és szegénykém úgy néz ki néha mint egy kismacsek... annyira összeragad a szeme.... :( mosom neki kamillával... nem tudja esetleg valaki közületek, hogy az ilyen csipásodás hány nap után múlik el?????
Jaaa beszéltem überokosvédőbanyánkkal is... ő azt mondta, hogy lehet, hogy a streptotol kapott valamit... nooo mondom neki s azt hogy a pikulába, ha császár volt és ne sima szülés :?: :?: :?: :?: :?: Erre aszongya, hogy ő már el is felejtette, hogy császár volt... :( :( :( húúúúúúúú ez a nő nagyon durva.... :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A másik sztori... tegnap megkérdezte tőlem valaki, hogy jól vagyok e.... mondom igen... csak néha érzem ahogy húzodik a méhem... és érzem ahol összevarrták a méhem.... Erre ő: ne képzeld, hogy összevarrták... :shock: :shock: :shock: :shock: Erre megkérdeztem tőle, hogy mért szerinted mit csináltak???? Erre ő: hát kifordították.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majdnem halálra röhögtem magam.... :lol: :lol: :lol: :lol: A gáz, hogy ő el is hitte amit mondott.... :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

Lányok!

Abban a kevés időmben, ami még van erre, hogy egy kicsit visszaolvassak...

Szóval szívből gratula a lányoknak!!!!

A többieknek kitartás, már nem sok van (tudom könnyű ezt mondai én sem hittem el, miután már a bordáim nyíltak szét és levegőm se volt :lol: )

Scooper nagyon jól lakhatott a csöppség, ha ennyire elalélt :lol: :lol:

Én szoptatástól szoptatásig szoptatok és mellette etetem a többieket!

Még jó, hogy anyósom és anyám segítettek egy hadseregre való kaját betenni a fagyasztómba!

:wink:

Na futok szoptatós teát főzni, mert az nálam nagyon bevált és egész nap azt iszom...de le is szívják az összes tejem... :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Sütinek és Bexnek mennek a drukkok ezerrel+++++

Peppino, Kata, nektek is hajrá, drukkok természetesen oda is mennek!

Lányok, én ma annyira de annyira tudnék hisztizni (de mivel egyedül /vagyis a kis pocaklakó csajommal:) / vagyunk itthon, így még értelme sem lenne :lol: )
Csak ülök itt egyik helyről a másikra, és várom, hogy teljen az idő....
Közben meg egy csomó házimunka lenne, de marhára nincs kedvem semmihez sem.

Ja, én is elkezdtem a 39. hetet hál Istennek, most már majd csak gyorsan eltelik ez a pár nap/hét :roll:

Flora, az anesztes ambulancián azért kellett két órát várni, mert volt, akinek nem adtak időpontot, csak mondták, hogy menjen oda, na mi időpontosok ezt szívtuk meg....
Volt egy csaj, aki reggel 9-től várakozott és 12 előtt jutott be....
Vendég

Süti, Bex, nagyon szurkolok!! Bár azt hittem Bex+én együtt megyünk, erre tessék!!!!!!!!

Scooper, édes Noémi nagyon!!!!

Most látom, hogy Ti előre számoltok, Andi, Boboka :) :) rafkósok :) :)
Mindenhol másképp mondják :) Ma nagyon nyögvenyelős napom van, ráadásul nem bírtam ki és két egész sor csokit megettem a diétás mogyorós milkából........ megint oda az uzsi, lelkifuri meg ide... a húgom azt álmodta, hogy 17-én megszületik Fruzsi :) Ámen! Az már csak 3 nap híján 40. hét és nem uccsó sorban 3 napot kellene kibírni!! :)

Veronika képet szeretnék :roll: :wink: :P

Kép
lili34

Bex,Süti:drukkolok!!!!+++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Újra itthon!
Először is gratulálok én is az újabb babákhoz és kitartást a pocakosoknak!

Köszönöm a gratulációkat és jókívánságokat!

Rólunk: Lotti szoizik, de ma kapott tápit is, mert egyelőre nem elég neki a tejci.

Süléstöri: negyed 8-kor indítás, burokrepesztés+oxi, a vajúdással nem volt gond, fájt, de jól bírtam, viszont a kitolás durva volt nagyon, nem hiába féltem tőle. Rajtam kívül 6-an szültek még egy időben, hárman toltunk egyszerre és a doki is rohangált ide-oda. Még jó, hogy volt szülésznőm. Lotti nagyon szép baba, majd igyekszem képet is feltenni, de most örülök, hogy egyáltalán géphez jutottam, várom a dokit meg a védőnőt is.

Puszi mindenkinek!
arvaerika

Móka, Anna
Sok szeretettel gratulálok!

Süti, Bex
Drukkok mennek!

Viki
Kamilla helyett inkább csak felforralt, lehűtött vízzel mosogassad a szemét! Ezt a szemészeten javasolták nekünk, gyakori a kamilla-allergia! Molli kapott 2-3 napig szemcseppet és rendbe jött
Vendég

Viki,
sztem is csak sima felforralt, majd lehűtött vízzel mosogasd neki. Anno nekünk is ezt ajánlották Míránál. De én még pluszba cseppentettem bele neki anyatejcit. ;) Az szinte mindenre jó. Próbáld ki.

Bexnek is mennek a drukkok!!!! ++++++

Kép Kép
manósziget

Manó: azt el is felejtettem írni, hogy nagyon örülök, hogy Míra végre otthon lehet veletek! Nektek egyébként hogy telnek az éjszakák?

Hozzánk holnap jön megint dokinéni és remélem engedélyezi a sétát. Bár a hétre nem a legjobb időt mondták, de amíg Apa itthon van, jó lenne együtt is sétálgatni. Ha nem esik, szerdán el is toljuk Babócát az egészséges rendelésre egy kis mérlegelésre. :lol: Fogalmam sincs mennyit eszik (napi min 10x van cicin), kaki-pisi van, de azért furdall a kíváncsíság, hogy mennyit hízott. Remélem megindult a gyarapodás útján. :D

Scooper: Noémi nagyon helyes! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Rita, mi már járunk minden nap sétálni. Miért ne mehetnétek ti is? Épp most uzsiztak a gyerkők, aztán megyünk is a játszóra. Igen, sajna esőt mondanak... :?

Éjszakák... 2-féle van. 1. a jobbik, mikor minden ok és 3 óránként kel, de utána simán visszaalszik. 2. a rosszabb, mikor 1-2-3 órán keresztül csak ölben vagy rajtam akar lenni... persze ez szopival társítva... bár az utóbbi napokban ha volt ilyen, akkor csak az volt a lényeg, hogy velem legyen és már nem annyira csak a cici.
Én meg próbálom napközben pótolni az alvást. Remélem később is össze tudom majd hangolni a 2 csimó ebéd utáni alvását, mert ha nem....

Kép Kép
manósziget

Erika, de jó h otthon vagytok már!!!! :)
Honnan gondolod, hogy nem elég neki a tejcsi? 8) 8) 8)

Boboka
, neked is gratula a 39. héthez! :) Lehet, nem is fejezed majd be ;)

Lili
, éljen a mogyorós csoki, a lelkifuri majd elmúlik, az uzsi megvár, Fruzsi pedig mindjárt itt lesz ;)

Bibi mikor jöhet haza?

Viki, osztom a többiek véleményét, sima felforralt, s lehűtött vízzel mossad szemzugból kifelé, mindig új vattával /mármint egy mosáson belül újjal :)/

Enyém Luca ma kipróbálta a babakocsit, nem volt tőle elájulva 8) 8) 8) pocakfájás mintha javulna, kop-kop....
Vicámat terrorizáljuk a matekkal, elképesztő figyelmetlen, s ebből adódóan tele van hibával.... grrrrrrrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Atinak tegnap levágtuk a séróját...... álmában.......... 8) 8) :lol: :lol: :lol: merthogy ébren nem lehet :lol: Most úgy néz ki, mint egy vérbeli Bendegúúúúúúúúúúz :) :) :) Már csak a bakter hiányzik :D :D

A tejcsi mennyiségének növelési módjait feltettem a dokumentumok közé, javaslom mindenkinek ;)

vicger

Sziasztok lányok! Anna,Spickey: Gratulálok és sok boldogságot nektek a babákhoz!
Hát a hirek: Bexel reggel voltunk uh ahol a doki közölte, hogy irány a kórház mert ugy látja,hogy nm tökéletes az áramlás. :x Irány haza a félig kész csomagért , párját hazahivtuk és együtt be mentünk.Bex hivta a szülésznőt aki már bent várt minket.Megtörtént a felvétel lány átöltözve,irány a ctg utána a főorvos közölte,hogy nem látja indokoltnak,hogy bent tartsa igy haza hoztuk! :( Holnap reggel 1/2 8-ra kell vissza menni,de a szülésznő szerint még az is lehet,hogy éjjel mennek. Köszi mindenkinek hogy drukkoltok még egy kicsit hát ha Tomika ugy dönt éjjel érkezik!! :D
Sütinek++++++++++++++++++

Kép
lipót beatrix

Most van fülemen SÜTI, és császárral megszületett 16.05 perckor megszületett Bernadett.Még a méreteit nem tudja,de mindenki jól van.
Bernin rajta volt a köldökzsinór,illetve a fájásoknál lassult a szíve,ezért nem akartak vele egy percet sem várni.Ha megtudok többet róluk,akkor írok.Most őrzőben van,és puszil mindenkit.

Kép
v.andi

Süti: Gratulálok és sok boldogságot Berni babához!!

Kép
lipót beatrix

Süti gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mielőbbi jobbulást Neked Sütikénk, s sok sok tejcsit Berni babához! :)
Nekünk pedig képet a kisasszonyról! :wink: :lol:

vicger

Sziasztok!

Lányok én is köszi a drukkokat!
Látom anyu megelőzött. Nem volt túl bíztató a helyzet, mert bent a kórházban csak a szülésznő vizsgált meg, uh + áramlás nem volt. De fődoki, aki egyébként rohadt ellenszenves azt mondta 1-et lehetne, császár, de mivel a ctg jó volt, nem látja értelmét. Így reggel újra be és akkor az uh és áramlás alapján eldöntik mi legyen. Keményedések 5 percenként. De fájások csak ritkábban. Indítani nem tudnak repesztéssel, mert zárt vagyok. Vagy érlelő zselé, tabletta vagy császár....
Anyu még visszament a vérvételi leletekért az sztk-ba, mert kérték a kórházban... ott találkozott dokival is aki azt mondta, hogy nem lehet baj, de ha holnap is hazaengednek, akkor szerdán menjek be ctg-re. Így már kicsit jobb, mert benne bízom.
Most próbálok pihenni...

Anna, Attila gratulálok! Isten hozott Emese Mária!
bex13

BRUMI SMS:

"Benntartottak,megint lázas vagyijmde ben tudják mitől.Leghamarabb szerdán mehetünkhaza,a feltétel: 1 láztalan nap"

Brumikám,akkor most megvuduzlak,hogy mostantól láztalan legyél,mert már nagyon várunk!!!!

Kép
v.andi

Süti, Viktor gratulálok nektek! Isten hozott Berni baba!
bex13

Süti: Végre-végre, és milyen pontosan ezen a csodaszép napon! Isten hozta kis Bernit, kibővült kis családotoknak pedig nagyon sok boldogságot és egészséget.

Kép

Kép
hgrita

Manó, Mírának és családegyesítésnek örülök!
Lili még mehetünk együtt, húzzál bele! Megmondom őszintén örülnék ha magától indulna el, akár éjjel is! :wink:
bex13

[quote="v.andi"][ írta:v.andicolor=brown]BRUMI SMS:

"Benntartottak,megint lázas vagyijmde ben tudják mitől.Leghamarabb szerdán mehetünkhaza,a feltétel: 1 láztalan nap"
[/color]

Brumikám,akkor most megvuduzlak,hogy mostantól láztalan legyél,mert már nagyon várunk!!!!

Jaj, Brumi, annyira sajnálom! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön hamarosan és haza mehessetek! Küldöm a sok pozitív energiát +++++

Kép

Kép
hgrita

Bruminak én is drukkolok!!! ++++++++++++++
bex13

Húú, hol maradtam le? vagy 3 babával ezelőtt... :D:D

Móka, Anna, Süti!

Isten hozta Mórt, Emesét és Bernit! :) Mindegyikőtöknek gyors felépülést, sok tejcsit! :):)

Brumi!

Drukk, hogy láztalan legyél! :)

Astrid

Kép
astrid

SÜTINEK NAGY GRATULA AZ Ő BERNIJÉHEZ! GYORS FELGYÓGYULÁST ÉS SOK-SOK TEJCIT!!

Bruminak meg huss szűnjön meg a láza!+++++

Kép Kép
manósziget

És akkor Berni hivatalos érkezése:

2009.09.14
16.05 3.400 gramm, 58 cm

Kép
v.andi

Süti... Berni apu... nagy gratula Nektek Berni érkezéséhez! Kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen egymásban! :)
vikiviktor

Süti
Gratulálok!
Vendég

Szem törlése
A halántéktól kell az orr felé törölni!!!

Manó
Jó, hogy Mira veletek lehet!
Vendég

Süti:Hatamas gratula Berni baba érkezéséhez!!!!!!!!!! :D
Vendég

Bemutatom nektek Bernit:

Kép

Barnabás jelezte,hogy Stipistopi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi nem csodálom,hogy lestoppoltad ez egy gyönyörüség!!! :D :D

Kép
lipót beatrix

Gyönyörű Berni baba!!!! :D
Vendég

[quote="v.andi"]B írta:v.andiemutatom nektek Bernit:

Kép

Barnabás jelezte,hogy Stipistopi :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, a szavam is eláll, olyan gyönyörűséges Berni. És csodaszépek a méretei is. Olyan csajos, magas és karcsú. :lol:

És hogy legyen Andi Barnusnak versenytársa, Andrisom is pályázik a kishölgyre. Bár nem egy súlycsoport, de fiad mellett szól a kezdők szerencséje. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Néhány kép rólunk:

Kép Andrisom Kép Mé zavarsz? Kép Fiúk hárman Kép Apa batyuja

Kép

Kép
hgrita

Süti és Berni apu! Szeretettel gratulálok Berni babához, sok tejcit, sok boldog pillanatot és a legjobbakat kívánom Nektek!

Berni nagggyon szépséges!! :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rita :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsit elhavazódtam egy csütörtöki forgatás miatt,így holnap hívlak,ha nem baj.Majd úgyis mondod,hogy éppen jó e.

Kép
v.andi

Bibi!! Mielőbbi láztalanságot és jobbulást kívánok!

Bex!! Remélem jobb lesz a ctg, drukkolok nagyon!! Ha ma mégis elindul Tomika, akkor légy erős!! :)

Köszi Boboka, aranyos vagy!!

Viki! Dórinak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!

Rita! Édesek a gyermekeitek! :wink:

Scooper! Noémi egy tünemény!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,gondoltam rád,az hittem talán Te is Tomika elé mentél,de látom még egyben.

Kép
v.andi

Banyek,lassan egyedül fogok magammal beszélgetni,és maradok utolsónak :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Aranyos vagy Andi, voltam ctg-n, holnap is kell mennem... Dehogy maradsz utolsónak!! :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi... azért mi majd beszélgetünk veled... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Peppino... néztem az iwiwen a képet amit felraktál... és kellett pár perc mire rájöttem, hogy mi az a dátum alul... már akartam neked írni, hogy nem is aug. 30-ra vagy/voltál kiírva.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De leesett... :) :) :)

Köszi a szem-gyógyítós infókat!!!! :)
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: