A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

Ma voltunk 4D-n. Kislány... :D

Minden mérete megfelel a korának, sokat mozgott.

Persze tipikusan a mi kislányunk az, aki arccal a méhlepénybe van fúródva, úgyhogy nem születtek igazán szuper képek, de este, ha lesz időm próbálkozni, teszek fel a blogba.

Közben a MiniManóba is benéztünk...aaaannyira édes bölcsőt láttunk, és miután mind a ketten 200.000.- ft fölé saccoltuk az árát, majd kiderült, hogy csupán 33.000.-, erősen elgondolkodtunk rajta, hogy ha már "ilyen olcsó", karácsonyra a rokonsággal összedobatjuk az árát :lol:

Voltunk a Sugár Skálában is, de sajnos nem találtam olyan melegítőt, amibe előre láthatólan még egy hónap múlva is beleférek :roll:
Este körbenézünk a Dechatlonban is.

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="kima75"]
írta:
kima75Kép

Kép

Kép

Igazán gyönyörű mind. Nekem sajnos nem lenne türelmem ennyi törődni a kutyi bundájával.

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="ldetti"]L írta:ldettiányok komolyan mondom nem akarok mindig panaszkodni, de elegem van az orvosokból!
Ma is rendesen megríkattak! Ma voltam a kötelező UH-on és ma is találtak valami gondot a babával!
Lent felejtettem a kocsiba, de annyiszor olvastam, hogy tudom fejből! Flexiós kényszertartása van a picinek, a gyomra csak halványan telítődik, de inkább csak sejthető! A szív jobb kamrája gyenge izomzatú (csak latin szóval van írva) Adtak egy telefonszámot a pesti 1.sz női klinikára a genetikai osztályra kérnem kellett időpontot, sürgösségivel a szívecskéje miatt beszorítottak hétfőre és 4D-re is megyünk aznap! És milyen érdekes most a cukrom meg a magzatvíz jó, ahogy odafigyeltem rá! Elegem van, ennek az aggódásnak sosem lesz vége! Nagyon félek lányok, ha kiderül, hogy valami baja van a kisbabámnak én nem is tudom mit csinálok! :cry:

Tudom, hogy mondani könnyű, de próbálj megnyugodni, hétfőn már okosabb leszel.

Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen!!!!

Ágnes

Kép
klemencia

Klemencia!
Hát munka az van a szőrükkel, de én a nem kiállítási kutyáimat lenyírom, így csak 4 kutyám van ilyen hosszú szőrben.

Holnap babaexpo lesz szegeden. Megyünk apával és Marcival. Remélem kifogok néhány jó rucit Balázsnak.

Kima
Kép
Kép
kima75

Jó estét!

Látom kicsit kihalt a fórum :)

Szeretnék segítséget kérni. Próbáltam feltenni fotót a blogba, de nem sikerült.
Hol találok leírást? Vagy esetleg valaki el tudja mondani, hogy, hogyan is tudnék feltenni képet? :roll:

Előre is nagyon köszönöm!

Ágnes

Kép
klemencia

Klemencia, a legelső blog bejegyzésben ( Hogyan használd????) megtalálod, hogyan tudsz képet feltölteni, Brigi részletesen leírta.

Ldetti, nem kell elnézést kérned azért, hogy panaszkodsz, természetes, hogy a rosszabb hírekre nem vidáman reagálsz. Azért vagyunk itt, hogy meghallgassunk, és hogy lelket öntsünk beléd. Fel a fejjel, remélhetőleg jövő héten kiderül, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Ági

Kép
ági33

Sziasztok!

Bocsi,h.így bepofátlankodok közétek, csak tudatni szeretném veletek,h.megnyitottuk a bababoltunkat, ahol minden direkt a gyártótól származik, ezért mi vagyunk a legolcsóbbak.Utána is tudtok nézni...ha valaki szeretne bármit is rendelni tőlünk, a rendelkezésetekre állunk!Nézzetek be hozzánk! :wink:

http://atibababoltpelenkadiskont.hupont.hu/

Üdv.Timci

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Klemencia:Gratulálok a kislányhoz!!!! :lol: Nagyon szép nevet választottatok!
gyöngyi-30

Nah Lányok valakinek valami a SCAMP nagykerből esetleg?

10-kor indulok, addig válogathattok! :)

50-estől 104-esig vannak kombidresszek. 750 - 1300-ig kb.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Kima:Nagyon szép kutyáid vannak! Nekem az első tetszik Nagyon :!: :!: :!:

Buborka:Én sem találtam a cicimen olyan "hólyagocskákat", viszont nekem már vagy egy-másfél hónapja szokott folyni valami belőle. :oops: :lol: :lol:

Bogyra:Köszi a választ megnyugtattál. :) :) Sejtettem hogy ő lehet, de mint tapasztalatlan kismama :oops: :oops: , inkább kérdezek. :roll: :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Nilsz:Bizony megfordulhat a farfekvéses baba :!: :!: Az én öcsém úgy született meg, hogy mikor szülés előtt megnézték UH-n, még fejjel lefelé volt, de mire bevitték a szülőszobába anyukámat, már hirtelen megfordult. És már megfordítani sem volt idő, mert akkor még ez szokás volt, hogy megfordították a farfekvéses babákat még az anyukában :shock: :? :? Így nehezen, de egy kulcscsont töréssel megúszta az "utazást"

Amúgy én azt hallottam, hogy majd az utolsó hónapban fordul le a baba. Vagy nem jól tudom? :roll: :roll:

Icu
Kép
Kép
icu03

Pillesz:Szép nagy pocid van már. :D

Twist:Neked is szépen növöget a bébi. :wink:

Idetti:Ne aggódj, még nincs megállapítva a diagnózis, ezek "csak" felételezések. Szorítok neked hétfőre.

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!

Szép pocakfotókat és kutyus fotókat tettetek fel :)

Detti, holnap gondolok rád. Hétfő estére meglátod, csak egy rossz álom lesz az egész, ami a múlté, nem lesz ott semmi gond :) Ja, és én is folyton panaszkodom csak, szerintem én vagyok itt ebben a listavezető.

Lányok, azt tudom, hogy normális az alacsony vérnyomás, de tudja valamelyikőtök, hogy mi a normális pulzusszám??? Nem terhesen - ha jól tudom - 72/perc a normális. Nos, nekem szinte általában 100 felett van (ma reggel 107 volt).

Mostanság én állandóan csak az egészségtelen kajákat kívánom: hamburger, hot-dog chillis ketchuppal, vagy chilis virslivel. Ja, és nagyon bejön a tortilla chips salsával vagy sajtszósszal. :roll: Szerintem 90 kg-mal fogok szülni :shock:

Klári

Kép
claracroft

Clara, ilyenkor megnövekszik a pulzusszám, ez teljesen normális. Itt van egy cikk róla:

http://www.weborvos.hu/egeszsegmagazin/tobb_ver_kering_terhes/97026/

Klemencia, gratulálok a kislányhoz! Most az arány: 20:20 :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klemencia:Gratula a kiscsajszihoz. :D Remény a felzárkózás felé!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, most látom Brigi írta, hogy egyenlítettünk :!: :!: :P :P :P :P :P :P

Icu
Kép
Kép
icu03

Jaj de örülök, hogy kiegyenlítettek a kislányok :lol:
Nálunk a családban és a baráti körben is a kisfiúk vezetnek! És engem azzal riogattak, hogyha sok fiú születik egy adott időszakban, akkor háború lesz :?: :?: :!: :!:
Legalább mostmár nem aggódom annyira!

Lányok!
Holnap jön valaki BBGO-ba tornázni????? Én már biztosan ott leszek,mert most kihagytam pár alkalmat (persze csak akkor, ha meg tudok majd mozdulni,mert megint becsípődött az ideg a csípőmben a roh*dt ablakpucolás miatt --- pfúúúújjjj UTÁLOM)

Detti!
Gondolok Rátok holnap, amint lehet írj, hogy mit mondtak és addig meg próbálj pozitív dolgokra koncentrálni, mert most csak azokat kell bevonzzanod!

Bogyra!
Sajnos csak későn olvastam, hogy mész a nagykerbe :cry: Na mindegy, majd legközelebb!

Kima!
Tényleg nagyon szépek kutyáid. Bár nem vagyok szakértő, de ránézésre érthető, hogy miért nyernek ennyi díjat.

Kép
akire79

sziasztok
Apa megint horkolt egész éjjel igy volt időm elolvasni mindent :twisted:

Megvolt az Uh a Hajdú Krisztinánál uazt mondta, ő is lemérte a cystákat és most az egyik nagyobb volt, a másik kisebb
de azt hiszem ennek most nincs jelentősége mert más gép más orvos,
ő sem javasolt semmilyen vizsgálatot csak 7-8 hét türelmet

meg azt mondta több a magzatvizem, és kérdezte cukros vagyok-e, ez a kettő összefügg egymással?

De nekem 2 melegszendvics után 2 órával sem éri el az alsó tartományt a vércukrom :?

És a két lány kicsit sem hasonlít egymásra, az egyik golyófejű a másik hosszúkás de annyira mozogtak, hogy nem lehetett őket megnézni rendesen és az egyik itt is bebújt a lepény mögé

Móni
KépKép
reunion

Akire, én még nem tudom, hogy tudok-e menni. SZeretnék, de én is csupa nátha vagyok még, meg Marci is. Ha nekem elmúlik, és Marcit nem kell dokihoz vinni, akkor megyek. Mert persze gyerekdoki is csak 18-20 között van hétfőn, pont tornaidőben...

Móni, ezt a magzatvíz-cukor összefüggést nem hallottam. És akkor 7-8 hét múlva kell ehhez a dokihoz visszamenni kontrollra? Akartam már kérdezni, hogy azt lehet tudni, hogy egypetéjűek-e az ikrek? Bár amit írsz, az alapján én arra tippelnék, hogy nem

Brigi

Kép

Kép
hékás

Reunion: örülök, hogy túl vagytok az uh-n és, hogy nem mondott semmi konkrétat HK. Ez azt jelenti nincs gond.

Igen a magzatvíz mennyisége összefügg a cukorral, de gondolom mással is.

Hékás: nektek jobbulást!
Voltatok már a Vasúttörténeti Parkban? Mi szombaton mentünk. Emmának nagyon tetszett (és nekünk is). Volt most Alma koncert is ott. A nagylány végig táncolta, ugrálta :)

Kép
Kép
alma26

Áááááá, dehogy voltunk. Hétvégén ráadásul itt voltak anyósék, és szombaton anyuéknál voltunk. Annyira idegesített mind a 4 nagyszülő, hogy ebéd után fogtuk magunkat, és inkább lefeküdtünk aludni egy órácskát :twisted: Este meg moziban voltunk kettesben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De már normalizálódik az idő, szóval nagyobb az esély a szabadtéri programoknak is. Én most a szentendrei skanzenba szeretnék elmenni. Ott rohangálhat is Marci, és én meg még általános iskolás koromban jártam ott utoljára :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Nagyon várom Detti a híreidet, és szorítok is érted!

De megmondom őszintén annyi mindent hallottam már mióta volt egy beteg magzatom, és amiket írtál olyan "dolognak" tűnik, amit lehet szerintem orvosolni, esetleg műteni, és utána semmi baja nem lesz a picinek. De lehet, hogy egyáltalán nem is lesz beavatkozásra szükség. Ha komoly baj lenne, akkor azt már ott mondta volna a doki szerintem. Remélem minden rendben lesz na!!! :wink:

Reunion, ezek szerint nálatok is lehet várni még 7-8 hetet, így szerintem nálatok is minden ok lesz!!!
melike30
Győr

Sziasztok!

Nekem is nemrég született meg a kisbabám Panni:), júliusban:)
van egy nagylányom 4,5 éves Lili!
azért írok nektek, mert van egy nagggyon jó szolgáltatás, ami még
Lilinél nem volt:
Elintézzük.hu - az a lényege, hogy minden szülés utáni adminisztrációt - mint gyás,gyed,gyes, baba születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, adókártya,stb... :shock: :? :shock:
elintézik helyettetek, házhoz hozzák-viszik, ha úgy akarod,
nem kell a férjeteknek-párotoknak sem elmenni, szenvedni egész nap, újra visszamenni, papírokat pótolgatni...
:lol: :lol: :lol:
szóval, szerintem ezt tényleg érdemes megnézni, megkeresni!
Üdv nektek!
sok sikert a szüléshez, és az első időkhöz!! :wink:
esztyx

[quote="akire79"]J írta:akire79aj de örülök, hogy kiegyenlítettek a kislányok :lol:
Nálunk a családban és a baráti körben is a kisfiúk vezetnek! És engem azzal riogattak, hogyha sok fiú születik egy adott időszakban, akkor háború lesz :?: :?: :!: :!:
Legalább mostmár nem aggódom annyira!
.

Nem háború UTÁN szokott sok kisfiú születni? :D :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Nem is mondtam, hogy jártam. Elmentem a háziorvoshoz EKG-re. Megcsinálta, leadminisztrálta. Aztán láttam ,hogy nézegeti a kiskönyvet, és még beírt valamit a megfelelő rovatba. Kijövet vettem észre, hogy beírt egy vérnyomás és egy pulzus értéket, miközben ezeket meg sem mérte. :shock:
Ez milyenmár? :roll: :shock: NEm egy nagy munka megmérni. Ezek után honnan tudjam, mikor hazudik, és mikor nem? :roll:

KépKépKépKépKép
uxi

Nilszi: csak csatlakozni tudok a lányokhoz (Kima, Adrienne): Na nehogy már azt hidd, hogy ebből nagy főzés, meg takarítás lesz???!!!!!! :lol: :lol: :lol: "Csak egy kicsit felveszem, hoszen fáj a hasikája....jaj, most ébredt, nehgogy féljem, felveszem egy percre....most egy kicsit felveszem, mert nagyon fáradt, és jobb, ha ölben alszik el..."
Nekem mondjuk ezzel nem volt semmi bajom.Olyan fáradt voltam, hogy örültem, ha néha anyu/anyós foglalkozik Kristóffal.

Kép

Kép
linus

Uxi: ez elég durva :( nekem a kórházi papíromon voltak ilyenek (vérnyomás, belső szervek tapintásra milyenek stb amiket nem is néztek)

Hékás: az enyémek ma mennek haza :) én is alszom Emmával délutánonként :wink:

Kép
Kép
alma26

Sziasztok!

Megjottunk a nyaralasbol es most proballak benneteket visszaolvasni...nehez lesz, mert a 108-109 oldal kornyeken mentunk el :lol:

Remelem mindenki jol van es a pocakbitorlok szepen novogetnek :wink:
Vendég

Francesca:Üdv újra itthon. Raksz föl majd képeket a nyaralásról? :D

Nagymamik:Mi megbeszéltük a párommal, hogy az első két hétben nem szeretnénk látogatót fogadni itthon. A kórházba bejöhetnek megnézni minket, de ha hazajövünk szeretnénk egy családdá kovácsolódni. Aztán majd jöhetnek a többiek. Reméljük nem lesz belőle félreértés, mikor ezt közölni fogjuk velük :? :?

Icu
Kép
Kép
icu03

Uxi, én már nem bízom a dokimban, csak a táppénz miatt járok hozzá, de be sem megyek. Ha valami bajom van, magánklinika :? Pedig nekünk családi barát is volt, elvártam volna, hogy egy picit legalább odafigyel rám, de arra sem emlékszik, hogy jártam nála...

Linus, ne is mondd ezt a felveszem-egy-kicsit dolgot. 4 nap nagyszülőzés után egész nap kézben akar lenni Marci, pedig már nagy ló...

Alma, Te is szenvedsz anyóséktól? Vagy csak én fogtam ki őket? :twisted: Most pl úgy rakták tisztába Marcit, hogy KETTEN LEFOGTÁK. Persze, hogy üvölt meg kapálózik. Erre anyós elkezdte mondani neki a magáét, hogy mit képzel, ő nem bántotta, miért rugdos? :twisted: Nálunk az a szokása Marcinak, hogy fejel. Bármit, nem nézi mit. Ha minket fejel, azért bizony tasli jár. Hétvégén lefejelt engem, jött a legyintés, amikor sírvafakadt, mondtuk neki, hogy így jár aki fejel, ne sírjon miatta. Erre anyós neki állt a páromnak dumálni, hogy nem érti ezt, a hasamat fejelte le, hogy taslit kapott? :shock: Meg elkezdte nekem magyarázni, hgoy a leghatásosabb büntetés a szeretetmegvonás. :shock: Ja, pont egy 15 hós gyereknél :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ááááááááááá, jó is, hogy hazamentek már :lol:

Francesca, mesélj, milyen volt? És Ti hogy vagytok?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi:A táblázatban javítanád majd a szülés várható időpontját január 11-re. Mert két nappal el lett számolva szegénykém. :oops: Ezért késett folyton a vonalzóm :evil: :evil:

Icu
Kép
Kép
icu03

Icu, már javítottam is. Be is előzted Nilszit :lol: Ha normálisak, szerintem megértik. Én annyira engedékeny vagyok, hogy megengedtem, hogy amíg én kórházban vagyok, addig lehetnek nálunk, de amelyik nap jövünk haza, ők is húzzanak haza :lol: Ez így jó is, mert amíg én távol vagyok, anyós kitakarít, vigyáznak Marcira napközben, és Sanyinak is megoldódik, hogy a tejfakasztó buli alatt van aki vigyáz a gyerekre, és tud ünnepelni egy kicsit :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: Nálunk mivel nem látják sűrűn Emmát, ezért állandóan a nyomában vannak. Fogják a csúszdán (végig), amikor motorozik akkor is (pedig mondtam, hogy 1 éves kora óta egyedül csúszdázik, stb)

Tegnap vasalni akartam a másik szinten, hogy Emmával tudjanak lenni. (ha ott vagyok azért inkább nekem magyaráz Emma)
Nekem nem mondták, de a férjemnek igen, hogy nem értik, hogy miért nem szeretem őket stb stb. jól megsértődtek.

Moziban mit néztetek? Mi a Tarantino filmet szeretnénk.

Kép
Kép
alma26

óóó, most én választottam :lol: Nász-ajánlat, Sandra Bullock :lol: :lol: :lol: Nem éppen egy komoly mondanivalójú film, de a hangulatomhoz tökéletesen ilyen passzolt most :wink:

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem nehéz elviselni a meghülyült nagyszülőket. Ami érdekes, hogy anyósom és apósom is tök jó fej, imádom őket - ha nincs ott Marci. Meg ha a közelben van, már behülyülnek. De október végéig csönd majd, majd akkor megyünk mi 3 napra...

Nektek nincs ma zabálhatnékotok? Én egész nap ennék :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: :))) Bevállalós a férjed :) Én ilyet csak csajokkal tudok nézni

Mi októberben 1 hétre megyünk anyósékhoz :)

Én most nem vagyok zabálós, de eszem... :oops:

Kép
Kép
alma26

Hékás, nem semmi anyósodék viselkedése. :?

Nekem a kedvencem az volt, mikor anyóséknál voltunk, Emi 2 hónapos volt, és sírt. Mire anyós bejárónője: hagyjam csak ,hadd sírjon, hadd erősödjön a tüdeje! Anyós is rákontrázott: igen, így van, az a jó, legalább jó erős tüdeje lesz. :evil:

Tegnap előbányásztam a Kállai Ildikó-féle kismamatorna DVD-t, s egész kellemes csalódás volt. Úgy emlékeztem, hogy nem sokat ér, de egész jól átmozgatott. Ma megnézem az edzettebbeknek szóló programot is, tegnap csak a könnyebbet csináltam.

KépKépKépKépKép
uxi

Hát ő is csak úgy volt kapható, hogy átküldtem a fórumot a film értékeléséről, és mivel ott mindenki dicsérte, ráadásul Sandra Bullock, így nem volt nehéz meggyőzni. Meg szerintem lusta volt filmet keresni helyette :lol: :lol: :lol: Viszont cserébe jól szórakoztunk tegnap, mert a filmben volt egy jelenet, hogy kérdezgették őket, mennyire ismerik egymást. Na ehhez kedvet kapott, hogy ez érdekelné őt is. Úgyhogy tegnap töltöttem le két tesztet, és este megcsináltuk. És láss csodát, tökéletesen ismerjük egymást :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Uxi, nálunk 1 hónapos korában pár órára itthagytuk a nagyszülőkre a gyereket. És ha felsírt, visszaaltatták, hiába mondtam, hogy etetni kell szigorúan 3 óránként, mert olyan sárga, mint a kínaiak meg az indiaiak keveréke :twisted: Szépen előjön mindenkinél a "kellemes" anyós-élmény :lol:

Kitartás a tornához, nekem most a legnagyobb testmozgás az, ha összepakolok a gyerek után :lol: De az után is képes vagyok fújtatni, ha hajlongok sokat :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Látogatók: én azt is kérem majd, hogy ne jöjjenek a kórházba se. Az a legrosszabb, az ember szenved a fájós alfelével, meg a szétdurranó melleivel, ha épp lenne egy kis szabadideje, biztos nem a látogatókkal törődne, hanem gyorsan elmenne zuhanyozni...

KépKépKépKépKép
uxi

Detti

Már nagyon várjuk a híreket!

Reunion

Akkor HK is azt mondta, hogy el fognak tűnni a cysták? Egyébként ezek mitől vannak?

Ugye csak az egyik babánál vannak?

Trudi
turorudi6

[quote="hékás"]. írta:hékás

Nektek nincs ma zabálhatnékotok? Én egész nap ennék :oops:

Dehogynem! Most ebédelek másodszor. Az elsőt 11-kor meg kellett ennem, nem bírtam ki délig :oops: .

Én egyik terhességemkor sem tornáztam, most igen,j ól esik. Előtte is jártam tornázni, aztán kimaradt 4 hónap, most végre lehet.
Elhatároztam, hogy megteszek mindent, hogy még egyszer olyan rémálom szülésem ne legyen, mint a második. Hátha a torna is segít ebben valamit.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi

Hogy segít ebben a torna?

Túrórudi
turorudi6

Hát, hogy ne hízzak meg még egyszer annyira, mint egy lufi :oops: :oops: :oops: . NAgy súllyal nehezebb szülni, meg a baba is nagyobb lesz.
Meg hogy legyen egy kicsivel több állóképességem, akkor nagyon elplöttyedtem. Ja, és természetesen tuti van placebo hatása is, mert bemesélem magamnak, hogy ettől majd jobb lesz :wink:.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi

Értem. :lol:

Egyébként mennyit híztál, amikor olyan rémes volt a szülés?

Én most annyival vágtam neki a terhességnek, mint amennyivel a lányomat megszültem. Tehát ha egy grammot sem híznék, akkor lennék király. De hát erre esély sincs. Ja és asztmás is lettem szülés után, tehát évek óta nem mozgok semmit. Tehát szerintem hasizmom sincs már. Legfeljebb annyi, hogy épp ne boruljak előre minden ellenállás nélkül, ha hátulról fúj a szél.

Akkor most nagyon izguljak?

Túró Rudolf
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára turorudi6 2009.09.14 13:52-kor.
turorudi6

Trudi, tényleg jó a torna. Nekem a kitolási szakaszban kérdezte a doki, hogy ugye jártam tornázni, mert sokkal erősebbek a tolások, mint egy átlagos, nem tornázó kismamának. És persze a kismama-tornákon általában tanítják a helyes légzéstechnikát is, ami szintén sokat segít a relaxációban és a kitolásban is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Trudi, sokat, 23 kilót.
Ja, most én is ott kezdtem, amekkora súllyal a lányomat szültem.

Gyerekek előtt 54 kg voltam, 68-69-cel szültem az elsőt. Sima szülés volt, gond nélkül.(3100 grammos babát)
Második teherbeesésemkor 59 kg voltam, 82 kilóval szültem :oops: (majdnem 4 kilós babát).
Most 67 kg-val estem teherbe. A célom az, hogy 80 alatt maradjak szüléskor. Remélem sikerül, most 4,5 kg -nál tartok. (A többiekkel ilyenkor már 7-9 kg volt, de ugye alacsonyabb kezdősúlyról...) De ha már ennyire nehéz is leszek, legalább "edzett nagydarab" legyek, ne puhány. :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2009.09.14 14:07-kor.

KépKépKépKépKép
uxi

Hékás én tegnap délután óta folyton ennék! Biztos közre játszik, hogy 1 hete próbálok figyelni hogy ne egyek annyi kalóriát ... :D A szervezetem tiltakozik :lol:
Már lassan 10 kilónál járok :shock: És még csak fél táv.. :? Úgyhogy én is tornázok mint a gép!

Móni, reméljük 7-8 hét múlva nyoma sem lesz a cisztáknak! Nekem csak a méhem mellett volt egy 6 cm -is cisztám, de sikeresen felszívódott. Remélem a babáé is eltünik hamarosan!

Detti írj ha tudsz, izgulunk!

Kép
arian78

A nyaralas nagyon szuper volt! Emberem elegge nyugos is, hogy vissza kellett jonnunk :lol:
Mi jol vagyunk, azt hiszem (de a heten megyek vizsgalatokra - az elsore itt :roll: , meg majd ha kapunk idopontot akkor a 4D-re), akkor tobbet fogok tudni. Maszat a melegben elegge el volt lustulva, de ugy tunik szeret dolgozni velem, mert reggel ota mocorog...a kis munkamanias :lol: :lol: Egyetlen gond, hogy nagyon sokat hiztam a terhesseg kezdete ota, bar szerintem a hajlam+ hormongyogyszerek besegitettek...es persze meg van 3.5-4 honap hatra :shock:

Gorogorszag gyonyoru!!Azok a kekek, mind a vizen mind az egben...ahh 8) Teszek majd fel par kepet a blogra, csak meg nem toltottunk at a laptopra a kepeket. Voltak delfinek, teknosok, gyikok..egesz allatkert (+ reszeg angolok)

Par oldalt tudtam csak visszaolvasni meg: Trudi, orulok, hogy minden ok volt veletek! Remelem Detti is jo hireket fog hozni :wink:

Kiegyenlitettek a kislanyok? juhejj! mikor elutaztunk a fiatalemberek magasan vezettek...Gratula a kislanyokhoz!!!
Vendég

A tornáról jut eszembe, hogy valamelyik éjszaka azt álmodtam, h éppen megyek szülni, de egyáltalán nem vagyok felkészülve: nincs csomagom előkészítve, valami kollégiumban vagyok, nem tudok lezuhanyozni, ráadásul kétségbe vagyok esve, hogy nem voltam még tornán, gyenge vagyok, nem tudom a légzéstechnikát, stb... Teljesen leizzadva ébredtem... Bár még félidős vagyok, úgy látom izgatja a fantáziámat a szülés :-)
A tornára járást csak jövő héttől tudom elkezdeni, viszont addigis (mikor eszembe jut) pár könnyű gyakorlatot csinálok a "Kismamák nagykönyve"-ből. eddig 1x sikerült 2 percet :twisted: Nah, de ha ilyen fontos, akkor odaállok :)
Ja és most a doki előrehozta a szülés dátumát jan. 8.-ra. A vonalzómon javítottam már, a táblázatban nem muszáj, mert a fiúk amúgyis többet szeretnek bent ülni :)
Detti, nagyon drukkolok, hogy tudj pozitívan gondolkodni: ezzel segítesz legtöbbet a babának, hogy helyesen fejlődjön. :) Minden rendben lesz, természetesen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nilszi 2009.09.14 14:29-kor.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Francesca örülök hogy jól sikerült a nyaralás! Picit irigykedem.. :D De csak picit!
Várjuk a képeket!

Kép
arian78

Detti:
Csak ma olvastam, amit írtál, drukkolok!

Kelemencia:
Gratulálok a kislányhoz, el sem hiszem, hogy egálban vagyunk, nemrég ez hihetetlennek tűnt!

Reunion:
Ne aggódj a lányok miatt! Nagyon aranyosak lehetnek a uh-n!

Brigi:
Majd légyszi írd át a táblázatban, hogy a ÁEK-ban fogok szülni! Köszi!

Francesca:
Jó lesz látni a képeket, most itt olyan szürke minden! Alig tudok ébren maradni ilyen időben!

Kép
cat__

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: