katy76!
De igen, csak időközben nagyfiú lett és mondtam neki, hogy már ideje kjönni onnan. Majd jövőre visszamehet.
Most összevissza.
boo!
Hagyj a francba minden méricskélést, számolást és úgy általában véve mindent! Ciciztesd akkor és úgy amikor és ahogy kívánja. Beletelik 2-3 napba és felváltva (ha nem együtt) fogtok sírni mind a ketten, de beáll hidd már el!
Pont te nem hiszel magadban, aki ennyire tökös menyecske vagy?!

(Egyedül arra figyelj, hogy ne sebesedjen ki!)
Lehet, hogy fájni fióog neki is a hasa, de ha figyelmesen olvasod a bejegyzéseket, akkor ez mással is előfordult már. Orvosolható.
nyuszi81!
Egy kis Matek: ha 3 napon át minden etetés után fejsz 20-at, akkor mennyi gyűlik össze a talira?
Rólunk.
Véncsoroszlyadokinénit megjártuk. Hugi 55 centi 3800 gramm.

Megkapta az első oltását: csak azért nyüszögött egy kicsit, hogy megmutathassa, neki is vannak hangszálai.
Minden okés volt. Kérdezte a doki néni, hogy mosolyog-e időnként. "Ja." Itthon olvasom a kiskönyvét: ki van pipálva a "szociálisan mosolyog" sor.

Azóta csak így hívom.
Kb. 1 hete szeles idők járnak, de a maci nem akar kibújni a barlangjából. De a pocija nem fáj Mancinak, úgyhogy nem is aggódok.
(Ellenben MINDENT elfelejtettem, ami Manóval kapcsolatban akartam mondani, kérdezni.

Sűrűn bólogattam, hogy persze, jól van a gyerek. Már vagy egy hete akarok neki telefonálni, hogy mégis tudjon már a kéztörésről.

)
Manó kontrollja is megvolt a héten.
A kisebbik csonton már látszik, hogy megindult a csontosodási folyamat, a nagyobbikon viszont 10 fokos szögeltérés mutatkozik az eredetihez képest. Doki néni szerint nem gáz, ahogy nő, majd elmúlik. Ámen!
Két hét múlva kell újra menni, akkor levágják a gipszet (hacsak addig Manó össze nem töri magától

), és kontroll röntgen lesz.
Ellenben anyámnak akadt egy jó ötlete: Manónak is kéne D-vitamint adni a törésére. Ellenjavallat...?
Még egy rigolya - de ez még mindig nem az, ami nem akar eszembe jutni

- : itthon kinytva tároljuk a babakocsikat. Nem szeretném, hogy gyűrött legyen a huzatok, azért mindig leengedem a kocsia alját, kinyitom a kupolát, stb.
Jelenlegi állás:
kicsidodi: 19 pont
katy76: 19 pont
conversano: 2 pont
agi125r: 6 pont
ikoka7: 3 pont
: 8 pont (De jó! Jövök fel, mint a talajvíz!

)