De úgyis elmész, mert erős vagy, és simán összeszeded magad! Én is hasonlóképp szoktam parázni vizsgák előtt, pláne, ha van tétje a dolognak, úgyhogy tudom, hogy miről beszélsz. De azt is tudom, hogy egy jó kis panaszkodás és az érzéseid szavakba öntése segít újra erőt meríteni a tanuláshoz! Úgyhogy nyugodtan gyere bármikor, mi meghallgatunk, és biztatunk, drukkolunk Neked! Egy jó kis mozgás tényleg sokat segítene. Ha ma már nem is, azért holnap a vizsga után ezt a lazítós programot, amit leírtál, megejthetnéd!
Bubu meg majd belejön a suliba. Emlékeim szerint én is meg tesóm is sok mindent felejtettünk el az első évben (én még később is
És persze Neked is bele kell még rázódni ebbe a szituba. Nem lehet egyszerű 3 gyerkőc 3 helyen, mindenhol más igények... kitartás, szerintem októberre minden flottul fog pörögni!
Jah, a magnézium és a B6 jó stresszre. Illetve én vizsgaidőszakban volt, hogy valami szirupot nyomattam (már nem tom, mi a neve), de annak kell egy kis idő, amíg kialakul a hatása, azt korábban kell elkezdeni szedni.
Hajni! Csatlakozom Mimihez! Annak kell örülni, ami van! És ha elmúlik az ezzel kapcsolatos stressz, akkor még gyarapodhat is a tejci mennyiség! Ha meg nem, akkor is mindent megadsz Lilinek, amire szüksége van!
Hogy van a nagylány? Hője?
Andi! Örülök, hogy összefutottunk!
Szilvi Engem mindenki ezzel biztatott régen is, hogy erősek a csontjaim, azért mutat ennyit a mérleg.

[
[

.... a vetkozos-tancosbol a szorosebb fajta a legjobb....