A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76z a múltkor is tele volt!!!!bár az órákig tartó sorbanállás lehet besegítene........

Sőt ,ha még jól felhúzzuk magunkat,akkor onnan megyünk szülni :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Enyim apa kis rábeszéléssel benne van!!!!Tied párocska mikor ér haza???Kórházi pakk kocsiba lesz!!!

sutimano76

Rám a kiborulás nem,hat,mert tegnap felhúztam magam nővéremen,azt mégse szültem meg!!!!

sutimano76

Enyim férj nem tudom,de megkérdezem.Én is kiborultam tegnap kedves anyukámon,de aztán elszállt a mérgem.
Na,nem tudja meddig van,de tudod,nekem van kamaszom,aki szépen elkísér fagyizni.Kórházi pakk nekem is mindig abban a kocsiban,amivel utazom :lol:

Kép
v.andi

Hűha micsoda hírekre jövök ma!!!!!
Madar, a végén még bejön a megérzésed, és tényleg babaeső lesz megint!!!

Spickey!!!Hatalmas gratula Nóra babához!!!Jó kis méretek!!!!!Sok boldogságot nektek!!

TáncoslábúMóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóka!!!!!!HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!!!!! ÉS hajrá kicsi MÓR!!!!!! Nagyon várunk!!!!!!
Ügyesek legyetek!!!!!!

KépKép
csikipetra

Hát akkor ha beindul Barni,majd mi beviszünk,azé bátor vagy hogy így elindulsz!!!!Hánykor van az uzsi időd?????

sutimano76

Babások!!!
Hasfájósommal mit csináljak??? Esti fürdés után szegényem elkezd nagyon szenvedni.
A szomszédunk azt mondta,hogy ők édesköményt áztattak ki anno, és adtak neki 1 kis kanállal szopi előtt.
Szerintetek? Vagy vegyünk infacolt?

Köszi a segítséget előre is!!!

Süti, te meg támadd le apát, vagy menj kertet gondozni!!!! Továbbra is drukkolok!!!! (tudom milyen idegtépő már az utolsó pár nap, én is így voltam......)

KépKép
csikipetra

köszi Petra.......hát most stratégiát váltottunk Andival,inkább fagyizni megyünk,nem szülni!!!!

sutimano76

Akkor meg egyetek jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó sokat!!!!!!!!! :D :D :D Hátha az is segít, ha kipukkadásig eszitek magatokat!!!! :wink:

KépKép
csikipetra

HÚHA!! Itt aztán beindultak a bambinók!! :) :)

Spickey! Szeretettel gratulálok Nórához, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek!

Móka!! Teaztán hipp-hopp beelőztél!! :D :D Drukkolok nagyon, ügyesek lesztek!!

Én majdcsak egyszer szülök... azért remélem még idén... semmi nyákdugesz, semmi különleges fájás, csak néha olyan finomabb.. viszont keményedek állandóan. Holnap megyek NST-re aztán meglátjuk, mit mond a dokikám...

Süti!! Jobbulást a kezednek, remélem nem fog annyira fájni!!

Floranan! Sajnálom a rossz éjszakádat!! Remélem ma este majd tudsz pihizni !!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,te sem sieted el!!!!!!!!!köszi,ha nem használom nem fáj!A keményedés bármikor válthat fájássá!!!!

sutimano76

Süti,nekem mindegy.Figyelek a diétámra,de bármikor mehetünk.NÉgy?

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]P írta:sutimano76eppino,te sem sieted el!!!!!!!!!köszi,ha nem használom nem fáj!A keményedés bármikor válthat fájássá!!!!

Szerintem le fogsz előzni Te is!! És Andi is!! :) :) :) :) Az én kis Tomikám nagggyon lusti!!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

legyen inkább 5,ha kibírod addig,mert párocskám még dolgozik kint!!!!

sutimano76

Peppino,lehet együtt megyünk!!!!

sutimano76

Süti,okés,legyen 5.Addig én is biztos végzek a csürhe összeszedésével.

Peppino,én nem hiszem,hogy beelőzlek.Most Tomin a sor!

Kép
v.andi

akkor 5 óra!!!!!!

sutimano76

Majd meglátjuk!! Nektek azért már vannak jeleitek.. max akkor előzlek le Titeket, ha beindítják a héten a szülést... :) nade mindegy is, mikor szülünk, a lényeg, hogy egészséges babáink legyenek!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi azért ám irigyellek, hogy Te már tudod, mire számíthatsz... :roll: :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Fagyi, én iiiiiiiiissss, de ti tőlem olyan nagyon messze vagytok :cry: :cry:
Asszem van itthon, akkor itthon nyalakodok, de lélekben veletek!!

Tegnap mindenki kiborult valakin, jó kis nap!!!???!!!!!!

Petra, hasfájás :( tanácsot még nem tudok adni...

floranan

Van itt egy jó Szamos Budaörsön, az nem érdekel valakit? :lol::lol: :lol:
Süti, Andi, nem kirándultok egyet, hátha elindulnak a babók? :D

floranan

Nem zártkötű a fagyizás,de Flora te tényleg messze vagy,hát majd lélekben mi is gondolunk rád!!!!

sutimano76

Flora és van fagyilight is?????Mert Andinak csak azt lehet......majd esetleg babával!!

sutimano76

Azt nem tudom.... na jó, akkor babákokkal legközelebb!!!! :wink:

floranan

olyan kis kihalt a topikunk, :(

sutimano76

Petra! Az Infacolról és a köményteáról hallottam jókat!! Dorkának is ez vált be!! Tesóm is mondta, hogy az Infacol az jó volt neki anno... Jobbulást Somának!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Éreztem én, hogy megint jönni kell! :wink:

Hajrá Móka, gyerünk kicsi Mór .... Kép

KépKép
KépKép
madar

[quote="peppino"]A írta:peppinondi azért ám irigyellek, hogy Te már tudod, mire számíthatsz... :roll: :roll:

Peppino,nagyjából van már elképzelésem.
Épp a héten volt egy beszélgetés egyik reggeli műsorban,hogy a szülés fáj,de felidézhetetlen a fájdalom minősége,erőssége.Abban a pillanatban,hogy megszületik a baba,csak emlék.Annyit tudunk,hogy fáj,és ezzel maximálisan egyetértek.Tudom most hol van,hol fog kijönni,de hogy mennyi idő alatt,és milyen összmunkával,azt nem tudom.
Most más a doki,más a kórház,és hát a gyerekem apukája sem ugyanaz.Tehát nekem is legalább annyira "ismeretlen",mint esetleg neked. :wink:

Kép
v.andi

A délutánt már itthon töltjük, úgyhogy gyakrabban fogok bekukucskálni ... valami azt súgja, hogy este már Mór is itt lesz. :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="peppino"]A írta:peppinondi azért ám irigyellek, hogy Te már tudod, mire számíthatsz... :roll: :roll:

Peppino,nagyjából van már elképzelésem.
Épp a héten volt egy beszélgetés egyik reggeli műsorban,hogy a szülés fáj,de felidézhetetlen a fájdalom minősége,erőssége.Abban a pillanatban,hogy megszületik a baba,csak emlék.Annyit tudunk,hogy fáj,és ezzel maximálisan egyetértek.Tudom most hol van,hol fog kijönni,de hogy mennyi idő alatt,és milyen összmunkával,azt nem tudom.
Most más a doki,más a kórház,és hát a gyerekem apukája sem ugyanaz.Tehát nekem is legalább annyira "ismeretlen",mint esetleg neked. :wink:

Pont így képzeltem el, ahogy Andi írja... ismerős, de ismeretlen... és annyira más lehet más Apuval is megélni, biztos pszichésen teljesen máshogy áll hozzá az ember! Az is érdekes lehet, ha az Apánál az Anya más, nem??

floranan

Floranan,teljesen más.A koromról nem is beszélve.Akkor apa nélkül szültem,most előzetes terv szerint Apával fogok.Rá bíztam,hogy döntse el ő.Én örülök neki,hogy mellettem lesz,de ugye ezt erőltetni nem szabad.Ahogy jönnek a jóslók,keményedések,már fel tudom idézni,hogy ez mi,de csak ennyi.Meghatározni nem tudom azt,amit 5 percesnek hívunk.

Kép
v.andi

Spickey
Gratulálok!!!

Móka
Drukk!!!

Petra
Ha tényleg a pocija fáj, akkor: Infacol, Espumisan, Gripe water. Pocak melegítése+masszírozás.

Floranan
Udvaron altatás: babakocsiban, utazó ágyban
Vendég

Nálunk a hasfájásra az vált be, hogy az apja az alkarjára fektette hasra, feje a könyökhajlatba, lába lóga, sétált vele és finoman dörzsölgette a hasát.
A szerek közül: orbáncfű olajjal az óramutató járásával megegyező irányba dörzsölgetni a pocakot. Ezek mégiscsak külsőleg vannak.

Móka, szép utat kettőtöknek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, ezek olyan fantasztikus és leírhatatlan dolgok (a szülés fel nem idézése), a természet annyira tudja, mit csinál!
Ennek ellenére érdekes, hogy kiben pozitív és negatív élményként maradt meg... de akkor ez a körülmények miatt lehet, nem?

Móka, örülök, h választott dokihoz robogtok!!
Olyan félelmetes tudni, h Móka valszeg épp szüli a babóját!! (Mindenkinél az volt, csak most jutottam oda, h megfogalmazzam.)

floranan

Hahóóóó!!!

SPICKEYNEK ÉS AZ Ő "KICSI" NÓRIKÁJÁNAK HATALMAS NAGY GRATULAAAA!!!!

MÓKÁNAK MEG MENNEKA DRUKKOK! HAJRÁÁÁÁÁ!!! ++++++

Kép Kép
manósziget

Sziasztok,

Mabe és Anna, köszi a segítséget!!!
Infacolt apa szerzett be, és köményteát is. Megpróbáljuk ezeket,aztán lehet bevetjük az olajos masszázst is, amit Anna írtál.
Amúgy tegnap Kornél is ringatta az alkarján, 10-15 percig rendben volt minden, de utána kezdődött újra a sírás.

Móka hol tarthat??? Nagyon izgulok!!!! :D :D

Szülés: még nem írtam le a sztorimat,de pótolom majd.
Tényleg nagyon fájdalmas, de igazából ezt a fájdalmat nem lehet hasonlítani semmihez. Nekem nem volt jó se a labda ,se lágy zene, se semmi........álltam, és csimpaszkodtam az infúziós állványomba, amikor jöttek a fájások, és amíg hagytak állni....
De amikor megszületett, elmúlt minden!!!!!!

hú felébredt a malacom!!!
:lol:
majd még jövök

KépKép
csikipetra

[quote="floranan"]A írta:florananndi, ezek olyan fantasztikus és leírhatatlan dolgok (a szülés fel nem idézése), a természet annyira tudja, mit csinál!
Ennek ellenére érdekes, hogy kiben pozitív és negatív élményként maradt meg... de akkor ez a körülmények miatt lehet, nem?

Szerintem nagyon sok dologtól függ.A körülmények fontosak,de szerintem ez inkább az anya személyiségétől függ,attól,hogy ezt ő lelkileg és agyilag hova teszi,hogyan készül fel rá,és hogyan éli meg.Már korábban is beszéltünk erről,hogy fáj fáj,de a fájdalomba bele kell kapaszkodni,és menni előre,mert ezzel együtt közelebb lehetünk a gyermekünkhöz.Semmiképpen ne álljunk ellen.Én Dani születése másnapján mondtam,hogy jöhet a következő,de azért legalább annyi félsz van bennem,mint benned. :wink:

Kép
v.andi

pocifájás
nekünk a köménytea vált be - 1 deci vízben 20 szem kömény felforralva és étkezések közt kb 20 mlt adunk neki) Van max 2-3 sírás és szépen elalszik. Még szedjük ugyan az infacolt de épp most beszéltük megpróbáljuk anélkül.....lehet elég lenne a tea is.

Viszont nem lehet, hogy te babód csak elfárad estére és az jön ki rajta? Persze az is lehet a poci fárad el és azért fáj neki....

Mindenesetre nálunk kicsimano nem tud büfizni és ebből vannak a pocigondok.....köménytea után viszont jönnek a büfik.....:))))) párom szerint némelyik még az ő büszkeségére is válna:)))))..... és ha itt az idő rotyogtatunk is ezerrel...

Jajjj én még nem is követtem igy senkit, hogy ma születik kicsi babó.....:)))) ez annnyira izgalmas és boldogságos egy dolog:)))
Könnyű szülést nektek és boldog perceket:)))) órákat...életet

puszi minden kicsibabó nózira - jajj eszembejutott a mi születésünk..:))) úgy elérzékenyültem...pláne mivel itt alszik rajtam:)))kicsicsomag
most én ragaszkodom hozzá:))) ő aludna sztem az ágyában is:)))

KépKép
dorkamartini

Spickey:Hatalmas gratula Nóra érkezéséhez!Sok boldogságot kívánok!

Móka:drukkolok nagyon!!!!!

Már csak 10-en maradtunk?????? :shock:
Vendég

spickey gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Móka ++++++++++++++++++++++++++++

Pocakfájásra nekünk Atival a mecsek tea vált be, de nagyon. aztán érdemes utánajárni, h mitől fáj a poc....
Atinak attól fájt kegyetlenül, h tejet ittam , s annak min. 1 hét mire kiürül a tejcsiből....

vicger

Csak gyors bekukk,a fagyizás nagyon jól sikerült,fincsi fagyi,fincsi somlói és nagyon jó társaság!!!!!!!Most menek vasalok egyet,mert párocska szeretne gépezni,de majd még jövök!!!!!!
Kép
Andi,még egyszer köszi!!!!!

sutimano76

Süti,viccelsz.Egy jó kis szülésbeindítós fagyizás bármikor jöhet :wink:
Legközelebb már a két BB-t is visszük magunkkal. 8)
Mi is élveztük!

Kép
v.andi

Sziasztok!

Vagyok, szerencsésen megjártuk anyuékat, semmi gáz nem volt az úton szerencsére.

Spickey, gratulálok nektek :)

Móka, ezerrel mennek a drukkok++++++++++

Most nem tudok netezni egy darabig, este majd jövök ha tudok

Pusz mindenkinek
Vendég

Móka!!!!!!Mi van veletek?????? Nagyon izgulunk ám!!!!

Peppino ,neked is köszi a hasfájós infókat, Kriszti, neked is.
Elkezdünk azt hiszem kísérletezni.
Most infacollal kezdtük.

Dorka, Soma sem tud büfizni, és nagyon mohón szopizik. 6-10 perc alatt végez ,és szerintem sok levegőt nyel. Estére meg kikészül a pocója.
Nagyon tud sírni, görcsölni. Rángatja a lábait, és nagyon kemény a hasa.Ebből gondolom ,hogy pocakgon van.

Örülök ,hogy az édeskömény működik lánykádnál.

na megyek,fürdetés van.

KépKép
csikipetra

Süti, Andi, akkor már mi is megyünk Veletek!!!!!
Persze, hogy én is benne vagyok az utcsó 10-ben. Én nagyon remélem, hogy legkésőbb pénteken kibújik....
Dorka örülök, hogy köménytea beválik...
Petra remélem nálatok is beválik majd. Párodnak és fiadnak Boldog Névnapot!
Boboka út :lol: :lol: :lol:
bex13

Sziasztok!

Kata húga vagyok. Megkért írjak nektek, mert szombat óta nincs netük. Lőrincnek nem akaródzik kibújni, szombaton tökéletesen zárt volt a méhszája, az Nst is a legnagyobb nyugodtságot mutatta. A magzatvizet sem tudta a dokija megnézni. Elvileg holnap már lesz nete, és akkor tud majd írni (én remélem nem, mert a szülőszobán lesz :wink: ), ha mégsem én majd tájékoztatlak benneteket hogylétük felől!

Azoknak, akik még nem szültek kitartást, akik meg babáznak feledhetetlen pillanatokat kívánok!

kispiskóta

Mano,ha erre jársz:
Míra hogy van?Otthon vagytok már mind?

Zsu,puszi Katának,és remélem Lőrinc a hétfői kettős front hatására meg is érkezik.Ti jól vagytok?

Bex,én benne vagyok.Baba-mama fagyi :wink:

Petra,én is anno édesköménnyel próbálkoztam,de nekünk annyira nem használt semmi :oops: Viszont 3 hónapos korában mintha elvágták volna.

Kép
v.andi

Egy nap 2 laptetű garantál szülés ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Szép jó estét!

Hú, micsoda hírek!

Spickey-család: nagy gratula a hatalmas nagy Nóra babához! Egészséget és boldogságot nektek!

Móka, nagyon drukkolok én is! Ügyesek lesztek!

Flora: Sajnálom a rossz éjszakát!

Süti, Andi: Jó, hogy legalább fagyiznotok akkor sikerül, amikor szeretnétek! :wink: Én is mindjá benyomok egy Mini Magnumot. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Jaj,Rita,ne is mondd ezt a fagyit.3 órája ettem a fagyit,most mértem cukrot.Ma már tuti nem eszem semmit.:lol: :lol:

Ti hogy vagytok??? Máté?No és a nagy és okos bátyuskája?Remélem minden rendben veletek.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: