Sziasztok LÁnyok!
3 napja csak visszaolvasok, reagálni nem tudtam, így mindent egyszerre ha lehet
Üdv az
újaknak,
Melinek pedi örülök, hogy nincs semmi gond!!
Anyós, Nagyik: Hát nem egyszerű... Nálunk már szüléskor kezdődött Anyukám

Nagyon szeretem, de már most tudom, hogy mit fogok másként csinálni!
Nálunk az a "szokás", ha valaki szül (na ez vagy én vagyok, vagy idősebbik nővérem), bemegy az egész család és kinn szorítunk a szülőszoba előtt! Na ez tök jó, hogy kinn vár mindneki, tényleg jó érzés sztem, de amikor bejött Anyám a szülőszobára vajúdás közben...

Megkérdezte, h maradhat-e, én meg nem küldtem el, mert erőm sem volt, hát nagy hiba volt! Olyanokkal bíztatott, hogy "Én is megszenvedtem érted, most te szenvedsz a lányodért" és hasonló "nyugtató" gondolatok... SZóval a férjemen kívűl mos tuti nem engedek be mást!
Az Anyósom se egyszerű, amikor a pofákat vágja, hogy Ők (mármint ő és a lánya) ezt, meg azt másképp csinálják, de ő úgy csinálja ahogy mondom...
Anyám meg a tanácsokat úgy osztja, hogy "Én nem akarok beleszólni, DE.. "s elmondja! Tényleg az a legjobb, ha 3asban, vagy természetesen a már meglévő gyerekkel vagytok otthon a szűk családi körben, de nekem nem lenne pofám azt mondani, hogy ne gyertek 2 hétig, mert összeszokik a család és jól is esik ha meglátogatnak!
Az első időben nálunk is úgy lesz, hogy Apa lesz otthon velünk amígy lehet (min.2hét, de többre tervezzük) és ha császáros leszek megint (remélem nem), akkor utána megkérdem először Anyukámat még 1 hétre, hoyg vegyen ki szabit és NAPKÖZBEN jöjjön át, a következő héten meg Anyóst! De ezt csak császárnál szeretném.
Szülésznő, orvos:
Szerintem a doki a vajúdás alatt (ugye kinek mennyi idő), bőven elég, ha bizonyos időközönként rádnéz, megvizsgál, még ő se kell oda, mert engem mindenki zavart. A szülésznő is
A dokim Lilinél is nagyon korrekt volt, szülésznőt nem fogadtam (bár akartam, mert volt egy nagyon szimpi, de későn csaptam rá le) és most se fogok sztem. Majd akkor adok előre pénzt, és akkor gondolom még kedvesebb lesznek .) Ha meg császár, akkor meg nem kell!
Ti akartok érzéstelenítést szülésnél? Én most úgy vagyok vele, hogy szeretnék. Szerintem Lilinél azért lett császár, mert nagyon elfáardtam a 7 órás aktív vajúdásban, a végén azt is elfelejtettem, hogy gyereket szülök, nem vettem levegőt, így leesett a szívhangja.. Szerintem ha nem vagyok makacs, és kérek érzéstelenítőt, akkor más lett volna, de ki tudja?
Beöntés
A Jánosban kötelező a beöntés, és a borotválás is.. A beöntés nem olyan szörnyű, mint elképzeltem. Jobb volt kiürülni...
Hű.. milyen témák voltak még???
Na nem tudom...
Na sebaj, hátha eszembe jut!
Ma megyek UHra, már várom! Mindig olyan jó nézni, hoyg mekkorát nőtt neve nincs Tesóka!
Pussz