No, itt is vagyok.
Még Boo-val kapcsolatban. Itt többen javasoltátok, hogy amíg az egyikből etet, a másikat fejje.
Nálam ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen.
A jó Isten elég nagy didikkel áldott (vert?) meg, és bizony így 30 táján már nem szúrhatnám ki senkinek a szemét velük

(legfeljebb ha az illető úgy 1,1 m magas, alájuk áll, és felnéz

)
Szóval nekem ezen okoknál fogva 2 kezes meló mind a szoptatás, mind a fejéa (1 kézzel a gyereket fogom - vagy a fejőt, másikkal tartani kell a csöcsit)
És én azt nem értem, amit Bonddal írogattok: 100 ml jó, vagy sem. Persze jó, ha ezt szopi mellett fejted, de én úgy értettem, hogy nem szopiztattál, csak fejtél, az lett ennyi?
Nyuszi: Alvás

,
ha Sárvárra jöttök, minitalit összehozhatnánk

(Moncsy- ez neked se lenne annyira távol? Meg most nem jut eszembe ki

, de van valaki Ajkáról is, nem? Neki is közelebb lenne!)
Amúgy a Sárvári fürdő szép, jó, gyógyászatilag ok, mindenki dícséri a szolgáltatásokat. Engem az állandó hatalmas tömeg zavar!!!!!
Nem tudom, szállót gondoltatok, vagy panziót, de ha az első, akkor a Parkinn a legjobb megoldás szerintem (egybeépült a fürdővel)
Képek igen jók.
Conversano: Marci is csodaszép, huncut kisbaba.
Lovaglás:irigy-irigy Amíg szoptatok, addig tutira nem megy, na és jópár kilót le is kéne adnom, hogy élvezni tudjam (na és azt se tudom ,hogy bírják majd a térdeim

)
Fülszőr nálunk már ritkulóban
Orsi: jó, hogy jelentkeztél

. Jólesett, amit múltkor írtál, hogy kimaradt a szüléstörténetből.
Odett igen édi, méltán dicsekedhetsz vele (illetve nem csoda, ha megtalálják a rajongók!

)
Ancsurti: én is meglepődtem, hogy Lilisgabi már hozzáetet, de látom csak próbáról volt szó.
Viszont anyám szerint a mi gyerekkorunkban már voltak üveges bébiitalok, desszertek 2

hónapos kortól!!!!
Jó sok beceneve van Hanginak
Bond: még neked akartam írni, hogy jó, hogy így gyógyul Manó kezecskéje. Találtatok valami ütéscsillapítót rá?
És utólag is Isten éltesse!!!
Mindenkinek köszi a jókívánságokat. Ránk fért.
Nócinak átment az egész egy durva hörghurutba (ezt lehet, hogy írtam). Pulmonológiára kellett vinnem, persze sztk alapon 3 hónap várakozási idővel adnak időpontot, úgyhogy maszekban elvittem, aztán majd meglátjuk mi lesz.
Továbbra is antibiotikumot szed, amíg el nem fogy. Valószínű még a jövő héten se lesz ovi. Pedig valami szintfelmérőket csinálnak a nagycsoportosok
A doki mondta, hogy most nem tud biztosat mondani, mivel nagyon gyulladtak a hörgők, de ha ez lement, vissza kell vinnem a Nócit, és kivizsgálják, hogy mitől van. Sajna, mivel Gábor asztmás (volt gyerekkorában), nagy eséllyel indulhatunk erre a címre a lányokkal is.
Vica már sokkal jobban van, még ő is kap gyógyszert, meg szívom gyakran az orrát. Már jobb az étvágya.
Viszont a fáradtságtól, meg a 2 gyerekkel futkosástól nekem is megint visszaesett a tejem.
De az is lehet, hogy elkiabáltam a múltkor, hogy hurrá, de jó sok van!