Vazz, annyit írtatok... Már egy órája olvasok, és még mindig van hátra 8 oldal...
Most aztán már tényleg nem tudom, mi van bébbel. Evett reggel rendesen (1/2 8-kor kelt), 9 körül elkezdett nyafizni, bementem h megnyugtassam, de csak sírt, sírt tovább. Erre kivettem, ő meg azonnal rávetette magát a számra (!!!!), és elkezdte szívni...

Vicces érzés volt... Aztán persze kapott cicit, kiszívta, beájult.
Dóri, Ringató szuper ötlet!!! Van ezzel kapcsoltban valami hír, újdonság? (nem ígérem, h át tudom olvasni a hátralévő oldalakat)
Konakion, nekünk a dokinéni írt fel egy új dobozzal, és azt mondta, hogy 3-4 hétig nyugodtan adhatom neki hetente. Én okos persze nem kérdeztem meg, h miért...
Hozzátápi: ha ennyi idősen pótlás kell a babónak, miért a gyümi a favorit? Mert a tápszer tehéntej alapú? (bocs, tényleg nem tudom) Valahogy én azt érzem, hogy szívesebben adnék a babámnak tápszert, mint gyümit, persze könnyen lehet, h én vagyok süsü!

Ami a szoptatási időt illeti, biztos van itt némi szerepe a genetikának is (anyum engem 6, öcsémet 4,5 hónapig tudta szoptatni, aztán elapadt a tejcsi)
Tinu, kínai ösztöndíj? Hű, de aztán bátor vagy... (kalapleemelős szmájli)
Barbi szóltam anyósomnak, h ha talál egy másik babaplédet, azonnal tegye félre Lénának! Remélem elbújt még egy a zsákokban valahol!!