Sziasztok, drága lányok!
Kis és nagy ünnepeseinket a jó isten éltesse sokáig!
Móni: egek, de szép gréti és micsoda klassz tortája volt!!! A hófehér ruhában a kedvencem (ahol a vonatot tologatja), mint egy királylány!
Dettyk, Vindo, Kaqk: túltárgyaltok, ha jöttök U2-ra Pesten, nálunk megszállhattok
Vindo: nem semmi tempót nyomsz!
apósod és G. -- hát meg tudom G. kiborulását azért érteni. Téged meg csodállak, mert engem a bepiáltak kiborítanak, a legtöbb kötekszik, nem érzem biztonságban magam mellettük, akkor sem, ha a piától nem agresszívek, de használhatatlanok. Ismerős a dolog sajnos.
Tényleg, lett helyed az Apáthyban? A genderkonf-honlapon olvastam, h betelt.
bono szépsége: hát igen, én 17 évesen totál odavoltam, pedig még a fly-szemüveg sem tetszett akkor. pedig van vagy 165 centi bono (engem mondjuk a nálam kisebb férfiak is mindig vonzottak, sosem zavart a magasságkülönbség). de az a karizma, apám, meg az ír lendület

továbbra is a világ egyik legjobb pasija.
Dettyk: azt láttam, hogy Panka szőkül, de hogy teljesen szőke lett! Hát most meglepődtem a képein rendesen, egy még sokkal szebb hercegkisasszonyt látok!!! A rajzolás: teljesen világos, hogy a génekből jön
köszi, hogy kérded, pont mára múlt el a mellfájásom (maszírozgattam pár napig esténként). De csak a jobb csinálja. Nekem is van benne borsónyi csomó (de régóta, kb 1 éves történet), amivel nem tudok mit kezdeni, az szurkált régebben is. Majd próbálok mammográfiát kérni v. legalább uh-t...
Regi: emberileg teljesen megértem a banki dolgozókat

. nekem abból van elegem, hogy nem tájékoztatnak sokszor a fontos infókról mint ügyfelet (de ez nem csak a bankokban problémám), majd úgy tesznek, mintha én nem tájékozódtam volna eléggé v. bagatell lenne a problémám. Nekem egy lakás- és hitelfelvételnél, 6 éves lakástakarékozás utáni pénzfelvételnél SEMMI nem bagatell.
Kaqk: gyönyörű Emma a koronában és anélkül is, a szuper tortájával, de leginkább: Veletek!
Nagy örömmel olvasom a beszokó szuperügyes kicsikéink történeteit, a foltokat annál kevésbé (Kaqk, Silka)
nekem (lekopogom) eddig nincs okom panaszra, soha egy pillanatra sem hagyták még őket egyedül, amikor én láttam legalábbis. egyedül az zavar, h minden ruha pecsétes estére, holott teszek be előkét. jó, itthon is sok szennyes generálódik, de ezeken látszik, h nem volt fenn az előke, és irtó nehéz kiszedni őket (nem is sikerül a legtöbbször). tényleg, ötletek: SZÍNES RUHÁBÓL ZSÍROS KAJAFOLTOT, GYÜMIFOLTOT SZÉPEN (esetleg 1 napos erős folttisztítós beáztatás nélkül)???
Panndi:
Mesi: busmann Gegi

)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cukordrágák a kicsik, és a szopizó Zsozsin teljesen ellágyultam
Kép: én sajnos azon az 1. talin nem tudtam ottlenni, ezért nem vagyok rajta. De nem számít ám.
Anikó. Marcika egy tünemény!
Timi26: Viktorka cukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkker! Vagy ahogy Ádi mondaná: "csíííííííííínós".
Na, nekünk 2 dolgot mondtak a bölcsiben, hogy megfigyelték és kicsit problémás (semmi újat nem jelentett persze egyik sem): a nasizási vágya Ádinak, a másik, hogy szinte egyáltalán nem játszik el egyedül, mindig a gondozókkal szeretne játszani együtt.
A nasizást kordában tartom, de őszintén szólva én ugyanígy eszem, naponta többször kicsit, és erről nem is tudok leszokni. Tudom, a napi 5 evés elég a kicsiknek, de Ádi (akárcsak én) kihagyja a reggelit (csak gyümölcslét kér, esetleg 1 szem kekszet), hiába próbálkoztunk hónapokig rávenni valamire. Így persze, hogy már 10 körül éhes, aztán tízórai után is hamar ebédelne. Amúgy itthon keményen kölesgolyót és Activia joghurtot "nasizik", ha kér. Szóval én értem, h a bölcsiben rendszer van, de az nálunk is van, viszont nem tudom, miért kéne itthon is 2-3 óránként ennie. Illetve értem, de én sem így működöm.
Az önelfoglalás: itt tényleg érdekelne, hogy egy 2 éves gyereknek mennyit kéne tudnia önmagában eljátszania. Hivatalos pszichológusi vélemény!
Mert nekem elhihetitek, én aztán próbáltam Ádit szépen és kevésbé szépen is rávenni, h magában ellegyen egy ideig, de nem hajlandó rá. Ő emberek közt akar lenni, új arcokkal, folyamatos elfoglaltságban. Tévét sem szeret nézni (DVD-n mesét pontosabban), max. 5 percig. Nem hiperaktív, ennek utánanéztem, nem pattog, mint a bolha, csak igényli a folyamatos társaságot.
Szerintem ez habitus és természet, nem tudok változtatni rajta. De én azt gondolom, itt a bölcsi dolga is, hogy hasson a gyerekre. Hiszen amikor végre Vele lehetek, akkor nem azt nézem, hogyan rázzam le, nem?