Peti Casanova fiatalkori naplója:
Anya csajozós napot ígért nekem, szóval eldöntöttem, hogy ma aztán bevetem magam. Az anyám már megint jól megkavarta az életünket, mert nekünk nem volt jó csak úgy odamenni a talira, hanem megálltunk a tó másik végén, a másik kikötőnél és onnan futóbabakocsit tolva átgörizett velem a talira. Kicsit ciki volt, de lehúnytam a szemem így biztos senki nem látott, mert én sem láttam senkit....
Begurultunk egy padhoz és mit látok!

Egy igazi bombazó, éppen a a zokniját veszi le és a karcsú bokáját mutogatja nekem. Hát nem semmi látvány volt! Anyukája persze próbálta megnevelni, hogy egy erényes lány nem veszi le a zokniját, de ő folyton kivillantotta azt a szexi lábacskáját. Közben szopiztam is, de fél szemmel muszáj volt ezt a gyönyörű lányt figyelnem. Utána olyan szerencsém volt, hogy egész közel bújhattam hozzá:
És lassan óvatosan a buksiját is megsimogattam:
Csoda szép kislány és a haja nagyon selymes, de erre mi történik?

Anyukájára rájön az extrém szoptatás és elragadja mellőlem ezt a tüneményt....
Persze anyukája mosolyától aztán megenyhültem és szép hölgyemet néztem, ahogy cuclizik és ekkor két újabb gyönyörű szép hölgyemény érkezik

:
És egyszer csak egy háremben találtam magamat.... Na jó bevallom egy kicsit megszeppentem...
Nézzétek milyen szépek:
(Márti füvezik

)
Julcsinál bepróbálkoztam. Azt hiszem kölcsönös volt a vonzalom. Minden erőmet összeszedve másztam felé és ő is próbált forogni felém. Szóval már azt hittem, hogy megtalálatam álmaim asszonyát. Hát nem összeillünk?
Ám ekkor megérkezett az erő és a hatalom. Azaz a menyasszonyom, Márti. Egyből számon lettem kérve a kis apró félrekacsingatásaim miatt:
De mélyen a szemébe néztem és mondtam, hogy nem tudom, hogy miről beszél, én csak őt szeretem és senki mást!
'Húúú! Meleg a helyezet, csak le ne bukjak!'
Ennek az erős nőnek egyszerűen nem bírok ellenállni, imádom, ha a szívem hölgye irányít! De hogy már vetkőztet is!
Végre tuti helyzetben vagyok, hercegnőm olvad, erre mit csinál az anyám? Fogja magát és ölbe vesz, mintha még kisbaba volnék és mire észbe kapok szívem hölgye már fagyizni vonul és teljesen elfeledkezik rólam....
Visszakerültem a babakocsiba, éppen csak intettem a lányoknak és már mentem is hazafelé. Fárasztó dolog ez az udvarlás, szóval aludtam közben egy nagyot, meg hazafelé is elszunnyadtam és az én hárememmel álmodtam.

Csak Márti meg ne tudja....

Ugye, nem mondtok meg????

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.09.10 21:43-kor.