Sziasztok!
Huh, kitakarítottam úgy alaposan. Leszedtem a függönyt a nappaliban, hálóban és a konyhában, kimostam és már fel is raktam, meg felmostam mindenhol, feltöröltem, jó alaposan kiporszívóztam, nem csak úgy kutyafuttában, és a szőnyegeket a hálóban kiráztam. Ágyat is húztam, egyenlőre még csak le, mert már nem bírok többet. Mikor a függönyt raktam fel, néha néha meg kellett állnom, mert éreztem, hogy nem megy pihenés nélkül. Nagyon nagyon elfáradtam, fáj a derekam és asszem ma már semmi másra nem leszek képes, de örülök hogy ezek megvannak.

Jövő pénteken lesz Johanna születésnapja, és jönnek vendégek, addig még a szőnyeget a nappaliban ki szeretném takarítani, és azt hiszem ennyi elég is lesz.
Anyukám főzött zöldbab főzeléket, én meg gyorsan becsavartam pár virslit bacon szalonnával, és megsütöttem, hogy legyen hozzá valami. Megebédeltünk, és a lányok is ügyesen elaludtak!
nóna: hát tényleg nem semmi, amit a kisfiad produkál. Bár a környéken is van egy májusi kislány, aki elég korán kezdett mindent - járni, beszélni. Johanna bezzeg mindjárt két éves, és most mondja a szavakat, és kíváncsian kérdez rá mindenre, majd ismétli vissza! Szóval tanul ő is, de a te fiad, nagyon kis fejlett már e téren!
meli: tejes kérdésben én is hallottam valamit, hogy nem lehet terhesség alatt sem túlzásba vinni a tejfogyasztást, de nincs konkrét infóm a dologról!
gio: nekem láthatóan reped a hasam. Bár már harmadik terhesség, no meg most sokkal jobban nő a pocakom! Az első terhességnél nem láttam, hogy repedt volna, kentem szépen rendszeresen, igaz csak szimpla baba krémmel. Aztán mikor szülés után végre láttam a hasam alját is, akkor szembesültem a ténnyel, hogy bizony repedt a hasam, csak nem annyira látszott feszes pocakkal. Aztán a második terhességgel szintén lent repedt még az előzőkhöz néhány csík. Most meg kissé feljebb csúsztak, a köldökömig, de kenem a pocit. Én már tini koromban is repedtem csípő tájékon, szóval ez biztos genetikai, bár vannak, akik nálam durvábban is repednek. De engem különösen nem zavar, ha a végeredményre gondolok. A hasam már sose lesz igazán szép, ezt tudom, és bele is törődtem. A többit meg majd próbálom kordában tartani, ha eljön az ideje.
gombi: rá se ránts azokra a pasikra! szerintem nincs szemük!!!