Anikó
Nagyszerű hírek!!Nagyon örülök hogy végre hazamehetett Bendi.
A kórházi félelmei,szorongásai sajna itthon szabadulnak fel,hisztik társaságában.Lehet goromba is lesz veletek.Azért megviseli őket.Kitartás.
Sok puszi a nagyfiúnak.
Emeseanyu
Jobbulást férjednek.Szeme rendbejött?Én páromnak és félévente tuti belemegy valami fémdarab a szemébe,vagy begyullad neki a hegesztéstől.(kék szemű,igy érzékenyebb is)Állíólag tűvel piszkálják ki.Brrr.
Vasalás:ügyes voltál.
Együtt csinálod Emesével a házit,vagy ő elkésziti Te meg leellenőrzöd?Dóri Bence hagyják tanulni?
Jági
Csipkedje magát az a szerelő,különben felmegyünk csapatostol.
Ügyi vagy a fogyival,az éhezés a legkinzóbb dolog a világon.
Tejci nem kevesebb a "koplalástól"?Gondolom inni bármennyit lehet.
Gabi
Szuper hogy mindne redben volt a dokinál.A rákszűréssel sem lesz gond.Gondolom Te is mindig izgulsz.
Majd számolj be Dani kajálásáról.Egyébként nálatok most úgy zajlik az ebéd,hogy Geri darabosat kajcsizik,Dani meg turmixosat?
Én is vettem egy pár olyan melegitőnacit az Istire.Na mind leesik a nádszál derekáról.És persze nem lehet meghúzni a derekánál a madzagot mert le van varrva.Na Bettike nekiállt kibontani,erre látom csak egy disz az.Most szegény a 74-esekbe nyomul a bölcsibe.(tiszta bokacsörgetős,de játszósnak jó)egyszerűen nem találok rá gatyákat.Nadrágtartóval meg igen hülyén nézne ki a melegitőnadrág.Amióta nincs pelusa borzasztó a helyzet nadrág fronton.Kantárost meg nem szeretik a bölibe.
Hugi
Sajnálom a sok melót.Mivel ugy tudják melóhelyeden hogy a térdeddel voltál beteg,abszolut nem kimélnek.Sőt..
Féltelek nehogy összeroppanj a sok nyomás alatt.
Virág gyönyörű kismacsesz.Este engedte lemosni?
Tali:
Na az idő az nem kegyes hozzánk.
Mindenesetre ha nem esik mi megyünk,mert Istike már be van zsongva a kisvasút miatt.Na meg a fagyi..
Betti