Vick, tényleg egyértelműen az Apukájukra hasonlítanak a lányok

Azt hallottam, hogy az egypetéjű ikreknél valahogy sokkal nagyobb az összetartás a tesók között, mint egy átlagos testvérpárnál. Szerinted?
Ah, irígylek mindenkit, akinél már kész a lakás és már a babacuccok előkészítésénél tart. Ilyenkor félek, hogy kifutok az időből, ami persze badarság, mert november végéig még azért van pár hét...
Zsuzsi, köszi, persze kénytelen leszek megoldani, majdcsak feltalálom magam
Amint valami értékelhetőt összehozok szólok

Most nagyon lelkes vagyok, holnap megyek kreatív boltba 1-2 kellékért. Rájöttem, hogy a kari ajándékokról is gondoskodni kellene még Bíborka születése előtt.
Jó fej a párod, hogy lehet rá számítani a takarításban is

Apa is lelkes volt, talán kétszer fel is porszívózott, de aztán alábbhagyott....
A ruhák biztosan szebbek maradnak, ha kézzel mosod, ha van rá kapacitásod, akkor hajrá
Ja, a védőnő...nem jelentkeztem nála kb. 2 hónapja, erre csütörtökön váratlanul beállított, hogy megnézzen minket.
Én még azóta is folyamatosan hízok, mivel az első 8 kiló úgy jött fel, hogy kevés kajcsi, sok mozgás. Most épp az ellenkezője. Valahogy vissza kellene fognom magam...de ha nem eszek, rosszul vagyok.
Kriszti, gratula a jó eredményekhez. Megnyugtató lehet, hogy minden rendben, és már készen is álltok mindennel.
A mikrózás nagyon káros az egészségre. Próbálj minél kevesebbet és ne legyetek a közelben, mikor megy.
Nekünk víztisztítónk van, és ajánlom is mindenkinek. A palackozott víznél sokkal jobb minőségű vizet állít elő. Babáknak is lehet adni forralás nélkül. Napi min. 20 liter, tehát főzésre, kifőzésre is használható. Én anno nagyon ráálltam a témára, ha valakinek kell infó, elég sokat tudok küldeni

Van vízminőség mérőm is:)
Dy, persze, hogy nem lesz semmi baj, csak hát volt még egy csomó terved. Lényeg, hogy Gréti jól van és ha jól emlékszem, akkor a nagyobb kellékek már megvannak

Szóval nyugi, és tartsatok ki még pár hetet

+++++++
Móni, de szupi, hogy kész a hálózsák

Nagyon ügyi vagy

Tényleg, mostanában nem írtál semmit a munkahelyedről. Még dolgozol ügye?
Igen, a szalvétatechnikára gondoltam, némi festéssel ötvözve. Pár álmatlan éjszaka már böngésztem a netet és tanulmányoztam, aztán itthon fellelhető tárgyakon kísérleteztem (dobozok, falapok stb.) Megpróbálkozom a pelenkázó díszítésével, amit kaptunk. (nem igazán illik a fenyőbútoraink közé) Majd meglátjuk, mert nincs gyakorlatom, de úgyis csak pár hónapig szándékozom majd használni. Blani egyébként segít ebben is, keni a ragasztót mindenhová. (oda is ahova nem kellene)
Kata, hogy vagy? Gondoltam rád, remélem, hogy hamar sikerül összerakni a konyhabútort. Anyukámnál volt egyébként hasonló eset még pár éve, mikor tesóm rakta össze a konyhabútorát, és nem volt annyira egyszerű...azért sikerült

Majd gyere, ha tudsz:)
Enikő, örülj a segítségnek. Elhiszem, hogy bosszantó, ha valamit másképp szeretnél csinálni, de gondolj arra, hogy utána úgyis az lesz, amit te szeretnél. Annának biztos fontos, hogy többen figyelnek majd rá, és nem csak az újszülött körül forog majd mindenki.
Puszi, jó éjt mindenkinek!
Reni